Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 30 år fra Oslo) on. 29 aug. 2012 23:47 Privat melding

Jeg har bare et spørsmål til folket.

Har ei venninne som skulle på sukkerdate i kveld. Etter og ha snakket over en lengre periode her på sukker, telefon, sms og facebook, så skjedde det verste man kanskje kan tenke seg når man skal på date - å bli ditcha.

Han ringte henne for å si at han var på vei, så skulle hun gå nedover for å møte han. Da hun hadde kommet dit han ringte fra, skjønte hun noe var galt, så hun ringte, og da sa han at de måtte ha gått forbi hverandre. Så spurte han hva hun hadde på seg, og hun forklarte det. Han sa så hva han hadde på seg. Han ba henne om å stå der hun var, så skulle han møte henne der. Hun ventet i 10 minutter, så ringte hun han, og da la han på..

Utfallet av dette her er at venninnen min tror han har sett henne, og ikke syntes hun har vært noe, og valgt å bare stikke.
Hun har ikke hørt et pip fra han siden.

Hva syntes dere om dette?
jeg kan skjønne at man får et lite hakk i selvtilliten når slikt skjer, og mener at man burde være voksen nok til og ikke gjøre dette.

Skjult ID med pseudonym Za on. 29 aug. 2012 23:52

Min første nettdate var ikke akkurat et fat med frukt, men jeg satte meg likevel ned, prata skit og drakk øl med henne en times tid. Var faktisk ganske hyggelig, selv om det ikke var aktuelt med noe romance akkurat... Ufint opplegg å stikke av.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 on. 29 aug. 2012 23:54

Syns det er skikkelig feigt å ditche noen når man faktisk har snakket endel sammen! Har vel sett noen bilder av hverandre også, så det ikke hadde blitt største overraskelsen heller...?

Rett og slett råttent!!!

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk on. 29 aug. 2012 23:55

Dårlig gjort av en som fremstår som en taper, men venninna di kan trøste seg med at han definitivt ikke var noe å samle på for henne. Sleip og feig drittsekk i taktikken som ikke turte ta en face to face innrømmelse!

Hev hodet, glem fyren og jakt videre. Lykke til :)

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:00 Privat melding

Ja, når man har hverandre på facebook, så har man jo tilgang til en del bilder. Hun ser uansett veldig bra ut da, men selvfølgelig, det spørs jo på øyet som ser, men uansett så burde man kunne face personen.

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen to. 30 aug. 2012 00:02

Trodde jeg var ditcha for en uke siden jeg også, men hun var bare litt nervøs og dukket opp i mørk belysning, vi nøt litt vin og klinet litt, "klinet litt mer" og møttes sogar på nytt, .dama var galant leken og megegt ungdommelig hun men ...3 date ble avlyst..hun serverte en hvit løgn og måtte visst raskt videre til neste tilbud om grønt gress i helgen. Nå lyser hun knallgrønn på jakt etter nye markeder..

Blir vel nesten det samme kan man si eller.

Skjult ID med pseudonym .oOo. to. 30 aug. 2012 00:05

Feigt og barnslig - enkelt og greit

(mann 47 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:05 Privat melding

Man kan jo se på det sånn: Hadde han ditcha henne ansikt til ansikt, ville det antakelig ha føltes verre nettopp fordi det ble gjort på en fair måte. Slik du beskriver det, burde hun vel strengt tatt være glad til for ikke å ha kasta bort mer tid på ham (med mindre han faktisk HADDE en god grunn for ikke å møte opp, selvfølgelig)?

(mann 38 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:09 Privat melding

Kaster meg på bølgen av de som syntes dette var utrolig feigt og lite voksent gjort.
Det er veldig merkelig at man ikke ser om man liker personens utseende etter å ha hatt tilgang til så mange bilder. Hele daten burde vært unngått og sannheten kommet frem lenge før et eventuelt møte ble et tema.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk to. 30 aug. 2012 00:10

@HeltTøffel
Du er på helt på bærtur etter min mening! Det værste som er, er å ikke vite, dette slipper du når du forholder deg til ærlige folk. Da kommer du deg raskt over det. Og det finnes helt ok måter å ditche på om du blir skuffet... les tråden!

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:13 Privat melding

HeltTøffel: Om han hadde en god grunn eller ikke vet vi ikke. Jeg velger å tro det ikke var utseende det gikk på, men det får man jo ikke svar på med mindre han evt. gir lyd fra seg.

Skjult ID to. 30 aug. 2012 00:17

Noe må jo ha avtent han, om det er noen skjulte kilo, anorexia, snauklippet hår el.l..
Noe du helt sikkert vet innerst inne TS

Mange her inne, les kvinner og menn, er jo litt candy-blendet pent sagt.

(mann 33 år fra Akershus) to. 30 aug. 2012 00:17 Privat melding

Kjipt gjort ja. Men på den lyse siden så var det bra hun slapp å gå på date med en sånn tulling da :)

(mann 47 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:18 Privat melding

Eplekjekk:

Joda, tror jeg skjønner hva du mener, men poenget mitt var at hvis man blir dumpa på en skikkelig måte, kan fort selvtilliten få en skrape nettopp fordi personen virker real (jada, sikkert litt hobbypsykolog her, men jeg tror flere kjenner seg igjen i dette).
Hvis en person derimot oppfører seg bedritent blir man snarere forbanna enn såra (ihvertfall funker jeg sånn), og kan lettere innse at det ikke er en selv som er problemet. Veit ikke om det ble noe klarere, men jeg leste tråden igjen og mener fortsatt det jeg sa.
Uansett: Er det tvilen som nager, så er det jo enkelt å ta en telefon for å finne ut hva som egentlig skjedde.

(mann 47 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:19 Privat melding

I grunnen tror jeg at jeg litt klønete prøvde å si det Koraboros klarte med EN setning.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:21 Privat melding

Du må få venninna di og alle oss andre forumspikene til å markere profilen hans som ufin/slem. For det er jo akkurat det han var!

Det er dessverre ikke første gang jeg hører om sånne episoder; Hun satt på en café og ventet, hun så han komme oppover gata, for så å vandre videre. Når hun sendte melding og spurte svarte han "du var ikke pen nok".

Enkelte gutter ass.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:21 Privat melding

Ikke så lett å ta en telefon når han legger på :p

Skjult ID med pseudonym ky_niker to. 30 aug. 2012 00:22

@TS

Kjente en jente som gjorde noe veldig lignende mot en mann (ikke meg, nei :-). Har aldri tenkt at det var noe galt med det. Er man så fryktelig sensitiv - bør man droppe dette med datingen og forhold, og bli heller en munk / nonne.

(mann 47 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:23 Privat melding

Haha, neida, tenkte mer i etterkant., Frk.Ingus.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 00:29 Privat melding

@ky_niker

Dette er selvfølgelig noe som sikkert følger med dette med nettdating ja, og man må jo bare heve seg over det, men jeg mener at det burde være lov til å få en reaksjon når slikt skjer, og ikke måtte trenge gå i søiibat av den grunn.

Skjult ID med pseudonym sans to. 30 aug. 2012 00:31

Kanskje han har sosialangst. :-/
Hvis ikke; noen folk er bare rare. og eventuelt duster i tillegg. >:(

Men bra folk fortjener bra kjærester, så; hvis han fyren ikke var en bra mann, så var det kanskje bare en fordel
at venninnen din (som sikkert er en bra dame) slapp å bruke mer tid på ham, og at det kanskje tross alt var en "easy escape". Selv om det uansett er vondt med avvisninger, både feige og de "in-your-face", som vel strengt
tatt er litt oppskrytte blant "ærlighet-for-absolutttt-enhver-pris(jo-mer-brutalt-desto-ærligere)"-tilhengersk aren...

(mann 31 år fra Telemark) to. 30 aug. 2012 00:33 Privat melding

Vel det var veldig dårlig gjort av han.
Det er bra at ho slapp å bli mer kjent, med han når han er sånn.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 30 aug. 2012 00:34 Privat melding

Kanskje han så henne og mistet motet fordi hun var FOR pen :)

Ikke at jeg tror at det er årsaken, men man kan jo aldri vite helt sikkert hva årsaken er når slikt skjer :)

(mann 43 år fra Hordaland) to. 30 aug. 2012 01:17 Privat melding

synes egentlig d e litt drøyt då, iogmed at de har hverandre på facebook og alt, tror faktisk ikkje eg hadde hatt baller til å gjøre noe sånt hahaha ;p

Skjult ID med pseudonym candy to. 30 aug. 2012 01:27

Jeg har ofte opplevd at jeg ikke synes datene mine ser ut som på bildene jeg har sett. Men jeg har da vært gentlekvinne nok til å utføre en liten date over et par timer likevel. Da kan jeg uansett etterpå skylle på at kjemien ikke er der. Jeg skjønner ikke at det koster noen så mye å kunne gjøre en slik liten gest for å respektere en annen person.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 30 aug. 2012 01:28

Hmm.. Fjern fyr. Er jo mulig å få kalde føtter, men det er neppe det det er snakk om i dette tilfellet.
Og ut i fra det du sier så har de jo sett bilder av hverandre og vet jo hvordan en ser ut, så det er jo absolutt ingn grunn til å plutselig bli overrasket over hva en ser.

Håper venninnen din ikke lar seg knekke av en slik klyse. På en positiv side så hadde han sikkert ikke vært noe for henne uansett.
Fortelle henne at hun får bare stå på.
Så lenge jeg fortsatt har troa, så burde jammen meg andre det også. :P

(mann 32 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 06:06 Privat melding

Man kan gardere seg mot slike opplevelser ved å ha representative bilder i albumet sitt. Dårlig gjort var det uansett.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 30 aug. 2012 06:46

Noe barnslig oppførsel, visst man har avtalt å møtes så gjør man det så enkelt er det.

Hun må bare løfte seg over det og glemme hele greia, er sikkert ikke så lett men er ikke annet å gjøre, slike guttunger hører hjemme i barnehagen.

(mann 46 år fra Vestfold) to. 30 aug. 2012 06:47 Privat melding

Det er alltid lov å oppføre seg høflig. Og at man ikke finner tonen, kjemien eller ser for seg et videre løp er en ærlig greie og del av risikoen med å date slik. For begge parter. Også kjipt å måtte si til noen at det ikke blir noe mer.
Men et minimum må være å være ærlig og høflig og si det "ansikt til ansikt"/eller etterpå. Dette synes IKKE jeg var en hyggelig måte å gjøre det på. Just my 2 cents. Min sympati til din Veninne!

(mann 43 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 08:18 Privat melding

Vil tippe han hadde en annen sukker dame på gang og feiget

Skjult ID med pseudonym Khione to. 30 aug. 2012 09:03

Tipper han var en 13 år gammel gutt med fake profil som ikke kunne dukke opp på daten med den venninna di, nettopp fordi han, ja, var 13 år. Det hadde ikke tatt seg bra ut og han ville jo da blitt avvist selv vet du. Gud forby!

(mann 37 år fra Vestfold) to. 30 aug. 2012 09:45 Privat melding

Date en som sitter i rullestol, umulig å ikke bli lagt merke til... Så sannsynligheten for at man går forbi hverandre er liten

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 30 aug. 2012 10:09

Er det ikke gjengs her inne på sukker da? Man kikker litt her, og så kikker man litt der. Er det en minste ting man ikke liker så er det værsågod neste? Kan hende at hun er litt bredere over baken enn det så ut på bildene. Eller at puppene ikke passet hans preferanse. Eller at hun var litt for lite/mye sminket? Hvem vet, og hvem bryr seg egentlig?

Uansett så var det griseflaks for henne at det ikke ble kastet vekk mer tid på fyren. Håper hun er mer heldig på neste date, og finner seg en av de her inne som er anstendige. Men det er vel kanskje de som ikke blir lagt så godt merke til her inne.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 10:43 Privat melding

@Khione: Han er 26 år, og ingen fake person. Dette kan bekreftes ettersom han er kameraten til en jeg har truffet tidligere herfra :p Uansett, det er som dere sier; godt hun slipper bruke tiden sin på han :)

@tstb: Skal ikke se bort i fra det nei, er ikke akkurat unormalt og ha flere baller i luften her inne.

@Boble®: Du har rett i det, veldig lett å bare gå videre til neste. Blir fort et overfladisk marked dette her, men det er noe man må tåle når man driver med nettdating. Syntes bare dette tilfellet var litt vel drøyt, når man står der å venter.

@chairman2s: Hehe, ja jeg skal tipse henne om at det ;)

Skjult ID med pseudonym Puslespill to. 30 aug. 2012 10:56

Det var drøyt og ufint gjort. Skjønner at det såret.

Man opplever veldig mye rart når man dater. Jeg var på en date et sted, så fortsatte vi til en bar. Hun spurte om jeg kunne kjøpe en gin&tonic til henne. Jeg gikk til bardisken og kjøpte drinken. Da jeg kom tilbake sto hun og klinte med en annen fyr! Hææ??? Jeg sa - her har du drinken din, og helte den over hodet hennes. (Det var jo også ufint gjort, men virket veldig passende der og da...)

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 10:59 Privat melding

@Puslespill: Ooooh shit! Jeg skulle likt å vært en flue på veggen når du helte den drinken over hodet hennes, haha!! Ja, var kanskje ufint gjort av deg, men igjen - ufint av henne å kline med en annen med deg tilstede, så hun fortjente den! *Ler* :))

(mann 57 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 13:00 Privat melding

Må bare få slutte meg til dere andre her, Dette var dårlig oppførsel, og hun gikk ikke glipp av noe. Og hvis alt var en misforståelse, har han i hvert fall et voksent forklaringsproblem.

@Puslespill. Dagens!!!!

Skjult ID med pseudonym Elregn to. 30 aug. 2012 14:51

Herregud så barnslig!
Ja ja hun slapp iallefall å ende opp med en idiot.
Aldri så gale at det ikke er godt for noe.
Men føler med venninnen din :(

(mann 38 år fra Østfold) to. 30 aug. 2012 14:59 Privat melding

Hva skulle fyren gjort da?

Vært ærlig og gått bort til henne og fortalt henne nøyaktig hvorfor han ikke er interessert i å gjennomføre den daten allikevel?

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 30 aug. 2012 15:00

Spurt om trekant, siden hun hadde to på gang den kvelden? :)

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 15:15 Privat melding

ANASLEX: Si meg, hvis du skulle på date med ei dame, og hun ikke var som du hadde sett for deg, hadde du da valgt å la henne stå å vente på deg til hun skjønte du ikke kom til å dukke opp, enn og heller ofre en time av livet ditt å ta en kaffe med henne, for å så fortelle henne, om hun ikke skjønte det selv, at du følte at hun ikke var helt din type? Du har man hvertfall fått en forklaring, enn å bare bli forlatt på den måten, og stå der med ubesvarte spørsmål. Jeg vil kalle det normal høffelighet, enn å bare baile på den måten der.

(mann 38 år fra Østfold) to. 30 aug. 2012 15:31 Privat melding

Vel, man "ofrer" (sløser bort) en time av hennes liv også. Jeg ser ikke helt hva som er høflig med det. Eller at hun får noen forklaring på hvorfor jeg ikke er interessert, ved at at jeg gjennomfører en date jeg ikke har lyst til å være på, for så å dra en løgn om hvorfor jeg ikke er interessert etter at den er gjennomført.

Skjult ID med pseudonym Puslespill to. 30 aug. 2012 15:35

Nei vettuhva ANASLEX, jeg er faktisk enig med Frk.Ingus her. Skal man først ditche noen så skal man gjøre det med stil. For eksempel med et glass GT for hånden…

Den mest stilfulle måten jeg har blitt ditchet på var da jeg datet ei jente noen dager/netter, og så sendte hun meg en SMS om at hun ikke kunne treffe meg mer, fordi grunnen til at hun datet meg var bare at HUN ville gjøre DAMA SI sjalu! ha ha ha ha ha

(mann 38 år fra Østfold) to. 30 aug. 2012 15:37 Privat melding

Joda, men det er jo ikke spesiellt stilfult å dra på en date man ikke har lyst til å dra på, for så å dra en helt vanlig, klisjéaktig og gørr kjedelig løgn etterpå om hvorfor man ikke er interessert i noe mer.

(kvinne 45 år fra Finnmark) to. 30 aug. 2012 15:43 Privat melding

Hulff, det der var feigt. Jeg hadde gått på date, blitt kjent og vist respekt og ymtet på slutten at forholdet kanskje ikke ville gå videre pga forskjellige interesser. Han/hun ville uansett følt underveis at de ikke var skapt for hverandre og blir ikke skuffet.

Skjult ID med pseudonym Puslespill to. 30 aug. 2012 15:47

@ANASLEX – hvorfor en klisjéaktig og gørr kjedelig løgn? Hva med en original og knall morsom sannhet – som den jeg nevnte over. Uansett bedre å si «noe» enn bare å stikke av.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 15:48 Privat melding

@ANASLEX

Det er jo ikke løgn om han drar den at hun ikke er hans type. Det blir bare en penere måte å si det på, enn å si: "Hei, jeg syns du var for stygg, derfor gidder jeg ikke treffe deg mer." Men at du syntes det, er helt greit. Vi alle er forskjellige :)

@ Puslespill

Haha, det er jo nesten bare litt funny!

Skjult ID med pseudonym Rass-mus to. 30 aug. 2012 15:50

Hm.. Noen gutter ass... Tenk å dømme ei god mus på et dårlig stativ... (ha,ha)

Skjult ID med pseudonym Sprø. to. 30 aug. 2012 16:23

Jeg har møtt noen jenter som jeg umiddelbart tenkte halvveis "Åh nei, er det henne?", men så har jeg tenkt at jeg ikke akkurat er noe fruktfat selv når jeg står midt i solskinnet og myser, så jeg har aldri gått min vei - liker å tenke at de ville gitt meg en sjanse også. Som oftest er de gjenkjennbare fra bildene når man kommer inn et sted, får satt seg ned og pratet litt. Da virker hun jo ofte etterhvert mer tiltrekkende også, ihvertfall hvis hun er ålreit. :)

Har faktisk aldri droppa å dukke opp på date.

(mann 38 år fra Østfold) to. 30 aug. 2012 16:33 Privat melding

@Puslespill:

Har man en knall morsom sannhet på lager, så for all del kjør på. Denne fyren her hadde nok ikke det. De aller fleste har ikke det. Greia er somregel at det er ettellerannet ved de man ikke liker eller syns er turnoff.

@Frk.Ingus:

Jo, det er en løgn. Å dra en "du er ikke helt min type", etter å ha gjennomført daten... Det er en løgn, når sannheten er at "du er VIRKELIG ikke min type, det så jeg på lang avstand, og denne daten ble kun gjennomført fordi jeg ikke ønsker å såre deg unødvendig mye".

Det at man, av en eller annen grunn som man ikke nevner noe som helst om, ikke er interessert, kan man da like godt fortelle før man gjennomfører daten? Så slipper man jo også å kaste bort både sin egen OG den andres tid på en date som ikke kommer til å bunne ut i noe som helst (hvis det faktisk er SÅ opplagdt at det ikke kommer til å funke). Å sløse med andres tid er jo ikke spesiellt høfflig.

Skal man VIRKELIG gjøre det lett for noen man ønsker å avvise, så kan man jo alltids oppføre seg som en såpass rabiat tulling at hun løper vekk derfra med begge puppene mellom beina. Sitte å prate om mamma, alle de tolv kattene og frp, hele tiden. Det blir nok en veldig kort date, og hun vil heller neppe skjønne at det egentlig var hun som ble avvist. Det må da være knall?

...kanskje bortsett fra at hun kommer til å fortelle alle hun kjenner om det, som forteller alle de kjenner om det, og plutselig tror hele sukker at man er en mammadalt av en freppete pervers kattemann. Det er kanskje ikke like kult.

Personlig har jeg nå ingen dårlige erfaringer med å faktisk være ærlig. Jeg har fortalt damer jeg ikke er tiltrukket av, at jeg ikke er tiltrukket av de. Jeg har skrevet med bildeløse damer her inne, for så å se bilde, og si at "beklager, men det falt ikke helt i smak". Det var ingen som klikket mongo, brøt sammen i gråt, begikk selvmord, fikk en enorm knekk i selvtilliten, e.l.

Det er voksne mennesker det er snakk om her altså... De aller fleste voksne mennesker er nettopp det. Voksne mennesker. De takler å bli avvist. De takler nedturer. Det er en del av dette vi kaller livet, og det går faktisk vidre selv om det finnes folk som ikke har lyst til å være kjæresten sin.

Jeg behandler ikke voksne mennesker som om de er noen ultrasensitive, maks usikre og hårsåre fjortissjenter.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 16:43 Privat melding

ANASLEX: Men da er vi enig. Du ville heller stukket fra situasjonen, enn å face den.

(mann 38 år fra Østfold) to. 30 aug. 2012 16:46 Privat melding

Hahahha. Tror du bør lese det innlegget ÉN gang til. Eller kanskje to ganger til. Muligens tre.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 16:52 Privat melding

Det var bare min konklusjon på slik jeg oppfattet hva du ville gjort om det var deg som var han karen.

(mann 38 år fra Østfold) to. 30 aug. 2012 16:55 Privat melding

Jeg skjønte såpass. Det var derfor jeg ba deg om å lese innlegget opp til tre ganger til.

Du bør spesiellt legge merke til de siste tre paragrafene. Så kan du prøve å konkludere på nytt.

Lykke til.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 17:17 Privat melding

Jeg refererte ikke bare til siste innlegget ditt når jeg dro den konklusjonen. Men du spør lengre oppe hva skulle han ellers gjort. Også sier du at du er ærlig nå på siste innlegg. Du sier at du har skrevet med damer uten bilder, og når du da har sett bildene i seinere i tid, så har du sagt til dem at de ikke var noe. Ja, helt greit, du er kanskje ærlig over nett, men poenget mitt er ettersom du spurte hva han ellers skulle gjort når han så henne, så konkluderte jeg med at hadde det vært deg, så hadde du gått uten å face situsjonen om dette var noe du kom utfor i real life. Mens når det er på nett, er det ikke noe problem for deg å fortelle denne kvinnen hva du syntes, for da slipper du faktisk face henne, siden det er over nett. DERFOR dro jeg den konklusjonen som jeg gjorde!
Når du er så ærlig som du skal ha det til mot en kvinne over nett, vet du ikke ikke om hun får en knekk i selvtilliten, e.l. som du sier. Ja, vi er voksne mennesker, men det betyr ikke at man ikke har følelser, eller kan ha normal høffelighet ovenfor hverandre av den grunn.

(mann 38 år fra Østfold) to. 30 aug. 2012 17:35 Privat melding

Du dro konklusjonen ut av løse lufta. Ja, jeg skriver at jeg har skrevet med damer uten bilder og det. Jeg skriver også at:

"Jeg har fortalt damer jeg ikke er tiltrukket av, at jeg ikke er tiltrukket av de."

Fortalt. Ikke skrevet.

Jeg skriver også at:

"Det var ingen som klikket mongo, brøt sammen i gråt, begikk selvmord, fikk en enorm knekk i selvtilliten, e.l."

...dette er ikke noe jeg bare gjetter meg frem til. Det hender faktisk at det blir vennskap ut av slike situasjoner også, eller man av andre årsaker har kontakt med vedkommende etter avvisningen. At man er venner fra før f.eks, kollegaer, osv osv...

Jeg har ingen problemer med å være ærlig på nett, jeg har heller ingen problemer med å være ærlig når jeg står ansikt til ansikt med noen. Jeg kan sikkert skaffe deg noen referanser hvis du trenger det(?).

Selvsagt har folk følelser, selvsagt er det kjipt å bli avvist, jeg er fullstendig klar over det. Jeg syns heller ikke det er spesiellt kult å avvise noen. Det regner jeg ikke med at noen andre syns heller.

Jeg greier selvfølgelig ikke ut om hvorfor jeg ikke finner noen tiltrekkende, hva jeg ikke liker ved de, osv osv... Så sant de ikke spør altså, og jeg har forsikret meg om at de faktisk ønsker å vite svaret, og at jeg vet svaret. Det er jo også enkelte man bare ikke liker, uten at man helt kan sette fingern på årsakene til det.

Skjult ID med pseudonym sans to. 30 aug. 2012 17:42

Holder fremdeles en liten knapp på at karen fikk panikk, jeg - at motet sviktet, angsten tok ham, og at det var
derfor han stakk. Og at han deretter ikke turde å si noe i telefonen fordi det rett og slett føltes for flaut.
Folk KAN jo få panikk, og tenke: nei, hva er det jeg driver med...hun der kan umulig finne meg interessant...
faen, jeg stikker heller!

Det virker rett og slett for merkelig at han skulle stikke pga at han ikke ble tiltrukket av utseendet hennes.
Hallo, man kan da ta en kaffe med en trivelig person uten å være avhengig av lysten til å hoppe til sengs!!
Klart man kan bli litt skuffet over at man ikke ble like tiltrukket av personen "live", men man kan da likevel ta en kaffe/te/etc. og slå av en prat. Da blir det ganske enkelt et treff med en hyggelig bekjent - no problemo det, vel?
Og dersom man har sååå store problemer med å tilbringe en time og prate/omgås normalt med en person man ikke føler tiltrekning til, da må det jo unektelig være noe seriøst galt med adferden til vedkommende...
for makan til sosial dysfunksjonalitet er vel rimelig uvanlig (får man håpe), i tilfelle ville man jo slite veldig med å forholde seg normalt til folk rundt en i hverdagen.

Så nei, jeg tror mer på nervøsitet hos karen, et øyeblikks lammende panikkfølelse, og det tror jeg også er langt mer vanlig i sjekkeverdenen (bare at de fleste klarer å roe nervene såpass at man stiller på daten, da ;) ...)

Men uansett hva grunnen var (og om venninnen din finner det ut en dag), så likefullt en kjip opplevelse.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 18:06 Privat melding

Frk. Ingus: viktig lærdom til venninnen din: Dette er årsaken til at damene ankommer sist. For å unngå slike hendelser :)

Ellers henger jeg meg på de andre som gjetter at fyren ble nervøs. Ingen grunn til å satanisere ham helt ennå. Men da bør han i tilfelle komme med en forklaring eller unnskyldning ganske kjapt.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 18:13 Privat melding

Ja, som jeg skriver i profilen min - we learn by living :)