Alle innlegg Sukkerforum

Oppdateringer på Sukker.no

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skjult ID to. 30 aug. 2012 15:32

I dag har vi oppdatert Sukker.no med funksjonen "Private vurderinger". Du vil nå kunne merke profiler med ulike kategorier, for eksempel "Vennemateriale" eller "Kjærestemateriale". Når du merker en profil som "Vennemateriale", så er det kun du som vet om dette. Private vurderinger finner du på hver profil øverst i høyre hjørne.

Hvis du senere har lyst til å se hvem du har merket som "Kjærestemateriale", så finnes det lister for hver kategori. Listene finner du ved å trykke "Hjerte, notat og markeringer" under menyen "Matchlister".

Om du har innspill til oppdateringen, så send dem til support@sukker.no :-)

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 30 aug. 2012 15:38

Det er altså de sukkeransatte som står bak foruminnleggene med skjult id!

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 15:41 Privat melding

Hahaha, pgmp!

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 30 aug. 2012 15:45

Man mangler fortsatt muligheten til å fjerne folk fra søkelister / sidebanner uten å blokkere dem.

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 16:00 Privat melding

Hadde vært kjempefint om dere la inn en funksjon som både fjerner en person fra søkelister og sidebannere og samtidig på en diskret måte forteller den personen at h*n er uaktuell for deg som flørt\kjæreste.

Sistnevnte kunne vært ordnet på flere måter, feks ved en liten modifisering av det nye "private vurderinger"-systemet: Man kunne hatt mulighet til å sette kryss på alternativer man føler er uaktuelle, og så kunne disse kryssene være synlige for personen. Men ingen mail om at "du er uaktuell", selvfølgelig.
Eller det kunne dukket opp en liten tekst over skrivefeltet når den personen forsøker å sende meldinger, om at "Mottakeren føler dessverre at dere ikke passer sammen".

Rett og slett en mer "human" og mindre firkantet metode for å oppnå det samme som folk aktivt bruker blokkering til nå.

Skjult ID med pseudonym Per to. 30 aug. 2012 16:07

En ting som irriterer meg litt er at når du søker opp en profil som av en eller annen grunn har en match under 70, så får du ikke se hvorfor personen har det. Jeg mistenker at enkelte ikke er bevisst hvor mange de utelukker når de f.eks setter absoluttkrav eller andre krav som gjør at man får en veldig lav match.

Har konkrete eksempler på damer jeg tidligere har snakket med og som jeg i utgangspunktet hadde en god match med, og som jeg plutselig har en match under 70 med uten at personen selv forstår hvorfor.

(mann 57 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 16:10 Privat melding

Enig med Per.

Men jeg liker denne muligheten til å sortere, og ikke minst at man kan markere flere kategorier.

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 30 aug. 2012 17:01

@Per
Det kan skje hvis en av dere endrer svar i relasjonstesten. F.eks setter et svar til absolutt krav.

Før kunne man se på matchtreet hvilket svar som ga så lavt matchtall, men plutselig fant sukker ut at vi ikke skulle få se matchtreet i det heletatt ved match under 70.

Skjult ID med pseudonym sukker.no to. 30 aug. 2012 17:22

Man skal kunne se matchtreet sålenge man ikke selv eller den andre har satt at match under 70 skal skjules under Synlighet. Vi skal undersøke om denne fungere riktig og evt. skrive bedre grunnen til at profilen ikke vises.

Skjult ID med pseudonym GBNU to. 30 aug. 2012 17:28

@2d6

Eller man kan gasse folk som er uaktuelle....ærlig talt..du overlever å måtte se tryne på folk som er uaktuelle, er folk ufine kan du blokke, ellers kan du ignorere folk som du ville gjort IRL

Skjult ID med pseudonym Per to. 30 aug. 2012 17:35

@pgmp: Jeg er klar over det, det er jo nettopp det jeg ønsker at skal endres.

@Sukker.no
Hvorfor har dere denne sperren på at man ikke kan se profiler under 70? Listene med "sist pålogget, besøkende, nye beskrivelser osv" viser jo uansett kun profiler med match over dette?

Men det kunne vært kjekt å kunne bla seg til slutten av f.eks. onlinelisten for å se de med match under 70 eller få treff på søk på profiler under 70 likevel. Som sagt, jeg har flere ganger kommet over tilfelle hvor jeg har hatt under 70 i match med en person uten at noen av oss har skjønt hvorfor ift at vi i utgangspunktet tenker at vi er ganske like og hvor matchen under 70 kanskje kun er forårsaket av at en av oss har svart litt i ytterpunktene på enkelte spørsmål eller satt absolutt krav. Siden dette matchsystemet ikke er perfekt, kunne det derfor vært fint å selv få aktivt ha mulighet til å søke opp profiler under 70 av og til.

Skjult ID med pseudonym sukker.no to. 30 aug. 2012 17:50

Standardinnstillingen på alle profiler er at man skal være søkbare selv om matchen er under 70. Men, man har mulighet til å gå inn på synlighet og sette at man ikke skal vise til de under 70. Setter man dette på skjules alle profiler med 70 i match siden de ikke kan respondere tilbake.

Neste oppdatering vil bli matchsøk, og den vil ha valg for å også søke blant de under 70 i match.

NB: Har han kommunikasjon med en annen profil og matchen går under 70, kan man forsatt kommunisere via meldingssystemet, såfremt det ikke er en blokkering.

Skjult ID med pseudonym bjarne to. 30 aug. 2012 17:51

får ikke til å sende melding i explorer etter oppdateringen

(mann 42 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 18:06 Privat melding

Meldinger fungere for oss i IE 8 & 9. Kan de som evt. har problem med å sende meldinger i IE ta kontakt med support@sukker.no for videre hjelp.

Skjult ID med pseudonym sans to. 30 aug. 2012 18:23

Sukker, det hadde vært fint om dere satt inn en funksjon som gjorde at man IKKE fikk opp profiler som aktivt har satt en alderspreferanse som man selv ikke passer inn i. Kanskje dere har fikset denne glippen i det siste, men jeg synes jeg har sett det iallfall ganske nylig... Altså profiler som dukker opp i matchsøk og på sidebanner, med bra matchtall, men når man klikker seg inn på profilen så ser man at personen har satt inn aldersspenn som enten er over eller under ens egen. Har selv klikket inn på menn som er et par/fem år o.l. eldre enn meg, men som har satt alderspreferansene til to-fem år over eller under min alder. Da ville jo det "rette" være at disse profilene ikke var synlige for meg i det hele tatt (evt. matchtall <70), sant?
OBS: Dette blir ikke det samme som den greia på slutten av relasjonstesten, hvor man skal sette viktig/uviktig
på om partnerens alder matcher ens egen (ifølge DERES aldersmatchberegninger), for folk kan jo ha sine egne grunner til å sette preferansene sine uavhengig av dette. Det folk SELV, AKTIVT setter som alderspreferanser på profilforsiden bør altså telle sterkest i matchberegningen.

Kommer det forresten en søkeord-funksjon, hvor man kan søke på friord i profilteksten? Hadde vært kjekt... :)
Og filtrering på valgene under politisk syn og religion osv. i matchsøket... Sånn som det er i dag kan man jo f.eks. søke på kroppsfasong, men jeg er strengt tatt vel så interessert i hva som rører seg av tanker og holdninger inne i karen, merkelig nok... ;P

Den valggreia med høyde, inne på matchsøket, er også litt merkelig... hvorfor er det ikke "rullegardinmeny"
hvor man kan sette til-og-fra-høyde, slik som dere har for alder, i stedet for de noget mer diffuse "Lavere/ Omtrent lik/Minst 5cm høyere"-alternativene? Ikke superviktig dette, altså, men virker bare litt rart.

Skjult ID med pseudonym sukker.no to. 30 aug. 2012 18:35

Matchsøket kommer med rekke nye muligheter , mange har etterspurt dette. Beklager at denne endringen har tatt litt tid, men vi måtte gjøre en del andre endring før vi kunne endre søket :-)

Når det gjelder alder, så er det er problem at man ofte setter for strenge krav på alderen Vi ser at både menn og kvinner ønsker partner på samme eller lavere alder. Dette vil dermed resultere i få treff og nesten tomme lister. Vi har derfor valgt at man kun kan sette viktighet på alderen under relasjonsprofilen, setter man svært viktig vil man få ganske streng aldersmatch.

Det man oppgir under 'Jeg søker' er kun til informasjon til de som besøker profilen og har ingen innvirkning på matchen eller listene.

Skjult ID med pseudonym sans to. 30 aug. 2012 19:01

Skjult ID med pseudonym sukker.no) - to. 30 aug. 18:35, skrev:
"... Når det gjelder alder, så er det er problem at man ofte setter for strenge krav på alderen Vi ser at både menn og kvinner ønsker partner på samme eller lavere alder. Dette vil dermed resultere i få treff og nesten tomme lister."

- oookey, men det hjelper jo ingen om dere SYNES at f.eks. en mann på tredve skal matche en kvinne på 25-32, hvis HAN vil ha (og synes han har best match aldersmessig med) en fra 18-24... Denne mannen vil da få en haug med jevnaldrende kvinner innom profilen sin, som alle ville måtte blokkere ham eller han blokkere dem, for at de ikke skal få hverandre opp på matchlisten igjen og igjen... Og - denne mannen vil da heller ikke kunne sette "viktig" på aldersmatch _slik HAN ser sin beste match i forhold til SINE preferanser_, fordi dere mener han burde matche andre bedre, og setter han "uviktig", vil han jo åpne for alle aldre 16-100, eller hva?

Hadde det ikke vært bedre for alle dersom de som tross alt har noen sære/snevre alderskrav, ganske enkelt fikk en slunken, men dog mer "hensiktsmessig" og for dem interessant matchliste? Det er jo litt merkelig med et punkt med "Alder jeg søker" på profilen dersom dette ikke filtrerer treffene, og ikke skal ha noen som helst betydning annet enn "kun til informasjon"...?

De fleste av oss har vel satt et aldersspenn som er +/- 5 år oppover og nedover, eller jevnaldrende, og får følgelig en ganske fyldig treffliste, men de som søker veldig høyt over eller langt under sin egen alder, hadde med en filtrering her, villet få en liten, men mer korrekt liste - med match med nettopp folk i den alderen de søker OOG som (gjensidig) søker deres.

Skjult ID to. 30 aug. 2012 19:04

GODT SKREVET. LES DET sans SKREV OVER HER.

Skjult ID med pseudonym sans to. 30 aug. 2012 19:09

- dessuten er det mer irriterende å ha en _fyldig_ matchliste hvor det viser seg at flere av treffene aktivt søker etter noen langt yngre eller eldre enn en, og hvor de dermed i realiteten er 0-matchere, enn at man får en _kortere_ matchliste med personer hvor man faktisk faller inn under det vedkommende leter etter og ønsker seg.

Skjult ID med pseudonym sukker.no to. 30 aug. 2012 19:48

De fleste innleggene Preben skriver er basert på spørsmål fra våre brukere. Men, jeg skal se om han kan sette opp en session med spørsmål og korte svar (der hvor det lar seg svare kort).

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 aug. 2012 19:51

Registrerer at mange ønsker å velge bort. Selv ønsker jeg ikke dette, rett og slett fordi jeg ikke stoler på meg selv!
Jeg VET ofte ikke i det jeg ser en profil om dette er noen jeg skal velge bort. Jeg VET heller ikke om en mann er vennemateriale eller kjærestemateriale så lenge både han og jeg er på sukker. Og erfaringsmessig VET jeg også at mange menn velger bort personer de egentlig ikke ønsker å velge bort - de var bare for kjapp på labben. Dette VET jeg fordi jeg har blitt blokkert av menn som ønsker kontakt med meg etter blokkeringen.

Ergo: Jeg ønsker IKKE større grad av utsiling og bortvelging enn den muligheten jeg allerede har.
Jeg vil ha FLERE menn her, jeg! Jeg vil at enda flere profiler skal trille ned i fanget mitt og åpenbare flotte menn!

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 aug. 2012 19:54

En ulempe med konkurrerende sider, er at det virker som om aktiviteten er vesentlig lavere enn på sukker, slik jeg opplevde det da jeg testet ut andre steder. Færre å velge, færre profiler, færre påloggede. Det sukker har som fortrinn, er at det virker som om det er mange aktive - og ved å stadig gi oss muligheten til å velge bort, vil også dette stedet virke mer "øde" - noe jeg tror både sukker.no og vi brukere taper på i lengden.

Argumetet er selvsagt: Jammen det hjelper ikke med mange medlemmer om de ikke er interessante for meg.
Vel, når jeg en sjelden gang er på byen, liker jeg meg best der det er folk, ikke på et øde sted....

Skjult ID med pseudonym Blockd to. 30 aug. 2012 19:56

Hva med album delen som ikke fungerer pga av flash på nettbrett osv?
Så tidligere det ble nevnt at dette allerede var klart og skulle implementeres i løpet av sommeren?
Eller var det etter sommeren kanskje, dette er for min del det største irritasjonsmomentet med sukker akkurat nå.

En annen ting som sikkert også muligens har blitt diskuteret, og som sikkert mange er uenige om var jo om man kunne ha satt en begrensning på antall meldinger sendt pr dag feks? (og da ikke til samme menneske selvfølgelig).

Mest for å begrense "teppebomberne".

Skjult ID to. 30 aug. 2012 20:10

sukker.no@

Hvor finner en antall besøkende?

Skjult ID med pseudonym Z to. 30 aug. 2012 20:17

Besøkende og topplister
Sist besøkende
Over bildene vises det hvor mange besøk du har hatt :-)

Skjult ID to. 30 aug. 2012 20:45

Hvordan fjerner man en markering,feks kjærestematriale til ingen vurdering?

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso to. 30 aug. 2012 20:53

Jag saknar fortfarande en funktion som säger "visa aldrig den här igen" utan att blockera.
Det vore också bra med ett filter där man kan sortera bort profiler som är äldre än ett visst antal dagar. Damer som varit här i ett år eller så är helt ointressanta eftersom dom uppenbart är för kräsna för att få sig en karl, eller inte är intresserade av ett lägre förhållande.

(mann 57 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 23:03 Privat melding

Synes de høydevalgene vi kan gjøre blir for dumme. Jeg er mann på 191.
Dame som er høyere - ingen
Dame som er like høy (inntil 5 cm lavere) - telles på en hånd.
Dame som er lavere - resten

Altså har valgmuligheten ingen verdi.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 31 aug. 2012 02:17

@sukker.no) - to. 30 aug. 17:22
> Man skal kunne se matchtreet sålenge man ikke selv eller den andre har satt at match under 70 skal skjules

Om man har gjemt seg for profiler med under 70 i match får man ikke lenger se andre profiler med under 70 i match. For å se profilen må man altså selv være synlig for match under 70. Og når man så ser på en profil med under 70 i match, er fanen for matchtre og autotekst borte. Disse fanene forsvant først. Det med at man måtte være synlig selv for de under 70 i match for å se profil i det heletatt kom noen uker senere.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 31 aug. 2012 02:18

@Per) - to. 30 aug. 17:35
>Hvorfor har dere denne sperren på at man ikke kan se profiler under 70?

Så lenge besøkstelleren teller når folk med under 70 i match titter innom synes jeg det er fint å ha den blokkeringsfunksjonen. Det gir en pekepin på hvor mange besøkende som blokkerer profilen min.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 31 aug. 2012 02:19

@sukker
Støtter det Sans skriver; Det hadde vært fint om alderspreferanser ble tatt hensyn til i beregningen av matchtall. Dagens system hindrer aktivt at damer som ønsker å treffe yngre menn som ønsker å treffe eldre damer skal finne hverandre. Folk setter en alderspreferanse OG setter at alder er viktig, og er i den tro at det da er deres alderspreferanse som er den viktige, mens de i virkeligheten setter at det er sukkers forhåndsdefinerte alderspreferanse man øker viktigheten av.
Om noen foretrekker et aldersspenn på kun to år (som er det minste systemet tillater å sette) kan de vel få de få matchene de faktisk foretrekker? Å trekke frem som argument at noen få foretrekker et så lavt aldersspenn at de ikke får haugevis av matcher er tullete. Hele poenget med matchsystemet er å gjøre det enklere å finne den man leter etter. Ideelt sett skulle systemet kun ha gitt en match!

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 31 aug. 2012 02:21

@chevelle1) - to. 30 aug. 18:41
> det kan være at man passer best sammen med en utafor den alderspreferansen man selv eller den potensielle partner er klar over
De som vil treffe noen utenfor alderspreferansene sine kan sette alder til [ikke viktig]. Sukker er vel neppe bedre enn deg til å si hvilken alderspreferanse du har?

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 31 aug. 2012 02:21

@Z) - to. 30 aug. 19:51 / chevelle1) - to. 30 aug. 20:48
Når dere har gått tom for menn på sukker, har dere vært her altfor lenge! (Eller satt mange absolutte krav / svært viktig i relasjonstesten.)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 31 aug. 2012 06:32

pgmp
Jeg leser ikke et eneste sted at noen sier at de har gått tom for menn, jeg :-)
Jeg har i alle fall ikke gått tom for menn. Jeg liker bare følelsen av at det ER mange medlemmer pålogget.

Skjult ID med pseudonym Løskrutt fr. 31 aug. 2012 22:20

Private vurderinger er bra. Enda bedre om ikonet for vurderingen kunne komme opp i hjørnet for på profilbildet slik an man kan se kategori det uten å klikke.

Og: HELT enig med sans!

Uansett match, er det bare ikke aktuelt med kvinner som er eldre - det har lenge vært en irriterende sak.

Skjult ID med pseudonym Erik fr. 31 aug. 2012 22:22

Får for guds skyld håpe sukker ikke lager flere muligheter for å innskrenke utvalget enda mer.

(mann 37 år fra Vestfold) fr. 31 aug. 2012 23:25 Privat melding

@Stevia61: vi har akkurat samme høyde problem, bare motsatt... hehe