Alle innlegg Sukkerforum

Selvironi - you sad bro?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MrMister fr. 31 aug. 2012 13:47

Profilen min er 100% selvironisk når det gjelder beskrivelse av meg selv og jobb og interesser.

Siden jeg er mann og ikke har bosted Oslo så får jeg ikke mange besøk naturlig nok. Mitt spørsmål er om jenter som leser en slik profil syns det er stakkarslig isteden for morsomt. Selv syns jeg at den er morsom, men det kan være pga jeg kjenner meg selv bedre enn en tilfeldig person på internett.

Hovedgrunnen til at jeg har en selvironisk profil er pga jeg vil finne ei jente som setter pris på humor, dvs min type humor, og som ikke tar seg selv så fryktelig høytidlig.

Ser selv at det er et paradoks at jeg spør om dette men egentlig så er jeg bare nyskjerrig på emnet og har ikke planer om å endre på profilen min uansett om folk syns det er stakkarslig eller ikke.

Dette gjelder forsåvidt menn også, som leser en selvironisk kvinnelig profil

Skjult ID med pseudonym Alexis fr. 31 aug. 2012 14:37

Har også en selvironisk profil.
Hvis den som leser profilen min synes den er stakkarslig så har vedkommende helt klart ikke samme type humor som meg, og da er han lite aktuell som framtidig kjæreste uansett, så da spiller det ingen rolle hva han mener!
Det som virkelig er stakkarslig er de som sender meg melding bare for å rakke ned på profilen fordi de ikke forstår den eller ikke liker den.
Sånne folk burde kanskje introduseres for forumet, slik at de finner bedre ting å kaste bort tiden sin på ;)

Skjult ID med pseudonym oo fr. 31 aug. 2012 14:49

Jeg er kvinne og har faktisk en humoristisk profiltekst.
Den er ikke proppfull av overfladisk humor, men kan du lese mellom linjene og sjekke ut bilder i albumet catcher du humoren (eventuelt ikke)

Jeg har kommet over noen få mannlige profiler som er gjennomgående ironiske og opplagt "humoristiske" og vet dere hva - jeg synes det er døllt!

Muligens fordi jeg ikke ser humoren i det opplagte, jeg liker kompleks humor som faller seg naturlig. De som prøver febrilsk på å være humoristiske nærmer seg det patetiske.

God humor kommer i små doser innimellom. Men det er jo mitt syn på humor. Og vi mailes nok sikkert ikke TS

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 31 aug. 2012 16:29

Humoristiske jenteprofiler har mye større sjanse på å få en melding fra meg ihvertfall. Har ikke mange absolutte krav til en kjæreste, men humor og selvironi bør hun nesten ha.