Alle innlegg Sukkerforum

Tiltrekker meg dominerende menn....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ikkenåigje lø. 1 sep. 2012 10:40

Tiltrekker meg sterke, intelligente, dominerend menn, som overkjører og tror de vet alt............eller er det jeg som tiltrekkes av dem.... ? Nå klarte jeg å komme meg ut av det før det hadde gått mer enn seks uker..puh..har sikkert fire andre slike forhold bak meg, og da slet jeg i lange tider....Nå kjenner jeg lusa på gangen, og trakk meg pent og ordentlig ut.

Skjult ID lø. 1 sep. 2012 10:51

Huff. Klem til deg. Har selv vært i veldig vanskelige forhold. Damer kan være rimelig ille de og, det skal jeg love deg. Er bare en ting å gjøre hvis en person begynner å dominere eller manipulere deg....kom deg ut fort som fy. Lettere sagt en gjort, men sånt blir man syk av.

Skjult ID med pseudonym ikkenåigje lø. 1 sep. 2012 10:55

Takk for klem og oppmuntrende ord:-) Jo lenger tid det går, jo værre blir det så....bedre å takke for seg når man lunkter lunta....

Skjult ID med pseudonym Rass-mus lø. 1 sep. 2012 23:43

Hmmm... det er nok helt naturlig. Dominans er kanskje en av de kraftigste attraksjonsskaperene.

Den ubevisste delen av hjernen er en veldig viktig når det gjelder å skape attraksjon.

De ubevisste triggerne er knyttet til overlevelses og forplantingsinstinkter etc. Og er ofte relatert at man vil ha noen av "høyere" verdi enn seg selv. I tillegg så har det vært lurt å holde seg inne med og forplante seg mennesker som dominerer over andre med helt fra steinalderen av.

Jeg egentlig en litt for snill gutt, men hvis jeg skal sjekke opp en dame så er jeg ekstremt dominant til å begynne med.

Ikke det at jeg er ufin eller uhøflig, men jeg sørger for at jeg bestemmer alt. Hvis hun f.eks. foreslår ett tidspunkt eller sted - er jeg raskt med å si at jeg ikke har tid og gi ett "mot-tilbud"; Hvis hun spør om ett glass vann, så spretter jeg ikke opp for å henter et for å si det sånn; Etc, Etc... Alt går på mine betingelser...

Det høres sikkert helt vilt ut - men det virker :D

Hvor dominerende man skal være avhenger blant annet av hvor attraktiv hun er og hvor mye oppmerksomhet hun får av menn...tommelfingerregelen er at hun får maksimalt bestemme 1 av 10 ting til å begynne med.

Jeg gjøre det heller ikke for å være slem, men for å bygge attraksjon. Det er nesten mer ufint og ikke gjøre noe for å bygge attraksjon (og "kjemi"), og er man ufin så drar hun (i allefall hvis hun er av den type dame jeg drar på date med).

Det er noe av spillet mellom mann og kvinne i de første fasene når de møtes. Når attraksjonen er bygget og man har etablert en realsjon så skrur jeg av "domineringen". Men kan bruke det igjen og andre ting igjen når jeg kjenner at forholdet trenger en piff..

Og hvis jeg er lei av henne så skrur jeg det og andre attraksjonstriggere av (slik at jeg slipper å være den slemme som slår opp - ha-ha)

Så hvis dere har hatt en date hvor det har manglet kjemi. Eller du er en mann i et forhold og hun gradivs mister interessen for deg - så er det trolig fordi hun har mistet bildet av deg som den "dominante mann" (...men det kan være andre grunner også da...).

Det er min mening i det minste.

Så jeg er ikke overrasket av at du ubevisst blir tiltrukket av dominante mennesker, men det er godt at du bruker den bevisste delen av hjernen din til å komme deg bort fra ikke bra folk... :)

Har forresten en del andre ubevisste "triks" for å få dere damene "klamme i hakket" - noen som har lyst bli med på date og prøve... ha-ha.....

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 1 sep. 2012 23:50

@Rass-mus

Haha, dristige uttalelser du kommer med. Det er nok noe i det du sier. For all del. Jeg blir også veldig fasinert av dominante menn. Men det er en hårtynn balanse. Om du drar det for langt så vil du nok i mange tilfeller forveksles med en player i stedet for en dominant mann. Og da er det mange som stikker!;-)

Skjult ID med pseudonym hf lø. 1 sep. 2012 23:53

Slutt å fall for badboys, så ordner dette seg selv...Men det er jo noe i det, faller man for alkoholikere en gang, gjør man det videre også

Skjult ID med pseudonym MrMister lø. 1 sep. 2012 23:54

Jeg liker bare å ha litt dominanse i senga, ikke nødvendigvis 100% og ikke nødvendigvis alltid.

I hverdagen tror jeg at jeg er en ganske normal mann som liker at ting blir fordelt likt.

Men spørs litt hva dere legger i "dominente" menn?
- Krav at de kjører bilen og jenta sitter på?
- Tillater ikke at jenta gjør noe han ikke vet om? - Feks hvor skal du nå? mens hun er på vei uten døren
- Krever at hun gjør ditt og datt i hjemmet mens han selv sitter på sofan?

Tror noenganger det er en tynn linje mellom dominant og egoistisk/dum.

Skjult ID med pseudonym Detektor lø. 1 sep. 2012 23:57

Damer som tiltrekkes av dominerende menn har jo absolutt en del skyld i det selv da........ siden de er sammen med dem....... bør jo se tegninga lenge før dem har godt til sengs...... men det er jo en jævla dobbelmoral at damer
syns dem er tiltrekkende... en av grunnene til at vi menn synes damer kan være vanskelig å forstå.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 2 sep. 2012 00:11

@MrMister: Det er nok ikke noen tynn linje mellom dominans og egoisme. Det ligger så langt fra hverandre som det går an å komme. Med dominans kommer ansvar, da er det ingen plass for egoisme. Trer du inn i en dominant rolle så er velværet til den/de du er dominant overfor din prioritet, ikke deg selv.

Jeg tror heller dette dreier seg om sammenblanding av dominant og psykopat.

Skjult ID med pseudonym Rass-mus sø. 2 sep. 2012 00:12

@poppy

He-he... helt rett i det. Veldig vanskelig å få til. Damer leser menn som en bok. Og skal du få noe mer ut av henne er ikke attraksjon nok - som oftest krever damer også at de har tillit og respekt til en mann før de har et forhold (i motsetning til hva mange menn krever av kvinner :D ).

Så jeg er 100% ekte når jeg "sjekker opp" noen (prøv å gjette hvordan jeg får til.... ;D)

Men dominans "trikset" er spesiell virksomt på "bimbo'er" og andre som er vant med å få mye oppmerksomhet menn som gjør det minste vink de ber dem om.

Men jeg må si at den store ulempen når man oppdager at man kan manupulere attraksjonen til andre er at man ikke blir tilrukket selv.... Så jeg bruker det bare til å "justere litt" en gang i blant... :D

Skjult ID med pseudonym Detektor sø. 2 sep. 2012 00:14

At det er bimboer kommer ikke som en bombe da..........:)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 2 sep. 2012 00:19

@Rass-mus

Ja det er det som er spillet. For om jenta kryper for deg så er det vel ikke så spennende vel? Selv liker jeg dominante menn, men jeg er ikke så dum at jeg ikke skjønner taktikken de tidvis bruker. Jeg spiller med og later som noen ganger også blir jeg i andre øyeblikket illsint om de går for langt. Jeg trekker meg ikke unna, men konfrontere de med det. Det er litt morsomt å se hvor fort de plutselig blir pusete når jeg tenner på alle plugga. Men så roer jeg meg og lar meg dominere litt igjen. Jeg liker å blir dominert litt av en mann. Men alt med måte. De må uansett og hele tiden vise meg respekt også. Respekt i den forstand at de ikke tråkker på meg:-))

Skjult ID med pseudonym MrMister sø. 2 sep. 2012 00:24

@søker
Virker ikke slik at de fleste kvinner i denne tråden skyr unna det som det skulle ha vært pesten. Å ville velvære til de man er glad i ser jeg ikke på som en negativ ting, hvorfor skulle de da løpe unna?

Jeg tror dominanse er veldig egoistisk, du sier jo egentlig at folk ikke klarer å tenke selv og at du er den som må trå til. Vi er nok veldig uenige på akkurat denne biten.

Skjult ID med pseudonym Detektor sø. 2 sep. 2012 00:24

Medn rass mus, mener du at det er en betingelse at man ser dominant ut eller ligger dette like godt til for en som "kun" har det i kjeften.....

Skjult ID med pseudonym Rass-mus sø. 2 sep. 2012 00:39

@poppy

...ha-ha... ikke for å være frekk - men "tenne på alle plugga"?!!??!!?! :D

Synes noen burde skrive sjekke bok kvinner også hvis det er taktikken tid å "la" de skape attraktivitet til deg og ikke la det gå andre veien. Kan nok hende at man blir sittende igjen med de som er dominant pga psykopatiske tendenser ja.... :D

Skjult ID med pseudonym Rass-mus sø. 2 sep. 2012 00:42

@Detektor... Begge deler og ingen av delene. Har sjekket opp en god del damer uten å si en ting i min tid, og jeg kan ikke si at jeg er særlig kroppslig dominant ut - altså det er personligheten.... :)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 2 sep. 2012 00:47

@Rass-mus

Haha, forstod ikke en pøkk av den siste delen din! Hva var det du forsøkte å formidle? Sjekkebok for kvinner? Er det lørdagspilsa som begynner å slå inn kanskje? ;-)) hehe

Skjult ID med pseudonym Rass-mus sø. 2 sep. 2012 01:11

@poppy

... Og du vil si at damer ikke trenger det - hvorfor?

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 2 sep. 2012 01:13

@Rass.mus

Jeg har ikke sagt noen ting om det enda. Jeg forstod ikke hva du forsøkte å si. Men det hadde sikkert ikke gjort noe med en sjekkebok for kvinner. For all del. Kjør på!;-)