Alle innlegg Sukkerforum

"Legg meg til på face da!"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym cicero lø. 1 sep. 2012 10:48

Nå er det to jenter på rad som har bedt meg om å adde dem på Facebook. Vanligvis har jeg jo sett på dette som noe positivt, at vi tar et steg videre, at de slipper meg litt nærmere innpå, osv.

Men hva er egentlig vitsen med å adde noen på Facebook bare for så å ignorere meg når jeg tar kontakt? Er det ikke da bedre å bare la være å foreslå det? Ganske sære greier.

Litt forvirret, må jeg innrømme.

Skjult ID med pseudonym Viola lø. 1 sep. 2012 11:03

Hvordan man oppfører seg på Facebook sier MYE om en person, så skjønner det godt! Da likte de vel ikke profilen din på face da... Enkelt og greit!!

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 1 sep. 2012 11:08

Oh shit, Takk for tips!

Kanskje jeg må slutte å linke til antifeministblogger og poste porno på tidslinja mi?

Skjult ID med pseudonym Sprø. lø. 1 sep. 2012 11:16

De tenker vel kanskje at det kan være greit å ha deg gående på gress sammen med de andre, sånn i tilfelle.

I tillegg er det vel noe med at jenter/kvinner ofte gjør hva de kan for ikke å såre noen, noe som enkelte ganger gir seg så store utslag at de ender opp med nettopp å såre noen(!) - så i akkurat dette tilfellet kan det jo være at du blir lagt til på Facebook av ren sympati - så har de gitt deg en litt god følelse tross alt, liksom.

Ellers... jo, du har jo noen som 'hamstrer' Facebook-venner, fordi mange "venner" der = status.

Mange grinebiterske årsaker jeg kan finne på, gitt. :D

Skjult ID med pseudonym Viola lø. 1 sep. 2012 11:17

Bare hyggelig:) Ja det er nok en god ide:) Lykke til videre @cicero

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 1 sep. 2012 11:19

ting stopper fort litt opp etter facebook adding ja gitt :P men det sier jo litt om en person da så får du sett som regel i allefall masse mere bilder osv....man er jo litt nyskjerrig ;)

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 1 sep. 2012 11:22

Hahaha tror du har rett i det, Sprø!

Det eneste det forteller meg er at de er umodne jenter (uavhengig av alderen) som ikke evner å ta det opp på et ordentlig vis, og da er de uansett uaktuelle for meg. Kan de ikke være ærlige om noe sånt mister jeg fort interessen. Og hadde ikke blitt sur hvis de fortalte at de egentlig ikke er interesserte, selv om de sikkert har dårlig erfaring fra andre menn på akkurat dette.

Men det må da vel finnes bedre måter å kvitte seg med potensielle beilere enn å gi dem full tilgang til Facebook-profilen sin, med bilder, personalia, adresse, telefonnummer osv?

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 1 sep. 2012 13:53 Privat melding

De vil vel addes på facebook for å se flere bilder da. Det er i hvertfall det jeg gjør med de som har en litt for tynn profil.

(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) lø. 1 sep. 2012 15:27 Privat melding

Da er vi påån igjen. Vil jo ikke akkurat være en fasit av å se flere bilder. Må jo være perfekt for enkelte for å slå igjennom virker det som. Kjenner jeg blir sliten av tanken.
Det er veldig synd at fjesboka skal være en indikator på flere områder. Det er nesten som om facebook ER deg.
Som normal mann på gata så har jeg flere ganger opplevd å bli sjekket opp av søte jenter. Og det trur jeg er først og fremst pga av personligheten min. Med nettdating, så er det først og fremst et krav at man må se omtrent plettfri ut for å komme i kontakt.
Jeg har hvertfall erfart at ei jente som er utrolig pen, blir utrolig stygg pga av hennes personlighet.
Personligheten blir totalt glemt før man kommer igjennom den første barrieren.
Jeg sier ikke at man skal prate med hvem som helst. Man må jo bli pg være tiltrukket av personen, men som jeg har lest alt for ofte her, så er kravene for å lage en kontakt alt for store.

Skjult ID med pseudonym lala lø. 1 sep. 2012 15:28

da kan de jo sjekke ut profilen din og gjøre få et bedre inntrykk. Men du kan ikke sjekke profilen dems før de evt. har akseptert. Sleip taktikk ;)