Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig lø. 1 sep. 22:22

Jeg lurer på hva dere jenter tenker om å date en som snakker norsk med forferdelig aksent (men har europeisk utseende, dvs sentral-Europa, f.eks.)?

Spiller aksent noen rolle på 1. date?

Har lest en del innlegg her hvor damer skriver at de dumper etter 1. date fordi mannen har gjort noen små ting som de ikke likte, f.eks. sa "hm" flere gang osv. Lurer på hvor sensitive er jenter til aksent?

Skjult ID med pseudonym ms lø. 1 sep. 22:23

Hadde ikke dumpet noen pga av hm eller pga av aksent - slike ting spiller ingen rolle , så lenge personen er tiltrekkende og interesant.

(kvinne 47 år fra Telemark) lø. 1 sep. 22:37 Privat melding

Aksent har ingenting å sei, om resten er tiltrekkande og interessant. Altså enig med ms :)

(kvinne 43 år fra Buskerud) sø. 2 sep. 08:23 Privat melding

Spiller ingen rolle.. Er slettes ikke alle damer som irriterer seg over slike ting. Det som er viktig er at det er kemi.:))

Skjult ID sø. 2 sep. 09:24

Det synes ikke, men det høres at jeg ikke er norsk. Og i min aldersgruppa spiller det rolle. Jeg har opplevd "nei takk" p.g.a nasjonalitetten min, desserre :(

Skjult ID med pseudonym hf sø. 2 sep. 09:28

Jeg ble dumpa pga et litt for bustete øyenbryn en gang...men men nå ser jeg jo at det bare er normal adferd. Ble litt sint når det skjedde men..Så jeg tror aksent er ganske alvorlig

(kvinne 43 år fra Buskerud) sø. 2 sep. 10:35 Privat melding

:) de som vil finne feil vil alltid finne feil.. er heldigvis mange som ikke tenker slik, ...i alle aldre :)) Er bare om å gjøre å finne hun TS:))

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig sø. 2 sep. 10:48

Takk for tilbakemeldingene, dere :)

Personlig har jeg forresten ikke opplevd noen negative reaksjoner på aksent fra norske jenter jeg har datet, men etter å ha lest innleggene her begynte jeg rett og slett å tvile: om jeg bare hadde flaks :-))

(mann 30 år fra Oslo) sø. 2 sep. 17:15 Privat melding

Aldri fått kommentar på aksenten eller ordforrådet. Det som har skjedd flere ganger er at hun jeg skulle på date med ville ha en telefonsamtale først. De ville vite om de kunne forstå meg. :D Det har bare gått bra det, selv om telefonsamtaler er så og si det verste jeg vet. Dårlig lyd, ingen kroppspråk, bråk på linjen...

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 2 sep. 17:22

njæ---må kansje inrømme at det hadde vært turn off? dialekt på den andre side er bare flott :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 2 sep. 17:23

Det spiller ingen rolle. Liker jeg deg, liker jeg også aksenten din.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 3 sep. 18:39 Privat melding

Hvorfor bry seg? Vil du virklig ha ei dame som er så enkel at det er aksenten eller nasjonaliteten det hele står å faller på?