Alle innlegg Sukkerforum

En observasjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lila sø. 2 sep. 2012 15:07

Hadde en hjemmekveld med en venninne her en kveld, som også er her på Sukker. Jeg fikk se hennes profil og de som hadde sendt henne meldinger, satt hjerter på henne osv. Og det viste seg at det var veldig mange av de samme som jeg har fått meldinger, hjerter fra osv. Egentlig litt merkelig, for selv om vi er venner, så er vi også VELDIG ulike, både i utseende, utdanning/jobb, interesser, hva vi ønsker for fremtiden (barn) osv. Eneste likhetstrekket man kan se ut fra profilene er alder og lokasjon (Oslo). Så man skulle tro at vi tiltrakk oss forskjellige typer gutter... Vår konklusjon var at enkelte sender til "alle", så lenge hun er på en viss alder, bor i nærheten, og er over et visst minstekrav i utseende. Man blir jo ikke mindre skeptisk til at man kan finne "the one" her inne merker jeg.

(kvinne 30 år fra Oslo) sø. 2 sep. 2012 15:10 Privat melding

Konklusjonen deres stemmer nok ganske bra. Venninnen min og jeg har opplevd det samme ;)

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 2 sep. 2012 15:13 Privat melding

Folk har forskjellig smak :) Man kan like noe ved en person og noe annet hos en annen :)

Skjult ID med pseudonym 303 sø. 2 sep. 2012 15:14

Da gjelder det jo bare å bli flinkere til å sile ut de som virker såkalt "useriøse", istedenfor å senke forventninger eller øke skepsis.

Ellers skjer det jo ihvertfall ingenting.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 2 sep. 2012 15:18 Privat melding

Hva fant dere ut når dere sammenlignet hva som var i utboksen da?

Skjult ID med pseudonym .oOo. sø. 2 sep. 2012 15:21

Dette høres kanskje litt merkelig ut, men det er faktisk mulig å sende meldinger selv i stedet. Man kan f.eks gå på onlinelisten (den er sortert etter match), kikke litt på profilene der og sende en melding hvis det virker interessant. Da får man mye bedre kontroll over hvem man potensielt kommer i kontakt med, og sannsynligheten for å bli kontaktet av en av disse som sender melding til alt som potensielt kan bruke skjørt.

Dette kan til og med gjøres på byen, det finnes helt ok folk der ute som ikke kommer til fordi disse frempå-gutta som har seg med hva-som-måtte-være-tilgjengelig er der før man i det hele tatt rekker å vurdere tanken.

Just saying.

Skjult ID med pseudonym .oOo. sø. 2 sep. 2012 15:22

*og sannsynligheten for å .. osv.. BLIR MINDRE .. skulle det være :)

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 2 sep. 2012 15:28

Wow! Beneath, er du på jakt?? Man kan jo bli skremt av mindre enn det teleskopsiktet...

Litt sånn metafor "skyter på alt som beveger seg" ifølge tråden. Det er jo en dårlig strategi, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym 303 sø. 2 sep. 2012 15:30

Det der er vel ikke akkurat en jaktrifle.

Kanskje hvis man jakter på mennesker.

Skjult ID med pseudonym Meg sø. 2 sep. 2012 15:30

Kanskje jeg er en av de som har sendt til dere begge. Det er ikke bare en type jenter jeg faller for og jeg tror at det er mange som meg. Synes jeg jenta virker spennende og jeg blir nysgjerrig på henne, så sender jeg "et brev". Har datet jenter som er veldig forskjellige på alle måter.
Hvis dette gjør meg useriøs, så blir det bare helt håpløst her inne. Det finnes grenser på hvor mye dere skal analysere alt.

Skjult ID med pseudonym Erik sø. 2 sep. 2012 15:30

Latterlig konklusjon fra trådstarter!

Det kan være at dere rett og slett ikke er så ulike og spesielle som dere selv tror?

Og om dere skulle være ulike, så kan det være at en person har sett noe hos den ene han likte, mens det var noe annet hos den andre.

Jeg forstår at en del av dere middelmådige damene her på sukker har litt primadonnanykker og ønsker at den gutten som skriver melding til dere skal føle at DU er SÅ spesiell at han ikke engang å vurderer å sende melding til noen andre. Men vet du hva trådstarter? Nå skal jeg avsløre en hemmelighet for deg:

Du er NEPPE SÅ spesiell!! Det finnes sikkert mange av deg her og vi gutta gidder rett og slett ikke å måtte formulere et dikt på rim for at du skal føle at 1. meldingen holder høy nok kvalitet til at du skal gidde å svare. Liker jeg deg og du er en av de få slanke damene på sukker, så skal jeg se om jeg gidder å skrive "hei, hvordan går det? til deg i en 1. melding!

Skjult ID med pseudonym Za sø. 2 sep. 2012 15:31

Anaslex, two thumbs up:)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 2 sep. 2012 15:38

@Erik

Janteloven på høyt nivå altså!! Hvorfor skal man ikke ha rett til å føle seg spesiell? Hvorfor skal man ikke ha rett til å ønske at den gutten som skriver til deg liker deg fordi du er du og han finner deg spesiell? Alle vil vel være litt spesielle og få litt oppmerksomhet utover det vanlige. Det vil iallefall jeg. Jeg vil at noen som er HELT spesiell skriver til meg, slik at jeg kan se hvor spesiell de er og de kan se hvor spesiell jeg er. Det er jo da det kribler i kroppen og man kjenner spenning. Du skyter jo deg selv i foten med den uttalelsen din. Det er jo pga sånne som DEG at jenter ikke gidder å svare alle. Ser du ikke det selv?

Skjult ID sø. 2 sep. 2012 15:42

Jeg sender bare meldinger til jenter som er 26-29 år, 160-165 høye, 60-65 kg, blond med blå øyne, sykepleier, trener 2-4 ganger i uken osv...

Er det dette som skal til for at man skal være seriøs???

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 2 sep. 2012 15:46

@(Skjult ID ) - sø. 2 sep. 15:42

Hørt om den gyldne middelvei? ;-)

Skjult ID med pseudonym Lurifaks1 sø. 2 sep. 2012 15:49

@skjult id 15:42:
Tror du må snevre det ned ennå mer. Velg et år, en høyde og en vekt..resten var ganske bra. For å være ennå mer seriøs, bør du også vurdere bare de som trener f.eks på Elixia ;-)

Skjult ID med pseudonym Lila sø. 2 sep. 2012 15:50

Jo, selvfølgelig kan gutter finne noe de liker hos både meg og venninna mi, selv om vi er ulike. Men når vi begge har blitt kontaktet av ca 10-12 av de samme mennene, og det er hundre eller tusenvis av andre jenter som har samme alder, bosted og attraktivitetsnivå som oss, så skal det ikke mye statistikkkunnskap for å forstå at det ikke bare er oss to som blir kontaktet av disse. Tror det skytes meg hagl av enkelte. Og det er faktisk ikke kult i min verden. Sender jeg melding til menn, så er det til de jeg faktisk finner interessant, og som jeg tror kan passe sammen med meg.

Vi kontakter selv ja, og ganske så forskjellige menn også. Ser man på våre ex'er så ser man at vi har veldig forkjellig smak i menn, noe vi også har formidlet ganske klart i profilene (Jeg er langt straighere enn venninna mi som har en mer kunstnerisk, bohemstil. Jeg ønsker barn, hun ikke for å nevne noe).

Skjult ID med pseudonym Erik sø. 2 sep. 2012 16:02

Lila:

Det er der du tar feil, i det er ikke 1000 eller 100vis av damer som er i rett alder, har riktig utdannelse, bor i riktig område har et minimum av utseende osv som jeg har lyst til å ta kontakt med i matchlisten min. Maks 10 eller 15.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 sep. 2012 16:23

Ja, gud forby at vi gutter skulle finne på å like mer enn kun en spesifikk type jenter.
Er jo helt grusomt å tenke på at vi kan falle for forskjellige typer jenter.

Begynner å skjønne hvorfor jeg ikke har dame egentlig. Er rett og slett fordi jeg kan falle for mange forskjellige type jenter. :S
Tror jeg skal bli VELDIG spesifikk i hva slags type jenter jeg faller for. *Begynner å sette opp en liste*

Skjult ID med pseudonym nyfikendam sø. 2 sep. 2012 16:36

Lila: Ja, noen sender kanskje 30 meldinger til damer som er aktuelle aldersmessige og geografisk. Kanskje en eller to svarer. Kanskje man går på date med en av dem. Først DA kan du forvente å bli sett på som unik og spesiell.

Ikke ut fra en profil her. Den sier jo egentlig lite om deg som menneske. Hvis du forventer at menn her skal falle pladask for deg basert på profilen, og kun ha kontakt med DEG, så har du bommet litt.

Skjult ID med pseudonym Guttæn sø. 2 sep. 2012 16:44

@ Lila

Du er jente og jeg vil tro at om du ser helt grei ut vil alle menn svare deg når du sender den første meldingen. Men sånn er det nok ikke andre veien, ivertfall ikke for meg, Det er et fåtall jenter som virker interessert, Da sier det seg selv at jeg må ta kontakt med flere jenter enn du må med gutter for at det skal bli noe mer enn noen få meldinger frem og tilbake

(mann 36 år fra Oslo) sø. 2 sep. 2012 16:48 Privat melding

Dere glemmer kanskje at personligheten deres ikke kommer frem veldig tydelig på en sukkerprofil. Sånn sett virker det logisk at dere begge får brev fra de samme gutta så lenge dere begge er i samme segment.

Skjult ID med pseudonym TheGee sø. 2 sep. 2012 19:59

Hvis dere sammenligner og begge har fått beskjeden "Hei" og ikke noe mer... eller at beskjedene er like... da er det jo mye mer sannsynlig en som sender til veldig mange.

Hvis dere begge har fått melding og begge meldingene er personlig? Kan jo være at han ser noe i dere begge?

(mann 41 år fra Hedmark) sø. 2 sep. 2012 20:48 Privat melding

Men dere er vel ikke mer forskjellige enn at dere kommer fram i samme matchsøk da ... ?

Skjult ID med pseudonym Tror...... sø. 2 sep. 2012 21:03

Har hatt det slik jeg også.
Jeg er slank,blond,trener mye og ofte på farten og i aktivitet. Lite alkohol og en ikke røyker.
Venninna mi er mer enn et par kilo for mye,trives best i sofaen med et glass rødvin og en røyk.

Samma gutta tok kontakt.Jeg skjønte ikke det da.
Og gjør fremdeles ikke det!
Det kunne ikke ramle oss inn å skrive til de samme gutta???

Vel, jeg er her enda. Hun er allerede samboer. :))))

Skjult ID med pseudonym søker sø. 2 sep. 2012 21:33

@Tror......: Jeg ville nok foretrukket venninen din, men det er veldig mange jenter som overdriver dette med trening og aktivitet. Da tar en gjerne kontakt for å finne ut om de virkelig er sportsidiot eller om de kanskje bare har skrevet dette fordi de tror det tar seg bedre ut i profilen.

Skjult ID med pseudonym Tror...... sø. 2 sep. 2012 21:47

@søker
Skjønner hva du mener. Tror jeg.
Men hva med kroppsfasong,hobbyer osv. Kan ikke skjønne at det ikke teller?
Bilder i album sier jo sitt også?
Eller betyr det at dere ikke tror på det som står i profilene? Eller tror på bilder ?

Har ingen problemer med at du ville valgt venninna mi.Hu er en super person. Det er jo ikke det som er greia?
Om du hadde valgt å sitte i sofaen hver eneste dag hadde jeg jo aldri valgt deg.
Men hadde du skrevet til begge to med håp at det skulle bli noe seriøst?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 2 sep. 2012 21:54

Vel, hvis du heller mer mot å sitte i sofaen enn å fly rundt på fjellet så ville de jo valgt venninnen din.
Hvis en heller mr mot å fly rundt på fjellet enn å sitte i sofaen så hadde de jo valgt deg.

Er man en person som stort sett gir faen i om en sitter i sofaen eller flyr rundt på fjellet, så ville en nok kontaktet dere begge.

Det finnes mange forskjellige mennesker og derfor også mange forskjellige svar.

Jeg tror på alt som står i profilene, stort sett derfor jeg aldri sender noen meldinger heller. :

Skjult ID med pseudonym søker sø. 2 sep. 2012 21:59

I en profil så er det jo lett for at ting kan bli litt svart/hvitt. Jeg ville jo derfor i begge tilfellene håpt på at det ikke var så ekstremt som det kunne virke som. Bilder betyr mye, men verken kroppsfasong eller hobbyer er så viktig for meg.

Nå skriver jo jeg til veldig få, så det er nok ikke sannsynlig at jeg ville skrevet til begge, men vi menn er nok mindre opptatt av feil og mangler enn kvinner så hvis det er nok positive trekk hos begge to så hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym Undrende sø. 2 sep. 2012 22:47

Dette er en litt interessant diskusjon egentlig... Når man er ute på byn og ser seg litt rundt så virker det som følgende er tilfelle: jenter velger ikke menn selv. Menn prøver seg på kvinner og de "velger" om de er bra nok for henne så blir hun med den personen hjem... skremmende opplegg dette!

Og Poppy? hvor skal man begynne på denne:

"Janteloven på høyt nivå altså!! Hvorfor skal man ikke ha rett til å føle seg spesiell? Hvorfor skal man ikke ha rett til å ønske at den gutten som skriver til deg liker deg fordi du er du og han finner deg spesiell? Alle vil vel være litt spesielle og få litt oppmerksomhet utover det vanlige. Det vil iallefall jeg. Jeg vil at noen som er HELT spesiell skriver til meg, slik at jeg kan se hvor spesiell de er og de kan se hvor spesiell jeg er. Det er jo da det kribler i kroppen og man kjenner spenning. Du skyter jo deg selv i foten med den uttalelsen din. Det er jo pga sånne som DEG at jenter ikke gidder å svare alle. Ser du ikke det selv?"

"hvorfor skal man ikke ønske at den gutten som skriver til deg liker deg fordi du er du og han finner deg spesiell" ??????
"Jeg vil at noen som er HELT spesiell skriver til meg, slik at jeg kan se hvor spesiell de er og de kan se hvor spesiell jeg er"

det er altså eneste kriteriet dere kvinner har? få en melding og så avgjøre om han som sendte den er spesiell nok til å gå videre med... ??

Hvorfor er det så vanskelig for dere kvinner å FINNE en mann dere vil skrive til i stedet for å ta til takke med de som skriver til dere?

Dette bekrefter hvertfall min mistanke nevnt i avsnitt 1!

Skjult ID med pseudonym Tror...... sø. 2 sep. 2012 22:48

Så da vet man det.
Det spiller ingen rolle hvordan man ser ut. Hva slags hobbyer man har.Slank eller mange kilo for mye. Røyk eller ikke røyk.Om du sitter i sofaen eller trener...så lenge du er jente liksom??

Og jeg er fremdeles singel?
JaJa. :)

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 2 sep. 2012 23:03

Når jeg er ute på byen og jakter ser byttedyrene stort sett like ut, det kreves endel konsentrasjon for å huske dem så jeg slipper å jakte på samme byttedyret flere ganger (men det skjer det også).

Så ingen kvinner bør føle seg spesielle, de bør vite at de bare skal brukes.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 2 sep. 2012 23:09

@Tror......: Det er mye som betyr noe men det du ramser opp handler mer om image enn personlighet. Å tiltrekke seg mannfolk er mer komplisert enn som så.

Skjult ID med pseudonym .oOo. ma. 3 sep. 2012 08:45

@Tror...

Jeg velger definitivt ut fra utseende og kroppsform (i tillegg til at jeg tiltrekkes av intelligens) så jeg ville trolig sendt melding til deg, ikke venninnen din. Men jeg unngår samtidig å sende melding til jenter jeg (muligens urettmessig) antar er veldig opptatt av eget utseende. Min erfaring er at disse jentene stort sett har som mål å temme playere, eller de skal 'ha det gøy' frem til gutta slutter å flokke seg rundt dem.
Det er merkelig vanskelig å få kontakt med pene jenter på sukker i forhold til på byen. Problemet er at det er så mange 'flyfiller' på byen - jeg håpet sukker skulle bidra til å finne noen med litt andre verdier enn seg selv og sitt :-/

Kan det hende at en del av jentene her inne har mer enn nok med å besvare meldinger fra gutta av den litt 'glattere' sorten, og derfor sliter med å finne en seriøs gutt/mann?

Skjult ID med pseudonym Blockd ti. 4 sep. 2012 08:37

Jeg er fortsatt singel - Ergo er jo ingen av damene jeg har vært sammen med før "riktige" og jeg har alltid valgt feil.
Hvordan skal jeg da vite hvem som er riktig her inne?
Og hvis jeg sender melding til noen, og ikke får svar, så er vel ikke hun heller riktig for meg?

Dette kan vel kanskje forklare at det blir litt skyting i blinde avogtil.

Man har jo selvfølgelig også de som skyter med hagle, som muligens er den typen som TS snakker om.

(mann 46 år fra Vestfold) ti. 4 sep. 2012 10:06 Privat melding

Det vet man ikke før man har forsøkt - om det er den rette...

Kan være at det er den rette der og da.... Den beste beslutningen du tok da..
Kan ikke dvele ved det som er gjort.. det viktige er å ta riktig beslutning slik det er nå !

Man velger å gå sammen på livets vei FRA et tidspunkt..
(for meg ikke "TIL et tidspunkt" lenger - til døden skiller oss ad er et ønske men ingen lovnad)
Om en på et tidspunkt er for lang frahverandre er det bedre at ens veier skilles enn å gå i spagaten om en skal kunne si det litt flåsete.. Men essensen er alvorlig nok ment !

Når det gjelder "jaktmetode" vil det være mange måter som kan benyttes og man må finne det som passer for seg...
Har forsøkt haglemetoden på meldinger men det gir ikke noe bedre resultat...
Kan som i virkeligheten være bedre å bruke litt tid som jeger på å observere og sikte godt.
Mer sansynlig å nedlegge byttet da..
(eller som her inne.. bruk tid på å lese profiler og se... den du virkelig tror kan være interessant skal du bruke tid på å skrive til på en måte du tror HUN/HAN vil like og bli trigget nok av til å bli nysgjerrig tilbake.. )

(mann 46 år fra Vestfold) ti. 4 sep. 2012 10:08 Privat melding

Og til TS..
hva gjelder ulikheter vs likheter..
Kan være at man ikke er helt sikker selv på hva man tror man trives best sammen med...
Er ikke GITT at likhet på alle områder er den beste matchen.. Det kommer nok an på personligheten til begge parter ;)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 12:25 Privat melding

Fint at jentene her blir oppmerksomme på dette, da..

Har vel vært påpekt av en del av karene en stund her, men alltid greit med førsthåndserfaring.

Ble jo tatt opp i en annen tråd at det burde være begrensninger for hvor mange man kunne kontakte på daglig basis. Samme prinsipp burde kanskje gjelde hjerter..

Ja til hjerte- og meldingskvoter!

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 4 sep. 2012 12:35

Hmm, si det...

Et visst erotisk nettsted har pr idag:

For gratismedlemmer, sende 3 meldinger pr døgn (og lagre 300 meldinger).
For VIP, sende ubegrenset med meldinger (og lagre 10000 meldinger).

Jeg tror ikke det ville være noe sjakktrekk å amputere mulighetene for betalende Sukkermedlemmer, siden folk på Sukker ikke akkurat er så flinke til å beskrive hvem de er og hva de ønsker (kanskje de ikke vet det selv en gang).

For det erotiske nettstedet er det ikke så nøye for min del, for bare sex, en seksuell relasjon, er det mulig å ha med mange.

Skjult ID med pseudonym Nils ti. 4 sep. 2012 12:53

@Lila - De aller fleste menn her inne får ingen meldinger, altså 0.
Ingen.

Hva foreslår du at de skal gjøre da? skulle de betale 300kr for sukkermedlemskap bare for å sende deg en melding og etter du har avvist dem skal de øyblikkelig melde seg ut?

(mann 44 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 14:15 Privat melding

Selvfølgelig er det mange som driver med masseutsendelse. Hvis det er riktig som mange påstår at det bare er en ensifret antall prosent sjanse for svar, hvor mye arbeid gidder man da å legge ned i hver melding?

Personlig er jeg rimelig selektiv med hvem jeg skriver til, men det er ikke alltid lett å velge siden mange ikke skriver noen ting eller lister opp generelle egenskaper jeg lett kan påstå jeg har... Jeg har valgt å ha en ekstremt selektiv beskrivelse av kvinnen jeg leter etter og dette filtrerer bort de fleste, helt greit siden jeg bare er ute etter den ene...

(kvinne 50 år fra Akershus) ti. 4 sep. 2012 15:29 Privat melding

Dette har jeg og en av mine venninne også opplevd ,men hun er lys og 11år yngre en meg .. og ikke har vi samme interesser heller ..

(mann 40 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 11:02 Privat melding

@jenta-76
Applaus for den. En fornuftig tilnærming :)
Hvor ofte har man ikke opplevd at en person man møter ikke er så interessant ved førsteinntrykk kan bli det etter hvert. Er mer på innsiden enn man ser med en gang ;) Om bare flere kunne ha den instillingen ville nok ting vært lettere for mange :)

Skjult ID med pseudonym lala on. 5 sep. 2012 13:10

For hver melding en jente sender en gutt og får svar på, må en gutt sende kanskje 100 meldinger før han får svar. Om ikke han er over gjennomsnittet kjekk da. Eller har en heftig utdannelse. Eller har ljugd så det ljomer etter seg i profilen sin, mange av de og.

Skjult ID on. 5 sep. 2012 13:25

Det finnes da ikke bare en type menneske som interesserer? Noen har glimt i øyet, andre er flinke til å skrive/har humor, noen har en felles interesser med osv. Og når det gjelder alder, så har vel jeg vist interesse for menn hvor den ene kunne være faren til den andre ; )