Alle innlegg Sukkerforum

Avslutte en kontakt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym yesman sø. 2 sep. 2012 21:04

Hva er årsaken til at noen velger å avslutte en kontakt med en annen person? Kanskje litt merkelig spørsmål, men opplevde at en dame jeg hadde skrevet med her inne bare plutselig valgte å blokkere meg. Dette etter at vi hadde en fin dialog gående, og avtale om å skrive mer og møtes relativt snart. Er jeg kanskje litt gammeldags når jeg syns at man bør avslutte en kontakt med å si fra at man faktisk ikke ønsker mer kontakt? For ordens skyld: jeg oppfører meg alltid bra her på Sukker.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 2 sep. 2012 21:13

Noen får vel kalde føtter og tør ikke si det direkte. Så blokkerer de bare fordi det er lettere kanskje! Ikke vet jeg :P

Skjult ID med pseudonym søker sø. 2 sep. 2012 21:18

Dette er nok langt mer vanlig enn en skulle tro. Det er mange grunner til at det ikke ønskes kontakt, det kan være noe du har skrevet, hun får kalde føtter, eller kanskje hun har møtt noen.

Det kan virke litt brutalt, det er jo klart at en bør fortelle at en ønsker å avslutte kontakten. Når det er sagt så må jeg innrømme at også jeg har gjort dette, ganske tankeløst. Ikke spesifikt fordi jeg ønsket å bryte kontaktene men det var en periode det bare ble for mye dater og kontakter så det var meningen å svare på meldinger senere, men det ble aldri gjort.

Når det gjelder blokkering så bruker jeg dette kun hvis det er noen jeg rett og slett ikke liker, altså sjeldent. Men noen bruker kanskje blokkering bare for å holde orden på kontaktene.

Skjult ID med pseudonym yesman sø. 2 sep. 2012 21:21

Ja, kan vel være mange årsaker. Er vel bare jeg som syns det er greit med en liten melding der det står at en ikke ønsker kontakt lengre. Er litt mer ryddig sånn. Men samme kan det være, "...life goes on" uansett:-)

Skjult ID med pseudonym tralalalal sø. 2 sep. 2012 22:47

Mange som velger den lettvinte varianten - pinglete spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 2 sep. 2012 22:49

yesman, du er i godt selskap! :)

Skjult ID med pseudonym MrMister sø. 2 sep. 2012 22:51

Jeg ble en gang dumpet med sms selv om vi hadde vært sammen i 2 år. Consider yourself lucky.

Skjult ID med pseudonym L sø. 2 sep. 2012 23:38

Bare lurte på en ting, som kanskje ikke passer her, men: Hvordan vet man om man er blokkert?

Skjult ID med pseudonym MrMister sø. 2 sep. 2012 23:41

Antar at når du prøver å gå inn på profilen så får du sånn feilmeldingsvindu. Hvis du ikke fikk det før så har du mest trolig blitt blokkert.

(mann 35 år fra Rogaland) sø. 2 sep. 2012 23:52 Privat melding

TS, du brukte for lang tid på å invitere ho ut på date, derfor blei du blokkert!

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 3 sep. 2012 00:03

Har blitt blokkert noen ganger jeg også, selv om de virka interesserte dagen før og hypp på å treffes kan de plutselig ombestemme seg over natta eller hvis jeg sa noe feil eller de ser et bilde der de synes jeg ser litt rar ut. Ikke kan de si fra om dette på et normalt vis heller. Jeg blir jo ikke sint hvis de gjør det ordentlig, men litt skuffa blir man jo selvfølgelig. Men det er bare en ting å gjøre, og det er å akseptere dette og bevege seg videre til neste kandidat.

Damene gjør mye rart og tror at alle menn er tankelesere som tar alle de subtile hintene deres. Ikke er de særlig logiske vesener, så det er vel ikke så mye vits å prøve å rasjonalisere dette annet enn at de har hatt noen dårlige erfaringer tidligere og derfor har veldig lav tiltro til menn på generell basis.