Alle innlegg Sukkerforum

"Ta kontakt om du lurer på noe"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Retallion sø. 2 sep. 2012 22:39

"Ta kontakt om du lurer på noe", "Heisann:-) Send et brev da vel, alltid hyggelig det", "Heisann, ble registrert her for 7 mnd siden, mer kommer etterhvert. Ta kontakt om du lurer på noe:-)"

Det er alt du klarer å skriva ned? Og du ønsker å bli tatt seriøst?

Ein perfekt kombinasjon er ein av dei eksemplane over, etterfulgt av 10 tettskrevne linjer under "Drømmerpartner"

Heilt alvorlig folkens, ka i helvette er dette her? Man klarer å finne fram til Sukker.no, man klarer å registrere seg, man har eit motiv bak det heile, men på den avgjørende biten der du har ein gyllen muligheten til å fortelle litt om deg sjølv, så gir du faen?

Skjult ID med pseudonym tralalalal sø. 2 sep. 2012 22:48

Ja, det er triste saker...

Skjult ID med pseudonym MrMister sø. 2 sep. 2012 22:49

Ser mange sånne jenteprofiler, vi menn må være enkle dyr å forholde seg til :-P

Skjult ID med pseudonym søker sø. 2 sep. 2012 22:58

@Retallion: Du lever farlig. Jeg prøvde å lage en tråd om dette tidligere og hvordan jentene går glipp av de beste mennene på denne måten. Det var da jeg ble outlaw blandt forum jentene. Husk at damer aldri vil ha konstruktiv kritikk, spør de om kritikk så ønsker de bare å høre at de er så flotte.

Bare ignorer disse profilene og finn noen som bryr seg.

Skjult ID med pseudonym Retallion sø. 2 sep. 2012 23:11

@Søker

Tja, viss man snur litt om på tingene, så kan dette bli sett på som litt kvass, men konstruktiv, kritikk. Man leser til stadighet om at enkelte ikkje tiltrekker seg dei personane dei helst vil komma i kontakt med. Kva med då, som eg prøver å forklare over, å skrive ned litt om seg sjølv sånn at man får filtrert vekk/snevra inn kva man kjem i kontakt med.

Selvfølgelig, idiota tar jo kontakt samma faen, men då blir det no om ikkje anna lettare for litt oppegåande folk å skrive til desse personane også.

I tillegg, så har det seg slik at om man har ein såpass tom profil, så framstår man ikkje "seriøs". Man stiller gjerne ørten krav til ein partner, men gir nada av seg sjølv. Er det ikkje då heller bedre å ofre ein liten halvtime på å fortella litt om seg sjølv, og at folk tar kontakt på bakgrunn av det? Eller har eg misforstått heile konseptet?

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 2 sep. 2012 23:15

Skriver man alt i profilen sin har ikke beilerne noe å spørre om og samtalen dauer før den har startet, tenker mange.

Men det finnes jo helt klart en mellomting. De aller fleste burde jo kunne klare å knote ned noe som virker halvinteressant nok.

Skjult ID med pseudonym Tror...... sø. 2 sep. 2012 23:16

@søker
Men du stoler jo ikke på det som står i profilen alikevel. :) Ref. en annen tråd.

Skjult ID med pseudonym Retallion sø. 2 sep. 2012 23:19

@Cicero

Du skjønnar selvølgelig veldig godt kva denne tråden handlar om. Det er jaggu ikkje mange minuttane med innsats som skal til for å gå frå det eg skreiv innledningsvis til noke som iallefall inviterer til samtale. Det er jo det dette her handlar om. Ingen som har bedt om ein avhandling, men noken få linjer som gjer ein indikasjon på kven personen er.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 2 sep. 2012 23:20

@Tror......: Jeg stoler ikke på standard setningene som går igjen i alle profiler.

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 3 sep. 2012 00:07

Selv tar jeg bare kontakt med de som har litt utarbeida profiltekst, og helst noe utenom den vanlige smørja med "trener, ser film, henger med venner, glad i en fest" osv.

Det gjør jo utvalget mye mindre, men gud så mange flere givende samtaler jeg har hatt på grunn av dette. Folk som ikke bare flyter på et fint profilbilde gir meg så uendelig mye mer tilbake.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 3 sep. 2012 00:10

Hmm.. tror jeg må prøve dette en gang. Slette det meste jeg har skrevet og erstatte det med 'Ta kontakt om du lurer på noe!'. Kan jo umulig generere mindre med mails enn det jeg har idag. :P

Skjult ID med pseudonym søker ma. 3 sep. 2012 00:11

Helt enig cicero. Det verste er når det nesten ikke står noen ting men matchtreet påstår at de har ambisjoner.

Skjult ID med pseudonym Retallion ma. 3 sep. 2012 16:39

@Jonatan

Det der som du opplevde, vel, eg veit faktisk ikkje kva eg skal synes om det. Om man skal le eller grine.

Skjult ID ma. 3 sep. 2012 19:46

En mann som tar bladet så til de grader fra munnen, og som setter ord på det jeg - som kvinne - har tenkt så utallige ganger etter å ha lest profiler og noen ganger opprettet kontakt? Takk, tusen takk, Retallion :-) Dette gjelder kanskje også for kvinner, men garantert også for mange menn!Jeg har revet meg i håret og nesten grått tårer over nonchalansen hos mange av dem som åpenbart ønsker kontakt - men vil at "alt" skal komme fra den andre? Tilbakeholdne med informasjon, viser ikke tillit, seiler under falske flagg - jeg skjønner ikke sammenhengen, faktisk. Hvorfor man absolutt søker kotakt, mener jeg - når den likevel skal være enveis og man selv skal "surfe" på den interessen den andre måtte legge for dagen?
Vanlig høflighet ville vært å svare på en henvendelse tenker jeg, men neida - det gidder de ikke,disse gutta her. Er det rart man blir desillsjonert? Jeg tror man må på andre kanaler å leite jeg, dvs i virkeligheten :-)

Skjult ID med pseudonym Retallion ma. 3 sep. 2012 21:18

(Skjult ID ) - ma. 3 sep. 19:46

Ingen problem du, og uten at eg skal påstå at eg har besøkt så mange mannlige profilar, så er det nok heilt sikkert masse mannfolk som gjer akkurat det samme. Denne tråden er selvfølgelig ikkje retta mot kun kvinnfolk, men alle dei som er her, som av ein eller anna grunn har laga seg ein profil, men som ikkje ofrar ein kalori for å fylle ut profilen sin med anna enn "Heisann:-) Koselig at du tok turen innom, send gjerne et brev om du lurer på noe"

Eg har greid å holdt meg ganske lenge no, men lysten til å skriva "Lurer på ka, for faen! Det står jo ingenting om deg menneske!" kjenner eg blir sterkare og sterkare for kvar slik profil eg ser. Men då er eg jo bitter, negativ, sur, tragisk og heile den leksa der.

Skjult ID ma. 3 sep. 2012 21:27

Jeg syntes som sagt, sett fra mitt ståsted - at det var i den berømte grevens tid og enda mer - at noen tok for seg akkurat dette. Erfaringen min fra denne kanalen og lignende kanaler tidligere, er at den er noens skueplass ut over verden mens man holder egne kort tett ved brystet, eller brystkassen for den del. Du har en sunn og helt naturlig reaksjon på "fenomenet" tenker jeg. Stå på! Vi er noen som er annerledes skrudd sammen, også? Du som mann, jeg som kvinnfolk. Det er håp i hengende snøre er det noe som heter?

Skjult ID med pseudonym Lies ma. 3 sep. 2012 22:10

Skjønner heller ikke vitsen med å ikke skrive noe i profilen. Eller bare skrive "jeg liker å holde meg i form, være sammen med venner, se film og reise". Det gjelder jo de aller fleste. Hvorfor kan ikke folk reflektere litt over hvem de ser etter, hva som er viktig for dem i et forhold, kanskje hva de drømmer om, hva som skiller dem fra alle andre? Hvorfor skal man gidde å sende en melding til en med en kjedelig profil når det finnes så mange med en interessant profil? Eller gidde å svare på en melding med f.eks. "hva driver du med i dag da"? Og ja, jeg er kvinne. Jeg sender første melding selv hvis jeg ser en profil som ser ut til å kunne være den jeg ser etter. Og må innrømme at jeg ikke alltid orker å svare på innholdsløse meldinger. Jeg har ikke allverdens tid i hverdagen. Jeg har bare lyst til å finne den som passer for meg. Antar de fleste andre her har samme agenda. Hvorfor skal man gjøre det vanskeligere ved å være så vag?

Skjult ID med pseudonym Retallion ma. 3 sep. 2012 22:31

@Lies

Kunne ikkje sagt det bedre sjølv.