Alle innlegg Sukkerforum

ikke tøre og svare

Vis siste innlegg
(mann 53 år fra Akershus) sø. 8 juni 2008 19:03 Privat melding

Hei dere som titter innom siden men skriver aldrig brev til bake. Men er bare inn om får og vise deres side. Og så ser jeg noen har vært der så svarer jeg til bake men så hører jeg ikke noe mer. Men så er det noen som skriver at dem er veldig en somme og jeg tar kontakt. Men da er dem pluslig ikke intresert mer og vil heller leve av lene en og prøve.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 8 juni 2008 19:14

trygves.
Jeg har ikke vært innom siden din så jeg vet ikke hvordan den er, men håper du skriver like positivt som du smiler på bildet ditt.
Ikke gi opp! Hun kan dukke opp hvor som helst når som helt og på hvilken måte som helst :-)

(mann 39 år fra Oslo) ma. 9 juni 2008 12:31 Privat melding

Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Eneste man kan gjøre er å fortsette å kaste ut liner og håpe. Bare ikke investere for mye i hvert forsøk, for da blir man fort lei. Jentene får veldig mange flere henvendelser enn gutta, og prioriterer ofte feil.

Tenk på det som at du har lyst til å lese en god bok, men TVen står og durer med noe reklame som egentlig ikke interesserer deg i det hele tatt, men det stjeler oppmerksomheten din fra den gode boka fordi det er flinke reklamefolk som har designet makkverket KUN for å stjele oppmerksomheten din... Etterhvert skrur du av TVen og leser boka, men det kan hende at det tar litt tid.

Man har ingenting å tape på å være tilgjengelig og gi dem muligheten ihvertfall. Helt klart at uten en "god bok" så er det ihvertfall mye vanskeligere å skru av "TVen".