Alle innlegg Sukkerforum

Gøy på landet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 31 ma. 3 sep. 2012 23:39

Her har TV Norge klart å fylle en hel buss med snasne damer som etter sigende kunne tenkt seg å bo på bygda. Hvor i all verden har de funnet disse? Jeg har kikka litt på utseendemessing lignende kandidater her inne, samtlige fra Oslo/Akershus, og samtlige har "vil ikke flytte over avstander". TV Norge har likeså klart å finne disse damene på et eller annet vis.
Samtidig klarer TV2 å få halve Norges TV-tittende befolkning til å se på bønder som leter etter partner. En kunne nesten vært fristet til å tro at det å flytte ut av byen og kanskje til og med til et gardsbruk var ihvertfall litt attraktivt. Er det tilfelle?
Dere damer fra Osloområdet (det er rett og slett veldig mange her inne) som har " vil ikke flytte over avstander", hva menes med avstander? Selv bor jeg ca 2,5 time fra Oslo, ca 3-4 mil nord for Lillehammer, på et gardsbruk. Er dette fullstendig utenfor operasjonsområdet eller lar jeg meg for lett skremme av "ikke over avstander" utsagnet?

Skjult ID med pseudonym UP Yours ma. 3 sep. 2012 23:47

Er det så rart at de klarer å lete opp en busslast med mediekåte mennesker blant de hundretusner som finnes?

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 3 sep. 2012 23:49

"Ca 2.5 time fra Oslo", det er når motorveien er ferdig - dvs aldri :)

Jeg syns du bør ta utsagnet seriøst. De har jo gjerne jobb eller familie her som binder dem til byen, og utvalget menn er mer enn stort nok. Det er dødsirriterende å få meldinger fra noen som ikke tar hensyn til slikt. Du bør respektere det.

Damene som tvnorge har funnet, har nok for det første lyst på en artig reise, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 3 sep. 2012 23:56

Det blir vel straks litt mer interessant når man havner på TV, får en roadtrip med andre likesinnede og kanskje får litt betalt for det i tillegg?

Skjult ID med pseudonym 303 ti. 4 sep. 2012 00:05

Cicero har svaret.

Skjult ID med pseudonym ** ti. 4 sep. 2012 07:34

Men det finnes jo søte jenter fra landet som gjerne kommer, hvis det er noen trøst?

Skjult ID med pseudonym UP Yours ti. 4 sep. 2012 10:06

Det er tvilsomt om en landsens treiging holder følge med en byjente likevel, så det er vel like greit at de ikke gidder det?

Nå er det sånn at majoriteten av befolkningen i Oslo er innflyttere og ikke kvikke byjenter. De kan finne på å flytte tilbake til bygda. Antakelig er sjangses størst for at bygda er definert som Asker og de flytter dit med kjæreste. For en som bor nord for Lillehammer så føles det stadig som byen.

Jeg hadde glatt datet deg, hvis du var dame. Gitt at du kjører ski, så du ikke ble sur fordi jeg var i Kvitfjell hele tiden når jeg var på besøk! :)

(kvinne 29 år fra Akershus) ti. 4 sep. 2012 11:22 Privat melding

Hehe... Tv Norge reklamerer med at det er så mange søte jenter som vill flytte¨på landet, Men Tv er Tv... halvparten av de jentene har nok aldri sagt de vill det, men er med for å lage tv og får en viss sum for det! Sån er media bransjen :) Så ikke ta alt for god jord!

Skjult ID med pseudonym .oOo. ti. 4 sep. 2012 11:29

Det er vel stort sett sagt allerede: Disse damene er vel mindre interessert i gutta, men digger tanken på å vise frem seg selv på TV. Er sånn verden er i dag - image or nothing.

Skjult ID med pseudonym TheGee ti. 4 sep. 2012 14:00

Kanskje TV2/TvNorge kan søke statsstøtte siden dette distriktspolitikk...

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 4 sep. 2012 17:19

Har frivillig plassert meg midlertidig i en campingvogn på fjellet, så bøgda er helt klart fristende. Sikkert mange som ønsker å bo slik selv om de kanskje ikke er på nettdatingsider :)

Skjult ID med pseudonym Jeno ti. 4 sep. 2012 18:32

Jeg flytter gjerne over avstander så lenge det er på Østlandet. Det jeg legger i over avstander er de nordligste fylkene, vest -og sørlandet..;)

Skjult ID med pseudonym Mann 31 ti. 4 sep. 2012 20:49

Takk for svar. Bekrefter vel det jeg trodde. Godt å høre at det er ihvertfall noen som definerer "østlandet" som kort avstand :).
Asker er delvis bygda, bodde der en stund og har aldri sett flere hagedyr! (les: brunsnegler)
På den andre sida svømmer vi ikke akkurat i arbeidsplasser for høyere utdanning her oppe...