Alle innlegg Sukkerforum

Observasjon på nesten-date...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tidsutløp ti. 4 sep. 2012 14:02

Avtalt date etter ca. en ukes kontakt med flott dame. For meg et kjærestemateriale jeg kunne sett for meg å være eksklusiv mot etter bilder, profiltekst, interesser og meldinger. Vasker bilen, kroppen, kjøper noe nye klær og strigler meg litt mer enn vanlig og er ute i god tid..

...Dama dukket ikke opp og hørte ingenting selv om hun hadde nummeret mitt (ville ikke gi meg sitt). Sitter som en nisse og skjønner jeg antagelig har kastet vekk en nydelig dag på - rett og slett føle meg som drit midt blant en haug mennesker. Driter i det og bestiller meg en kaffe og setter meg i sola og chillern for det. Da legger jeg merke til en del underfundige ting. Telte noen håndfull gutter og noen jenter som var helt lik meg for bare noen minutter siden. Helt uten mål og mening kommer de, setter seg ned, blikket flakker, man er tydelig litt mer striglet enn vanlig, fikler med mobil etc, kikker seg rundt, står og sitter der i området umåtelig lenge, åpenbart uten noen spesiell grunn... Etterhvert går de tilbake samme vei som de kom... Hvorfor gjør vi sånne ting mot hverandre...Føltes nesten ut som skjult kamera og at jeg og endel andre havnet på Youtube...

Senere den dagen fikk jeg en melding om at noe hadde dukket opp, kunne heller ikke møtes denne uka pga mye jobbing (eh, har vi ikke 8-timers dager i det landet her og hvor lang tid tar en kaffe) - men kanskje ta kontakt til neste uke?

Flere av de jeg så kunne jeg tenke meg å gå bort til å bli kjent med. Siden jeg på dagtid (noe annerledes på kjøttmarkedene etter 22) er en feig nisse, droppet jeg det og bare observerte (idiotisk)..

1. Jeg er ingen player, og har heller ingen player-selvtillit og hadde ikke baller til å kontakte noen jeg absolutt hadde kontaktet her inne eller lett hadde tatt kontakt med i en annen sammenheng (type exer etc). Satt og ventet på at en pen pike jeg kikket mye sammen med skulle være den som kontaktet meg-jeez... Loser (min følelse da)...

2. Både gutter og jenter ble blåst denne dagen så det ut som. Jeg var ihvertfall ikke alene. Kanskje noen av gutta var utsatt for den samme dama.

Noen flere som kjenner seg igjen eller (både på giversiden og mottagersiden) ;-P?

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 4 sep. 2012 14:10

2 ting:

1. denne damen høres ut som en player. Mulig hun møtte en annen date og ville holde deg på gress. Det er lov å date så mange man vil samtidig selvsagt, men man bør jo holde de datene man har avtalt, i det minste.
2. du bør ikke anse damer som kjærestemateriale allerede før du har møtt dem.

Bedre lykke neste gang! De aller fleste klarer å møte opp på date så hun er ikke representativ. Sist uke fortalte en kvinnelig deltager her en noenlunde lik historie, så dette er noe begge kjønn kan gjøre mot folk.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk ti. 4 sep. 2012 14:14

Sikker på at profilen er ekte og at det ikke er noen som bare har det litt gøy her på sukker? Høres ut som om du ble litt blendet av et flott utseende ;)

Skjult ID med pseudonym Sprø. ti. 4 sep. 2012 15:37

I min erfaring lønner det seg å utveksle nummer (ja, begge to!), og ringes ihvertfall en gang før daten. Dette ER internett, og jeg synes man har lov til å være litt sunt skeptisk.

Samtidig må man være villig til å ofre NOE sikkerhet, og dette noe synes jeg er telefonnummeret. Jeg tror jeg har opplevd bare en gang å ikke få nummeret hennes etter at hun har fått mitt. Jeg pleier å forklare at dersom vi kan ringes, vil eventuelle misforståelser eller noe som kommer brått på kunne bli oppklart fort. Nesten alltid har dette vært greit, og jeg har fått nummeret.

Ofte har det også vist seg at selv om vi skal møtes et bestemt sted, så finner man hverandre ikke nødvendigvis med en gang, og da kan det være greit å ringe også.
Av de ca. 20 Sukker-datene jeg har vært på, har vel dette vært gangen i det i 19 av tilfellene.

Vil hun ikke gi deg nummeret sitt? Neivel, da får ikke hun ditt heller. Hvorfor skal hun ha tilgang på fullt navn og bosted etc. og du ikke? Finnes da 'gærne' damer også, ikke bare menn. Er ikke noe kult å eventuelt sitte med postkassa full av skjegg, som den eneste av dere. Da får man vurdere om man skal droppe det helt, eller være veldig spesifikk på tid og sted, og ta sjansen på å møte opp.

Alt dette sagt, så har jeg aldri opplevd å komme på date, og at daten ikke dukker opp. Men det er kanskje nettopp p.g.a. det ovenstående.

Skjult ID med pseudonym fleshlight ti. 4 sep. 2012 15:58

Jeg føler jeg har en grei tommelfinger regel på ting som skal skje før jeg møter noen.

Først så sendes noen meldinger fra og tilbake på sukker, man finner ut om personen virker oppegående og om man kunne tenke seg å treffe denne personen. Sånn er det med de fleste tror jeg.

1. Legg til personen på facebook (man merker fort på profilen om det er en ekte person eller bare noen som kødder).

2. Snakk litt sammen på facebook, chatten er en finfin ting for å bli litt bedre kjent med personen.

3. Utveksle nummer, send gjerne noen meldinger, snakk sammen litt osv. Man kan også bruke skype.

4. Avtale et offentlig sted å møtes første gangen, og ikke avtal at dere skal være sammen drit lenge. En kaffe, te eller øl holder i massevis. Du vil som regel bare se om personen er like ålreit face 2 face som den er på meldinger/chat.

Etter det så tar man det litt som det kommer...

Husk at det er veldig mange damer som kun er på sukker for å sjekke hvor mange som er interessert i seg, en slags "selvtillits-boost" om du vil. Disse damene gidder som regel aldri å møte deg, de vil bare høre hvor pene, hyggelige og morsomme de er på meldinger for så å drite i deg når ting begynner å bli seriøst.

Ikke bli skuffa hvis noen ditcher deg, tenk bare at den personen er feig som ikke tør å ta sjansen på å møtes.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 16:05 Privat melding

Jeg ville aldri reist for å møte ei som ikke vil gi meg nummeret sitt. Jeg forventer også at vedkommende er i stand til å snakke litt på telefonen før man møtes. På den måten reduserer man mulighetene for å bli lurt.

Skjult ID med pseudonym qqqqqqq ti. 4 sep. 2012 16:29

Har opplevd å skulle på date med menn som jeg faktisk ikke har kjent igjen ut fra bildene, 10-20 kilo ekstra, manglende hår, kort sagt følt meg litt lurt, men har da heldigvis høflighet nok til å gjennomføre en date. Men blir da med den ene daten, at noen "jukser" med utseendet sitt og bruker gamle bilder gjør at jeg ikke gidder flere dater.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 4 sep. 2012 17:07

Da er i såfall jeg skikkelig fucked, for jeg gir ikke fra meg Facebook og telefonnummer sånn uten videre.
Ikke er det noe av interesse på Facebookprofilen min heller.

Kan vurderes etter å truffet hverandre flere ganger.
Samme gjelder for telefonnummer egentlig.

Skjult ID med pseudonym oppkvikker ti. 4 sep. 2012 17:14

Legger så absolutt ikke til på facebook uten å ha møtt dem flere ganger. Det har faktisk kun skjedd èn gang.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 4 sep. 2012 17:19

@Miss

Jaha? Så du hadde ikke trodd det var noe galt hvis jeg ga deg Facebook, hvor det ikke er mye matnyttig og som nesten virker som en dø profil (statusoppdatering 1-2 ganger i året, jul og nyttår) og et telefonnummer som ikke står i mitt eget navn?

Spør du meg ser det ut som jeg taper uansett. Så hvis alle jenter tenker som deg, så kan jeg jo bare gi opp her og nå i grunn.

Skjult ID med pseudonym ms ti. 4 sep. 2012 17:21

Vil heller ikke legge til noen på facebook før jeg har møtt de, men telefonnr er greit å utveksle før man skal treffes .

TS - dette hørtes rimelig kjipt ut , - blir sint på dine vegne , at noen kan oppføre seg slik !!
Heldigvis er ikke alle vi dame slik - så lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym Puslespill ti. 4 sep. 2012 17:31

TS. Fra beskrivelsen din høres det ut som det var 1 person m falsk dameprofil og falsk manneprofil som hadde invitert masse folk på date samtidig og på samme sted, bare på pur F...

Skjult ID med pseudonym qqqqqqq ti. 4 sep. 2012 17:49

Hadde blitt skeptisk hvis jeg ikke fikk tlf nr før date, bør gå begge veier selvfølgelig, men å legge til på fb, nei takk det får vente til etter noen dater.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 18:02 Privat melding

Kjenner igjen dette her, og liknende tilfeller, der vedkommenda date "feiger ut," eller i kortversjon bare, uten å opplyse grunnen nærmere, kutter kontakt.. Internett er overflatisk, og ingenting er bedre enn direkte, personlig kontakt, men ingen regler uten unntak.. Livet er ikke bare en dans på roser, man opplever glede og sorger, som en bergogdalbane,

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 4 sep. 2012 18:06

Det må vel være en av de få fordelene med hjemmedate. Bedre å sitte hjemme og se dum ut enn ute blant en masse mennesker. :P

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 sep. 2012 18:15

Trist, trist, trist!
Det gjør noe med oss at folk ikke møter. Men det har allerede gjort noe med de som har dette som hobby. Og den som ikke evner å si fra før daten at det ikke passer, men etterpå, vil aldri, aldri få så mye som et snev av min oppmerksomhet videre. Vanlig folkeskikk og et snev av omsorg er ikke engang et krav. Det er en selvfølgelighet :-)

Skjult ID ti. 4 sep. 2012 22:38

Feige amatører som ikke møter!!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 4 sep. 2012 22:41

Ja, jeg syns det er mye bedre å feige ut i god tid i forkant. Helst før du får spørsmålet om å treffes. :P

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 4 sep. 2012 22:57

Er feigt å ikke møte opp ja der er jeg helt enig. men når det kommer til skype, msn og sånn så holdes heller interessen min mere oppe med brev her inne jeg har lettere for å dabbe av når vi kommer på face..på den annen side så ser man jo kjapt flere bilder av personen, status oppdateringer osv som forteller en del om personen mer enn sukker gjør. vertfall i de fleste tilfeller :) men nå er det sjelden jeg går ut på sånn typ sukker/nett date om dagen da skal litt til er en smule lei alt styret :P vertfall akkurat NÅ ;O) hmm ja og jeg syns og det er naturlig å utveksle nr før man møtes gjerne sende en mld litt før på dagen den dagen man skal møtes gjør en mann det er det + i boka syns det sier litt om en når man er høflig og litt gentleman vider gjennom daten og i grunn :) når det er sagt har jeg vært på dater jeg også av typen dere nevner hvor personen ser absolutt anderledes ut enn bilde..for har vært på noen spontane sånn i begynnelsen av at jeg var singel :P foretrekker og daten av typen "møtes i oslo og gå en tur og ta det derfra" da kan den ruslinga bli rimelig kort eller den kan fortsette med kaffe/midda/øl/ kino osv osv eller langt ut i natten ;) ;P gutter som maser om hjemmedater styrer jeg unna det er som regel et dårlig tegn :P