Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan bør profilbildet være?

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 18:27 Privat melding

Lurer litt på deres meninger rundt profilbilder.

Bør et profilbilde være tatt hos fotograf? Ute i frisk luft? Sammen med andre (ser noen har ett hvor en annen person er med men kuttet vekk)? Tullete bilde eller seriøst? Smile mye eller være alvorlig? Ok you get the point :)

Skjult ID med pseudonym 303 ti. 4 sep. 2012 18:35

Jeg har lest at det visstnok er veldig positivt om du sniker med et dyr i bildet, dog det kan bli litt vanskelig med Sukkers regler.

Et annet sted leste jeg at du helst ikke bør smile, som mann. Det som gjelder, er i følge undersøkelsen å vise stolthet, noe "á la" et småarrogant smil (viser selvtillit, ikke sant, kompis), men til og med et nøytralt uttrykk scoret bedre enn et smil. Det var riktignok en amerikansk undersøkelse, men det kan jo stemme her og. Si fra om jeg skal grave fram PDF.

(mann 53 år fra Vestfold) ti. 4 sep. 2012 18:43 Privat melding

Det beste profilbildet er et som er tatt i år og hvor du faktiskt ligner på deg sjøl. VIKTIG !!

Hvis du ikke smiler til daglig, så ikke ha et profilbilde hvor du smiler, samme med hatt, hvis du ikke bruker cowboyhatt til daglig, så dropp den på profilbildet også. Og hvis du er dame med store pupper, ta dem alltid med på profilbildet, jeg vet ikke hvordan du skal klare det med Sukkers regler, bare ta dem med. Poenget er at her inne er vi alle kjøttbiter som skal selge seg selv til høysbydende. Like it or not.

Skjult ID med pseudonym MrMister ti. 4 sep. 2012 19:06

Sjarmerende nick @Desperat, kudos !

(mann 57 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 19:18 Privat melding

Jeg vet at jeg nettopp skiftet profilbilde, og det har gitt økt trafikk på profilen min. Både hatten og brillene er borte.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 4 sep. 2012 19:56

Det er noen menn som har et så morskt uttrykk på bildet sitt at det ser ut som de skal drite. Det er ikke spesielt attraktivt.

Se enten nøytral ut, eller smil litt. Ikke noe stort glis, men et vanlig smil. Et åpent blikk hjelper også. Selv syns jeg et fint smil er mye mer tiltrekkende enn en som ser alvorlig ut.

Tullebilder er som regel bare tullete. Jeg regner ikke med at de som har svært tøysete bilder, er ute etter noe seriøst. Vet at noen mener det er en fin måte å vise humoren sin på, og at damer med samme humor vil like det, men det går jo an å ha humor på andre måter enn rare bilder, da.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 4 sep. 2012 20:00

nææ et rimelig nytt bilde som ligner på deg? burde holde :P men virker som en god del går til fotografen både her og de på face florerer av de hvertfall så ser ut som det norske folk har god råd :P

stevia: det skjønner jeg mye bedre bilde det der :)

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 4 sep. 2012 20:03 Privat melding

Det viktigste er vel at en ligner mest mulig på seg selv....har inntrykk av at mange jukser, enten med gammelt bilde eller bilde av "naboen"...:)
Men smil gjerne

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 4 sep. 2012 20:07

profilbilde........spiller ingen rolle, er man stygg så er man stygg! :p

(kvinne 45 år fra Buskerud) ti. 4 sep. 2012 20:14 Privat melding

for meg er det to ting som teller... det bør være et nytt bilde.. ikke gammelt. Og jeg vil gjerne se et smil og når smilet øynene smelter jeg lett..:))

(mann 57 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 20:21 Privat melding

Selv for oss gamlinger så er det tydelig at utseendet betyr mye ......
Det som er juks med bildet mitt er at brillene er tatt av. Men de blir mørke i solen, så ellers ville ikke sukker godtatt bildet. Og hvis noen absolutt vil ha meg uten briller, så er jo ikke linser noe stort offer såvidt jeg vet.

@ -m-
Takk.

@jente26
Jeg er en smiler.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 21:03 Privat melding

2Be-or_not: Hehehe av naboen, genialt. det skal jeg gjøre, en 40 år gammel dame :D

Stevia61: Det er da absolutt ikke juks å også ha bilder av seg selv uten briller. Det er jo deg selv om brillene ikke er på. bruker briller selv. Har selv en blanding av bilder med og uten briller.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 4 sep. 2012 21:06

Det er også en fordel om bildet er av kun DEG. Ikke bruk et bilde av deg og eksen hvor du forsøker å klippe vekk det meste av henne men ikke får det helt til.

:)

(mann 41 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 21:15 Privat melding

Hvorfor ikke bare ha bildet av eksen? Tegne på litt skjegg?

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 4 sep. 2012 21:18

jeg bruker og briller innimellom hjemme i joggingsen eller på hytta men aldri utenfor døra hmm har vell ikke bilde av meg med briller på her men på face er det vell 1-2 gamle. de fleste guttene rekker aldri se meg med briller uansett da må jeg være veldig komfortabel med dem vertfall sånn typ joggings komfortabel :P merkelig det der i grunn hvor forskjellig det der er..en jeg deita, 1 hjemmedaten som var en 3 date eller no så var han i skapet sitt og fant joggings og t-shorte til oss begge også satte vi oss i sofaen og så film....da ble jeg rimelig paff sånn først men så veldig sjarmert sånt kan man like :D så deitet jeg han rimelig lenge til meg å være også etterpå når en gutt viser på den måten at han liker meg uansett da føler jeg meg automatisk mye tryggere :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 21:32 Privat melding

Hva? nå hadde jeg nettopp skifta bilde. men der kommer den jæveln som sitter i kanoen igjen, med det gliset. føttikatta. er det sånn at de må godkjenne først kansje?

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 4 sep. 2012 22:37 Privat melding

enig med det dere sier om at profilbildet bør ligne på hvordan du ser ut til vanlig.
kan bli en dårlig date om bildet ikke ligner på personen som dukker opp i det hele tatt

(mann 38 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 22:46 Privat melding

Derfor er det greit å ha flere bilder av seg selv. Ikke alltid lett å vite åssen andre ser deg. Et bilde man har på profilen kan være det bildet som man tror ligner en selv mest.

Skjult ID med pseudonym rattatoill on. 5 sep. 2012 00:06

Gjør dette til en tommelfinger-regel, drit i bilder du synes er bra selv og gå for bilder som andre liker..Fullstendig uvesentlig om du liker de eller ikke, det er ikke du som skal bli interessert i deg:)

(mann 39 år fra Hordaland) on. 5 sep. 2012 03:39 Privat melding

Sliter med å få godkjent profilbilder...
Takket være sukkers regler dropper jeg hele profilbilde!