Alle innlegg Sukkerforum

Bokhylle og TV

Vis siste innlegg
(mann 53 år fra Vestfold) ti. 4 sep. 2012 19:18 Privat melding

Veldig mange av kvinneprofilene jeg besøker har opprettet leilighet med kjøkken, stue, bad og soverom, og de fleste har også fyllt kjøleskapet. Men det er nesten ingen som har bøker i bokhylla eller videoer i TV'en. Så jeg lurer på hvorfor det er sånn ?

Jeg har langt mer nytte av å se ei dames bokvalg og musikksmak, fordi bøker og videoer må man laste ned individuelt på eget initiativ, og det forteller da mer om den personen. Mens stue, bad, soverom og kjoleskap må velges blant faste alternativer, og man har ikke frihet til å f.eks ha en stue med kaktus og biljardbord eller noe annet uvanlig, eller fylle kjøleskapet med bare øl.

Så jeg oppfordrer dere kvinner (jeg driter i hva dere menn gjør) til å fylle opp bokhyllene og TV'ne også. Gi meg en bedre mulighet til å vurdere hva slags personlighet dere er. Hvordan kan jeg se at akkurat DU er et bedre valg, når du har nøyaktig samme stue, bad og soverom som 90 % av alle andre ? Du trenger ikke fylle ut profilteksten eller ha bilder i albumet, men jeg vil se bøker i bokhylla di. Bidra du også til at Sukker blir et bedre sted å være.

Skjult ID med pseudonym Erfarrren on. 5 sep. 2012 20:07

Hm...

Det sier vel noe om hva slags folk tilbringer tid på sukker, tipper jeg.

Typiske interesser: Trener, shopper, spiser sunt.

Noen andre spørsmål ? ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 20:13 Privat melding

Kjære vene, leiligheten her inne på sukker? Seriøst? Er der noen som bruker tid på å fikle med det?

Altså, all respekt for de som har tid til å dekorere leiligheten sin her inne på sukker, men jeg tror nok heller jeg ville brukt slik tid og energi på å gjøre det pent rundt meg i det virkelige liv, enn å sitte timer foran pc og dandere leiligheten slik jeg tror det motsatte kjønn ville likt at jeg gjorde det ;-) Ja, vettu hva, leser heller et National Geographic magasin eller dykker ned i en god bok istedetfor ;-)))

Dessuten, blir det ikke litt kjedelig å måtte finne ut alt om en person før man har møtt de?

Skjult ID med pseudonym Erfarrren on. 5 sep. 2012 20:20

@Aqueena

Man har tid til å skrive "Trener 3-5 ganger i uka, shopper, spiser sunt.", men har ikke tid til å skrive "Liker å lese" ? Hm... Men hva vet _jeg_, ikke sant ?.. Bare at jeg vet ingenting ;-)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 5 sep. 2012 20:29

her er det masse vis av bøker skulle vært å kjøpt et par bokhyller til gitt :P elsker å lese og kommer fra en leseglad familie så det har jeg gjort hele oppveksten. Men leiligheten på sukker hmm ja jeg tror jeg har lagt inn noen bøker der men man kan da ikke sitte å legge inn massevis heller :P

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 20:31 Privat melding

Hahaha @Erfarren, noe må vi da overlate til fantasien, eller hur? ;-))

Skjult ID med pseudonym Erfarrren on. 5 sep. 2012 20:57

@Aqueena

Jeg tar meg selv forresten ikke for høytidelig (dette er vel det viktigaste kravet her blant damer, såvidt jeg skjønner), og skriver selvsagt ikke i profilen min at Drømmekjæresta mi må kunne lese; eller må vite hvem Camus var og hva han prøvde å formidle i f.eks. La Plague, eller hva f.eks. 8 1/2 handler om. Jeg er kanskje naiv, men ikke komplett idiot, nei. Vil jeg at matchtallet dropper til -100...-200 på alle profilene liksom ? ;-)