Alle innlegg Sukkerforum

sukkerapp

Vis siste innlegg
(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 4 sep. 2012 19:29 Privat melding

Si meg: på ipaden har jeg en egen app som er lett tilgjengelig. På mobilen må jeg åpne nettleser hver gang. Jeg har en galaxy s2. Kan jeg få egen app på denne og isåfall hvordan?

Beklager hvis dette har vært oppe før, men åsurfe etter gamle tråder på mobilapp er en tålmodighetsprøve jeg ikke består.

(mann 38 år fra Østfold) ti. 4 sep. 2012 19:41 Privat melding

Mobilappen er vel egentlig bare en link som åpnes i nettleseren?

(mann 38 år fra Oslo) ti. 4 sep. 2012 19:41 Privat melding

det jeg har fått med meg er at de jobber med å få støtte til androidtelefoner ( eksempelvis galaxy s2), slik de har gjort med iphone telefoner.
Aner ikke når det er planlagt å release det.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 4 sep. 2012 19:43 Privat melding

https://sukker.no/about/mobil

Skjult ID med pseudonym oppkvikker ti. 4 sep. 2012 19:44

Finnes det sukkerapp for iPhone? Sist jeg sjekket var det bare en mobiltilpasset nettside. Ganske amatørmessig hvis de ikke kan gjøre nøyaktig det samme for android telefoner.

Hvis sukker så til de grader mangler utviklingsresurser burde de kjøre hele siten med responsivt design så den virker i alle nettlesere. Finnes til og med fiks ferdige rammeverk som ordner dette i dag. Tatt i betraktning det enkle designet burde man ha det klart i løpet av et par uker.

Skjult ID med pseudonym oppkvikker ti. 4 sep. 2012 19:46

Ok, det hørtes litt mer kritisk ut enn jeg mente det. Poenget er bare ta sukker ikke ser ut til å ha tatt inn over seg innstillingen "mobile first" som resten av bransjen nå har gjort :)