Alle innlegg Sukkerforum

Angående dette med å svare på hendvendelser

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Rogaland) ti. 4 sep. 2012 22:42 Privat melding

Det er med undring jeg har registrert holdningen blant mange av jentene eller kvinnene her inne.Når en har tatt det skrittet ut og satt inn en annonse her inne,så er det å forvente at en får brev og da forventer også avsender et svar. Jeg etterlyste et svar ja eller nei på min henvendelse.Og svaret kom fra "ei".Du tok vel hintet? var svaret og så ble jeg blokkert av henne. Det viser bare hvor lite seriøst enkelte er her inne.

Jeg vet at mange jenteprofiler får utrolig mange useriøse brev av menn.Der det søkes etter helt andre ting.Men jentene/kvinnene er akkurat like der.Ingen forskjell.Vet at mange har profil her inne fordi de vil føle seg attraktive blant menn,denne spenningen med å være populære og for å finne en "på si".Og det er leit at det er slik.Men alle er ikke like og slik er det med jenteprofilene også for all del.

Og dette med avstand da.Jeg fikk et svar fra ei en tid tilbake.Sitat" jeg tror avstanden er for stor". Jeg bor da 1 time og 25 minutter unna hennes oppgitte by.Jeg svarte henne at det var leit at avstand skulle være et hinder,men hva har du å si når du søker etter menn i alle fylkene i Norge dvs 19 stk? Jeg ble pga det svaret jeg gav blokkert.Da er profilen eller svaret hennes lite seriøst.
Men for all del det er mange flotte og seriøse profiler der ute.
Og jeg tror mange av jenteprofilene må bli bedre til å svare dessverre "opptatt eller "ja vil gjerne det". En trenger ikke utdype svaret mer enn det.Og så må mennene respektere svaret og ta et nei for et nei. For min del så har jeg mottoet " spør en ikke,får en ikke svar" :-)

Skjult ID on. 5 sep. 2012 05:02

ikke sikkert hun mente avstanden i km.....

(mann 57 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 06:48 Privat melding

Det er bare en persons oppførsel du har muligheter til å påvirke her inne. Det er deg selv. Din jobb er å selge deg selv. Og det er mange å konkurrere med. Så du nå klare å være god for mange for å nå noen i det hele tatt. De som blokkerer deg vil ikke ha deg. Gå videre.

Skjult ID med pseudonym qqqqqqq on. 5 sep. 2012 07:21

Enig med Stevia61, her gjelder det å selge seg selv. Innlegget ditt TS oser av bitterhet og selvmedlidenhet. Hvis en som sendte meg mail begynte å etterlyse svar så hadde jeg da virkelig begynt å lure od helt klart blokkert, ville faktisk lurt på om mannen var desperat etter kontakt.
Nei endre fokus og vær positiv. Dette er nett og det er utrolig lett og skvise ut de man ikke vil ha kontakt med. Alle her inne har vel opplevd manglende svar, blokkeringer etc. Ofte nok at man ikke liker utseendet på vedkommende at man ikke svarer eller sier man ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 5 sep. 2012 08:31

Det er med undring jeg har registrert holdningen til mange av mennene her inne. De later til å tro at de kvinnelige deltakerne jobber her, og dermed har plikt til å svare på alle meldinger.

Med en slik holdning er det bare en ting å gjøre, oppsøk et bordell. Der jobber kvinnene og de har plikt til å late som om de lker deg.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 5 sep. 2012 08:33

For øvrig ville jeg ha endret profilbildet om jeg var deg, trådstarter! Det ser ut som om du har leppestilft på. Dette er antagelig ikke meningen?

Ta det som et konstruktivt råd :)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 5 sep. 2012 08:34

Og en siste ting: hun som skrev at avstanden var for stor, mente ikke dette bokstavelig. Hun avviste deg på en måte som hun mente var høflig og skånsom. Greit å komme med en litt annen forklaring enn utseende, vel?

Skjult ID med pseudonym tralalalal to. 6 sep. 2012 19:48

@nyfikendam

Det er godt ikke alle damer er like frekke som deg. Tre spydige kommentarer på rappen. Du har oppfordret trådstarter til å oppsøke bordell, rakket ned på profilbildet og utseende. Du fremstår som meget sympatisk.

Selv har jeg skrivd mange meldinger - høflige, gjerne med et kompliment, og selvfølgelig med et spørsmål eller to - til damer som jeg har 90+ i matchtall med, inkl. damer som ikke har skrivd ett ord om seg selv, og i noen tilfeller heller ikke lastet opp bilde. Som regel får man ikke noe svar. Jeg skjønner godt at en del menn blir frustrert. Det handler ikke om at vi tror dere jobber her - det handler om å vise et minimum av respekt. "Nei, beklager" tar et par sekunder å skrive.

Skjult ID med pseudonym dame to. 6 sep. 2012 19:55

Veldig mange menn klager over å ikke få svar. Men dette går jo faktisk begge veier. Jeg sender også meldinger til menn, og ofte får ikke jeg heller svar. Sånn er det på internett og det nytter ikke å klage over det. Hvis du ikke klarer å akseptere dette er kanskje ikke nettdating noe for deg?

Har du ikke fått svar fra noen så nytter det ikke å sende flere mld, ta det som et avslag og gå videre til neste. Men for all del ikke klag over at du ikke får svar for da virker du som en som syter. Dette legger jenter merke til og det er langt flere som leser innleggene her enn som skriver her inne!!

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk to. 6 sep. 2012 20:01

@tralalalal og @nyfikendam

Dr. Eplekjekk stiller diagnose:
Dere er to forskjellige sorter personlighet - en litt sart og en som liker direkte tale uten å gå rundt grøten.
Skriftlig kommunikasjon er vanskelig siden en lett kan misforstå hverandre og fremstå annerledes overfor mottaker enn avsender mener og tror.

Nyfikendam skriver saker som er direkte og ærlig etter hennes tanke, mulig i noe irritert toneleie etter å ha sett seg lei på maset fra mannfolk som skal ha skriftlig avslag (hun er laangt fra alene om å synes dette - vet jeg). Det er jo heller ikke uvanlig at jenter overser oss fulle fyrer ute på byen uten å svare.

Tralalalal har neppe erfaring med at jenter som avvises blir irriterte over et høflig avslag og vil ha ytterligere begrunnelser som i verste fall ender i en utskjelling (det enkleste i fleste tilfeller er å være taus)

Angående det å være høflig...
Ei venninne på veg hjem fra byen oppdaget en overstadig beruset fyr som virket ha litt problemer med å ta vare på seg selv. Hun spurte han om alt var ok siden hun er en omtenksom person. Fyren kom til seg selv igjen og reiste seg, men nå begynte han å følge etter henne og hadde en truende adferd. Det var siste gangen hun var høflig overfor en fremmed full fyr ute på byen. Her inne er vel alle å betrakte som fulle fyrer... ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 6 sep. 2012 22:38 Privat melding

Forstår hvordan du opplever det @TS, men om du får et svar som tyder på at hun ikke ønsker videre kontakt, så betyr det nettopp at hun ikke ønsker videre kontakt. Å spørre ut damene om hvorfor eller hvorfor ikke har motsatt effekt, ikke lurt og som beskrevet over her, ender gjerne i blokkering for kvinner oppfatter gjerne dette som manglende respekt, da de har forsøkt å gi avslag på grått papir på en skånsom måte. Om du ikke liker måten de kommuniserer dette på eller mener de burde svart annerledes, vil ikke ha noe å si. Man kan snakke om skikk og bruk og at man bør svare alle man får henvendelse fra, men det er enklere sagt enn gjort. Selv prøver jeg å svare alle, men iblant kan det ta tid, både til jeg leser meldingen eller får svart og det skyldes enkelt og greit at jeg ikke bor her inne, der er 24 timer i et døgn og der er et godt virkelig liv det ute som jeg foretrekker å bruke mesteparten av se timene på... Og innimellom fjaser jeg gjerne bort en kveld på å herje i forumet her eller titte på kjekke menn :-)

Som Stevia sier over, den eneste kommunikasjonen du har noe kontroll på er din egen, ikke kast vekk tiden sin på å gremmes over kvinner som gir avslag eller ikke svarer, gå videre, verden er full av gode og herlige kvinner og et sted der ute finnes din også ;-)

Nettdating er en egen prosess som også har sitt eget språk og det kan ta litt tid å komme inn i det, men en grei regel er ingen svar, ingen interesse; gå videre til neste, der er da plenty å velge mellom, vi er noen tusen her inne :-)

Husk også, ref noe jeg leste i en annen tråd, at man er ikke mindre verdt eller lite attraktiv om man ikke får respons her inne, man har bare ikke møtt den rette, eller heller; man har ikke vært den rette :-)

Kjære TS, bruk heller litt energi på å ha det hyggelig med hyggelige mennesker, gjør ting som gir deg glede og god energi og bruk sukker som et tillegg til sjekking i hverdagen; deg er ikke så mye som skal til for å sjarmere den dame, smil, slapp av, gi komplimenter, ha det morro :-))

Lykke til! Goklem fra tante Aqueena

Skjult ID med pseudonym ky_niker to. 6 sep. 2012 22:41

@TS

Jøss... Tenk at noen fortsatt tar denne websida for noe mer enn bare et trash forum !

Skjult ID med pseudonym Aqueena to. 6 sep. 2012 22:43

@Kyyyhyyyhyyyniker! Hvem bet deg da? ;-))

Skjult ID med pseudonym ky_niker to. 6 sep. 2012 22:46

Jeg bare pleier å si det som andre bare tør tenke. Eller til og med er redde for å tenke det ! Trenger man å bli bitt ?

N e p p e.

Skjult ID med pseudonym Aqueena to. 6 sep. 2012 22:58

Hihihi kunne ikke motstå å pirke litt borti deg ;-)) Keep up the good work ;-)))

Skjult ID med pseudonym Mr_Kent to. 6 sep. 2012 23:00

Jeg kan være enig med at det er vanskelig å få kontakt med jenter her inne, med tanke på at det faktisk er en dating side.
Men der slutter vel egenlig enigheten. Ta det for det det er.
Faktisk, så etter å ha lest din egen tekst ts. Så må jeg si meg litt enig med jentene. Ikke vondt ment, men ta ett hint.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 6 sep. 2012 23:08 Privat melding

Jeg skjønner ikke at folk blir frustert :)
Jeg har også opplevd å ikke få svar her inne. Men jeg er da ikke fjorten lenger ;)

Har jeg ikke mer å bekymre meg over eller klage over enn at jeg henger meg opp i at jeg ikke får svar, så vet jeg ikke hva problemer er tenker jeg :P

Selv det å søke på en jobb er det ikke alltid man får svar på ;)

Sorry, men klaging på motsatt kjønn her inne pga ditt eller datt, har jeg null sympati for.

Jeg kan godt skjønne at folk kan bli noe frustert, lei seg, eller mene at den andre part er slem/uhøflig dersom man får et brev eller et svar som rett og slett er SLEMT (sånn "du er stygg, feit, dum" eller noe i den gata).
Jeg har selv fått et par sånne brev her inne.
Men må innrømme at jeg da egentlig synes mest synd på den som skriver slikt, for vedkommende må jo ha noen mindreverdighetskomplekser som er veldig plagsomme.

Stort sett er folk her inne hyggelige, og de fleste svarer på seriøse henvendelser :)
Så hvorfor henge seg opp i mindretallet? :P

Skjult ID to. 6 sep. 2012 23:13

Det er ikke bare damer som lar være å svare. Jeg har ikke sendt så mange førstemeldinger, kansje 5 stk. Ingen av dem har svart. Hvorfor vet jeg ikke, for menn klager jo over at damer ikke skriver førstemeldinger. Det er heller ikke sånn at de jeg har skrevet til har vært fantastisk kjekke menn som er langt over det jeg anser for i min "liga". Min teori er at menn egentlig liker å jakte selv..

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 6 sep. 2012 23:15

tralala; det er ikke spydig å kommentere at bildet ser litt rart ut. Det er konstruktivt. Med et bedre bilde kan han lettere få kontakt. Det er kanskje bare uheldig belysning ellernoe, men det ser jo faktisk ut som om han har leppestift på - så jeg anbefaler ham å bytte bildet.

En skulle jo tro at folk satte pris på såpass direkte råd.

Skjult ID med pseudonym Minney to. 6 sep. 2012 23:22

Jeg ser ingen leppestift-tendenser, så her kommer det nok an på brillene som ser :)

Og det viktigste er jo at TS selv er fornøyd med bildet sitt :)

(mann 34 år fra Østfold) to. 6 sep. 2012 23:46 Privat melding

Vurderte å svare. Fant ut at jeg ikke gidder, men gjør det sånn halvveis allikevel. Hvis man klager over liten respons her på sukker bør man kanskje stikke en tur ut i hverdagen? Det er jo ikke opplest og vedtatt at det skal være lettere her? Får man ikke svar bør man kanskje tenke over hva man skriver eller hvem man skriver til... Jeg skriver sjelden meldinger, av den enkle grunn at jeg er elendig til å finne på noe smart å skrive, men bærer ikke nag til damene her inne av den grunn. Hadde jeg fått 10 brev daglig hadde jeg ikke svart på alle, i likhet med de fleste menn... Man må jo skjønne at pene damer blir overlessa med brev, ikke vær så veldig hårsår av den grunn...

Skjult ID med pseudonym Z to. 6 sep. 2012 23:58

Digresjon: sitter og tenker på det med kjønn bak nick, jeg. Hvorfor har jeg f.eks. trodd at ky_niker er en mann?
Ja, sånt undrer jeg meg over :-)

Klart det er noen som er litt ekstra røff i formen her etter min smak.
Men vi er ulike, og jeg er kanskje vel lite "kranglevoren"...
En sannhet kan forresten sies på mange måter - om den da alltid MÅ sies.

Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 7 sep. 2012 00:03

Har ikke ambisjoner om å si _sannheten_ (Gud forby å bli funnet blant de som tenker å gjere det).

Bare mine subjektive vurderinger.

Forstår du forskjellen ?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 sep. 2012 00:05

Jeg har sansen for sannhet.

Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 7 sep. 2012 00:07

Du er ikke i stand til å finne ut om jeg er mann eller kvinne :-)

Skjult ID fr. 7 sep. 2012 00:08

Vart du skræmt no?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 sep. 2012 00:09

Sikker, ky_niker?
Du må i så fall slutte med de vanlige skrivefeilene dine :-)
Men det var ikke poenget. Tenkte mer på at jeg stemplet en kyniske til hankjønn helt ubevisst.

Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 7 sep. 2012 00:09

underholdt :-)

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk fr. 7 sep. 2012 00:12

@nyfikendam
Sjekk ut denne og kalibrer
http://www.makeuseof.com/tag/5-online-tools-calibrate-monitor/

Muli g du har droppet mange kjekkaser pga feil skjermkalibrering? AUDA!

Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 7 sep. 2012 00:16

@nyfikendam

"Med en slik holdning er det bare en ting å gjøre, oppsøk et bordell."

Dette het "anmodning til ulovlig handling" siste gang jeg sjekket SL.

Skjult ID med pseudonym \o/ lø. 8 sep. 2012 10:23

Pff! Bedre å ikke få svar fra ei som tydeligvis ikke er interessert enn å måtte rote rundt i grøten hvor man får avslag seinere.

Sparer meg for tid.

Dog, det har også hendt at jenter har svart hvor de kun har vært "høffelige" pga de ikke var "interessert" hvor det snudde seg, så noen går sikkert glipp av noe også.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam lø. 8 sep. 2012 10:56

Eplekjekk: det går i tilfelle opp i opp, da jeg jo faktisk finner noen som ser bra ut :)

Kyniker: vis meg den paragrafen i straffeloven som sier at det er å anmode om en kriminell handling, da. Å si "prøv et bordell" på et diskusjonsforum, altså. Jeg er genuint interessert, og vil vite hvor lang straff jeg potensielt kan få.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk lø. 8 sep. 2012 12:47

@nyfkendam
Du vil med feiljustert skjerm erfare at fyrene du møter er blassere i virkeligheten enn på nett :)