Alle innlegg Sukkerforum

Hade sukker

Vis siste innlegg
(mann 26 år fra Rogaland) on. 5 sep. 2012 00:24 Privat melding

Har vært medlem her endel måneder, litt sånn av å på. Har sendt endel meldinger, og fått noen svar. Men alt blir så overfladisk, og medlemskapet løper ut imorgen, så nei jeg tror ikke sukker er tingen for meg.

Men er det noen der ute som synes sukker har funka? Og er jeg virkelig ikke verdt å svare på meldinger? Eller er det bare slik att alle på sukker skyter langt over blinken...

Skjult ID med pseudonym Retallion on. 5 sep. 2012 00:27

Sukker blir til kva du vil det skal vere. For enkelte er det ein drøm som går i oppfyllelse, for andre er det eit einaste stor nederlag. Personlig ser eg på alt eg kan få ut av plassen, i positiv retning, som ein bonus. Resten drit eg i.

Dette her er ikkje den virkelige verden, og det gløymer folk veldig ofte.

At du ikkje får svar kan vere av ymse årsaker, men du kan trøsta deg med at slik har mange det, og sånn blir det ofte på plassar som dette.

Ta deg ein pause, og sjå om du finn det interresant igjen kanskje ein anna gang.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 5 sep. 2012 00:29 Privat melding

Du er alt for ung for meg, men du er helt klart verdt å svare på meldinger for ei som er rett for deg :)

Jeg har vært her i ca to år nå, og er fortsatt kjæresteløs :P
Føler vel likevel at det er for tidlig å gi opp, da jeg jo heller ikke har funnet meg noen kjæreste noe annet sted.
Så slik sett er jo Sukker like aktuell som før :)

For jeg gir jo ikke opp å se meg om etter potensielle kandidater i RL bare fordi det ikke heller har funket der på noen år :P

Ofte så er det også slik at dersom man ikke får svar her inne, så er det fordi man selv skyter langt over blinken ;)
Eller på feil blink :P

(mann 26 år fra Rogaland) on. 5 sep. 2012 00:41 Privat melding

Minney - ja jeg skrev "alle skyter over blinken" og da inklusive meg selv.. Og man går vel ofte inn med for store forhåpninger når man joiner en side som sukker... Men men nå går snart medlemskapet ut, og jeg tror ikke jeg gidder prøve det igjen :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 5 sep. 2012 00:53 Privat melding

Godt du er en av dem som har såpass selvinnsikt :)
For det er enkelte her inne som kun tror at det må være noe "galt" med motsatt kjønn her inne siden de sjelden/aldri får svar eller bare avslag :P

Men vi søker vel alle det vi finner attraktivt her inne :)
Og for mange av oss så tar det lang tid før vi finner noen, enten vi er her inne eller ikke :)

Du må uansett ha lykke til videre i din søken, enten du forblir her eller forsøker andre "jaktmarker" :)

Skjult ID med pseudonym JonJulius on. 5 sep. 2012 01:07

Tja det kan du si, men sukker er vel bedre en salt, det var en dårlig spøk, ja jeg vet.
Men seriøst vær klar over at jenter svarer mye mindre på hendvendelser en gutter, er min opppfattning. Og ikke for å snakke om alle golddiggerne her inne. Har du en godt betalt jo samt alt av materielle luksusvarer, så får du nok svar. Gjorde et eksperiment for et år siden på en annen side hvor jeg utga meg som fremaddstormende, velstående, dvs rik. Og responsen var helt overveldende. Selv om enkelte damer sier de er frigjorte viser det seg vel at veeeldig mange drømmer om å bli underholdt og forsørget. Litt dårlig gjort å bløff, for jeg er hverken kjendis elller har penger, så jeg møtte såklart aldri noen av de. Slike damer er for meg uiontyeresante. Men for all del det finnes maange fantastiske og rflekterte jenter, så gi ikke opp. Morro lell. Kan du være enig i noe av det jeg har skrevet/fundert på?

(mann 26 år fra Rogaland) on. 5 sep. 2012 15:33 Privat melding

Jeg sier meg enig. Har lest en del profiler der det søkes etter "ekte" kjærlighet.. Men sukker er jo ett system med "ranking" så det blir fort til at man siler ut feil folk på feil kriterier...

Skjult ID med pseudonym petitt on. 5 sep. 2012 15:35

Sukker kan funke det, fant meg samboer her gitt :)

Skjult ID med pseudonym trbl on. 5 sep. 2012 15:46

Sukker funker men ikke for alle. Det krever at du greier å selge deg selv, både gjennom bilder og tekst. Du må kunne skape kontakt gjennom skriftlig tekst og skille deg ut fra alle andre menn og gutter her inne. Du må være frampå uten å virke desperat eller kontaktsøkende. Sukker og nettdating er en kode mange menn sliter med å knekke. Jeg er mann i starten av 30 årene og har hatt stor suksess med sukker de over 4 årene jeg har brukt det nå og da. Når jeg melder meg opp her så går det relativet fort til jeg finner noen jeg liker og som jeg treffe fast. Og så finner jeg noen etterhvert som det blir alvorlig med og så forsvinner jeg fra sukker.

Men trøst deg med at sukker ikke funker for alle og slik er det bare. Dette er en type kontaktform som favoriserer en type menn og personlige egenskaper.

(mann 43 år fra Hordaland) on. 5 sep. 2012 15:47 Privat melding

..eg e i samme båt som deg SoKM, så når tiden min e ute her, så skal eg seile min egen sjø!...d finne mange flere jenter ute enn d gjør her inne...så d e bare til å komme seg ut :D

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk on. 5 sep. 2012 15:50

@petitt
Og nå er du pålogget sukker fordi du også skal ha deg hund eller? :D

Sukker fungerer nok, men en har sikkert ikke så stort behov for å stikke inn på forumet og flagge sin misnøye i de tilfeller en er mer enn opptatt med å flørte på meldinger.
Ønsker TS og alle andre single lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym petitt on. 5 sep. 2012 15:52

Hvordan gjettet du det?
Nei jeg er her fordi jeg var her veldig mye en gang i tiden og har fortsatt å følge med på forumet fra tid til annen. Nå hender det at jeg kjeder meg enkelte dager og da er dette stedet greit å være.
Har dog skrevet i profilen min hva jeg er ute etter :)