Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Blackadder on. 5 sep. 2012 03:13

Synes det er utrolig vittig at mange kvinner/jenter her inne skriver at menn som har bilde av seg seg i "baris" er en dealbreaker. Interessant nok har de samme jentene gjerne et profilbilde der de dytter kløften godt opp i kameraet og gjerne noen bikinibilder med trutemunn. Er selvinnsikt en bestillingsvare i våre dager, eller er det bare god gammel dobbeltmoralisme?

Skjult ID med pseudonym tresnitt on. 5 sep. 2012 03:16

Haha. Jeg har bilde i baris, æsse. Men et av dem er Tina Turner-versonen av meg og hun gikk vel i baris?

(kvinne 59 år fra Vestfold) on. 5 sep. 2012 07:59 Privat melding

Jeg fikk beskjed av en jeg kjenner om at hvis jeg ikke fikk nok brev så måtte jeg legge ut et bilde eller fler av et bilde der jeg viste kløft.Han mente det seriøst,men jeg svarte at det kommer aldri til å skje.
Har ingen interesse av at hvem som helst skal glane på den.

(kvinne 59 år fra Vestfold) on. 5 sep. 2012 08:15 Privat melding

Det visuelle betyr jo en god del for meg,jeg orker ikke ha en kjæreste jeg overhodet ikke liker utseendet på.Men hvis jeg må legge ut leddkledde bilder for å få tak i en mann så får det jammen være;)

(kvinne 59 år fra Vestfold) on. 5 sep. 2012 08:35 Privat melding

Nei,jeg dømmer ingen,jeg bare snakker for meg selv,hva jeg syns er ok og ikke:)

Skjult ID on. 5 sep. 2012 09:07

hvis du staver ordet "kvinne" bakfrem så får du "dobbelmoral"

(kvinne 59 år fra Vestfold) on. 5 sep. 2012 09:12 Privat melding

Skjønte det Chevelle;)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 5 sep. 2012 09:46

Det er sjelden noe sjakktrekk å ha bilde av seg selv i bar overkropp på PROFILbildet. Det fremstår som ganske selvdiggende og poserende.

Det er noe annet om man har et bilde av seg selv slik i albumet, om det er i en naturlig situasjon - f.eks på stranden.

(mann 53 år fra Vestfold) on. 5 sep. 2012 10:45 Privat melding

I tilfelle noen lurer, så mener jeg at alle som er betalende skal ha frihet til å legge ut de bildene som best viser hva slags person man er, og hva man søker. Hvis du er nudist, så ha et par barisbilder i albumet da vel, eller en profilbilde i baris, og drit i hva andre mener. Jeg er lastebilsjåfør og kjører ikke en meter uten den røde cowboyhatten min, så da er det jo bare naturlig at den er med på profilbildet, og hvis noen surpomper blokker meg for det, så er det bare bra, ei surpomp mindre å maile til :) og jeg får minst 10 førstemeldinger hver dag fra flotte kvinner som liker humoren min.

Poenget er at alle er forskjellige, så utfordringen her på Sukker blir å finne den rette, å finne akkurat hun ene som elsker å se deg i baris, eller forstår humoren din og ler av vitsene dine osv, og så heller drite i hva alle andre gjør. Jeg mener faen, er vi en sosialistisk saueflokk eller er vi frie mennesker i et fritt land ?

Nå er det alltid de som mener at å ha barisbilder, tøysete bilder, morsom profiltekst osv osv tyder på at personen er useriøs. NEI ! Jeg nekter å tro at noen her inne kan se utifra et profilbilde om en person er useriøs, kriminell, homo, kvinnemisshandler, arbeidssky, urenslig, osv osv. Statistikken sier at over halvparten av oss er utro mot partner, noe som er skikkelig useriøst, men isåfall burde jo halvparten her inne ha barisbilder eller tøysebilder. Men det har dem ikke, jeg tipper 99,9 % har seriøse profilbilder, og på tross av alle disse seriøse profilene så flommer det over av useriøse og utro psykopater her inne. Forklar meg logikken i det, frøken !