Alle innlegg Sukkerforum

Formel 1 (og jenter..)

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Buskerud) sø. 8 juni 2008 23:07 Privat melding

Idag tok min Formel 1-"helt" Robert Kubica sin første seier under Canada Grand Prix! :-)
Jeg og sønnen min (6) fulgte løpet og koste oss stort med mye action og et supert utfall! Sønnen min var egentlig ikke like fornøyd da hans helt, Kimi Räikönnen, ble påkjørt i pit-lane og måtte bryte.. Egentlig heier han på Michael Scumacher da.., men siden han har gitt seg, heier han på Kimi som nå kjører "bilen hans".. ;-)

Jeg eier null interesse for folkesporten fotball, men følger Formel 1 med stor interesse, og skulle gjerne vært på et løp en gang (minst..) for å oppleve spenningen og stemningen på kloss hold.

Jeg vet mange sliter med aksept i stua for å følge fotballkamper på TV til stadighet, og da det jo er fotball på TV hver dag (?..) skjønner jeg jo at det kan bli litt mye for noen. Men jeg ser på flere profiler her inne at det er stor interesse for fotball hos jentene også og da er det kanskje enklere?

Er det håp om å finne jenter her som kan tåle solfylte søndag ettermiddager i skyggen inne foran TV'en med motordur og action et par timer omtrent annenhver uke gjennom sommerhalvåret? B-) (Vet det går an å ta opp løpet og se det senere om man skulle finne på å gå søndagstur hånd i hånd også da! ;-) )

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 8 juni 2008 23:21

men hva med å ha de par timene annen hver uke, til å gjøre det dere begge har lyst til ,på hver sin kant`? man må vel ikke være sammen i ett og alt?:-)
selv håper jeg på en kjæreste som ikke er ekstremt sportsintr.. og iallefall ikke må se alle fotballkamper som går på tv :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 8 juni 2008 23:27

I min verden er det slik: KLART det er rom for den type aktiviteter sammen!!!

...men som Sunway også er inne på; Man MÅ jo ikke på død og liv være sammen i ett og alt.......det fungerer dårlig for meg i allefall, det er veldig sunt med ALENE-tid også....... :-)

Som jeg pleier å si; man er 3 i et forhold: deg, meg og oss :-))))

Skjult ID med pseudonym Dilla sø. 8 juni 2008 23:30

Formel 1 er kult, hva med å ta med jr og meg for å se live? ;)

(mann 46 år fra Buskerud) sø. 8 juni 2008 23:38 Privat melding

@Sunway77:
-Enig i at det er viktig å gi hverandre tid til egne interesser! Men i en hektisk hverdag blir ofte søndagene hellige (de er vel faktisk også det.. ;-) ) og da passer liksom ikke sport på TV inn når sola skinner og alt ligger til rette for mer sosiale aktiviteter.

Jeg er på ingen måte ekstremt sportsinteressert, men jeg digger Formel 1 .. B-)
Jeg har en følelse av at Formel 1 ofte blir sett på som litt sært, og at fotball og vintersport liksom er mer "akseptert"..

Jeg ser det på ingen måte som noe problem om en eventuell kjæreste har null interesse for Formel 1 altså, men det er selvsagt hyggelig med gjensidig forståelse for egne interesser selv om det så måtte være så lite spennende som motorsport på TV eller en favorittserie man ikke kan gå glipp av en episode av, eller salg på H&M... ;-)

(kvinne 40 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 juni 2008 23:39 Privat melding

I min verden lurer jeg på om det er plass til en kjæreste i mellom formel-1, Premier League, Champions League, FA-cup, osv...Jeg og Pondus sliter litt når det er sesongen er over på fotballøya. Men vi har jo heldigvis EM, tippeligaen...og sillyseason er jo igang alt. Snart kommer den nye terminlista, og man kan planlegge backpacking i Liverpool igjen. Livet er herlig!! :)

Men ikke så fornøyd med løpet i dag som du var!!! :(

Skjult ID med pseudonym Hansomspør sø. 8 juni 2008 23:41

Yuk, Liverpool-supporter?

Ligg unna Barry!!!!

(mann 46 år fra Buskerud) sø. 8 juni 2008 23:48 Privat melding

@Dilla
Det hadde nok Jr. sagt ja til tvert!! :-)
Han er bare seks år så han klarer sjelden å følge et helt løp på TV, men han syns det er ganske kult da, men avogtil skinner det igjennom at det er mest stas med tilbehøret.. Hender jo det kommer noe digg på bordet når det er Formel.. :-P

Har du en favorittfører eller et favorittlag også kanskje?

Skjult ID med pseudonym Babybird4u sø. 8 juni 2008 23:50

Dere kan bare ha han for min del! ;) Men Benitez tar noen avgjørelser uten meg så kan ikke love noe.... ;)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 8 juni 2008 23:52 Privat melding

Jeg anbefaler ihvertfall at du tar turen og ser et løp...minst. Har vært i Monaco to ganger og fått med meg både løp, treninger og kvalifiseringer. Det er en kjempeopplevelse!!! Kjempestemning, folkehav, motordur...og megashow. :-))) Jeg har sittet noen søndager klistret foran tv`n under løpene, og noget stemning kan det bli i stua da....hehe. Særlig om man har forskjellige favoritter...*ler*
Synd med Kimi...min favoritt også. Han tar dem neste gang, da..;ø))

Og til ditt spørsmål?
Jada, de finnes...sikkert flere enn du tror. (Og om hun ikke gidder...kan du jo kose deg med F1 likevel, vettu...hehe)
;ø))

Skjult ID med pseudonym Babybird4u sø. 8 juni 2008 23:56

Litt utenom tråden men...er det bare jeg som har favoritt-tem og ikke fører?? I fotball følger man jo lag, og ikke spillere?? Man kan synes at enkelte er gode, men man begynner jo ikke å heie på Real Madrid om Ronaldo går dit fra Manchester United eller??

(mann 46 år fra Buskerud) sø. 8 juni 2008 23:59 Privat melding

@Babybird4u:
Du er tydeligvis mer sportsinteressert enn meg ja!.. Kan hende jeg hadde kommet til kort når jeg skulle forsøkt å delta aktivt i fotballdiskusjoner med deg, men kanskje hadde jeg reddet meg inn med Formel 1 da, selv om jeg heier på feil fører.. ;-)

Er nok veldig mange som er fortvilet over dagens utfall ja.. og det var jo bare tidenes F1-tabbe av Hamilton da! :-/ Men Kimi fikk en stjerne i margen min for imponerende "anger management"! :-) (Det skulle vært min tidligere favoritt Montoya!! :-D )

Skjult ID med pseudonym Hansomspør ma. 9 juni 2008 00:00

United-supporterne gjør vel akkurat det.....

Skjult ID med pseudonym Babybird4u ma. 9 juni 2008 00:09

Alle førere gjør feil før eller siden i denne sporten, og noen får større konsekvenser enn andre. Atle Gulbrandsen kalte det en racingincident, og det er det det er. Mulig dette var den største i dine øyne, men foretrekker slike feil foran usportslig oppførsel fra "legender" som kjører andre av banen for å vinne selv eller stjeler kjæresten til bestekompisen...

(mann 46 år fra Buskerud) ma. 9 juni 2008 00:36 Privat melding

@Babybird4u
Ikke misforstå når jeg sier at det var tidenes tabbe. Det var "tidenes tabbe" i den forstand at det var utrolig utgjort og sikkert veldig flaut og føyer seg inn i rekken av tabber man snakker om i lunsjen på jobben og flirer av hvor morsomt det egentlig var! Jeg dømmer ingen for feil de gjør så lenge det ikke med sikkerhet kan sies å være gjort med overlegg. Men han kommer til å måtte tåle å høre om denne episoden til alle har glemt hvem han er (som om det kommer til å skje med det første ;-) )

Kan hende Michael (antar jeg du mener?) har gjort noen av de største, men det kan vel ikke kalles tabber hvis det er gjort med overlegg da?...

Skjult ID med pseudonym Babybird4u ma. 9 juni 2008 00:49

Nei jeg kaller de ikke tabber heller. Kalles usportslig oppførsel og gjør at han aldri får noen heltestatus hos meg. Men du må gjerne le av Hamilton i lunchen i morgen! ;)

Men ta med deg guttungen på et løp!! Du kommer ikke til å angre. Har vært i Barcelona, og det var stort! Skal ta pappa med på et løp enten denne sesongen eller neste, så bare venter på at han skal bestemme seg for et. Han snakket om Japan så jeg krysser fingrene... :)

(mann 46 år fra Buskerud) ma. 9 juni 2008 01:51 Privat melding

@Babybird:
:-) Kan hende det blir litt glising i lunsjen ja! ;-D

En kompis av meg sa for lenge siden at han planla en tur for oss og at jeg bare måtte belage meg på å bli med, men jeg tror det har kokt bort i baby, giftemål og oppussing .. -Er det for no' a? ;-)
Det skal bli et F1-løp på oss en gang altså.. :-)

Japan blir jo eventuelt helt konge da!! Får håpe det blir der dere havner, men da må dere ta mer enn tre dager ihvertfall! Har ikke vært der, men det må jo være et fascinerende land! :-)
Antar det var stor stemning i Barcelona dersom det var "etter Alonso" du var der?

@Amourine:
Monaco er nok litt av en opplevelse! Og vel så mye på grunn av alt rundt som av selve løpet vil jeg tro? Monaco er kanskje mer glamour og show enn noe annet, men det kommer nok alltid til å være det mest prestisjefylte løpet uansett. :-) Og det er jo unektelig imponerende å se de i de trange gatene.

BTW: Sønnen min måtte jo bytte favoritt da Kimi røyk ut.., og da var det jo naturlig å velge Massa som kjører lik bil. Han var mektig imponert over dobbeltforbikjøringen hans og sa opprømt: "Jeg kjørte forbi på gresset!" :-D <3

(mann 39 år fra Oslo) ma. 9 juni 2008 15:03 Privat melding

Sportsnerder er ihvertfall ikke noe friskere enn andre nerder! Hah!

Jeg så et formel-1-løp her om dagen i Frankrike med Masa og masse finske navn. Høydepunktene var når biler ble smadret så de spratt fra den ene siden av veien til den andre. Så kom "safety car" og samlet feltet igjen hver gang det skjedde.
Men må si jeg ble mektig imponert av effektiviteten til de som ryddet opp. Var en engelskmann som vant.

Har ikke sett noe særlig på det her før, virket litt gøy.