Alle innlegg Sukkerforum

Dilemma?! Interessert i å høre fra andre brukere

Vis siste innlegg
(mann 27 år fra Telemark) on. 5 sep. 2012 18:59 Privat melding

Hva foretrekker sukker-medlemmene; (gutt såvel jente)

Jeg er igang med datinga, og synes sukker.no er ganske spennende, og har snevret inn søket både aldersmessig og geografisk en del. :) Og så er det noe jeg tenker en del på, og det er ikke interesser, hvor mange barn man vil ha osv.. men;

Om du har falt for eksempel 2 jenter, som skiller seg ut slik:
Alt. 1 - Hu ene (han for jenter) er ei jente som beruser seg ofte på alkohol og flyr på byen med venninner/venner nesten hver helg (er med på alt moro og party),
eller;
Alt. 2 -Hu andre er mer roligere, litt mer mystisk og vanskelig for "å lokke med ut", og koser seg mer med et restautant-besøk etterfulgt av en rolig kveld i sofaen.

Dette er da en problemstilling jeg har stått ovenfor, og jeg må si jeg foretrekker alt. 2, ettersom jeg er litt den samme typen.

Skal ikke støte noen, ei heller så uforbeholden status hos andre, men foretrekker brunetter som er litt rolige og "tenker seg om en gang ekstra" enn de som skal ha det moro og tyr til mengder av nytelsesmidler veldig ofte.
Kan nevne at jeg ikke er noen blondine-gutt, brunetter og mørk-hårede jenter er langt mer fascinerende for meg, og det er nok en indre drift etter det litt ukjente, mystiske (litt av det samme som der jenter ofte vil ha en høy og mørk kjekkas), og litt fordommer mot blondinger også, dessverre..:p

Så hva føler andre her? Menn og kvinner, høye som lave! :)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 19:02 Privat melding

Jeg føler at dette ikke er noe dilemma, jeg. Virker veldig opplagt hva du bør velge.

Skjult ID med pseudonym Gerimax on. 5 sep. 2012 19:05

@ts

personlig ser jeg ingen problemstilling , mitt valg ville vært ganske enkelt ......såå det kommer kansje av øya som ser :-)

(mann 41 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 19:05 Privat melding

Lett!

Det er rett og slett litt thrashy med damer som er på byen hver helg og er med på alt som er gøy! Men synes ikke alternativene dine ser helt korrekte ut, for man trenger ikke være stille og kjedelig av den grunn. Det handler bare om å ha litt klasse. Det er plenty av kule ting man kan gjøre utenom det å svi av alle kronene på byen? Du kan typisk dra til Barcelona, alpene, London osv hver andre måned på samme budsjett.

Skjult ID med pseudonym MrMister on. 5 sep. 2012 19:05

Virker som du er mer fysisk tiltrukket mot alternativ 1 og mer personlig tiltrukket mot alternativt 2, thats what i read. Gå for nr 2

Skjult ID med pseudonym petitt on. 5 sep. 2012 19:15

Kanskje du skulle hatt tak i ei brundine? ;)

(mann 27 år fra Telemark) on. 5 sep. 2012 19:30 Privat melding

Jepp, skjønner hva dere mener, er bare litt forskjell (små sådan) i interesser, reiselyst, utadvendthet, idrettsglad osv mellom de to, men det er sant at man bør gå for den som passer til seg selv.

Nevnte ikke så mye om følelser for hverandre til og fra i start-innlegget, men hu som ofte vil ut virker litt mer på`meg enn det hu andre, men det kan jo være fordi hu sistnevnte er litt roligere, sjenert.

Men takk for innspill, anyways ;:)

@oppkvikker: Det er litt thrashy ja, og så føler jeg det slik at man fort kan utfolde seg med

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 19:33 Privat melding

Heeeeey! Oppkvikker!! Hva er det du sier??? Hmprf hmpfr!!! :-)))

Trekk det tilbake spoooorenstraks ;-))  Ehm... Nuvel...alt er vel relativt, og hvordan definerer man ute på byen hver helg? Både fredag og lørdag... Eller 3 av 4 helger...hele året rundt eller er man like trashy om man i en periode går ut hver helg? 

Tror dere gjør ting veldig svart-hvitt her... Når man er singel så går man gjerne oftere ut på byen, og om man har en kjæreste så har man kanskje ikke det samme behovet for sosial stimulanse og vil trives vel så godt i armkroken hjemme i stua :-)

Og ja, oppkvikker, der er mange ting man kan gjøre, alternativer til å gå ut på byen, men der er også forskjell på hvor man bor, hvilke tilbud man har tilgjengelig, hva vennegjengen liker å gjøre og ikke minst hva man selv føler for å gjøre der og da :-)

Jeg kan kun snakke for meg selv og synes det er mer interessant å dra på en storbytur eller fjelltur om jeg hadde hatt en kjæreste å gjøre det med, da man gjerne vil dele slike opplevelser og skape felles minner og gleder. Likefullt hiver jeg ofte nok joggeskoa på og drar ut på tur i skogen alene, selv om jeg har vært på galeien med venner kvelden før ;-)
 
Poenget mitt her, før jeg skravler meg helt ut på bærtur, er at dere bør blir kjent med jenta først, finne ut hvordan hun er som menneske, hvilke verdier hun har og ikke plassere henne i en bås utifra hvordan du tolker at hun er... Du kan ta så skammelig feil ;-)

Gudd løkk med kjærligheita folkens :-))

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk on. 5 sep. 2012 19:38

Alt 1 er partyjente som vil bli rolig og hjemmekjær når hun nærmer seg 30
Alt 2 er den sjalu kontrollerende som ikke vil la andre sikle på typen sin og vil begynne å leve livet på byen når hun nærmer seg 30

Kjenner til begge sortene fra min oppvekst :)

Neida jeg skal ikke uttale meg bastant om din situasjon, men i din alder TS så er det jo mer normalen at jentene fremdeles har litt futt og interesse av å gå på byen. Viktig at de får rast fra seg, hvis ikke så tar de det igjen senere ;)

(mann 27 år fra Telemark) on. 5 sep. 2012 19:38 Privat melding

@Aqueena
Bra svart!

Beste er vel å ikke legge for mye press på sine skuldre, og heller la fornuften dra seg mot det forlokkende:)

(mann 41 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 19:38 Privat melding

Aqueena! Nei akkurat det står jeg nok for :) Klart det er forskjeller, men ser ingen grunn til å kvantifisere nøyaktig hvor mange ganger det må være før jeg synes det hele virker trashy. :)

Men helt seriøst, du vrimler vel i tilbud, så det er ingen grunn til at du ikke skal kunne dra på storbyferie med en kjæreste. Men det er kanskje vanskelig å finne en kjæreste som prioriterer slike ting hvis man sender helt andre signaler selv. :)

Skjult ID med pseudonym Aqueena on. 5 sep. 2012 19:40

Oooog en annen ting, mens jeg først er igang, folk er ikke konstante, vi vokser, vi modnes, vi endrer interesser, ønsker og behov. Det jeg digger å gjøre idag, kan være noe helt annet enn hva jeg digger å gjøre neste år.

Om jeg får komme med et råd; velg er menneske du er på G med, som virkelig gjør deg lykkelig, en som gir deg en følelse av at du har kommet hjem...ikke så lett å finne alltid, og mulig man må igjennom noen andre relasjoner først, hvilket også kan være naturlig og godt :-)

Og for all del, ikke tenk så helsikas masse, kjærligheten skal ikke analyseres eller kontrolleres, den skal oppleves, aksepteres og nytes ;-))

Peace & love ;-))

(kvinne 59 år fra Vestfold) on. 5 sep. 2012 19:47 Privat melding

Da er jeg en av de som er helt mot "normalen".Har aldri likt å gå på byen og drikke.Har vel vært på byen 4-5 ganger i hele mitt liv.Og ønsker meg heller ikke noen mann som liker fyll og å fly på byen.
Men liker han å gå turer sier jeg ikke nei takk til å bli med:)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 19:47 Privat melding

Hahaha Oppkvikker, da har du herved dømt meg, din egen dronning, som trashy ;-))) for jeg har vært ganske så mye ute på byen de siste ukene, dog arrangert samlinger med venner, og ikke sjekking, men ute på byen like fullt og vet du hva, det er helt iorden om du tenker slik, jeg har plass til dine tanker om meg og det gjør meg ikke til en mindre lady, kanskje til og med mer ;-)

Takk for komplimenten og hyggelig at du faktisk tror såpass godt om meg, at du tenker jeg vasser i tilbud, men jeg har nok ikke vært så veldig på sjekkern, så har egentlig ikke lagt merke til om jeg har hatt tilbud eller ei.

Jeg kan jo ikke få meg kjæreste, for hvem skal vel passe på dere her inne da? Har hatt litt sommerferie herfra, men skjønner at dronningens strenge tilstedeværelse er ytterst påkrevd, så nå blir det andre boller her inne ;-)))

(mann 41 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 19:53 Privat melding

Hehe, det er jo bare å slutte å fly på byen hele tiden, så forsvinner jo det inntrykket. :)

Skjult ID med pseudonym tresnitt on. 5 sep. 2012 19:55

@Aqueena
Han setter ytterpunkter opp mot hverandre. Det må man noen ganger i en diskusjon.
Det har liten hensikt å late som om alle mennesker er helt like og alltid har lyst til like mye av akkurat det samme.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 20:02 Privat melding

Hahaha kjære deg @Oppkvikker, jeg gir da dralten i hva inntrykk folk har av meg og har ikke behov for å bevise noe som helst ;-) Jeg er den jeg er og de som kjenner meg vet hva slags materiale jeg er laget av, og de som ønsker å bli kjent med meg, de er hjertelig velkommen, resten: I couldn't care less ;-))

I am who I am, tale it or leave it ;-))

Anyhow, poenget mitt var ikke å snakke om me, myself and I, men at dere går gjerne glipp av drømmedama- eller mannen ved å dømme vedkommende før dere blir kjent, verdier og integritet hos et menneske ville jeg ha sjekket ut først ;-)

Kosemoseklem til deg Oppkvikker, liker deg fremdeles jeg ;-))

Skjult ID med pseudonym Aqueena on. 5 sep. 2012 20:06

Hehehe riktig @ Tresnitt, og jeg hadde vært fornøyd jeg om jeg snublet over en herremann som jeg likte kjempegodt og som hadde lyst til det samme som meg og i like stor mengde, veldig lett å gjøre glad jeg :-) Traddelidumdideiiii ;-))

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 5 sep. 2012 20:13 Privat melding

Thumbs up fore Aqeena :-)

Skjult ID med pseudonym Aqueena on. 5 sep. 2012 20:15

Naaaw takk og goklem til deg @Seriously ;-)

Skjult ID med pseudonym --- on. 5 sep. 2012 23:34

Såvidt meg bekjent er SNOOKIE fra Jersey Shore brunette, og ruser seg på det meste tror jeg. Lykke til med de brunhåra mystiske sofasittende damene dine :)