Alle innlegg Sukkerforum

Mail adresse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mistenksom to. 6 sep. 2012 11:42

Hvorfor har folk mailadressen sin i profilen?
Kjenner jeg blir skeptisk til det...!

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 6 sep. 2012 12:36

Fordi de er kjip og ikke gidd å betale for tjenesten de benytter seg av. Så bryter de vilkårene de har sagt seg enige i ved å legge ut e-postadressen sin i håp om at andre kjipinger som ikke gidd å betale skal ta kontakt med dem via e-post istedenfor sukker.

(mann 57 år fra Oslo) to. 6 sep. 2012 13:11 Privat melding

Jeg bare overser det, og svarer eller ender førstemelding på vanlig måte.

Skjult ID med pseudonym Mannen fr. 7 sep. 2012 17:09

Fordi det er prostituerte som selger seksuelle tjenester. Derfor har de mailadressen sin.
De er også ofte gjerne fra utlandet, men har "flyttet til norge hvor de har en far som bor, og vil veldig gjerne bli kjent med nye mennesker fra norge"....

Ikke så oppegående som ikke tok den eller? :p

Skjult ID med pseudonym Stevia lø. 8 sep. 2012 00:11

Tror ikke på prostitusjonsteorien. Det er så vidt jeg vet nok penger i horeri til å dekke et betalt abonnement her. Og da forsvinner behovet for å flashe mail.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 01:40 Privat melding

Desverre så er der mye svindel på nett, spesielt innen nettdating og salg av dyr på nettet. Dette er folk som er dyktige å manipulere, spesielt sikter de seg ut folk som er ensomme og det kanskje ikke skal så mye til før de blir sjarmert. Man skulle tro at folk ikke faller for slikt så mange ganger det er informert om det, men folk går på limpinnen stadig vekk. Man er gjerne lette offer om man er på et sårbart sted i livet. Jeg kjenner en veterinærdame som jobber aktivt mot svindel av salg av dyr på nettet og noen av de episodene hun har vært vitne til er helt utrolige, en norsk kvinne som ble brukt som mellommann ( vel... Kvinne seff), måtte se bevisene før hun gikk med på at hun var lurt, ung kvinne i 20-åra. Det skjer folkens og det skjer også i nettdating, hvor ellers har man en stor sjanse for å finne ensomme mennesker... Og det er ikke alle som lukter lunta.

Ikke aner jeg hva som skal til for å unngå at folk bli lurte enn å informerer, advare, informere, advare, osv til det til slutt går inn.

Typiske profiler som lukter svindel er google-engelsk, ord skrevet med stor Forbokstav på et usannsynlig sted i setningen, mobil eller e-Mail adresse i profilteksten, eller oppgitt et navn ( Google gjerne slike navn), en fyr som sendte meg melding hadde oppgitt et navn som bl.a en fiddleplayer i USA heter.... Jeg sier bare; please do not insult my intelligence :-), og om du ikke har lukta lunta før så burde den gjøre det om snakk om penger kommer på bordet, at de er stuck et eller annet sted, søster som holder på å dø hvis hun ikke får medisinsk hjelp, osv osv, hva som helst som spiller på din samvittighet, og snubler dere over slike profiler, vær vennlige å rapporter disse til sukkeradm, de kan i alle fall fjerne de om de finner at profilene er falske, og selv om de kan lage nye så tar selv det tid for kjeltringene og det kan hindre at noen blir lurt!

Ha det morro i jakten på kjærligheten og våg å satse på nye mennesker om det føles riktig, men pass på å bruke en god dose sunn fornuft og skepsis likevel, det er ikke alle her som har rent mel i posen.

Lykke til og peace & love :-)))

Skjult ID med pseudonym mistenksom lø. 8 sep. 2012 09:42

Dette var en mann som bor i Norge og tar utdanning her(flere bilder i uniform),med VIP+ abonement og kunne se ut til at han var av utenlandsk opprinnelse... Han ville også legge meg til på fb. Jeg svarte avvisende på henvendelse fra han og lot meg ikke "lure" , ville bare høre hvor vanlig det er... Fornuft og intuisjon er to veldig viktige redskaper i jakten på kjærligheten, både her inne og irl! Takk for bra tilbakemelding @Aqueena :)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 11:14 Privat melding

Velbekomme @mistenksom, det er nok ganske vanlig, men vi er noen tusen her inne så det er jo ikke hver dag man hverken ser slike profiler eller får meldinger fra de. Jeg ville heller bedt om å møte de, om man fremdeles er nyskjerrig på de, da vil man raskt finne ut om de er reelle :-) ( og ja, selvfølgelig på et offentlig sted med full retrettmulighet og evnt. en kompis i bakhånd) :-) og dukker ikke fyren opp, well; good riddance ;-)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 12:20 Privat melding

Hei,
Det som også er trist er at mange av oss med utenlandsk opprinnelse får det mye tøffere på grunn av disse falske profilene :( Jeg føler at jeg nærmest må ta med meg fødsels attest på date :(( Uheldig hele greia ..

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 17:08 Privat melding

Uffda @Ramp81, det var synd å høre! Desverre er der noen skurker der ute, og andre må betale for det.

Du får heller prøve å bli med på formelle og uformelle sukkerfester og happenings, så blir du kjent med mange hyggelige folk med stor takhøyde og de blir kjent med deg :-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym hæ? sø. 9 sep. 2012 00:40

men om man er gjerrig og gratisbruker..vel, da ser jo ikke andre gratisbrukere mailadressen heller...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 9 sep. 2012 00:43

På andre nettsteder, kan gratisbrukere ikke skrive mail til andre - uansett om de andre har betalt eller ikke.
Derfor bruker mange å skrive mailadressen sin sånn at det kan bli kontaktet om noen skulle være interessert.
Mange setter seg ikke inn i reglene på sukker. Dessuten bruker de samme profil på mange nettsteder.
Adressene er altså bare et resultat av klipp og lim fra en datingside til en annen.

Det er i alle fall mitt stalltips :-)

(Så er det noen som ønsker deg på privaten fordi da kan de vise lille tissemannen sin til deg, men det vet vi jo)