Alle innlegg Sukkerforum

Jenter – derfor fungerer ikke treningen og dietten deres

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fitness to. 6 sep. 2012 17:16

http://fitnessbloggen.no/jenter-derfor-fungerer-ikke-treningen-og-dietten-deres/

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 6 sep. 2012 18:42 Privat melding

Jeg tror vel mange vet dette sånn egentlig innerst inne et sted :P
Det handler nok mye om fornektelse rett og slett :)

Og det gjelder jo strengt tatt både alle som lurer seg selv, både kvinner og menn.

Jeg for min del vet svært godt at jeg spiser meg "opp" i helgene :)
Men går ikke rundt og lurer på hvorfor jeg går opp / ikke går ned i vekt, osv heller.
Og vet svært godt at jeg ikke forbrenner like mange kalorier som feks står på tredemølla etter at jeg har gått en tur på den. For den er vel innstilt etter en gjennomsnittlig mann (både høyde og vekt) ?
Samt at man jo har individuell forbrenning uansett, og at den gjerne synker med alderen....host... B-)

Sånn egentlig for oss "vanlige" mosjonister (og da tenker jeg på alle som ikke trener type HARDT), så gjelder nok regelen om at det er maten man må endre på dersom man skal ned i vekt. Trening hjelper for helsa/kondis/velvære, osv. Men utover det så er det kun gram den egentlig justerer :P
Samt at man blir litt "strammere" i fisken :)
Hvertfall litt...... hoster igjen B-)

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk to. 6 sep. 2012 19:28

Må dessverre innrømme at jeg utseendemessig overfladisk mye heller foretrekker ei normal utrenet jente fremfor ei som viser muskler... men selvsagt flott om dama er trent og i form (trenger ikke se ut som Hellige Skog damer), bare ikke sånn kroppsbygger muskler... turn-off... min smak :)

Skjult ID med pseudonym zzz to. 6 sep. 2012 19:31

@Eplekjekk:
Det får være din smak, jeg er helt motsatt. ;)

Skjult ID med pseudonym fitness to. 6 sep. 2012 20:08

@eplekjekk

Jenter får ikke store kroppsbyggermuskler av å trene med vekter. Skal de få det må de møblere hele livet sitt rundt trening, kosthold og diverse ymse tilskudd.

Helt latterlig hvor lite mange kan om anatomi. Ser de på trening hele tiden. Jenter som kapt tør å løfte en eneste vekt fordi de tror de blir som Arnold av å bli slitne på trening, så drar de å spiser cupcakes og en stor latte med venninnene etterpå, også skjønner de ikke hvorfor de ikke går ned i vekt eller blir noe særlig fastere i den slappe fisken de ikke trente fordi de tror de kommer til å se ut som Arnold av å ta en en vekt og bli slitne. utrolig

Skjult ID med pseudonym Antonym to. 6 sep. 2012 20:18

Se på de tynne spjælingene som ikke blir noe særlig større selv om de løfter "tungt" et par dager i uka...

Tror de hadde vært fornøyd med den vektøkningen damer tror vekter gir...

Skjult ID med pseudonym ms to. 6 sep. 2012 20:37

Det var artig å lese, har alltid likt styrketrening, kombinert med Pilates og Yoga ...har ikke koordinasjon til zumba og de greiene (liker det heller ikke) - også går jeg tur med hundene to ganger for dagen

- jeg trener en til to ganger i uka, mens min kollega trener opptil fire ganger i uka , og hun skjønner ikke hvorfor hun ikke går ned , og at jeg klarer å holde meg slank
- skal i allefall vise henne denne artikkelen , for jeg har snakket varmt for muskelbygging lenge- da forbrenner du jo masse mer kalorier :) ...og særlig når man passerer 40 , for da taper man normalt mye muskelmasse og forbrenner dårligere.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk to. 6 sep. 2012 20:38

@zzz
Riktig! Min smak! Trodde det kom veldig tydelig frem... jeg dikterer ingen fasit :)

@fitness
Ja det er sånne muskel-fitness-damer jeg dessverre ikke er så begeistret for. Blir litt bekymret over den ekstreme mentale kroppsfokusen som enkelte utøvere viser... ser ut til at utrykket moderat/passende ikke finnes i ordforrådet. Tror dette er mest turn-off (sammen med all den brunkremen eller hva det nå er). Som nevnt smak og behag :)

Du har sikkert peiling på det der med trening. Har hørt det utsagnet om at jenter ikke vil sykle for at de er redde for store lår. Jeg har mer lyst på ei som blir med på sykkeltur og trente lår enn ei som sitter hjemme med slanke lår (dette er også min egne personlige mening folkens!). Viktigst at en har det godt med seg selv!

@Antonym
Jeg er en tynn spjæling... løfter til gjengjeld ikke tungt et par dager i uka, men liker å holde meg i ok form på trivselsvekta rundt 80 kg :)

Skjult ID med pseudonym fitness sø. 16 des. 2012 11:31

Hvordan går det her da? ;)

Skjult ID med pseudonym camo sø. 16 des. 2012 13:57

Dette er gammelt nytt, men viktig. Det er bedre å trene noe enn ingenting, men ønsker man resultater må man trene smart og spise smartere.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 16 des. 2012 14:12 Privat melding

Jeg har ennå tilgode å se noen som påstår de ikke klarer å gå ned i vekt være (fysisk) slitne etter trening. Det burde jo være et hint for de fleste at aktivitetsnivået er for lavt om det ikke kjennes på kroppen at man har trent. Og den beste treninga av all: Jogg / løp / sykle til treninga!
For å få trening inn i en travel hverdag: Når du skal hjem, gå av bussen/banen et par holdeplasser før du er hjemme og løp det siste stykket.

Skjult ID sø. 16 des. 2012 14:27

http://www.motivationblog.org/wp-content/uploads/2012/07/squats-no-squats.jpg

Skjult ID med pseudonym Tomtom sø. 16 des. 2012 21:22

Slik ser da rene utøvere ut:
http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=2143

http://www.moss-avis.no/ nyheter/em-solv-til-tutta-kristine-hanssen-1.3979964

sannsynligvis ren:
http://www.side2.no/helse/article3484169.ece

Urene utøvere:
http://fantashak.files.wordpress.com/2009/02/220586jpg7ko9nn.jpg?w=407 &h=625

http://imageshack.us/photo/my-images/22/25564511235349354432n40.jpg/

Jeg tror de fleste klarer å se forskjellen. Det er ingen rene utøvere som klarer å beholde sixpacken når de bikker 120kilo.