Alle innlegg Sukkerforum

avvist etter sex

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ju lø. 8 sep. 2012 01:49

Har aldri hatt problemer med selvtiliten, men var for kort tid siden på date med en dame jeg møte her, og hun tok initiativ til sex, og det virket godt og bra mens vi holdte på, og ho sa det var godt og ho ville møtes igjen.

Om kvelden når jeg kom hjem, og looget meg inn hadde jeg fått en privat melding, kriblet litt helt til jeg åpnet og leste: hun beklaget, men hun kunne ikke møtte meg igjen, på grunn av at ho mente jeg hadde for liten K.uk. ho skrev at ho ikke hadde kjent noe og at det var flaut for henne å ligge der og spille skuespill.

Har aldri før tenkt over størelsen, har alltid følt at jeg har klart å tilfredstille jentene jeg har hatt. har etter denne hendelsen målt den, for første gang på over 20år :) vet ikke egentlig hvor går grensene for hva som er bra, og hva som er for lite?
håper å få noen fornuftige og ærlige svar :)

Skjult ID med pseudonym xxx lø. 8 sep. 2012 01:53

For din egen del vær glad du kom deg unna i tide.

Du kjente vel at hun var noe vid kanskje,og du ville sikkert gå lei tunellen selv etterhvert du også.

Move on TS..

Skjult ID med pseudonym KONGEN lø. 8 sep. 2012 01:53

Vel, kan trøste det med at for stor ikke er bra heller. Jeg pleier å få beskjed om å ikke dytte den helt inn. Fordi det gjør vondt når den treffer livmorhalsen. Også må de være superkåte ellers gjør det vondt fordi den er tykk. Heldigvis ikke mer enn i grenseland, for det er sånn ca halvparten av damene som klager over dette og jeg kan fortelle det at det er nedtur når damen ikke kan sitte helt ned feks når hun rir deg.

Finn deg ei thaidame eller noe. De har sikkert mus som passer deg. ,)

Skjult ID med pseudonym ju lø. 8 sep. 2012 01:59

hehe, nei tror ikke jeg trenger finne en thai dame, og tror heller ikke dette kommer til å knekke selvtilliten min. men syns det var en litt intresant tilbake melding. og hadde vært litt intr. og hørt andres synspunkter.

Skjult ID med pseudonym ju lø. 8 sep. 2012 02:17

og hva betyr TS?

Skjult ID med pseudonym søker lø. 8 sep. 2012 03:25

Hehe, har ikke noen negerk*** selv men det er jo ikke noe galt med henne bare fordi hun ønsker størrelse.
Som med alt annet i et potensielt forhold så må også dette matche. Og som med alt annet i et potensielt forhold så er det bare til dra den frem og vise hva du har, hvis ikke det er godt nok så er det bare å gå videre.

Det er ingen grunn til å komme med negative kommentarer om henne. Vi har alle våre krav til en partner og sexuell tenning er kanskje det viktigste selv om mange ikke vil innrømme det. Hvis en dame syns min er for liten så er det bare til å akseptere det, det er ikke noen som har gjort noe feil, bare dårlig match. Livet går videre.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 03:28 Privat melding

Men hvorfor kan det ikke være hun som er for stor? hvorfor skal det nødvendigvis være deg?

(mann 38 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 03:39 Privat melding

Med tanke på hvor mange mentalt ustabile damer det finnes på sukker, så ville jeg ikke tatt det så veldig tungt eller seriøt. Tror du virkelig at ei dame ved sine fulle fem hadde skrevet en slik melding?

Skjult ID med pseudonym KK lø. 8 sep. 2012 04:32

Denne damen gjør meg flau av å være kvinne :S Helt bak mål å komme med en slik tilbakemelding!!
Jeg har selv opplevd en mann som ikke "kjente" noe når jeg ble for opphisset. Jeg finner dette veldig rart siden jeg ikke hadde noen problemer med å "kjenne" han. Og når jeg ellers har fått tilbakemeldinger er det vel heller at de "kjenner" veldig bra. Jeg har nå gått til innkjøp av vaginalkuler og "kjenner" selv at det funker, så hvis noen mann noengang igjen skulle komme med en slik kommentar, må han reise et visst sted...........!

(mann 36 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 08:40 Privat melding

Kjipt, men alle er forskjellige og har forskjellige preferanser. Du møtte tydeligvis ei som ønsket seg noe på den øvre delen av skalaen. Det er i grunn ett ærlig svar det, men hun kunne sagt ting på en mye bedre og skånsom måte.

Seksuell match er veldig viktig i et forhold, så om det ikke funker så funker det ikke. Dessverre.

(mann 53 år fra Vestfold) lø. 8 sep. 2012 09:06 Privat melding

Jeg var egentlig på vei til butikken, men rekker å slenge inn en kjapp en.

Den korrekte måten å dumpe noen på er standardfrasen "Beklager men vi passer ikke sammen" og dette er en forklaring alle kan godta uten å føle seg krenket.

Når en dame har godtatt deg og frivillig blitt med deg hjem, og frivillig hatt sex, men dagen etterpå dumper deg på en særs ydmykende måte, som f.eks "Du har for liten kuk, din taper" så kan man være ganske sikker på at hun er mentalt ustabil, antagelig med en bipolar lidelse. Dette er ikke hennes skyld. Statistikken viser at 25 % av alle kvinner har blitt missbrukt eller voldtatt en gang i livet, og man antar at mellom 5 og 30 % av disse har blitt traumatisert av hendelsen, og fått et anstrengt forhold til menn. Hun har antagelig et ubevisst ønske om å straffe og ydmyke menn.

Med mindre du er udanna psykolog er det lite du kan gjøre for henne. Det mest fornuftige du kan gjøre er å tilgi henne slik at du kan komme deg videre i livet ditt uten å skitne til din egen sjel ved å hevne deg. Husk at noe virkelig vondt ikke kan ramme deg så lenge du bevarer din integritet. Hvem som helst kan miste alt han eier, ødelegges av sykdom og ulykker eller bli dumpa på ufin måte her på Sukker, men alt dette er tilfeldigheter i en eksistens som allikevel snart er forbi. Det er først når du selv lar sjelen din ødelegges av hevntanker, at den virkelige personlige katastrofen inntrer. Derfor er det værre å begå en ufin handling, enn å være offeret. Så få ut fingeren og tilgi henne, og finn noen andre du kan pule :)

Skjult ID med pseudonym feline12 lø. 8 sep. 2012 09:35

VELDIG bra skrevet @Desperat. Du er jammen en klok fyr, tommelen opp!!!

TS betyr trådstarter til info ;-)

Fine svar her. Må si meg enig i at en dame som skriver dette er ikke helt på nett, og har behov for å hevne seg og ydmyke menn generelt......så ikke ta dette personlig. Helt unødvendig å slå så hardt. Det hadde du ikke fortjent på noen måte. Veldig ufint.

Skjult ID med pseudonym berta-blom lø. 8 sep. 2012 10:02

Enig i at damen hadde ikke trengt å sagt det på den måten.

Ble kjent med en mann og når det kom så langt at vi hadde sex, viste det seg at han var veldig liten.
Den minste jeg har sett i mitt 40 årige lange liv.
Var egentig for liten for meg, men vi hadde de fint på andre måter :)
Var sammen en hel helg for å få tid til å bli kjent, men det ble ikke oss to.
Han hadde det for travelt i livet sitt, og jeg var ikke en del av planen hans.
Har aldri falt meg inn å sagt til ham at han var for liten, men usikker på om jeg hadde "holdt ut i lengden" med en som ikke "passet for meg".

Men nå slapp jeg jo å ta det valget og forklare ham hvorfor..eller tror nok jeg heller hadde funnet på en annen unnskyldning enn å si at han hadde for liten tissefant :)

Skjult ID med pseudonym Cm lø. 8 sep. 2012 10:07

Gjennomsnitt str er 14 cm

Skjult ID med pseudonym berta-blom lø. 8 sep. 2012 10:14

Denne var mindre enn 14 cm.. ca 6 cm (like lang som lillefingeren min, blir litt lite det, desverre.. )

Skjult ID med pseudonym Cm lø. 8 sep. 2012 10:24

Om en dame avviser en mann er det ikke sikkert at årsaken er at hun har en personlighetsforstyrrele, just sayin.... ...Måten hun avviser på er kanskje mindre heldig....

Skjult ID med pseudonym jente26 lø. 8 sep. 2012 10:31

>berrta-blom, hvis det virkelig er tilfelle at kuken var 6 cm, og trådstarter kan bekrefte dette, så gjorde du riktig ved å si ifra, slik at mannen ble oppmerksom på problemet og kan kontakte kirurg for å rette det opp. I et slikt ekstremt tilfelle ville det vært en personlig forbrytelse å lire av seg et høflig standardsvar.

Skjult ID med pseudonym lillian lø. 8 sep. 2012 10:36

Jeg har også opplevd en altfor liten og tynn, det var i tillegg den første gangen. Penisen var som min langefinger. Altså liten og tynn. Men det kunne ikke falle meg inn å kommentere dette på noen måte. Det er da noe alle damer vet...instinktivt.

Skjult ID med pseudonym berta-blom lø. 8 sep. 2012 10:40

@ jente26

Er ikke TS jeg snakker om her, så det kan jeg ikke uttale meg om. Hvor stor str ham har vet jeg ikke :)

Jeg snakker om en mann jeg traff utenfor nettet.

Skjult ID med pseudonym berta-blom lø. 8 sep. 2012 10:44

Enig med lillian... har aldri kommentert størrelsen til mannfolkene, ikke kommer jeg til å gjøre det heller.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 11:09 Privat melding

Udannet av damen @ TS, rett og slett udannet. Uansett hva hennes agenda bak svaret er;alt fra komplett tankeløshet, arroganse eller en eller annen lidelse, spiller ingen rolle, bare vær glad til at du ikke har mer med henne å gjøre, man ønsker ikke slike udannede løse kanoner i livet sitt og du fortjener bedre, just saying :-)

Skjult ID med pseudonym Nysjarrik lø. 8 sep. 2012 11:46

@Cm

"Gjennomsnitt str er 14 cm" -

- lengde, omkrets eller diameter ?

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 8 sep. 2012 11:57

TS

AU!! Den var stygg altså, men hun følte vel at hun måtte begrunne hvorfor hun ikke ville ha noe mer med deg å gjøre. At det var taktløst av henne er det ingen tvil om, men men. Noen snakker rett fra levra og det får en bare tåle. Det er jo uansett ikke noe å henge seg opp i. For kvinner er forskjellige og de har forskjellige preferanser. Lykke til ;-)

Skjult ID med pseudonym Amplitude lø. 8 sep. 2012 12:12

Noen har tykke noen har tynne, noen har korte noen har lange, også finnes de i kombinasjoner av dette.
TS vet ganske sikkert noe om hvordan hans egen er, og som det meste av den kroppen vi har fått tildelt, må man gjøre det beste ut av det (og menn har jo en tendens til å legge selvbildet sitt i hvordan kjønnsorganet er utformet)
Det vil være flåsete å påstå at utformingen av penis ikke er av betydning for en kvinne, for stort eller for smått skjemmer all ting. Heldigvis består sex av mer enn størrelsen på et kjønnsorgan, og som oftest handler det om samhandling (en god sådan).

Om denne kvinnen TS møtte på er ei skrulle? Det vil i alle fall være lett å påstå hun ikke har spesielt gode antenner (for er det noe alle vet, så er det at en penis kun skal komenteres dersom den faller i smak). På meg kan det vire som hun er såret, hun tar igjen (og skulle det være TS sin penis ikke er unaturlig liten, noe jeg går utifra han ikke har, for da ville selvbildet på dette området ha vært lavt i utgangspunktet), ja da tror jeg dette er en takk for sist.

Skjult ID med pseudonym yes man lø. 8 sep. 2012 12:22

Fra sexpert Gro Isachsen

I erigert tilstand måles penis når du står og den står – i 90 graders vinkel i forhold til gulvet. Målebåndet plasseres på oversiden, rett over penisroten med målebåndet presset inntil benet. Så måler du hvor langt det er til tuppen av penis.

Gjennomsnittstørrelsen varier i de ulike undersøkelsene jeg har sett. En undersøkelse oppga at de hadde funnet et gjennomsnitt på 13 centimeter. Andre undersøkelser oppgir et gjennomsnitt på 16 centimeter. Det vanlige er å regne alle størrelser på penis i erigert tilstand på mellom 11 og 18 centimeter som innenfor normalområdet.

Mye kan tyde på at man får andre resultater og adskillig lengre og tykkere gjennomsnittspeniser der menn selv måler. Om det er fordi de bevisst oppgir gale mål, det vil si at de prøver å skryte på seg større penis enn de egentlig har, eller at ereksjonen er mer beskjeden når andre skal måle, er usikkert. Sannheten kan være en kombinasjon av de to teoriene.

De fleste har sikkert observert at penis på en og samme mann varierer i størrelse alt etter hvor kåt han er. At du en periode opplever at penis er mer blodfylt enn til andre tider, kan derfor stemme.

Jeg har ikke hørt om at penisstørrelse kan påvirkes av depresjoner. Under sterk frykt og i stressede situasjoner kan penis bli mindre. Men det som spiller mest rolle er temperatur. Når det er kaldt trekker både pungen og selve penis seg opp og inn i kroppen.

Undersøkelser har vist at menn med små peniser i slapp tilstand, får forholdsvis større penis når den står, om en sammenligner med menn som også har stor penis når den er slapp. Mao. en liten penis vokser gjennomsnittlig mer både i lengde og omkrets enn en stor når den blir erigert.

Skjult ID med pseudonym ju lø. 8 sep. 2012 12:34

ja eg litt om hvordan minn egen er :) og jeg mener selv jeg har en ganske normal, så noen begynte å skrive om enn på 6cm, og en på str med en langefinger. det høres trist ut, men sikkert noen som får det til å funke, penisen det er snakk om hos TS her, tror eg er en ganske gjenomsnitelig mellom 14-15cm og og sa 13rundt hode. og jeg tviler på at jeg har såret henne på noen måte, så syns ikke hevn teorien lengre oppe hørtes særlig aktuell ut.

Skjult ID med pseudonym candy lø. 8 sep. 2012 12:44

Størrelsen på mannens organ spiller egentlig ingen rolle.
Det finnes nesten ingen grenser for hvor mye en kvinne kan stramme til hvis hun
trener og bruker musklene sine riktig.

Og så bør visse kvinner være forsiktig med alkohol fordi det kan skape betennelse
som gjør at kroppens kjertelsystemer aktiveres, og kroppen inntar et slags fødemodus.
Det er det mange kvinner som ikke vet.

Så hverken menn eller kvinner trenger å fortvile.
Det finnes mange knep ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 8 sep. 2012 12:54

Målebåndet presset inntil benet?
Det hjelper på å få hakket over snittslengden :)

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk lø. 8 sep. 2012 12:54

Det er antall meter i sekundet som teller!

Skjult ID med pseudonym yes man lø. 8 sep. 2012 13:01

@Eplekjekk

Har en mistanke om at du ikke holder ut mange sekundene med den innstillingen der.......:-)

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 8 sep. 2012 18:18

Det finnes vel noen folk her inne som ikke har innsett at man ikke kan få noen som oppfyller den hemmelige drømmepartner-oppskriften deres til punkt og prikke.

Hvis de tror de kan sitte og bestille en spesialtilpasset mann/kvinne fra en katalog med alle de rette egenskaper, farger og deler tror jeg at de kommer til å forbli single veldig lenge.

Skjult ID med pseudonym Amarone lø. 8 sep. 2012 19:14

Antar dama var sur, så vid at det var ekko, ikke kåt nok, uoppmerksom eller et eller annet. Moove on, finnes bedre damer der ute :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 8 sep. 2012 19:47

Hadde det vært meg ei dame sa det der til så hadde jeg bare tenkt; "Jaja, det stemmer jo det da.". :P

(mann 26 år fra Nord-Trøndelag) lø. 8 sep. 2012 20:58 Privat melding

jeg har ikke hatt sånn problem før, men må si at sånn skriver man ikke, rett og slett uhøfelig, tips til deg få i deg rikelig med B6(B vitaminer generelt) vitaminer, magnesium, kalsium og endel sink, omega 3 og arginin, og trene endel(for å øke testosteron nivåene i kroppen) (vet ikke om du gjør det). spis mat som regnes som Afrodisiakum, dette er tips som kan funke, varier person til person. Ha en fin lørdags kveld :)

(mann 53 år fra Vestfold) lø. 8 sep. 2012 21:03 Privat melding

>Danilo92, hva skal jeg spise hvis jeg vil ha den mindre da ?

(mann 53 år fra Vestfold) lø. 8 sep. 2012 21:06 Privat melding

>TS, jeg tror den dama bare spilte kostbar, og ville at du skulle prøve enda hardere, ja hu ville at du skulle oppføre deg som et ekte mannfolk og slenge henne ned i madrassen og ta henne skikkelig hardt som straff. Mange damer som er sånn, vettu.

(mann 26 år fra Nord-Trøndelag) lø. 8 sep. 2012 21:17 Privat melding

hehe >desperat, du får den ikke mindre, eller isbad/opphold deg naken i kulde grader ;) good luck on your mission.

Skjult ID lø. 8 sep. 2012 21:27

Jeg har fått mange tilbakemeldinger på at jeg har stor k*k, at jeg ikke kan presse meg for langt inn osv. Det jeg synes er snodig er at den er ganske gjennomsnittlig, ca 18-19 cm. Har vel hatt flaks og utelukkende møtt damer med trang mus da:)

(mann 53 år fra Vestfold) lø. 8 sep. 2012 21:57 Privat melding

>skjult ID 21.27, reis til Afrika, der er dem vant til kjempekøller

Skjult ID med pseudonym siv sø. 9 sep. 2012 00:14

Jeg har møtt 'lillefingeren' - og selv om jeg ikke følte det helt store under den delen av akten så:
MY GOD!! kunne han bruke resten av hva han hadde - og fingrene hans var direkte magiske. Intet mindre.
Så- jeg stemmer i: det er ikke størrelsen det kommer an på - det er repertoaret.

Skjult ID med pseudonym hova sø. 9 sep. 2012 02:54

Eg har fått høre at eg er over snittet stor av alle mine sengepartnere, bortsett frå ei. Etter ei stund har eg skjønt at hun omtalte meg som liten for å "kontrolere" meg, og for å gi meg dårlig selvtillit. Og som "hevn" når det ble slutt...

Kan hende at TS har møtt på samme type dame, ei som uten forklaring vil ødelegge selvtilliten.

Skjult ID med pseudonym nilso sø. 9 sep. 2012 08:15

siterer en sang jeg (og avdekker min egen gjennomsnittlighet)

"it shouldn't really matter how somebody is hung, other things are more important: like how to use your tongue - plblblblblblblblb"

(i wish i was a lesbian) - wainwright loudon

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 9 sep. 2012 10:47

Man er utstyrt med det man har, og det nytter ikke å tenke så mye mer over det. Å gi seg selv dårligere selvtillit fordi man får en dårlig tilbakemelding er helt unødvendig.

Men det er kanskje letter sagt enn gjort.

(mann 69 år fra Vest-Agder) sø. 9 sep. 2012 11:20 Privat melding

I wonder what it was that drove her to send such a message, the content of which could only be described as "downright nasty" any woman who has any knowledge at all of sexual relations would know that there are many men out there who are very sensitive about their size if they happen to be smaller than average. Surely a polite simple " i don't think we are a good match" would have done.

Skjult ID med pseudonym ju ma. 10 sep. 2012 22:23

kom jo mye useriøse innspill på slutten her då :)

Skjult ID med pseudonym Vianaldo ma. 10 sep. 2012 22:54

tåpelig av denne damen å komme med en slik grunn, og jeg støtter @Desperat fullt ut med kommentaren sin over. Drit nå i denne dama, og finn noe nytt. Hun er jo uansett ikke noe for deg.

Den er ikke så lang, men den er tynn i alle fall. :)