Alle innlegg Sukkerforum

Oslo helg og sukkerfest

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Hordaland) lø. 8 sep. 2012 09:17 Privat melding

Så er jeg her igjen for tredje gang etter en litt gal sommer, så jeg har lyst til å ta en helg i Oslo, jeg har ikke vært i hivedstaden siden 1999 og det er på tide nå.

Men jeg hadde tenkt til å kansje sammenfalle helgetur til oslo med sukkerfest

Er dere på forumet like skeptiske til denne festen som alltid :) er det en god ide å reise fra Vestlandet på Oslotur for å havne på sukkerfest?

Skjult ID med pseudonym Arvid lø. 8 sep. 2012 09:18

Hovedstaden heter det vel

Skjult ID med pseudonym Arvid lø. 8 sep. 2012 09:41

En sommer der mye har sjedd, derfor trenger jeg litt avstand og litt morro

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 8 sep. 2012 10:55 Privat melding

Hei ts kommer litt mere ann på hva du gjør sukkerfesten til :) noen tar det dønn seriøst ang å finne en partner ,andre igjen står å speider,menst noen tar det for en fest .
Ønsker deg lykke til i hovedstaden :)) om du tar turen

Skjult ID med pseudonym Arvid lø. 8 sep. 2012 11:07

Jeg skal til Oslo uansett, så kansje jeg bare skulle prøve en Sukkerfest slik at jeg kan si at jeg har gjort det :)

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 8 sep. 2012 11:31 Privat melding

Ta og gjør det du :) har kun vært på en sukkerfest jeg også og tok
det som en fest med en gjeng fra forumet ;))

Skjult ID sø. 9 sep. 2012 10:32

Jeg er mann i min beste alder, men får en noe tilbakemelding fra noen?? nei og atter nei!! nå har jeg sendt hundrevis på hjerter og drøssevis av meldinger uten hell, så det at drømmedama skal dukke opp på sukkerfesten tror jeg er lik 0 for de fleste..

Sukkerfesten er jo en billig og grei fest som jeg har kjøpt billett til, men finner jeg ikke noen interessange å prate med i løpet av 1-2 timer tenkte jeg å stikke på en sportspub i stedet og få med meg boksingen til Brækhus..

Noen mannfolk som er med på den?? eller gjerne kvinnfolk for den del.

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 9 sep. 2012 10:39

Skjult ID, hvis du ikke får noen tilbakemeldinger what so ever gjør du noe helt galt. Enten har du altfor dårlige bilder av deg selv (gå til en fotograf å ta noen skikkelige) eller du skriver dårlige meldinger.

Jeg har veninner her inne og har sett inboksen til noen av de. Menn gjør ofte en helt utrolig dårlig jobb med å sende meldinger og fremstår som svært lite intelligente i de fleste tilfeller.

Tips
1: Gå til fotograf å ta skikkelige bilder, for ingen er så stygge at de ikke kan få napp.
2: Ta deg flid med å skrive bra meldinger.

Skjult ID sø. 9 sep. 2012 10:52

Jeg er mann i min beste alder, men får en noe tilbakemelding fra noen?? nei og atter nei!! nå har jeg sendt hundrevis på hjerter og drøssevis av meldinger uten hell, så det at drømmedama skal dukke opp på sukkerfesten tror jeg er lik 0 for de fleste..

Sukkerfesten er jo en billig og grei fest som jeg har kjøpt billett til, men finner jeg ikke noen interessange å prate med i løpet av 1-2 timer tenkte jeg å stikke på en sportspub i stedet og få med meg boksingen til Brækhus..

Noen mannfolk som er med på den?? eller gjerne kvinnfolk for den del.

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 9 sep. 2012 10:54

Du har allerede postet det innlegget.

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 9 sep. 2012 11:06 Privat melding

Seriøst. Eg får av og til meldingar frå jenter. Og eg kan love deg at veldig få skriver anna enn standardting som hei, likte profilen din og sånne ting. Så kva jenter meiner med at menn sender kjedelige meldingar, det må gjerne ei dame her inne forklare meg. Dessuten har mange damer profilar der dei skriv to linjer og så spør om du lurer. Da er det liksom ikkje mykje desse menns kan gripe fått i da! Enda fleire damer skriv: liker det som de aller fleste liker å gjøre på. Så har du dårlig samvittigheit fordi du sender dårlige brev. Det treng du ikkje ha. :)

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 9 sep. 2012 11:09

Dårlig samvittiget? Nei det trenger du ikke ha. Men vil du bedre sjangsene dine, så skriver du noe bra :)

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 9 sep. 2012 11:11

Mente "samvittighet"

(kvinne 32 år fra Rogaland) sø. 9 sep. 2012 11:16 Privat melding

Har kunn vært på en sukkerfest jeg også,og det var veldig bra synes jeg. Og jeg reiste hele veien til Oslo fra Rogaland! Og synes det var verd det. Traff på en godel folk fra forumet og koste meg i bøtte og spann. Men for å gå på festen,ikke har noe forventninger at du skal treffe på dinn store kjærlighet. Det kanskje ødelegge alt for deg. Men ta det som en by tur,der du skal ha det kjekt :)
Se positiv i det at,alle i lokalet er single.

Skal jeg sammenligne med vanlig by tur og sukkerfest,ville jeg si at sukkerfest er morsommere for meg. For her som jeg bor så vet jeg ikke hvem som har dame og ikke (det er en liten by,og folk snakke) og jeg vil ikke tråkke noen på tærne. Så synes jeg at sukkerfest er super,og jeg kan da snakker med hvem jeg vil :)

Dessverre blir det ikke den kommende sukkerfest på meg,men har allerede tenkt på neste fest. Ta muligens med meg ei venninne og min kusine :)

Hvorfor ikke har noe liknende fest i Rogaland? Noen som er med på det? :)

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 9 sep. 2012 11:31

Som isbj sier (eller ISBN som hun heller vil hete i autocorrect) - sukkerfesten er bare en fest (der alle (de fleste) er single) Dobbel parantes slutt.

Poenget er å ha det gøy og ikke forvente for mye. Men gøy er det.

Skjult ID sø. 9 sep. 2012 11:32

riktig nok er kanskje profilbilde av meg litt skabbete, men albumet mitt vil jeg si stiller meg i et veldig greit lys med tanke på hva jeg driver med på fritiden...

Vi men er ikke akkurat noen store romanforfattere heller og dessuten om det er det som skal gjelde, så er det ikke noe problem å legge tjukkt på med:

liker god stemning i sofakroken, med dempet belysning og romantiske lys, liker spennende romantiske reiser/turer, liker og overaske med romantiske middager og er kollosalt flink til å overaske med roser og gaver..

Dette er alt det disse + mye mer er det som slår an hos jenter..

Jeg er en del av et veldig aktivt miljø på fritiden og har ikke truffet på en som driver å puser så inn i helvete for dama.. Noen må riktig nok ta litt hensyn til barn og må føle opp på den fronten, men de får likevel tid til det meste.

Dessuten så ser jeg mange jenter tar bilder av seg med en romantisk drink i hånden enten fra byturer eller ferie eller lignende.. Er ikke så veldig mange menn i min krets som gjør det..

Det er menn/gutter som jeg kjenner bare ved navn som har fridd eller spurdt ei jente og det har jo vært reneste romandiktningen i brevet/mailen :-) jeg bare ler!! for ingen av dem har jo vært noen romantiske dåsemikkler i det hele tatt..

Riktig nok har jeg rundt 5-6 kilo for mye, men ser overhode ikke tjukk ut og er i grei fysisk form..

Jenter er noen vanskelige vesen å bli kloke på.. På byen for eksempel, så er de så inn i helvete prippne og vil ikke prate med deg overhodet, men gutta kan prate med deg som bare det uten at vi blir noen kamerater/venner etter byturen av den grunn..

Av og til når jeg er ute på byen så treffer jeg på noen jenter/damer som det går fint an ¨sitte og prate med.. Ingen av oss mener noe mer med det, men kvelden har blitt fin for oss alle sammen..

Jeg går ikke feks. ut på byen for å stå borte i en krok og glane i 4-5 timer..

Har forresten sett bekjendte som har fått seg dame hvordan de spjåker seg til for den andre, men etter en tid når dama er i boks så vender de sakte men sikkert tilbake til den gamle klesstilen igjen..

Jeg har ikke tenkt å kjøre den linjen der og kjører derfor en egen stil, men gjennomført uten påfuglkrims krans av noe slag. Et album som viser mitt sanne JEG og jentene kan tydelig se hva de får (for penga).

Skjult ID med pseudonym DRONNINGA sø. 9 sep. 2012 15:03

Ditt sanne jeg fungerer tydeligvis ikke.

Skjult ID med pseudonym FF sø. 9 sep. 2012 17:24

Nei det er visst tydelig det :-(

Så gidder ikke sende folk flere hjerter og meldinger, men de vet ihvertfall mye om meg og hva de får, så det skal ikke stå på det..

Jeg syns det er litt for mange jenter som er uten bilder, eller har skrivd så lite om seg at du ikke finner ut av hverken interesser eller fritidsaktiviteter osv.

Kommer ihvertfall til å ha lokkeprofilen liggende her inne over noen måneder, så får jeg se hva som skjer.

(mann 39 år fra Hordaland) ti. 11 sep. 2012 16:03 Privat melding

Vel nå var det gjort, fly bestilt, Hotell bestilt (thon hotell opera, vet ikke om det er bra) og sukkerfest betalt

Nå får det bære eller briste, og blir det for kleint så er det bare å drikke tett

Så om dere ser en litt animert vestlending med rar dialekt som har kebab smurt ut over hele ansiktet kl 3 på en Søndags morgen i Oslo sentrum så ikke vær redd, det er bare meg

PS noen som vet om en kul plass å gå på en Fredags kveld i Oslo, helst en plass hvor jeg ikke blir knivstukket, for ønsker jeg det kan jeg bare gå ut i Haugesund