Alle innlegg Sukkerforum

Deilig lørdag

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 8 sep. 2012 13:02 Privat melding

Ønsker alle forumtroll en deilig lørdag:)) selv startet dagen med armeriddere laget av min sønn servert til sin gamle mor i sengen:)) jeg er heldig jeg.. Nå er neste stopp fotballcup og ellevill heiing på sidelinja:)) håper dagen bringer masse glede, sol og kanskje litt kjærlighet til dere alle .. Stor lørdagsklem!!

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 13:21 Privat melding

Veldig, veldig ditto til deg skjønne og herlige kvinne og til sukkerfolket! :-)))

Nyt dagen og hæv fønn :-)))

(kvinne 59 år fra Vestfold) lø. 8 sep. 2012 14:05 Privat melding

Her startet dagen med jordbærsmoothie(lagd av meg,selvfølgelig) En ganske lang tur i det flotte været,etterfulgt av vindusvask.Har større vinduer enn i et vanlig hus så det tar litt tid.Og gikk ut på taket for å vaske etpar av de,selv om datteren min sier jeg er gal som balanserer på skråtaket:) Men mye lettere enn å snu de digre vinduene.Og fikk de jammen stripefrie og:)
Nå er det islatte :) Vurderer en tur til,men har ikke lyst til å gå en tur til alene,så får se om jeg får med meg noen:)

Ha en super lørdag:)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 8 sep. 2012 14:08 Privat melding

Jeg startet dagen med en stor bamseklem fra den lille sjarmøren min på 7 år, så har vi vært på trening (han på minisats), og nå skal vi snart mekke sjokolademuffins ;)

(mann 53 år fra Vestfold) lø. 8 sep. 2012 14:29 Privat melding

Dere er heldige, her måtte jeg starte dagen med å avvise 20 kåte kvinnfolk som hadde sendt førstemail, og noen timer senere datt det jaggu inn 10 mail til i postkassa. Jeg har sagt det hundre ganger før, og dette er tredje og siste gang, ikke send mail til meg hvis jeg ikke har gitt deg rødt hjerte. Eller enda bedre, ikke kontakt meg, jeg kontakter deg. Nå er jeg lei av å sette dere på plass, det må da være flere desperate mannfolk her inne dere kan kontakte ? Det er begrensa hvor mange jeg klarer å feie over :(

Skjult ID med pseudonym Frk.Ingus lø. 8 sep. 2012 14:32

@Desperat Hahahaha :)

God lørdag, alle sammen!

(mann 39 år fra Akershus) lø. 8 sep. 2012 15:11 Privat melding

Morgenen startet med karbonade og egg som en kollega fiksa til oss. Nå steker sola i ansiktet og alle gutta mine er rolige og fornøyde. Detta ser mer og mer ut som en perfekt lørdag på jobb.
Ha er riktig god lørdag videre du og:-)

Skjult ID med pseudonym Knerten lø. 8 sep. 2012 15:26

Morgenen startet med litt ettervirkninger av jetlag. Men alt ble glemt da jeg kom inn på kjøkkemet og min datter lagde omelett og toast. Livet er herlig og jeg ønsker dere alle en riktig god helg:)
Gilia: er ikke gammel du vel, akkurat perfekt mener nå jeg, ung og vakker;)

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 8 sep. 2012 17:04

Har vært på en kjapp formiddagsdeit, det var ganske koselig igrunn. :)

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 8 sep. 2012 20:42 Privat melding

Hjemme igjen etter fotballcupen.. kjempestolt mor, når gutten min skårte de to avgjørende målene som hjalp laget videre til kamper i morgen .. følte jeg voks noen hakk ja :)) Så koselig å lese at mange av dere og har hatt en fin start på lørdagen. Håper det fortsetter ut i de de sene nattetimer... Her bør jeg nok la det bli tidlig kveld siden cupen fortsetter grytidlig i morgen.. Hjelp :))

(mann 39 år fra Akershus) lø. 8 sep. 2012 20:51 Privat melding

Morsomt å høre. Heier på dere i mitt stille sinn;)

Skjult ID med pseudonym hobbylegen lø. 8 sep. 2012 20:53

Alle dager er deilige TS,selv de med litt utfordringer.Alt handler om å se løsninger og å være positiv er det ikke ;-)

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 8 sep. 2012 20:59 Privat melding

Takk SvenAke ... De tapte to kamper i dag, .. men var veldig gjevnt, .. og så skårte sønnen min to mål i siste kamp, så da vant de, .. og ble beste tredjelaget :)) så de vinner nok ikke cupen, men utrolig gøy var det, og håper de vinner litt mer i morgen :))

Du har helt rett hobbylegen. Og for å se løsninger og være positiv, er det viktig å glede på de små seirene i livet :))