Alle innlegg Sukkerforum

Slitsomt...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym slitengutt ma. 9 juni 2008 23:18

Nå har jeg sett gjennom 100 profiler på de 3 siste dagene, og sendt til kanskje 20 forskjellige uten å få svar, men ja, de har lest.
Er både slitsomt og håpløst, føler jeg.
Noen andre som føler det samme som meg?

Skjult ID med pseudonym Dilla ma. 9 juni 2008 23:22

Jeg har ikke fått noen mail :(

Skjult ID med pseudonym meg ma. 9 juni 2008 23:24

hehe...velkommen til sukker. Er nok slik det er for de fleste her :)
Men bare fortsett du. Plutselig så er det noen som svarer og det holder jo med en hvis det er den rette......

Skjult ID med pseudonym slitengutt ma. 9 juni 2008 23:24

Synes det er litt frekt å lese uten å svare, men det er jo bare meg...
Jenter har det vel lett med at de kan velge og vrake mellom flere titalls tilbud.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 9 juni 2008 23:26

Det er nok mange gutter som heller ikke svarer oss jenter alltid. Det er kanskje litt roligere her inne på sommerstid? Jeg vet ikke.
Sier som en over her: Det holder jo strengt tatt at EN perfekt for deg svarer. Og man vet jo aldri, ikke sant? :-)

Skjult ID med pseudonym Tweety83 ma. 9 juni 2008 23:27

Innboksen er ikke full for å si det sånn!

Skjult ID med pseudonym Female35 ma. 9 juni 2008 23:27

Jeg tror nok det går begge veier mht tilbud.
Har selv sendt et par mail uten respons. Men leser du et par andre tråder, vil du kanskje få hjelp. Ha bilde i profilen, tekst som kan fenge etc.
Lykke til, du er ikke alene :)

Skjult ID med pseudonym Fiol ma. 9 juni 2008 23:29

Ikke alltid det passer å svare, feks meg som stjeler nett fra naboen er rett som det er, ikke på nett:) Og det holder ikke å skrive bare "hei", eller en lang fellesmail der man utbroderer seg selv i det uendelige, da skal man i såfall ha ett utrolig bra profilbilde eller god tekst om seg selv...

(kvinne 34 år fra Oslo) ma. 9 juni 2008 23:30 Privat melding

Det er jeg helt enig i! Det skal stå noe som gjør at du skjønner at personen har lest profilen sin og finner den interessant!

Skjult ID med pseudonym slitengutt ma. 9 juni 2008 23:33

Det er jeg enig i, og jeg vil påstå jeg har det hver gang, tweety83.

(kvinne 34 år fra Oslo) ma. 9 juni 2008 23:36 Privat melding

Da vet jeg ikke, slitengutt... Kanskje du bare har klart å finne de 20 mest overlegne her.. Lykke til videre uansett!!

Skjult ID med pseudonym s ma. 9 juni 2008 23:57

Det kommer aldri til å bli enighet om hva som er riktig og feil måte å gjøre dette på.

Noen svarer, andre gjør ikke. Noen tar seg svært nær av manglende svar, andre bryr seg knapt. Enkelte mener at åpningsmeldingen er alfa og omega, skikkelige bilder livsviktig. Også disse har sine tilsvarende motstykker.

Så lenge en aksepterer at folk opptrer og oppfører seg forskjellig, ikke legger for mye i det en driver på med før en har fått skikkelig kontakt med noen, og ikke minst: ikke tar dette så enormt høytidelig, blir det straks mye lettere å svelge de nederlagene som kommer (og da gjelder det å lære seg å takle disse). For de kommer, enn så lite oppmuntrende det høres ut. Folk er her i dager, måneder og år - sånn er det bare. Da er dine tre dager som bittesmå peanøtter å regne. Men så er det jo slik at det plutselig kan skje noe en dag, som er årsaken til at vi faktisk er her.

Det eneste jeg stusset litt på, er at du faktisk fattet interesse for så mange som 20 av 100. I wish :)

Skjult ID med pseudonym Tweety83 ma. 9 juni 2008 23:59

Kloke ord.. Midt på natten..

Skjult ID med pseudonym juni ti. 10 juni 2008 00:16

Sliten gutt:

I nettdating bør du ha et bilde i profilen og du bør helst ha en trivelig tekst der du forteller litt om hvem du er og hvem du søker. Ellers virker det jo litt som om folk er i sommer- og feriemodus her inne...

Jenter har det ikke generelt lett her inne, og de fleste av oss kvinner kan ikke velge og vrake, og ofte er det slik at menn heller ikke svarer på meldinger. Jeg er litt lei av at jenter/kvinner får skylden for for liten aktivitet her inne...

I fare for å bli litt arrogant, så vil jeg si at Sukker ikke er en godtebutikk der man kan gi bud på de søteste eller tøffeste varene, men et sted der man muligens kan finne den som akkurat passer for deg... og det tar som kjent tid...
Nettdating er ingen form for en instant måte å få kjæreste på...

Skjult ID med pseudonym slitengutt ti. 10 juni 2008 00:16

Nei, kanskje ikke onlinedating er noe for meg. Bør vel begynne å studere eller noe sånt noe for å møte folk i virkeligheten når jeg synes det er slit å komme seg gjennom profiler.

Skjult ID med pseudonym slitengutt ti. 10 juni 2008 00:18

...Er liksom litt mindre interessant å lese profiler enn å snakke med folk i virkeligheten...

Skjult ID med pseudonym juni ti. 10 juni 2008 00:34

sliten gutt:

men kanskje du kan ha profilen her inne samtidig som du er mer aktiv med å treffe folk i virkeligheten? Synes det er en positiv egenenskap at du føler det er slitsomt å pløye deg igjennom profilene her inne og at du synes det er mer trivelig å bli kjent på andre måter :-)

Skjult ID med pseudonym s ti. 10 juni 2008 00:43

... og sagt litt på spissen: Det er du som må tilpasse deg hvordan "livet" er her, ikke omvendt.

Hvis det ikke passer deg eller at du føler at du mislykkes og blir deppa av det, bør du kanskje enten be noen om tips til å forbedre profilen din, evt. ikke være her.

Eller følg junis gode tips - forsøk å leve et liv i begge verdener :)

Skjult ID med pseudonym Jon ti. 10 juni 2008 00:46

Mangen er veldi kravstore , trur de er svært få som er heldige me nettdating ! Du må bare gi litt faen og kose deg me og se på profiler ! Like stor sjanse her som og vinne i lotto .

Skjult ID med pseudonym s ti. 10 juni 2008 00:52

Kravstor og kravstor.

Kan kun snakke for min egen del, men jeg sitter ikke akkurat med en liste og krysser ut før jeg bestemmer meg for om jeg liker noen eller ikke. Skjønt, det er ikke noe jeg bestemmer, engang - det bare skjer (ikke). Om noen oppfatter meg som kresen eller vanskelig å sjarmere, må jeg bare akseptere det. Men det er ikke så mye å gjøre med, selv om jeg egentlig ønsker at det faktisk var det :)

De jeg har vært ute med, eller sammen med før, har aldri vært forsidepikeemner eller jenter som folk har ramlet om av misunnelse for at jeg har hatt noe med å gjøre, men hvem bryr seg om slikt? Jeg har i alle fall hatt utrolig lite å sette fingeren på, selv om det av og til tryner litt.

Skjult ID med pseudonym sekai ti. 10 juni 2008 08:32

Fortsetter du å være så iherdig og flink kommer det nok noen svar til Innboksen :-)

Skjult ID med pseudonym mali ti. 10 juni 2008 08:58

Det er vel ikke mer slitsomt enn sjekking på byen?

Skjult ID med pseudonym hansomspør ti. 10 juni 2008 17:14

Opp med hodet og fortsett med jobbingen! For de fleste av oss er det ikke sånn at himmelen åpner seg og det regner flotte mennesker av det motsatte kjønn ned over oss. Da hadde vi neppe vært her.

Jeg er også relativt fersk og spurte om det var i overkant å sende 10 mailer de første dagene. Nå har jeg skjønt at det må jobbes og har snart passert 20 :)

Men det er liten grunn til å sutre over at folk ikke svarer. Som noen andre her sa, så kan det være flere grunner til det. Men jeg vil oppfordre folk til bruke Ikke Interessant-knappen litt oftere. Det hadde vært fint hvis alle var flinkere til det, slik at man ikke får opp en haug med profiler som ikke er interessert i en. Jeg vil også tro at det er smart å merke de som ikke svarer i løpet av en periode (for eksempel 2-3 uker) som ikke interessant for å få et mer realistisk bilde av situasjonen, da de neppe finner den de ikke svarer som interessant.

Skjult ID med pseudonym fantasfisk ti. 10 juni 2008 17:37

Fullstendig medfølelse med trådstarter. Jeg har vel sett på mange færre profiler enn som så, kanskje 20, tatt meg god tid og sendt en lengre mail til de mest interessante, så får vi se om de bare er trege til å svare eller om jeg er avskyelig eller hva som er feil. Har ikke fått et eneste gult eller rødt hjerte ihvertfall. Nedslående.

Takk for peptalk, hansomspør :)

Skjult ID med pseudonym mali ti. 10 juni 2008 17:49

Min løsning er å senke forventningene ned til under 0, altså forvente å få slengt noe dritt tilbake. Når jeg ikke hører noe, blir jeg positivt overrasket, hehe :)

Ja, sånn er det å være sukker-mann, i motsetning til sukker-dame.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 10 juni 2008 18:01

Hansomspør:

Dette med å være mer flink med å sette sorte hjerter er jeg enig i... jeg har gjort det hver gang jeg har kikket innom matchlista mi, og får derfor stort sett henvendelser fra de jeg godt kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Men veldig stor aktivitet er det ikke på profilen min heller :-)

Skjult ID med pseudonym mali ti. 10 juni 2008 18:16

Sorte hjerter har jeg brukt svært lite. Vel, som gutt, har man råd til å utelukke så mange jenter her da? ;)

Skjult ID med pseudonym hansomspør ti. 10 juni 2008 18:26

Selvfølgelig har gutta råd til å utelukke de man først ikke finner interessante. Vi er jo her for å kanskje finne noen vi vil få til noe helhjertet med, da kan man ikke være en person som kaster seg begærlig over den første uinteressante personen som finner oss interessant. Dette er ikke taxykøen på vei hjem fra en bytur når ingen av dine venner ser deg :) De du ønsker å treffe her har du forhåpentligvis lyst til å tilbringe livet (i alle fall deler av det) sammen med.

Bruk svarte hjerter, og det gjelder absolutt oss gutta også.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 18:27

Flere menn som har utelukket meg............big mistake!

BIG MISTAKE! ;-))

Skjult ID med pseudonym hansomspør ti. 10 juni 2008 18:41

Trøst deg med at du (snart) er i godt selskap. Nå har jeg begynt utelukkingen av både uinteressante profiler og dem jeg fant interessante, men som åpenbart har utelukket meg.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 18:43

Joda, kanskje man kan sørge litt sånn med en gang?
Men sannheten er at det ikke lenger ligger for meg. Jeg har vissheten om at noe som er enda bedre for meg skal dukke opp! ;-)))

Skjult ID med pseudonym madatoro ti. 10 juni 2008 18:47

Hvor mye ser man i en profil om personen er interessant eller ikke? Utelukker du folk du ikke har hatt kontakt med også? Kan du ikke gå glipp av mye da?

Skjult ID med pseudonym juni ti. 10 juni 2008 18:49

... og bare for å få sagt det... jeg går _ikke_ etter glansbildeprofiler, og mang en vakker mann med flott profil har fått sort hjerte av meg fordi han søker ting jeg ikke kan tilby, eller fordi jeg ikke kan relatere til det han skriver, eller det han prioriterer i livet sitt. Jeg bruker _ikke_ trynefaktormetoden!

mali: så du vil svært gjerne få meldinger fra kvinner som ikke interresserer deg i det hele tatt? ;-)

Skjult ID med pseudonym mali ti. 10 juni 2008 18:51

Neida, juni, det var ikke seriøst ment.

Skjult ID med pseudonym slitengutt ti. 10 juni 2008 18:58

(Skjult ID med pseudonym mali) 08:58-10/6
Det er vel ikke mer slitsomt enn sjekking på byen?

-Hmm, vet ikke. Har faktisk aldri prøvd det.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 10 juni 2008 19:13

mali: oki :-)

Skjult ID med pseudonym Lemen on. 11 juni 2008 16:51

Har tenkt mye av det samme som trådstarter selv, og synes det er normal folkeskikk å i hvert fall svare, selv om svaret er negativt, i hvert fall med mindre det er en vulgær eller en åpenbart serieprodusert melding. Men nå som jeg har kommet i motsatt situasjon selv, ser jeg at det ikke alltid er like lett, særlig ettersom jeg svarte ikke helt avvisende på den første meldingen jeg fikk. Nuvel...

Det er ikke like mange som svarer her som på andre datingtjenester jeg har vært borti (på gamle Spraydate fikk jeg vel svar fra bortimot halvparten av dem jeg tok kontakt med, her er det kanskje en tidel eller noe sånt). Men det burde ærlig talt ikke gjøre noe at man legger lista høyt i første omgang - jeg pleier å tenke at dette er kvinner som på f.eks. Spraydate ikke ville svart etter andre henvendelse. Bare du står på, skriver meldinger som tar utgangspunkt i profilen deres og selv har en OK profil med bilde (få gjerne en kvinnelig bekjent til å stå for kvalitetskontrollen, det gjorde jeg, noe jeg tror var lurt), så får nok du også svar til slutt... :-)

Skjult ID med pseudonym slitengutt on. 11 juni 2008 17:06

-Hm, så sukker har lav svarprosent? Var en kammerat som anbefalte nettopp sukker for meg, men kanskje jeg burde vurdere andre tjenester.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 11 juni 2008 17:08

Jeg synes ikke at sukker har lav svarprosent. Men man må gjerne stå på litt ekstra selv, og ikke ta et manglende svar personlig :-)

Skjult ID med pseudonym sussa on. 11 juni 2008 18:15

Jeg er i allefall IKKE imponert over de jeg sender mail til, en ting er å lese og ikke svare, men da kunne man jo iallefall "limt inn høflig avslag".
Jeg er (ut-)dannet, slank, veltrent, super positiv, fornøyd og søt, har masse bilder i profilen min, men; allikevel....!

Lurer på hva menn er ute etter?

De feite, stygge, bitchene? (unnskyld språket, men det er utrolig hvor mange slemme(!) damer som ikke tar vare på hverken seg selv eller "gubben". Men MANN har de!!!

Mannfolk, HVA VIL DERE HA??? PLIIIIIIIS HJELP!Skjult ID med pseudonym kit001 on. 11 juni 2008 18:22

det er bare å sende en melding det, sussa :)

Skjult ID med pseudonym Singla on. 11 juni 2008 18:31

Kom deg på sukkerfest, Slitengutt!! Å flørte i virkeligheten er morsommere enn på mail, hvis du har gått tom for pågangsmot :)

(mann 39 år fra Oslo) to. 12 juni 2008 15:57 Privat melding

Jeg har vært på sukker med 1 ukes gratis medlemskap og skrevet først til en person som jeg fikk svar av samme kveld. Dernest fordi hun var opptatt på annet hold skrev jeg en jente til neste dag og fikk svar igjen på kvelden. Jeg var kanskje ikke helt imponert over svaret, blant annet fordi det var kort - 6 rotete linjer - og fordi det ikke virket som hun hadde misopfattet litt om meg. Nasjonalitet f.eks. Så det blir kanskje ikke det helt store. Sendte akkurat et nytt brev til henne på nærmere 7500 tegn i 3 deler, så får vi se om hun kan avse litt mer av sin oppmerksomhet på meg, om hun liker personligheten min og hvordan jeg tenker, selv om forventningene er heller labre. Allikevel vil jeg tro at interessen jeg viser er stor nok til at hun kommer til å svare. Men det blir en turn-off for meg om hun ikke avser meg noe mer enn et par linjer.
Jeg tror at om man sender 10-20 kjærlighetsbrev per dag så er det også stor fare for at de følger en mal som ikke så lett retter seg inn mot personen man kommuniserer med, og sannsynligvis merkes det lett om du pynter på sannheten om deg selv.

Til sussa
kan jeg si at du kanskje kan droppe de tre første ordene i beskrivelsen din. Jeg vet ikke om du bruker den i profilen din, men det holder for de fleste at du er super positiv, fornøyd og søt. Bildene taler ellers for seg selv. De første ordene høres ut som at du har en indre styrke, og dermed får jeg assosiasjoner til at du stiller høye krav til deg selv og derfor til en eventuell mann. Det passer dårlig som førsteinntrykk, og selv om det låter mannssjåvinistisk tror jeg det er sant.

Jeg tror at de fleste menn vil ha kvinner som egentlig ikke stiller noen krav, annet enn de som er høyst nødvendige og forståelige; ærlighet, trofasthet, ønsker om fremtiden så som barn m.m. For meg er det ikke det at jeg ikke regner med at det vil bli stilt krav, det er bare ikke det første jeg har lyst til å tenke på. Så vil en mann gjerne ha aktiv oppmerksomhet. Det er ikke så gøy å være en som til stadighet må stå på for å holde liv i kommunikasjonen. Det bør være et jevnbyrdig forhold ikke sant ? Vier man for lite tid og oppmerksomhet på et forhold så dør det jo sakte men sikkert. Jeg tror nok like mange jenter som gutter gjør en liten feil ved å prøve å holde for mange baller i luften, og således mister kontrollen slik at man mister noen.

En kjæreste skal jo ikke være et overfladisk bekjentskap, men en man skal kjenne ut og inn, din beste venn.

(mann 39 år fra Oslo) to. 12 juni 2008 15:57 Privat melding

Jeg har vært på sukker med 1 ukes gratis medlemskap og skrevet først til en person som jeg fikk svar av samme kveld. Dernest fordi hun var opptatt på annet hold skrev jeg en jente til neste dag og fikk svar igjen på kvelden. Jeg var kanskje ikke helt imponert over svaret, blant annet fordi det var kort - 6 rotete linjer - og fordi det ikke virket som hun hadde misopfattet litt om meg. Nasjonalitet f.eks. Så det blir kanskje ikke det helt store. Sendte akkurat et nytt brev til henne på nærmere 7500 tegn i 3 deler, så får vi se om hun kan avse litt mer av sin oppmerksomhet på meg, om hun liker personligheten min og hvordan jeg tenker, selv om forventningene er heller labre. Allikevel vil jeg tro at interessen jeg viser er stor nok til at hun kommer til å svare. Men det blir en turn-off for meg om hun ikke avser meg noe mer enn et par linjer.
Jeg tror at om man sender 10-20 kjærlighetsbrev per dag så er det også stor fare for at de følger en mal som ikke så lett retter seg inn mot personen man kommuniserer med, og sannsynligvis merkes det lett om du pynter på sannheten om deg selv.

Til sussa
kan jeg si at du kanskje kan droppe de tre første ordene i beskrivelsen din. Jeg vet ikke om du bruker den i profilen din, men det holder for de fleste at du er super positiv, fornøyd og søt. Bildene taler ellers for seg selv. De første ordene høres ut som at du har en indre styrke, og dermed får jeg assosiasjoner til at du stiller høye krav til deg selv og derfor til en eventuell mann. Det passer dårlig som førsteinntrykk, og selv om det låter mannssjåvinistisk tror jeg det er sant.

Jeg tror at de fleste menn vil ha kvinner som egentlig ikke stiller noen krav, annet enn de som er høyst nødvendige og forståelige; ærlighet, trofasthet, ønsker om fremtiden så som barn m.m. For meg er det ikke det at jeg ikke regner med at det vil bli stilt krav, det er bare ikke det første jeg har lyst til å tenke på. Så vil en mann gjerne ha aktiv oppmerksomhet. Det er ikke så gøy å være en som til stadighet må stå på for å holde liv i kommunikasjonen. Det bør være et jevnbyrdig forhold ikke sant ? Vier man for lite tid og oppmerksomhet på et forhold så dør det jo sakte men sikkert. Jeg tror nok like mange jenter som gutter gjør en liten feil ved å prøve å holde for mange baller i luften, og således mister kontrollen slik at man mister noen.

En kjæreste skal jo ikke være et overfladisk bekjentskap, men en man skal kjenne ut og inn, din beste venn.

Skjult ID med pseudonym mali to. 12 juni 2008 16:07

Ja sussa, kanskje profilen din lyser "perfekt"? Mange menn vil da skygge unna dessverre og tenke: jeg har ikke nok til å matche hun der...

(mann 35 år fra Vestfold) to. 12 juni 2008 19:01 Privat melding

Mali: helt enig der. Når det er knallklare krav som jeg vet jeg ikke utfyller, skygger jeg unna.