Alle innlegg Sukkerforum

Jenter med smokk

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Oslo) ma. 9 juni 2008 23:59 Privat melding

Hei.

Nå har jeg vært her inne en liten stund og lurer på om alle jentene her inne går med smokk i hverdagen.
Koz,klemz og "ja, helt enig" har tydligvis fått hederplass i ordboken.

Finnes det jenter med egne meninger her inne eller ønsker alle seg et gavekort på babyshop!

GOD SOMMER!

Skjult ID med pseudonym Mr.A.cup ti. 10 juni 2008 00:09

knallbra sjekketips
tipper du får det trangt i mailboksen heretter

(mann 37 år fra Oslo) ti. 10 juni 2008 00:19 Privat melding

oi, en anonym fyr som disser meldingen fordi han er sjalu og ikke har det trangt i sin egen mailboks.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 10 juni 2008 00:25 Privat melding

Du har bare vært uheldig, det er mange oppegående jenter her inne. En del kan formulerer seg meget klart og presist.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ti. 10 juni 2008 00:27

jeg skriver aldri klemz og koz.... men klemmer ofte og masse:-)

Skjult ID med pseudonym s ti. 10 juni 2008 00:40

@trekkern

For meg er du like anonym som Mr.A.Cup.

Nå tviler jeg på at du bryr deg om akkurat det, men regner med at du tar poenget.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 10 juni 2008 00:43

hvor får jeg køpt smokk i voksenstørrelse?? har lyst på...

(mann 46 år fra Buskerud) ti. 10 juni 2008 00:56 Privat melding

Apropos smokk:
Jeg var på Sparkjøp i Mjøndalen her om dagen og da kom det to jenter på ca 13-16år (?) som "campet" i hver sin medbrakte strandstol rett utenfor inngangen og spilte musikk på en mobiltelefon mens de satt og suttet på hver sin smokk ..... ???
Er det noe ny motegreie blant ungjentene eller? Husker det var vanlig at jentene hadde smokk hengende på sekken på ungdomskolen på åttitallet, men husker ikke at de gikk og suttet "i flokk" akkurat.

Kanskje jeg skal finne fram suttekluten igjen? Hmm.. ;-)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 10 juni 2008 00:58

... hvor får jeg kjøpt sutteklut??

Skjult ID ti. 10 juni 2008 13:32

@juni
omgz søt du er *koz*

Skjult ID med pseudonym MYGOD ti. 10 juni 2008 13:32

Vel - leste profilen din.... Hmmmm - du har ikke en særlig oppegående utfyllende profil må jeg si...
Det står jo ingen ting i den....

Hilsen frk uten smokk

(mann 39 år fra Oslo) ti. 10 juni 2008 14:13 Privat melding

Forsåvidt litt enig med trådstarter.
Det er utelukkende positivitet å spore blant de innleggene som ikke er anonyme. Det kan virke som at det har utviklet seg en sosial lov her om at dersom man ikke har noe positivt å komme med, skal man holde kjeft her.
Har bitt meg merke i at mange profiler har flytende, abstrakte formuleringer som ikke sier noe, eller at man har veldig lite tekst på profilene sine. Enda et tegn på at dersom man har en mening eller noe konkret om seg selv eller som man ønsker i en kjæreste, så skal man ikke si det høyt her.

Hele greia stemmer egentlig godt med navnet "sukker". Betyr det at alt må være sukkersøtt og mangle tekstur og annen smak?

Hvis det var det du mente :P

Skjult ID med pseudonym anejulie ti. 10 juni 2008 14:14

Jeg har egne meninger, men vil mye heller ha gavekort på babyshop enn å gå på date med en som klager.

Skjult ID med pseudonym mali ti. 10 juni 2008 14:19

Hva skal man gå for? Mange fisk i garnet eller den store laksen på 15 kg? En generell positiv innstilling til alt vil generere mange svar fra den gemene hop. Mange her søker først og fremst litt kontakt for å bøte på en følelse av ensomhet. For de som har lagt tull og eksperimentering bak seg og ser etter et seriøst og langvarig forhold blir slike profiler intetsigende selvsagt. Folk gjør det de kan for at flest mulig tar kontakt, og så vil de selv velge og vrake blant de interesserte. En slik strategi forutsetter en generell profil som passer for de fleste. Men på denne måten kan den virkelige storfisken gli unna...

Skjult ID med pseudonym fantasfisk ti. 10 juni 2008 14:54

@Prinsesse
Nicket sier jo sitt også. Er vel en rosa kjole og tiara av kandisukker med i bildet også :P

Men håper man kan slenge ut noe som ikke er 100% positivt en gang i mellom uten å bli ekskludert.

Skjult ID med pseudonym fantasfisk ti. 10 juni 2008 15:09

Nettopp - her blir det så mye glasur at man ikke aner hva det er man spiser.

Skjult ID med pseudonym fantasfisk ti. 10 juni 2008 15:46

Jeg frister skjebnen. Trygghet er ikke noe spennende.

Du sier deg enig med Mr A Cup som egentlig bare kommer med noe ironisk piss om at innboksen til trekkern blir full heretter. Det skjulte budskapet til Mr A-Cup er vel at innboksen IKKE kommer til å bli veldig full på grunn av dette ene innlegget på forum.
Jeg antar altså at du er enig i at dersom noen skriver noe som helst på et forum som kan ripe i glansbildet av en virkelighet som enkelte har gjort seg opp, så skal og burde denne personens sjanse til å møte nye mennesker legges i grus. Der er jeg ganske uenig.

Resten av innlegget ditt er jeg faktisk helt enig i. Det er ingenting å si noe på. Trådstarter kan virke som at han ikke kan ta positivitet inn over seg. Han setter alle damer i samme bås. Ingen ironi der mao.
Så henvender du deg til meg med en kort beskjed om at du er sukkersøt, men har glasur og innhold. Det er ikke noe man kan diskutere, jeg kjenner ikke deg og har derfor ikke bakgrunn for å diskutere det meg deg. Så jeg kommer med en kort respons på det, at dette passer bra med nicket ditt og putter på en smiley. Jeg tror jeg har unnlatt å se hva slags viktig spørsmål du ønsket tilbakemelding på med det du skrev. Men i neste innlegg kommer du med en ironisk tone igjen. Jeg syns det var et godt eksempel på hva som skjer når det blir for mye glasur. Svaret er at man helst ikke bør finne det ut.

Her kan man anta at budskapet var at du ønsker å ekskludere meg for det jeg har skrevet her, at jeg er svært uenig i innlegget ditt og at jeg er en drittsekk som bare kommenterer navnet ditt. Det virker jo som en svært depressiv og bitter holdning.

Men på den annen side kan det være et kompliment på at lignelsen var god og at det av og til ikke er lurt å finne ut hva man nettopp spiste, når man igjen snakker om mat. Jeg er fra samme planet som Ford Prefect og velger å tro det siste.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 10 juni 2008 18:10 Privat melding

Her var det mye rart må jeg si.

Det jeg lurer på er som følger: Er det noen jenter her inne som har egne meninger.

Veldig mange like profiler og det virker som profilene skrives for å passe til en viss "standard". Ikke noe galt i det om man i tillegg kan inrømme at man ikke er pefekt og kan stå for egne meninger - både til hverdag og fest.

Riktig - jeg har ikke skrevet noe enda og det vil komme, men ikke særlig utfyllende. Jeg syns det er bedre med en god chat, et møte, enn tusevis av tomme ord på profilen. Humor og ærlighet kan skapes her inne, men ingen ting er som en latter og kjemi det virkelige liv - det eneste ekte.

(mann 35 år fra Vestfold) fr. 13 juni 2008 12:21 Privat melding

Morsomt. Smukk er hvertfall bedre enn tobakk!

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 13 juni 2008 13:26

Egene meninger? Hva er det?

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 juni 2008 13:32 Privat melding

Ja det lurer jammen jeg også på ? :-) :-)

(mann 58 år fra Oslo) fr. 13 juni 2008 23:38 Privat melding

Egne meninger, tja hva er det? Noen kan mene at det er å si noe om noe på en annen måte en det som ble sagt først, men at det egentlig er det samme som ble sagt først alikevel for egentlig ikke være uenig (les populær). Kjent syndrom, plages ikke av det selv. Hva skrev jeg egentlig nå, ble usikker på om jeg er enig.....

Skjult ID med pseudonym anejulie lø. 14 juni 2008 22:13

Hvordan kan du vite om kvinnene her inne liksom ikke har egne meninger utfra hva de skriver i sin profil? Selv om flere profiler ligner på hverandre kan jeg ikke tro personene bak ikke har egne meninger. Dette høres fordomsfullt ut. Be dem på date og sjekk ut om det stemmer da, vel. Å påstå at alle kvinnene her inne ikke har egne meninger ligner å si at de alle er dumme. Det blir for dumt.

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 15 juni 2008 00:15 Privat melding

@ trekkern....

Hvis du leser oppover vil du se at ja, det finnes nok av jenter/damer med egen mening.. Det blir bare sagt på en litt ironisk morsom måte, fordi du setter oss i bås. Det viser bare til din uflaks i hva du kanskje har fått kontakt med av jenter her inne eller andre steder =P Dessverre... Koz og klemz er vel mer tenårings hilsener, men betyr ikke at man ikke har egne meninger for det. Er ment hyggelig som Klem, hilsen eller god dag/kveld. Høflig med en liten vri =) Men hvis jeg forstår deg riktig, blir det vel kanskje litt barnslig for deg? Men da kommer det jo også ann på hvilken aldergruppe du henger rundt i hos jentene =)(og modenheten der til).

Ang. at du har null profil tekst etc; Først, så syns jeg ikke at du kan uttale deg om hvor "stereotyp" profilene til de fleste her inne er, før du har skapt din egen.
Jeg liker at profilene hvertfall er litt utfyllende om "deg" som person og/eller interesser. Greit å vite litt hva man "går" til når man skal slå av en prat =) (tviler på at jeg er den eneste som syns det)
De fleste (håper jeg da)=P Mulig jeg driter på draget her, liker å kunne lese litt!! om mannen/kvinnen, de skal prate med på forhånd, så de vet f.eks, hvilke spm de kan stille, om de har noen av de samme interessene. Stoler ikke bare på % match makingen her inne.
(sorry sukker)
Jeg har sikkert en stereotyp profil hvor det står for mye=) Men det er meg =P Da vet man hvertfall hva man kontakter=)