Alle innlegg Sukkerforum

iPad/mobilversjonen av Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym purple sø. 9 sep. 2012 11:08

Hvorfor får en ikke frem ens eget album når en bruker iPad/mobilversjonen av sukker? Noen som vet?:)

Skjult ID med pseudonym Kajsa sø. 9 sep. 2012 18:12

Vet ikke, men jeg har lurt på det samme. Funket fint tidligere, men virket som om det forsvant med siste oppdateringen...? Mulig mobilen min ikke takler appen som den burde... :)

Skjult ID med pseudonym purple sø. 9 sep. 2012 18:37

Takk for tilbakemelding Kajsa:) syns bare det er litt merkelig i og med at en jo få opp albumene til alle andre, men ikke vårt eget...

Skjult ID med pseudonym Mia sø. 9 sep. 2012 20:30

savner chat på mobilversjon.
Bruker storsett bare Mobil, og får ikke frem om noen prøver å kontakte meg der, og tror jeg avviser dem..:-(

Skjult ID med pseudonym Kajsa sø. 9 sep. 2012 21:32

Bare hyggelig, purple! Har stusset over det samme. Er også usikker på om en må logge seg ut av appen for at den skal oppdatere seg? Min virker iallefall ikke veldig dynamisk... Savner også den grønne boksen som popper opp nede i høyre hjørne, men lar seg kanskje ikke gjøre på mobil.

Skjult ID med pseudonym purple ti. 25 sep. 2012 20:41

Ang oppdatering så virker det litt tregt hos meg også til tider, men fungerer stort sett greit om en "refresher" siden. Savner også søkemulighetene, samt ens personlige lagrede søk, og også muligheter for å gjøre endringer på sin egen profil, både tekst og bilder. Vil tro det er såpass mange som bruker mobilversjonen/ipad versjonen at denne bør da kunne inneholde omtrent de samme funksjonene som den "vanlige". Håper dette er noe dere i sukkeradm. vurderer å gjøre noe med! :)