Alle innlegg Sukkerforum

Trener alle så himla mye??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pluto to. 5 juli 2007 01:44


Det er et stort antall jenter som skriver at de vil ha en aktiv kar som er glad i ski, langrenn, sykling, løping, svømming ... og alt som har med friluft og aktiv sport å gjøre. (jada, vet jeg overdriver litt..)
Er det virkelig slik at flertallet av norke single menn er mer på trening enn på jobb eller hjemme??
Er det også slik at de fleste jenter trener aktivt og regelmessig?

For egen del mosjonerer jeg ved å bevege meg i naturlige omgivelser, en tur i marka (av og til!!!) og om sommeren en sykkeltur om det passer slik.
Er jeg helt ute? - eller er det andre som "smører på" da det er in med trening / livsstil og sunn mat??
Jeg bare spør..

Ha en fin og aktiv ferie ;-)

P :-)

(mann 51 år fra Oslo) to. 5 juli 2007 07:18 Privat melding

Tror ikke vi trener mer enn vi er hjemme eller jobb, men er rimelig siker på at single trener mer enn de i parforhold, alt annet likt. Noe med å "bruse med fjøra"...

Skjult ID med pseudonym space to. 5 juli 2007 10:35

Jeg synes det er stor overvekt av menn som skriver at de trener og trener og sykler og løper og trener og går på ski og står på ski og... og ... og... blir sliten av slikt, jeg.

Selv går jeg litt i skogen, er støttemedlem i et helsestudio (som sjeldent ser meg) og føler meg mildt sagt ikke kompatibel med en som bare trener hele tiden. Men det er jo så få som ikke gjør det.
-eller er det løgn, for å prøve å overbevise seg selv om at man er aktiv?

Skjult ID med pseudonym BitFlippR to. 5 juli 2007 11:51

Pluto
Klart du er helt ute! Skjerpings.. Slik du skriver virker det jo som om du ikke sover med gymsokkene på engang, noe som er et minstekrav for de fleste jenter.

Ekstremsport er en selvfølge, og helst en som ikke mange andre driver med. Diplom for deltakelse i kretsmesterskapet i kurong teller ikke.

Klarer du å kombinere ekstremsport med humanitært arbeid og deltakelse i OL er det fint. Aller helst bør du også jukke på en pilatesball minst et par ganger i uken (selvsagt) i tillegg til hyppige fjellturer. Men for all del, trening er ikke alt husk også å prioritere god tid til venner hver dag. Dessuten må du jo ha ambisjoner på jobben. 8-16 er helt uaktuelt, men dette må ikke gå utover gode relasjoner til familien og selvsagt tid med en eventuell kjæreste.

(kvinne 62 år fra Akershus) to. 5 juli 2007 12:07 Privat melding

Pluto da er vi to om å være helt ute i følge BitFlippR. Blir sliten bare av å lese profilen til enkelte jeg med så mye aktivitet. Forresten veldig godt skrevet BitFlippR. Vet ikke helt om jeg har så lyst å skjerpe meg mer enn litt. I tillegg til trening får jo og stresshormonene vi visstnok har i overkant av trim. Er ikke rart folk møter veggen når det skal deltas i alt som foregår. Hva med og sette seg ned og ta seg tid til å kjenne på følelser og hvordan kroppen har det. Den sier fra når nok er nok. Kunne ikke tenke meg en treningsnarkoman. Alt i passe mengde og når det passer.

Skjult ID med pseudonym snyteskaft to. 5 juli 2007 13:46

Klart du er helt sanseløs. Alle jentene er så prektige og har ingenting negativt på sine sider. Noen av dem er jo rene sirkusartister. Alle vi over 25 klarer da ikke det tempoet, eller?
Men single er dem, higer de etter noe som knappast fins? (eller er jeg på jordet?)
Jenter, ta dere i akt, vi menn er da bare mennesker.

Skjult ID med pseudonym SigFred to. 5 juli 2007 23:57

Sublimering heter det. Innestengt seksuell energi (les lyst til å pule) må ut og ettersom trening gir endorfiner på lignede måte som sex så er trening et utmerked substitutt til puling. Når langtidsvirkningen av trening også er økt tiltrekkningskraft på det motsatte kjønn er det jo ingen overaskelse at det blir en del trening på oss single..
Det er vitenskaplig bevist at man blir lykkeligere av å trene og det er også innlysende at man blir mer attraktiv som potensiell kjæreste når man blir lykkeligere. Faren med å trene mye er at man får mindre tid til å trene de sosiale, følsome kanalene og alt det åndelige som gjør oss i stand til å kommunisere på en god måte. Derfor kan man, hvis man trener mye, bli en dårligere elsker og kjæreste selv om man fysisk ikke ser slik ut. Men alt er trenbart, så har man nok energi så kjører man på over hele linja. Hodet og kroppen. Men hvordan få så mye energi? Da kommer kosten inn. Riktig kost og kunnskap om hva som er riktig for din kropp gir overskudd. Ulempen er at for mye fokus på kosten får deg til å bli fanatisk og glemme smakene, konsistensen og alt det der (som også er en god del av det seksuelle sfære). Trikset blir å lære seg hva som er riktig mat. Etter en god stund med innlæring så begynner det sunne også faktisk smake best. Smaken kommer ikke bare fra munn, men også resten av kroppen.

Så hva får en til å bli attraktiv? Begeistring er en viktig faktor. Lev for det du tror på. Bruk din tid på det som motiverer deg skikkelig. Er du motivert så er du sexy! Det gjelder å VILLE noe. Det å ville ha sex gjør deg ikke nødvendigvis sexy, men det å ville utrette noe fordi du egentlig har lyst på sex gjør deg sexy. Empati er sexy, men det trenes absolutt ikke opp av hard trening. Slik går det frem og tilbake til du finner den du vil ha og da må du hive hele motivasjonsårsaken, men beholde det du har lært for å holde på den du har fått. Jøyemei for et liv.

Skjult ID med pseudonym Pluto fr. 6 juli 2007 03:02


Takk alle sammen!
Her er mange nyttige innspill.
Tror jeg nå tør å la profilen min stå som den står..
Bør kanskje legge inn et annet bilde, så jeg ikke ser så sporty ut ;-) Bildet har sikkert gjort at jeg har fått de siste hundre hjertene
;-)
Men når jeg sier at jeg har barn i skolealder som tar mye tid forsvinner de fleste fort igjen, av en eller annen merkelig grunn..
(men dette får jeg skrive litt om i en anne tråd..kanskje..)

Ha en fortsatt fin ferie.. med eller uten joggeksko på i senga.. ;-)
Men husk joggeturen før frokost!!!!!!!!!!

P :-)

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 6 juli 2007 15:11 Privat melding

Huff, jeg er vist helt ute jeg, som virkelig LIKER å trene! I tillegg LIKER jeg å gå på ski, stå på ski, gå turer i skog og mark og foretrekker faktisk aktivitet fremfor stillesittende ting. HVis jeg kan velge da! Som delitdsmamma har jeg en uke hvor jeg er "naglet" til hjemmet pga ungene men den uken jeg har barnefri er jeg i aktivitet så mye som mulig!!
Så det gjelder nok noen av oss, Pluto.

(mann 37 år fra Oslo) fr. 6 juli 2007 15:35 Privat melding

Det er da ikke SÅ uvanlig å være midt i 20-åra og trene 2-3 ganger i uka. Man behøver jo langt fra å være noen atlet eller ekstremsportutøver av den grunn.

Det er jo også forskjell fra en slik praksis til å påstå at man tilbringer all sin fritid i marka, på fjellet eller på sjøen...

Men om man er støttemedlem på SATS og rusler en søndagstur innimellom, vil jeg heller ikke påstå at det kan kalles for trening.

(mann 51 år fra Oslo) fr. 6 juli 2007 23:14 Privat melding

Det er vel uansett ikke tvil om at skal man ha de kjekkeste damene så er det trening og sportyhet som teller (i teorien ja...hehe) Kan ikke skjønne annet enn at det er en del damer som skyter langt over mål her inne (for single forblir de jo...)

Kan god tenke meg en sofajente jeg, men hun trenger ikke nødvedigvis sitte der med sjokoladen og potetgullet i hånda ;-)

(mann 43 år fra Hordaland) fr. 6 juli 2007 23:51 Privat melding

Dette dreier seg om å ha felles verdier. Kunne ikke falle meg inn å bli sammen med noen som trener mindre enn fire-fem økter i uka, og som ikke har høye kroppsideal. Jeg gir meg ikke før jeg har en kropp som Brad Pitt (og sikkert ikke da heller). Synes kjæresten min også skal legge livet sitt opp med det siktemål å få en perfekt kropp. For det er det som er sunt!

... er det ikke?

(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 7 juli 2007 10:37 Privat melding

tenkofant - hvis du tror at trening for alle betyr å jobbe mot et eller annet kroppsideal så har du både et sett med fordommer du virkelig burde kvitte deg med OG du burde få med deg litt om hva trening kan gjøre for helsen din.

(mann 44 år fra Østfold) ma. 9 juli 2007 16:10 Privat melding

Det er vel ikke utelukkende kosmetiske grunner til at et veltrent ytre ofte foretrekkes av en potensiell make. God utholdenhet og sterke magemuskler kommer godt med når mer hjemmelige private fellesaktiviteter skal utøves. Er man stram i fisken signaliserer man at man faktisk er i stand til å stå på når det gjelder!

Tvil ikke mine brødre, ønsker man å velge på øverste hylle, nytter det ikke å komme med en potetsekk under skjorta og løkringer i armhulene!

Skjult ID med pseudonym finbil ma. 9 juli 2007 16:59

Alanis,

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tror kanskje tenkofant har et snev av ironi i meldingen sin, så prøv å skru på den knappen - altså ironiknappen :)

Skjult ID med pseudonym femina49 ma. 9 juli 2007 20:29

SlowBurn, det er helt sikkert ikke et minus å være litt stram i fisken når det gjelder hjemmelige private fellesaktiviteter,
det gjelder vel også for jenter (kjedelig å ligge under hele tida og bare ta i mot ;-) ).
Men når det er sagt så synes jeg andre egenskaper er vel så viktig til de samme hjemmelige private fellesaktiviteter,
jeg nevner: seksuell tenning, lidenskap, følsomhet, empati, nærhet, kontakt, giverglede, evne til å ta imot, fantasi, kos, langsomhet... sikkert mye uteglemt her, så det er bare å fylle på...
Tror en skal komme langt her, også med moderat trening og normal fysisk aktivitet i hverdagen.

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 10 juli 2007 00:01

Stusser litt.. merkelig at pluto... profilen med flest positive sider av oss alle.. iallefall på debattene.. er her ennå...??

Skjult ID med pseudonym Pluto ti. 10 juli 2007 01:32


Ja!!! femina49.....!!
MER MER.... Du virker jo "normal" ;-)
Kanskje du til og med har erfaring....
_______________
Er her ennå, hingsten???
Tror du det er bare å knipse.. så sitter prinsessen i garnet ;-)
Gi det var så vel.....
Hyggelig sagt det med positive sider !!! - og tenk fra en mann!!

P :-)

(mann 44 år fra Østfold) ti. 10 juli 2007 17:11 Privat melding

Kanskje du satser i feil leir Pluto? Gutter er jo ikke så kravstore vet du. :-)))

Skjult ID med pseudonym Pluto on. 11 juli 2007 02:42


Vel vel.. jeg vet ikke så mye om hvro kravstore vi er, bortsett fra tiden i marinen, hvor noen gutter "tok litt av"..

Nå må jeg passe meg for hva jeg sier, men jeg har valgt "leir" og kommer til å forsette i den retningen, SlowBurn, uansett hyggelige medlinger fra begge kjønn .. om de skulle komme.

P :-)

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 11 juli 2007 10:29 Privat melding

Hmm, mye trening er vell en smaks sak...både det å trene mye selv, og det å ville ha en partner som trener mye. Jeg for min del synes det blir litt for mye mas å skulle springe på ett treningsstudio 3 ganger i uka... har så mye annet koselig å bruker tiden min på:-) nei jeg holder meg til vanlig hverdags "trening" jeg, komme seg ut litt i helgene ( altså ut i frisk luft, ikke ut på byen ;-) selv om det kan være trening nok det ;-) ) og den trimmen jeg får av å bevege meg rundt :-) synes dessuten menn skal se ut som menn... så får folk tolke det som de vil :-)

(mann 52 år fra Oslo) fr. 20 juli 2007 12:36 Privat melding

Hehe...morom tråd det her. Må innrømme at jeg trener mye den uken jeg har barnefri. De fleste av vennene mine er jo ikke skilt og er opptatt med barn hver dag. Tror det er mange i min situasjon som har økt treningsmengden når de har blitt foreldre på halvtid.

Må også si at det sikkert også er mange som beskriver den de ønsker å være. For min del er jeg iferd med å bytte profilnavn. Må jo bare innrømme at profilnavnet Fjellogsjø er noe missvisende. Jeg bruker jo tross alt nesten all min tid i Oslo.

For en del år siden drev jeg mye med fjellklatring. Den gangen var det veldig mannsdominert. Ut fra profilene her inne driver jo nå en veldig stor del av jentene med fjellklatring. Lurer på om jeg skal ta en tur opp på Kolsås og sjekke om det er tilfellet:)

Virker som det er ganske mange jenter som har urealistiske romantiske forestillinger om menn. Naturlig maskulin kropp er sikkert mulig hvis man har et fysisk arbeid, men de fleste har jo ikke det og er faktisk avhengig å trene. Når man ser Brad Pitt og George Clooney på film ser man de jo nesten aldri trene. De er nok bare naturlig maskuline:) Vi gutta bør ha en del muskler men ikke "pumpe jern".

PS! (Til jentene)Jeg tviler ikke på at vi gutta også har mange urealistiske forventninger:)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 20 juli 2007 18:25 Privat melding

Haha, applaus til BitFlipR

Forøvrig tror jeg det er flere her som smeller opp en 6'er i "Trening" bare det suser noen hundrelapper ut av kontoen til et treningsstudio hver uke. Går de tur med en venninne på søndager økes det nok glatt til en 7'er ;).

I rettferdighetens navn burde det vært pliktig å gå med skritteller, ha turteller på sykkelen og føre logg over kiloene man løfter i løpet av uka. Brukerne kunne notert alt dette flittig ned og stappet det inn i en avansert treningsformel her på Sukker som spyttet ut et tall mellom 1 og 10.

De med score over 7 kunne fått egen medalje i bronse, sølv eller gull plassert pent ved siden av fotoapparatet på match-siden.

Skjult ID med pseudonym Jaja fr. 20 juli 2007 19:10

Jeg tror at mange bruker slike steder som virkelighetsflukt.Slik sett beskriver de kanskje den de ønsker å være, men faktisk ikke er?

(mann 53 år fra Oslo) lø. 21 juli 2007 03:59 Privat melding

Hv a skal jeg si....har jo sikkert trenet mer en fleste...... se profilen min...he,he,

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 21 juli 2007 04:47 Privat melding

Jeg blir litt skremt av alt det snakket om trening jeg. Ser alle veltrente å perfekte ut? Forventer alle at jeg også skal gjøre det? Blir jeg tvangslevert på et treningssenter eller slept opp i fjellene hvis jeg blir sammen med noen herfra? Jeg er ingen sofagris, er veldig aktiv både på jobb og ved siden av. Men veltrent er jeg ikke og forventer heller ikke at noen andre skal være det. Betyr det virkelig at man ikke er tiltrekkende hvis man ikke har sixpack?
Jeg kan godt forstå at noen som har trening som hobby vil ha noen som deler interessene deres. Men det må da finnes folk med andre interesser her og? Jeg tror jeg kan telle på en hånd de profilene hvor det ikke er blitt ramset opp diverse fysiske aktiviteter. Jeg har bare gått ut ifra at det er den nye versjonen av klisjeen om turer i skog og mark. Jeg har tenkt og fortsette i den troen og velger å føle meg tiltrekkende uten flat mage ;-)

Skjult ID med pseudonym SigFred lø. 21 juli 2007 10:22

Kvinner er absolutt tiltrekkende uten sixpack. Likevel er det jo viktig for et godt langt liv at man er i bevegelse og holder seg litt i trim. Enkelt i allefall å sjekke om man har nogenlunde match på trening så burde vel det være i boks hvis matinntaket også er vurderet inn der. Du ser nam ut Myte :-)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 23 juli 2007 02:44 Privat melding

Tusen takk SigFred =)

Det er viktig å tenke på hva man får i seg. Brus f.eks er farlige greier. Men hystersisk synes jeg ikke man bør være.
Jeg for min del nekter å telle kalorier i øl. Min teori er at drikker man mange på en gang renner det for fort gjennom til å feste seg he, he. Men kanskje best å ikke teste teorien alt for ofte da ;-) Har jo hørt om den berømte ølmagen, men det er jo en gutteting, tralala.

Skjult ID med pseudonym M36 ma. 23 juli 2007 02:49

Litt mage og litt former på damene er bare utrolig nydelig :) Du er strøken, Myte ;)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 23 juli 2007 05:17 Privat melding

@Myte. Det er jo en del tomme kalorier i øl. Sprit har ingen, kun rus…

@Nicolay79. En kunne tenke seg en offisiell avlesning av pulsklokker som en gikk med hele tiden. Det er jo også morsomme måter å få opp pulsen på uten treningsklær…

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 23 juli 2007 13:09 Privat melding

Hvis målet bare var å bli full burde man vel kanskje drikke sprit. Øl er godt =)
Speielt en varm sommerdag. Hadde vi nå bare hatt flere av dem ;-)

Jeg har testa skritteller. Fikk en til jul av fagforeningen. Den gikk istykker ganske fort men jeg rakk og se at jeg egentlig ikke trenger å bekymre meg om at jeg beveger meg for lite. Nå er jeg så heldig at jeg fysisk sett har en sunn jobb. Det er ikke mye stillesitting der nei. Pulsklokke hørtes litt vel stressende ut for meg. Når man faktisk trener er det jo greit men ikke ellers.