Alle innlegg Sukkerforum

Ikke nødvendigvis forelskelse....

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 9 sep. 2012 20:38

Hei !

Alle snakker om at de må føle den store forelskelsen for å kunne etablere et forhold

Jeg vil med dette dele min erfaring. Den tilsier at gode følelser ( ikke nødvendigvis forelskelse ) kan oppstå som
kan føre til at man blir glad i en person , og som igjen kan føre til at man vil være sammen med denne personen. Man kan faktisk også være i stand til å elske denne personen( uten å ha vært forelsket )....

:-)

Skjult ID med pseudonym JD sø. 9 sep. 2012 20:41

og du var her singel...
joda, det går an å være sammen med noen ,bli glad i og byr seg om,men....

Skjult ID med pseudonym søker sø. 9 sep. 2012 20:41

Det er nok svært sjelden at et forhold starter med gjensidig forelskelse. Kvinner styrer som regel klar av menn som er forelsket.

Skjult ID med pseudonym *o* sø. 9 sep. 2012 20:46

Hva er det du sier, @søker??? Vi vil både elske og bli elsket

Skjult ID med pseudonym frysepinn sø. 9 sep. 2012 20:48

eg vil ikkje sitta i sofaen og føla meg som verdens mest ensomme menneske når eg sitter med ein kjeriste.
då vil eg heller sitta aleina, enn å bli ilag med nåken bare for *å ha nåken*

Skjult ID med pseudonym Erik sø. 9 sep. 2012 20:54

hahahaha

Alle svarene som kom veldig raskt i denne tråden forklarer veldig mye av hvorfor folk ikke klarer å finne seg noen.

TS har faktisk et svært viktig poeng!

Skjult ID med pseudonym Amplitude sø. 9 sep. 2012 20:54

Forelskelse har lite med krav å gjøre... Men ganske mye med å tørre å gi slipp og kanskje er det lurt å ikke gi slipp overfor en hel del potensielle partnere?
Ved en forelskelse fungerer hjernen på samme måte som ved en psykose, ikke helt uten grunn til at man mister hodet, eller blir blind.
Så det å se ann sin forelskelse, er kanskje viktig for å ikke havne sammen med en partner man ellers aldri ville ha valgt?

Skjult ID med pseudonym søker sø. 9 sep. 2012 20:58

@*o*: Det er mulig å elske uten å ha vært forelsket. De fleste menn i et langvarig forhold elsker kjæresten sin, bare et fåtall har vært forelsket. Når du er forelsket så gir du fra deg signaler som er det motsatte av hva kvinner ønsker å se i en mann.

Skjult ID med pseudonym *o* sø. 9 sep. 2012 21:02

Noen sier at det heter "å være glad i en", @søker. For meg er det noe helt annet. Og blande ikke begrep forelsket
og fascinert

Skjult ID med pseudonym søker sø. 9 sep. 2012 21:26

@*o*: På hvilken måte har jeg blandet disse begrepene?

(mann 38 år fra Akershus) sø. 9 sep. 2012 21:56 Privat melding

Støtter @søker fullt ut i den her. Blir man forelsket i damer og viser det ender det 9 av 10 ganger med at kvinnen blir uinterisert. Derimot. Har man noen begrensninger opp mot kvinnen så blir interessen brått mye større. Sier ikke at folk blir lykkelige av det. Men sånn er det nå.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam sø. 9 sep. 2012 22:10

Det var da svært.

Vet da om flere menn som har vært stormende forelsket, uten at damen har løpt avgårde. Poenget er nok at forelskelsen har vært gjensidig.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 9 sep. 2012 22:16 Privat melding

@nyfikendam Hehe. Og enda flere menn som har opplevd det jeg beskrev kjenner jeg. Hehehe.

Skjult ID med pseudonym KONGEN sø. 9 sep. 2012 22:18

"ALLE skriver om å bli digget av kjæresten sin, men få skriver om å digge kjæresten sin."

Dette er den beste oppsummeringen jeg har lest av brukerene her inne EVER!

Skjult ID med pseudonym nyfikendam sø. 9 sep. 2012 22:25

SvenÅke: jaja, bare vær en bittermann, du. Det kommer du nok langt med :)

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 9 sep. 2012 22:27

Støtter SvenÅke her, å faktisk bli forelska i ei jente er de samme som å skyte seg selv i leggen, da er man garantert at jenta mister interesse. Jeg får jo lett følelser og liker å vise det og derfor er jeg fortsatt singel. Samtlige jenter jeg har vært forelska i har sagt at jeg ikke holder igjen nok i starten og da er det avgjort. Så lett kan man få dommen gitt...

Skjult ID med pseudonym nyfikendam sø. 9 sep. 2012 22:29

Alene: ja, da har det altså ikke vært match mellom dere. At du har vist følelser har neppe avgjort noe. Når du treffer en som føler det samme, vil ikke dette være noe problem :)

Du er single fordi du ikke har møtt en veldig bra match for deg ennå, ikke pga ting du gjør eller føler. Du har bare ikke hatt flaksen ennå.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 9 sep. 2012 22:30

@nyfikendam: Dette er ikke bitterhet, det er bare fakta. Vi hører gjerne kvinnen i et parforhold si "vi var så forelsket", dette er vanligvis ikke sant, men mannen har jo ingen interesse av å benekte det.
Tviler ikke på at du kjenner noen der det har vært gjensidig forelskelse, for det skjer jo med mange selv om det ikke er vanlig.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam sø. 9 sep. 2012 22:31

Det er også ganske vanlig at gutten skygger banen dersom damen tydelig viser forelskelse.....poenget er jo at de ikke er like interessert i hverandre, på samme tid. Gutten får panikk og får akutt bindingsangst, f.eks.

Har neppe noe med kjønn å gjøre.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 9 sep. 2012 22:33

@nyfikendam: Det har veldig mye med kjønn å gjøre.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 9 sep. 2012 22:37 Privat melding

@nyfikendam Jeg er ikke bitter. Lei av å være alene uten akkurat "den" dama ja. Men jeg prater faktisk av erfaring. Når jeg lekte som en tulling med dere damene for ti år siden så var det akkurat som jeg forklarte. Jeg viste liten interesse og dro damer i fleng. Nå som jeg er eldre har jeg jo skjønt at det rett og slett er råttent gjort å gjøre slikt bare for å få ett ligg. I tilegg så har jeg med åra fått kontakt med følelsesregisteret mitt. Begynnt å vise det. Og konsekvent blir jeg avvist av damer når jeg viser mine følelser. Dette har jeg og ytterligere bevist med to kamerater for ett år siden. På en kveld fikk jeg 7 innvitasjoner til å komme hjem til damer ved å være kald og kynisk. Følgelig gjorde jeg ingenting. Men om det ikke er bevis nok så vet ikke jeg. Hvorfor tror dere att de idiotiske PUA teknikkene fungerer?

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 9 sep. 2012 22:37

Jeg vil forelske meg, bigtime bigtime bigtiiiime!
Jeg vil falle rødmende hodestups, med skrubbsår på knærne og med hele hjertet!
Jeg har vært i to forhold der det var mer fornuft enn passion. Jeg har droppet passion to ganger for fornuft og logikk. De to gangene jeg fulgte fornuften endte med...tja, jeg er nå her da. ;-)

Jeg leter etter Han! Intet mindre.
Sånn er det med den saken.
:-)

*Men det er mange veier til Rom, TS. Så det funker nok for mange det der. For meg gjør det ikke...:-)*

(kvinne 44 år fra Nord-Trøndelag) sø. 9 sep. 2012 22:49 Privat melding

Til Sven Åke m.fl: Dette er da et kjærlighetens evige problem: Du får ikke den du vil ha, og du vil ikke ha den som løper etter deg. Hvem har vel ikke opplevd det? Det kan nok ofte handle om timing, ja, men sikkert like ofte om andre ting, som kjønn, kultur, interesser, VERDIER, og tiltrekning!

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 9 sep. 2012 23:17 Privat melding

Jeg kjenner ihvertfall meg selv så godt at jeg vet at jeg må føle meg opp over ørene forelsket, .mannen må vise meg at han er overstrømmende forelsket i meg:)) Når det skjer føles det bare rett og riktig:)) Desverre ikke ofte det skjer, og har opplevd å bli forelsket og ikke blitt møtt med de samme følelsene... det er litt av det man må tørre å tape for å vinne tror jeg:))

Skjult ID med pseudonym 303 sø. 9 sep. 2012 23:19

Ok.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 9 sep. 2012 23:22

Enig med Tingeling. Samtidig er jeg ikke fan av å stille krav. Han skal være sånn og sånn og like det og det. Han skal like meg og jeg skal like ham. Ferdig. Resten kan vi snakke om for å finne løsninger som funker. Jeg hater spill og jeg hater jakt. Jeg hater "datingregler" og jeg hater å være usikker.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 9 sep. 2012 23:27 Privat melding

@Bene Datingregler og annet taktikkeri er FY og skam. Det ødelegger følelsesregisteret fullstendig. Bare synd at enkelte da ikke blir sett. Men men. Jobber hardt med saken;-)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 9 sep. 2012 23:34

Eneste grunnen til at taktikkeri, PUA, FY og skam og manipulasjon virker og at date-rape har større suksess faktor enn forelskelse er at det er så utrolig lite bevissthet om egne reaksjonsmønstre. Jeg tror det er mange single som kunne hatt godt av å lære litt om egne instinkter.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 9 sep. 2012 23:36 Privat melding

Spill og taktikkeri bringer ikke noe godt med seg tenker jeg. Om det betyr at det tar lengre tid å finne kjærlighet, ja så får det gjøre det:)) Vil bare være meg selv på godt og vondt, og møte et menneske som trigges av akkurat den rare personligheten...

(mann 38 år fra Akershus) sø. 9 sep. 2012 23:41 Privat melding

@Gilia73 Bare rar på svensk du;)

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 9 sep. 2012 23:50 Privat melding

SvenÅke - Det er utrolig trist om de som er verdt å ta vare på forsvinner i mengden idioter som tror at det å finne noen å være glad i og ha det fett med betyr at de må spille spill eller følge regler. Jeg greier ikke forstå at ikke disse bare lurer segselv ved å lese bøker fra selverklærte eksperter på hvordan man bør te seg dersomattehvisatte. Fullstendig idiotisk.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 9 sep. 2012 23:59 Privat melding

@Bene Nå vet jo jeg hvordan det er ifra gammelt av. Blir en beruselse igrunn. Og statusen blandt gutta blir jo ikke mindre heller om man gjør det bra. Det jeg ser nå mange år etter er at det fullstendig raserte følelseslivet mitt. Man blir kald og kynisk. Som igjen resulterer at man sitter alene til slutt. For en ting er sikkert. Det spillet fungerer ikke evig. Og enhver som tror det kommer til å gå på en kjempesmell som meg.
Men er håp da. Jeg har etter masse medisiner og ett utall timer hos psykolog begynt å få kontakt med meg selv. Jeg klarer faktisk nå å oppfatte at joda. Akkurat hun er jeg faktisk glad i. Så. Selv om jeg er MANN så har jeg nå i allefall ett håp om noe mer med en kvinne enn bare en eksistens.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 10 sep. 2012 00:00

Babysteps :) Good for you.

Skjult ID med pseudonym Lies ma. 10 sep. 2012 00:20

Tommelen ned for spill og taktikk. Ekte kjærlighet krever ekte menneske.

Er man forelsket, blir man ikke skremt av forelsket. Men man blir kanskje skremt av eiertrang. Ikke bland de to.