Alle innlegg Sukkerforum

Så kresen at jeg blir lei av meg selv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Krampe ma. 10 sep. 2012 01:38

Møtte ei nydelig jente sist helg og har møttes noen ganger etter den tid. Hun er oppegående, morsom, bra i senga, kjempepen, perfekt kropp (riktignok silikonpupper, men ikke for store. Jeg mener ikke at silikon er noe som bidrar til perfeksjon nødvendigvis, men i dette tilfellet var de svært så smakfulle), har utdannelse, utrolig trivelig, rolig "gemytt" osv. Altså mer eller mindre perfekt. Meeen, for det om hun har en tilsyneltande perfekt kropp, så er den litt for dvask (hun er forøvrig 24 år). Altså at det er for lite motstand i f eks rumpe og lår ved klemming og knaing av disse delene. Av erfaring så kjennetegner dette kvinner (og sikkert menn) som ikke trener så mye (spesielt styrke), men heller holder seg slanke ved å være flink med mat. Man får liksom ikke fastheten og "spretten". I tillegg ser jeg an jentene etter hvordan jeg antar at de vil holde seg, og se ut om 10 år. Noen er genetisk disponert for høyere forbrenning, mens noen holder lubbenheten i sjakk med trening i sine unge dager. Vi vet jo alle hvordan det går med disse når de slutter å trene en gang. I tillegg hvordan beinstrukturen er i ansiktet mtp hvordan "penheten" vil holde seg. Jeg klarer selvfølgelig å henge meg opp i alt dette, og ser så klart idiotien i dette selv. Er lei av å innlede halvhjertede 1-2 måneders forhold.

Hver eneste jente jeg møter blir det slik med. Enten så er de for slappe (generelt, ikke kroppslig), for dumme, for lite morsomme, for selvopptatte, for sjalu, for kranglete, for gamle, for unge, for liten rumpe, for dårlige pupper, for lubne, for tynne, dårlig kjemi, dårlig i senga etc.. Det er jo rett og slett umulig.

Jeg er selv 28 år og har bare hatt ett skikkelig forhold som varte i 2 år. Vi krangelt aldri. Hun var det jeg betegner som perfekt, men jeg valgte å gjøre det slutt pga at jeg gikk lei. Bare det er jo faen meg helt på trynet.

På byen har jeg faktisk skikkelig bra draget (i motsetning til her hvor det er 0 interesse, men så løfter jeg jo heller ikke en finger selv. Er her mest pga forum egentlig pga kjedsomhet, men så klart åpen om noe interessant skulle vise seg :-) ) og får telefonnummer og/eller sex, fra det som i mine øyne er attraktive jenter, omtrent hver kveld jeg er ute og har bra "tilgang" sånn sett, men hva hjelper det? Jeg begynner å bli lei av bylivet og den evige jakten på min framtidige faste partner og mor til mine barn ;-)

Dette er vel mer en frustrasjonstråd over meg selv enn det er noe annet. Er jeg 100 % dust? Eller b

Skjult ID med pseudonym Krampe ma. 10 sep. 2012 01:44

...Eller bare 90?

Jeg kan legge til at jeg selv ikke på noen måte perfekt, og kan således ikke forvente at andre er det. Men jeg mener da perfekte for meg, med de preferansene jeg har. Noen er det der ute, jeg har møtt ei, og trodde den gangen at det derfor måtte være mange flere. Men akk så naiv jeg var i de spede 20-årene.

Nå har det da gått noen år, og flere kvinnelige bekjentskaper enn jeg selv skulle ønske, uten å finne ei til.

Jeg tror at jo flere man møter jo mer kresen blir man. Man tar de gode egenskapene, fysiske såvel som personlighetsmessige, fra de enkelte og søker den optimale summen av disse samlet i én person. Jeg tror at jeg selv gjør det iallefall.

Skjult ID med pseudonym susi ma. 10 sep. 2012 01:51

Tror du trenger å oppleve at hun dumper deg jeg.....kanskje du da får noen følelser som gjør at du verdsetter personen mer....for hvem hun er og ikke hva hun er. Opplever selv at jeg ikke så lett får følelser for en som jeg får for "lett", men straks han gjør seg litt kostbar for meg kommer følelsene.

Skjult ID med pseudonym Karabel ma. 10 sep. 2012 02:04

Jeg har definitivt ikke det samme draget som deg, men har samtidig litt det samme problemet her i Norge. Blir ikke helt fornøyd, og vet ikke helt hvorfor.

Har du erfaring med utenlandske damer, dersom du kunne tenke deg det? Min erfaring er at det er enda lettere å få kontakt med "creme de la creme" blant dem. På Sukker er dette ikke lett, da de beste damene blir nedrendt av relativt like tilbud og konkurransen er hard. Utseendet, høyde og alder blir for avgjørende.

Personlig kan jeg anbefale russiske damer. Sykt mye bra der borte. Mange dansere for eksempel. Slanke, og faste i fisken. Og snille, men med bein i nesen, personlighetsmessig.

"Problemet" er at mange av dem vil gifte seg og ha unger tidlig i datings-prosessen. Samt at litt for mange av dem røyker.

Brasilianske damer kan også anbefales. Sensuelle og feminine. Eager to please uten å virke underdanige slik tilfellet kan være med asiatiske.

(mann 29 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 sep. 2012 02:05 Privat melding

Kjøp deg ein flott hanske du, då held du og partnaren alltid same alder, de vert aldri uvener, og de held dykk alltid i form.

Skjult ID med pseudonym Krampe ma. 10 sep. 2012 02:22

HrMarbles: Jeg er i suveren form på den kanten der, og jeg vet alltid å verdsette frøken høyre.

Karabel: For det første liker jeg å prate norsk med noen som prater bra norsk selv. Jeg tenner rett og slett ikke på de fleste asiatiske. Noen er det alltids, men... De fra Russland er ofte religiøse, og det er no-go. Det samme med røyk. Mange vakre damer i Russland, ja, men er ikk ehelt min greie. Gidder ikke kommunikasjonsproblematikken.

Mange utrolig deilige brasilianske, men tja, samme med språk her.

Jeg liker norske damer veldig godt egentlig. Jeg setter pris på hvordan de er, og hva likestillingen har gjort på det feltet. Jeg ser ikke etter en underdanig husmor. Jeg vil jo også ha en dame som liker meg for den jeg er og ikke grunnet at jeg kan gi de et bedre liv. Det kan jeg jo aldri vite med noen fra et fattig land.

Feilen ligger nok bare hos meg, så vet ikke om det hjelper å se til utlandet.

Susi: i frykt for å høres ut som en selvforherligende dust, så må jeg likevel ærlig innrømme at jeg "aldri" har blitt dumpet selv. De gangene jeg ikke har vært den som har direkte dumpet så har vi blitt enige om å avslutte det sammen pga "umulige" omstendigheter som avstand, alder ol. Jeg glemmer også slikt veldig lett, og ser nesten alltid på det som en lettelse når jeg blir singel igjen.

Jeg står fortsatt ved at jeg er en dust.

(mann 29 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 sep. 2012 02:36 Privat melding

Min gode mann, du er LANGT fra noko dust, men det du er er ein PERFEKSJONIST. For å dra ein samanlikning, då eg kjøpte meg ein ny TV brukte eg over tretti timar på å kalibrera fargenyansar osb... og eg var sikkert innom dei same innstillingane ein gazillion gonger. Til slutt bestemte eg meg for å slutta, for eg hadde ikkje ork til å fortsetta. Resultatet vart bra, men eg er enno ikkje heilt nøgd, og vert litt irritert KVAR GONG eg skrur han på. Mange synst nok at slike ting er toskeskap og at ein berre kan ta ting rett ut frå kassa, men det er ikkje slik verden fungerar. Folk må få lov til å setta krav...

Skjult ID med pseudonym Karabel ma. 10 sep. 2012 02:56

Jeg tror det nesten alltid er mannen som dumper dama, etter at forholdet har fått "hold". Kanskje til tider relativt indirekte - han går lei og gjør noe for å få henne til å dumpe henne for at det skal være lettere for henne å komme over bruddet.

Det er nå en gang slik at forhold er i hovedsak kvinnens domene, det er hun som ønsker å få mannen til å forplikte seg, det er hun som venter og håper at han skal fri, det er hun som "glemmer" å ta pillen osv.

Mine refleksjoner på det du skriver

- Språk lærer man kjapt, tar ikke mange månedene før du snakker brukbart russisk eller portugisisk dersom du har dame som lærer deg opp. Dessuten snakker jo mange engelsk i de landene.

- Religion kan være et problem, ja, men kristendom er det mulig å helbrede folk fra. Gi dem en av Richard Dawkin's bøker :)

- omtrent alle land har dårligere økonomi enn Norge, men det betyr ikke at damene fra andre land bare vil ha deg pga bedre lønninger i Norge. Du er ekostisk for de damene, og det er en vel så viktig drivkraft. Nordisk utseende anses som noe av det vakreste av mange. Kanskje du til og med er høy og lys - desto mer eksotisk for de fleste nasjonaliteter. Det fins måter å teste ut om damene hovedsaklig vil ha deg for å flykte landet sitt - du kan f.eks. si at du gjerne vil prøve å bo sammen med henne i hennes land.

For å cut it short - jeg tror du ikke har funnet den rette kjemien med noen av de damene du har vært sammen med. Kanskje du er for utseendefiksert. Hadde du vært stormforelsket og hun utfordret deg og delte dine interesser, hadde hun hatt mange ambisjoner og talenter du verdsatte, hadde hun vist deg en godhet du skjønte ville vare, ja da ville du ikke tenkt på at hun måtte være den perfekte genetiske sammensetningen, med optimale silikonpupper som videreforedling.

At det er noe feil med deg fordi du har blitt for kresen, hatt for mange sexy damer i ditt liv, tja, tjo. Kanskje du har et poeng. Men jeg vil ikke si det er noe feil med deg. Mannen er jo skapt for å spre sine gener ... kanskje du rett og slett bare er i ferd med å bli nåtidens Djengis Khan.

Skjult ID med pseudonym Krampe ma. 10 sep. 2012 03:19

Karabel: Har selv lest "The God delusion" og er vel hva man kan kalle en fan av Dawkins, for det om jeg noen ganger synes han er litt i overkant bastant og litt for "spydig".

Angående det med økonomiinsentivet: jeg skjønner det, men det kan være vanskelig å vite disse kvinnenes agenda.

Nå skal det sies at jeg har tenkt å lære meg et språk på fritiden uansett, så sånn sett hadde det kanskje vært greit, men tror likevel ikke jeg gidder å legge noen innsats i akkurat det utenlandsprosjektet :-)

Djengis Khan er vel en kjent voldtektsmann, det er jo ikke akkurat et ettermæle jeg streber etter å oppnå.

Jeg vil jo egentlig slå meg til ro nå, men sliter som så mange andre med å finne akkurat den ene personen jeg synes er perfekt. Dette er jo egentlig bare en frustrasjonstråd uten forventninger om at noen skal komme med et gullkorn som fikser problemet.

Skjult ID med pseudonym Krampe ma. 10 sep. 2012 03:23

Jeg vil ikke si jeg er altfor utseendefiksert heller, for ofte finner jeg skjønnhet i sjarm og utstråling uten at jeg må synes de må være så utrolig pene. "Normalt pen" er da ofte mer enn nok. Men da er det alltid noe annet jeg finner å pirke på. Det er alltid et eller annet, alltid.

Skjult ID med pseudonym susi ma. 10 sep. 2012 06:56

Vil bare opplyse om at jeg ikke har den erfaringen i forhold til hvem som dumper og hvem som venter på å bli gift og få barn. Jeg har i de senere år, vært den som har dumpet og dumpet og avvist frierier og ønsker om å få barn......så jeg vet ikke helt. Kanskje det var sånn i mine yngre dager....forundrer meg, men sånn er det....

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 10 sep. 2012 07:08 Privat melding

Syns historien din et trist jeg TS ... Her jager du etter "perfeksjon" og finner alltid noe å være misfornøyd med.. Du beskymret deg for en fremtid du ikke har noen forutsetninger for å spå..
Hvordan er det for deg ellers i livet.. Er det alltid senere, i morgen , når bare??
Jeg tror du ville hatt godt av å gå av toget en stund.. Fokusere på her og nå..finne lykke i å stå støtt og leve, føle og utvikle din indre verden.
Ps finnes toppidretts utøvere som har myke muskler.. Og utrente som har harde.. Som om det spiller noe rolle..

Skjult ID med pseudonym susi ma. 10 sep. 2012 07:20

Flykter når det begynner å røyne på og bli seriøst. Finner alltid en grunn til å komme seg ut av forholdet. Redd for å binde seg, redd for forpliktelser, redd for at noen gjør seg avhengig av deg? Jeg har det sånn og tror det bunner i mitt forhold til min mor og søster....kunne sikkert hjulpet med litt terapi.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 10 sep. 2012 07:38

Krampe: du har antagelig bare ikke møtt din store kjærlighet ennå. Det er ikke verre enn det, og det er ingenting feil med deg.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 10 sep. 2012 08:03

Har du noengang slått opp litt med deg selv, da?
Det kan jo også funke...:-)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 08:12 Privat melding

Har vanskelig for å kjøpe dette glansbildet du forsøker å skape av deg selv, kompis. Ingen mann med tilnærmest ubegrenset drag på damene velger å se til det store utland for å finne seg ei dame.

Vi har de beste damene i verden her hjemme, mann!

Skjult ID med pseudonym ?? ma. 10 sep. 2012 08:27

TS !

Synes synd på deg.

Ta deg en " finn deg selv " reise omkring i verden , så skal du se hvor godt man egentlig har det her til lands. Dine "problemer" kan ikke sammenliknes med realiteten...

Bare sånn for å presisere perspektivene her.

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 10 sep. 2012 08:53

TS. Om du er en dust? Jeg har lyst til å svare ut fra min opplevelse av det det du skriver.Og da synes jeg du oppfører deg som en dust. Eller en umoden, selvsentrert guttunge som har vært heldig med genene sine.

Men du er jo ikke bare dust, for du har sett at dette blir feil. Og du får noen gode råd her i tråden. Jeg liker jo å si at Gilia og Tingeling har vettuge innspill. Det har de nå også.

Du opplever at du har et problem, og den konklusjonen mener jeg er riktig. Videre er det du som eier problemet, og er den eneste som kan løse det. Alle andre er bare bipersoner i den prosessen. Så spør deg selv hvem du vil være, hvem du vil oppfattes som. Og se hva som skal til av indre prosesser for å komme dit.

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Amplitude ma. 10 sep. 2012 09:25

Det har ikke slått deg at du egentlig ikke er ute etter å finne ei dame da?
Mitt råd: Ta deg en pause fra dameproblematikken og finn ut hvem du selv er, for det er åpenbart du ikke liker det du er akuratt nå. Når du så på et eller annet tidspunkt begynner å like deg selv for hva og hvem du er, vil du også se du selv har noe å tilby en partner.

Skjult ID med pseudonym Rosalita ma. 10 sep. 2012 09:33

"Jeg står fortsatt ved at jeg er en dust" Hehehehehehehe :) Du har i det minste selvinnsikt!

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 10 sep. 2012 10:06

Det her er det som er "problemet" i dagens moderne Norge, Vi har rett og slett blitt for kravstore. Før i tida hadde man behovet for en partner, enten for økonomiske grunner eller sosiale grunner. Men nå, klarer både menn og kvinner seg i større grad selv, uten det motsatte kjønn. Noe som igjen fører til at man får helt ville krav som de færreste klarer å oppfylle..

Skjult ID ma. 10 sep. 2012 10:15

Jag skjønner bare ikke hvorfor dere innleder noe i det hele tatt med damer uten rompe og eller faste muskler.
La dem vare, la dem møte andre som setter pris på de andre kveliteter de damene eier.
Dere selv har muskler på kroppen men veldi lite mellom ørene. Så rådet mitt er : Lett først etter muskler og perfekte romper, la de rompeløse være i fred.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 10 sep. 2012 10:41

TS 28 år sies å være din biologiske topp som menneske, siden går det nedover på den ene og andre måten..
Du snakker som om det er biler med støtdempere og eksteriør det handler om..
Jeg tror du må evne å se bak fasaden litt, se personen, om det er noe som er av interesse der. Ser du ikke forskjell på valøren på det indre, personligheten, vil du streve for finne kjemien..
Da er det bedre med en pause, bli kjent med hva som trigger..
Ikke lek med andres liv og følelser, hvis du selv ikke er bevisst på hvem du er.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 10 sep. 2012 10:52

TS

Jeg liker tråden din for den er så ærlig. Jeg er sikker på at jeg har hatt opplegg med slike gutter som deg. Det som er så rart, er at jeg ikke har trivdes sammen med de mennene. De har gjort meg usikker på meg selv og i det lange løp har slike forhold aldri fungert uansett. Jeg må leve med noen som elsker meg som jeg er. Kanskje litt klisjè, men likevel sant. Min mor sier alltid at alle har sine "feil". Spørsmålet er om du kan leve med de feilene eller ikke.

Om du ikke kan leve med de feilene så kan du ikke det. Og da er det veldig bra at du har slik selvinnsikt og at du er så ærlig at du innrømmer det. Men om du er så kresen og så opptatt av den perfekte damen så tror jeg helt ærlig at du aldri vil finne deg en kjæreste. Det vil du ikke gjøre for ingen vil kunne nå opp til standarden din. Den er det jo du som har satt. Det er jo du som har bestemt hvilken standard du har. Ergo er det kun du som må se galskapen i tankegangen din og innse at det finnes ikke noe logikk bak de kravene du har.

Om du virkelig ønsker å være sammen med noen, få barn, oppleve det å være en familie. Det å være to sammen som kan støtte hverandre i tykt og tynt. Som kan inspirere deg, som alltid stiller opp for deg. Ja da bør du endre tankemønster og se etter kvaliteter som ikke er så overfladiske som det du søker nå. Som det sies " an ugly personality destroyes a beautiful face". Det ligger mye sannhet i det. Et vakkert menneske er en person som kan se det vakre i andre.

Lær deg å se etter det vakre i mennesker og la bagateller og småpirk gå deg forbi. Livet er for kort til at du skal kaste det bort fordi samfunnets skjønnhetsfokus har gått til hodet på deg. Du er neppe perfekt du heller. Og jeg skal si deg en ting. Jeg har sett gutter på 28 år som har vært ekstremt vakker, men som har mistet den glansen 15 år senere. Så ikke ta det for gitt at du alltid vil se bra ut. Om 10 år er du kanskje veldig glad for at du i det hele tatt har en kjæreste. Tro meg, du gambler veldig med lykken din nå. Det håper jeg du tar tak i.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 10 sep. 2012 11:00

Pass dine tanker. For de blir til ord!

Pass dine ord. For de blir til handling!

Pass dine handlinger. For de blir til vaner!

Pass dine vaner. For de blir din karakter!

Pass din karakter. For den blir din skjebne!

Skjult ID med pseudonym Lies ma. 10 sep. 2012 11:19

Jeg syns ikke du virker som en dust heller. Men jeg er ikke sikker på om jeg kjøper at den egentlige grunnen til at du dumpet denne siste jenten, var at rumpen ikke var spretten nok. Hvis du virkelig falt for henne, ville du sannsynligvis ikke hengt deg opp i dette, tror nå jeg..?

Jeg har det litt som deg. Har "draget", selv om jeg på ingen måte er perfekt, og det er som regel jeg som trekker meg ut av forhold. Men i motsetning til deg, er jeg ikke kroppsfiksert. Jeg er vel heller "sinnsfiksert". Søker den perfekte personlighet (for meg)... Hadde det enda bare vært kropp jeg så på, det er lettere å se, og faktisk også lettere å gjøre noe med...

Jeg tror du har større sjanse for å lykkes hvis du retter fokus mot det som virkelig betyr noe for deg i en kvinne. Jeg ville i hvertfall ikke vært sammen med en type som syntes at rumpen min var det mest attraktive ved meg. Fin rumpe kan man skaffe seg, og det finnes mange av dem. Liker å tenke at av meg finnes det bare en...

Ja, jeg tror det kan være lurt å fokusere på litt færre ting av gangen. Se etter det viktigste først. Jobb for å bli en bedre menneskekjenner. Jeg syns du virker som en oppegående person, men at du er litt inne på feil spor. Høres litt ut som du går på typiske sjekkesteder, stemmer det? Kanskje du skulle prøve å gå mer dine egne veier, fokusere på å være en modig og selvstendig person, slutt å se etter "perfekte" kropper med silikonpupper. Så tiltrekker du deg sikkert etter hvert vakre, modige, intelligente kvinner, som ser etter de indre kvalitetene i en mann, en og annen med perfekt rumpe er det sikkert også. Problemer som kjedelig samvær, dårlig sex, selvopptatthet, mangel på humor, sjalusi, er alle knyttet til personlighet. Det syns ikke nødvendigvis på rumpen.

Ok, det var dagens leksjon:) Hehe. Du får unnskylde hvis jeg er helt på jordet med min fortolkning av det du sier. Håper du finner ut av det.

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 10 sep. 2012 12:09

Som mann som nærmer seg 28 blir jeg litt oppløftet av at jeg overhode ikke går rundt og tenker som TS. Snakk om å konstruere kunstige problemer for seg selv. Det går ikke an å bestille damer med alle delene og ekstrautstyret du vil ha som om du skulle kjøpe ny bil. Greit at man skal være tiltrukket en partner, men makan til detaljstyring.

Ut av nysgjerrighet, hva sier du til disse damene som har litt for løse rumpemuskler når du dumper de? Sorry tror ikke vi passer sammen, du går for lite i trapper?

(mann 38 år fra Buskerud) ma. 10 sep. 2012 12:46 Privat melding

Eller ..
En morgen du går i refleksjon, og tenker over dette .. du stopper opp, det er et vann i sikte. Rumpemusklene dine jobber mens du beveger deg fremover, så sprek du er, hugget ut av granitt, en vandrende adonis. Som narcisus bøyer du kroppen din frem for å nyte deg selv i vannskorpa. Du kjenner deg tom, følelsene har snudd, og vannringene som knuser speilbildet ditt er dine egne tårer, men hvorfor skal jeg syntes synd på deg, som andre vil også jeg være "helten i mitt eget liv". Vi er alle prinser, og en dag blir vi alle konger, noen med mer ressurser enn andre. Saken er bare, hvorfor ender du opp med damer du egentlig ikke vil ha? Er ikke det symbolsk for de fleste? .. å ende opp med hva man egentlig ikke vil ha, kanskje fordi det er trygt. Og jeg tror nok, for hvert "nederlag" med kvinner, jo lengre vekk beveger du deg for hva du egentlig vil ha, pga din egen svekkede dømmekraft, og det faktum at de virkelig bra damene sanser deg for hva du er, en som nøyer seg med det nest beste. For om hun virkelig er bra, så spiller ikke en noe slapp gluteus maximus så veldig mye. "ass to grass".
Blir ikke noe slutt på evenyret ditt før du åpner en annen bok vil jeg tro.

(kvinne 32 år fra Rogaland) ma. 10 sep. 2012 13:03 Privat melding

Huff,jeg vet ikke om du er en dust eller ikke. Men en ting som jeg synes er trist,er at du kan si at jenta er litt "slapp" i baken. Og tro du det er bare snakk om trening ikke gener? Jeg hadde vært veldig lei meg om en gutt jeg date gjør det slutt pågrunn av at rompa mi ikke var fast nok.
Ekte kjærlighet er vel ikke avhengig av slapp eller sprett rompe,det er følelser. Forsette du å har sånn syn på damer,så kommer du til å ende alene. Og når den dagen kommer,så kommer du til å angre på hvorfor du gjorde slutt med damene.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk ma. 10 sep. 2012 13:20

@TS
Nå er det jo ikke sikkert du er skapt for å være i et forhold? Det er ikke en vedtatt fasit at lykken er å være et par resten av livet. de fleste er jo ikke det? Hva ønsker du med livet ditt? Når er du i mål? Hva skjer da?

Sats på at du i det minste blir alenepappa innen de neste 10 årene så har du noen som følger deg resten av livet i tykt og tynt... vel det var å sette det litt på spissen, men faktisk så tror jeg det å få den type ansvar slår på en bryter som endrer fokus hos mange. Og det bør helst skje med "den rette"... noe det ikke alltid gjør virker det som.

Slapp av og lev livet. Når du er anerkjent seniormedlem på det mest populære nettsjekkestedet i år 2022 så har du sikkert modnet litt i hvilke kvaliteter du søker etter. Stor forskjell på hva jeg søker nå i dag sammenlignet med 2002... (nå har jeg i tillegg til mine ønsker som 28-åring også krav om god økonomi, utdanning, fin bil, tradisjonell kjønnsrollefordeling, sexuelt erfaren, kremboks i håndveska... m.m. ;) )

Forresten kloke ord fra poppy kl 11:00 som er verdt å merke seg!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 10 sep. 2012 13:35

"Hver eneste jente jeg møter blir det slik med. Enten så er de for slappe (generelt, ikke kroppslig), for dumme, for lite morsomme, for selvopptatte, for sjalu, for kranglete, for gamle, for unge, for liten rumpe, for dårlige pupper, for lubne, for tynne, dårlig kjemi, dårlig i senga etc.. Det er jo rett og slett umulig."

Neida, du...det er da slett ikke umulig.
Men jeg tror virkelig det handler om hvilke briller du har på deg når du ser på andre mennesker. Tenk litt over det...
Hvordan ser du på andre generelt? Venner, damer, kolleger...u-name-it. Hvordan ser du på deg selv?
Og, ikke minst...hva er forskjellen?
Det kan ligge noe svar der.
:-)

Skjult ID med pseudonym Pseudonym ma. 10 sep. 2012 13:41

Virker som du ikke er skapt for å være i forhold. Og barn i ditt liv høres galskap ut. Du burde kanskje komme deg langt vekk fra sukker og steder der du sa knullemusene spretter bort til deg. Dette er dypt destruktivt. Ta pause. Forhåpentligvis skjer det noe med deg senere i livet når/hvis du en gang klarer å kjenne nærmere på m. m. l.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 10 sep. 2012 13:46 Privat melding

Nei, du er ikke dust. Du er selv oppmerksom på hva du gjør som du åpenbart ikke greier å slutte med. Det vitner om en viss form for selvinnsikt. Vil du endre det? Trives du som det er? Som spurt: MÅ du ha kjæreste? Duster er de som gjør det du gjør uten at de selv skjønner hvor dumt det er. Nå er ballen på din banehalvdel og du må selv avgjøre hvor interessant det er for deg å finne en måte å se bortifra disse pirkete tingene eller om du ikke greier det. Isåfall må du konkludere med noe og leve etter det. Kanskje en dag får du en åpenbaring :)

Skjult ID med pseudonym bat ma. 10 sep. 2012 13:49

Det virker som om TS er oppsatt på å ha en grunn for å velge bort andre (og seg selv), uansett.
Gikk TS lei og valgte bort ei som var perfekt etter et forhold på 2 år, så var det i praksis TS selv som valgte seg bort?

Jeg er bare på utkikk etter ei som tenker omtrent som meg.
Med omtrent de samme feil som jeg har, de samme menneskelige feil.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 10 sep. 2012 14:34

@Krampe Du fikk mye pepper nå, greit. Prøv følgende øvelse, neste date du inviterer ut, så spanderer du litt ekstra på henne. Det har du råd til. Finn på noe som hun setter pris på og ikke forvent noe tilbake. Klarer du å si at dette var for henne, fordi du trives i hennes selskap, og kjenner du varmen innerst når hun lyser opp som en sol.
Da er du på rett spor. Andre er ikke til for deg. Å gi og glede andre kan gi deg nytt perspektiv, slik at du bedre kjenner ditt innerste og andres innerste. Lykke til på veien.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 10 sep. 2012 16:19

Bare så det er sagt, så hjelper det ikke stort mer å være åpen for absolutt alle type jenter.
Fortsatt like singel som deg som er kresen så det holder. :P

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 10 sep. 2012 16:24

@Powpowgutt

Det er stor forskjell på det å stille noen krav til en partner og det TS gjør. Jenter lukter desperasjon, og det er ikke veldig tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 10 sep. 2012 16:49

Man kan fortsatt ha et åpent sinn. Men du må jo behandle damene med respekt og som likeverdige mennesker. Hvis de tror du aksepterer dem uansett hvordan de oppfører seg blir du ikke spesielt interessant i deres øyne. Gi dem utfordringer, provoser dem litt, men vær for all del ærlig.

Har man ikke integritet og tro på seg selv faller man for alle og enhver, selv de som ikke fortjener det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 10 sep. 2012 16:49

@cicero

Så det er altså å være desperat og gi alle en tror en kan ha noe til felles med en sjanse?
Løsningen i mitt tilfelle er altså å få meg FLERE krav?
Hmm... jammen det tror jeg at jeg skal klare...

Skjult ID med pseudonym Barbie ma. 10 sep. 2012 16:53

Det tryggeste er nok å finne noe pent i plast. Da vil figuren ikke forandre seg. De snakker heller ikke, så du blir trolig ikke lei av den biten heller. Du kan sikkert spesialbestille den størrelsen du vil ha på puppene hennes. Valker kan du unngå også. Bare ikke forvent at hun skal føle noe for deg , men det er kanskje ikke viktig siden du får det du vil ha på byen når du søker etter det.
Enjoy!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 10 sep. 2012 16:55

@cicero

Ops, nå ødla jeg litt ettersom jeg redigerte posten min litt. Teit at det ikke finnes redigeringsknapp. :P

Er jo en selvfølge at en behandler dem med respekt.
Hvis de oppfører seg for jævlig så gidder jeg jo ikke å ha noe med de å gjøre, men er det nok da til å være interessant i deres øyne?
Hvor mange krav må en ha for å ikke virke desperat?

Skjult ID med pseudonym Krampe ma. 10 sep. 2012 17:04

Vel vel, hva skal man si. Som sagt, så innser jeg jo selv at problemet helt og holdent er mitt, og at dette er mer eller mindre en ren frustrasjonstråd over meg selv. Men synes det er vanskelig å komme ut av. Jeg er fanget i en "gresset er alltid grønnere på den andre siden" - ond sirkel.

Jeg synes som sagt ikke selv jeg er så altfor attraktiv, og jeg er ikke (velger jeg selv å tro), eller fremstår som noe spesielt selvopptatt.

Men jeg har alltid en tanke i bakhodet når jeg er med en jente som omtrent lyder slik etterhvert: "hun her er jo nesten helt perfekt, men hvis noen er så nære så er det jo bare å lete videre til alle de ønskede kvalitetene er å finne i ei annen".

Det kan godt være at jeg vil ha i både pose og sekk, og at det er det som holder meg tilbake. Jeg liker å ha mye tid for meg selv, og å kunne velge å bruke fritiden slik jeg selv vil. Reise med kompiser, dra på byen når jeg vil etc. I tillegg synes jeg det fort blir litt kjedelig å ha sex med én person. Samtidig liker jeg å ha noen å bry meg om, som stryker meg på ryggen og å kunne være tilgjengelig når det passer meg. MEG MEG MEG!!!! :-) :-)

Slemtiger: dette var noen andres forslag, som jeg selv aldri har vurdert. Og jeg har ikke "ubegrenset" drag, men greit nok til at jeg kan tillate meg å eliminere litt.

Carpe DIem: jeg har ikke noe problem med å spandere uten å forvente noe tilbake, eller for at hun skal synes jeg er så utrolig sjenerøs. (For det om jeg mener at det tilnærmet alltid ligger noe egoistisk i nesten alt man gjør, men det blir en annen debatt)

Huldra: Jo, tidligere hadde jeg en tendens til å innlede korte forhold for så å gjøre det slutt. Ikke bevisst, men det ble bare sånn. Tenkte innledningsvis at dette kan bli noe, men så fikk jeg fort kalde føtter. Jeg er ikke en kald person og har ingen ønsker om å såre noen, men av og til blir det bare slik. Det er fordi jeg er i denne alderen ejeg nå begynner å bli litt frustrert, for innerst inne tror jeg at jeg egentlig bare vil ha én person i livet, men da må jeg nesten være tilfreds med denne personen.

Eplekjekk: Har heller ikke helt gjort meg opp en mening omkring det med barn, men tror jeg kanskje vil ha barn en gang. Men nei, alenepappa er ikke aktuelt ;-)

Ruslegutt: meget bra innlegg, klapp klapp, poetisk og fornøyelig :-) Kan ikke se annet enn at dette innlegget i seg selv ga deg et par besøk :-)

Skjult ID med pseudonym Krampe ma. 10 sep. 2012 17:08

Huldra: "dvaske og slappe mellom ørene" - mener du at kresenhet (om så i litt for drøy form, som jeg jo selv innser) ikke er forenlig med å samtidig være oppegående? Kanskje du har rett.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 10 sep. 2012 17:09

@Sukkerlake

Jeg har ingen planer om å endre mitt utseende for å tilfredsstille noen som lever i en illusjon om hvordan ei dame bør,skal eller må se ut for at hun skal være god nok. Alt jeg trenger å gjøre er å være meg selv. Det er igrunn mer enn nok for å finne meg en mann:-) At jeg ikke er god nok for TS er det ingen tvil om, men jeg er da god nok for mange andre.

Det er synd at noen ikke ser sjarmen i en myk, god og litt sid rumpe. Personlig liker jeg ikke sixpacker og steinharde rumper. De er ikke noe gode og kose med;-) Men jeg har da ALDRI dumpet noen fordi de trente for mye av den grunn.

(kvinne 32 år fra Rogaland) ma. 10 sep. 2012 17:10 Privat melding

@Sukkerlake
Og hva fann har kjærlighet med flate buss sjåfør rumpe å gjøre?
TS nevne slapp rompe eller andre plasser på jenter. Har vi jenter lov å si hvor stor vi ønsker at en gutt skal ha mellom beine da? Latterlig synes jeg!

Jeg føler meg ikke truffet i det heletatt av TS (er stolt over rumpa mi),men synes der i mot at han skal lære seg å ser på jenter med nye øyne....

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 10 sep. 2012 17:13

@Krampe

Du har fått mange gode råd her inne. Håper du tenker litt over det som er blitt sagt. Det skal mye til for å finne den perfekte partner. Så litt kompromiss med deg selv hadde nok ikke vært så dumt. Tenk over hva du virkelig vil med livet, og hva du kan/ikke kan leve med;-)

Skjult ID med pseudonym petita ma. 10 sep. 2012 17:31

"Pass dine tanker. For de blir til ord!

Pass dine ord. For de blir til handling!

Pass dine handlinger. For de blir til vaner!

Pass dine vaner. For de blir din karakter!

Pass din karakter. For den blir din skjebne!"

nemlig, slutt å tenke. Det er det ligger. (seriøst)

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk ma. 10 sep. 2012 17:34

@petita
Hva med å begynne å passe?

Skjult ID med pseudonym petita ma. 10 sep. 2012 17:36

Neinei, det virker ikke. man kan passe tanker så mye man vil, men plutselig så blir man distrahert. Bedre å slutte helt og heller skru de på og av alt ettersom man trenger dem.

Skjult ID med pseudonym lala ma. 10 sep. 2012 17:52

@krampe, Du er en DUST! haha, og du vet det så godt selv! Skjønner ikke problemet ditt? Du sier du får deg masse damer, men allikevel kommer du her og sutrer og klager over at det er en eller annen liten feil med dem...
Ikke nok med det, men du legger det fram som det er synd på deg?? what a loooooser!

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 10 sep. 2012 18:00

@petita

Om det er slik du tolker det så er du jo på god vei, haha! ;-)

Skjult ID med pseudonym petita ma. 10 sep. 2012 18:03

@ poppy. Jeg håper det, det er nemlig mitt mission for tiden :)

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 10 sep. 2012 18:11

@petita

Haha, ja kanskje ikke så dumt. Noen ganger tenker man litt FOR mye:-)

Skjult ID med pseudonym Gerimax ma. 10 sep. 2012 20:57

@ts

Tenk litt på hvordan du selv kansje vil se ut den dagen du tror hun ikke vil se ut :-) Naivt å tro at livet blir utseendemessig statisk for din del mens alle andre foandrer seg .........Fokuser heller på hva dere kan få til sammen.....

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 21:10 Privat melding

Yuuuhuuuu@TS! You made my day ;-))
Leste ikke igjennom hele innlegget..skal gå opp igjen og lese mer etterpå, må bare få gi deg en klem, for det ER nettopp dette masse frøkner og forsåvidt herremenner ikke har forstått... For dårlig/lite spising fører til dvaske rumper! Jeg er vokst opp på landet og har gått og trasket på mine to smekre ben i fjell og skog hele oppveksten og ungdommen, og til tross for min formfullendte og godt voksne kropp så er jeg jækla stolt over rumpa og beina mine, de er pikadet så sprett i som mange 20-åringer bare kan drømme om!!! Og sprettige rumper er sexy!! Små menn og kvinner med dvaske rumper; kom dere i gymmen og tren vekter...det er aldri for seint å begynne! Jeg har så smått begynt igjen selv etter x antall år uten... Men da for å feste helt andre dissedarer, rumpa mi er hot :-)))

Og dere som har unger; få de med ut å gå, i fjellog skog, overalt, lær dem opp til å bruke beina, det ER en grunn til at de har fått de ;-))) ...& det er vel verdt tiden dere investerer i å gi dem gode utevaner :-)))

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 10 sep. 2012 21:17

Høhøhø nå fikk jeg lest resten av innlegget ditt, kjære vene, di er jo bare ungdommen oioioi! Det er mye du har foran deg, ting du må lære i relasjoner, og de ytre kvalitetene teller ja, men den personen du ønsker å tilbringe lengre tid sammen med må også være en som treffer deg dypere, en som gjerne utfordrer deg litt, men som du samtidig er trygg på, og du rett og slett føler deg hjemme hos og vise versa... Uansett, det kan ta tid ( og flere forhold) før du finner en kvinne du føler det spesielle for. Var jeg deg ville jeg heller brukt mer tid på å gjøre meg selv til en bedre utgave, kanskje få noen flere kvaliteter, utvide horisontene. Istedenfor å dra ut på byen, hvorfor ikke bli med i en frivillig organisasjon, f eks røde kors, lært gatemegling, livredning og mye mer... Er nok større sjanse for at du finner ei jente av det kaliber du ønsker deg i en slik setting... Du finner de ikke så ofte ute på byen ;-)

Viktigst av alt; nyt livet og ha det morro :-)))

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk ma. 10 sep. 2012 21:18

@Aqueena
Absolutt ingenting er SÅ digg som ei skikkelig deigrompe.

Ei rompe jeg kan forme mange morsomme figurer på - ei rompe som viser mitt morsomme ansiktsuttrykk etter at jeg har most fjeset nedi den - ei rompe jeg kan bruke som boks- penne- og mobilholder når hun ligger på magen og leser avisa - men den DRØMMEDAMA finnes ikke!

Beklager avsporingen :)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 21:32 Privat melding

Hahahaha haaaauuukflirer @Eplekjekk!! Du er et unikum!! Flira så jeg satte karamellen i halsen!! ;-)) hyyyl! Hikst! Kniiiiis :-)))

... Oh by the way; hun finnes ;-))) ...sikkert ;-))