Alle innlegg Sukkerforum

Treningspartner søkes

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dvask31M ma. 10 sep. 2012 14:31

Har nettopp kommet ut av et lengre forhold, og ser av den grunn ikke ut. Fasaden har forfallt betraktlig, og jeg selvtillitten er derfor på bånn.

Ser derfor etter noens om kan være med å trene frem six-packen jeg en gang bar på med stolthet.
Samtidig ønsker jeg å gå ned de 10 kg som jeg har fått med på kjøpet. Fettet har fått vokse fritt på kroppen, og jeg merker at jeg blir bare mer og mer deprimert av den grunn. På tide å ta tak i side-flesket og gjøre noe med det!

Har vært støttemedlem på treningssenteret i ca 5 år, og vært der i snitt 5 ganger på hele den tiden. Klarer ikke å få meg til å dra dit alene.

Men... såå ...her i fjor kjøpte jeg meg en sykkel. En kjempefin, dyr sykkel. Og jeg ble helt bitt av sykkelbasillen.
Det samme gjorde jeg med langrennski. Kjempeartig. Selv om jeg hater ...HATER å gå på ski når det er mer enn 5 blå :s Står forsåvidt også snowboard da. Det er jo også kjempegøy!

..men det er så kjedelig å gjøre det alene!

Uansett... Hvis du er der ute, og du kanskje har lyst til å ha noen med på "slep", eller bare ha noen å le av / le med på sykkeltur/langrennst tur, så skrik ut. Jeg kan ikke love deg at jeg er noen bra treningspartner men jeg kan love deg mye humor og pinlige stunder.

Jeg er nok ganske sikker på at jeg ikke den rette for deg, men hvorfor ikke sammarbeide mot et felles mål, om å møte denne "drømmekjærsten" som det så fint heter her på Sukker...? ;)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 14:36 Privat melding

Hepp hepp!

Jeg vet ikke hvor du bor eller hvilket senter du trener på, men synes det er bra at du har bestemt deg for å ta grep. 10 kg er ingen ting. Det fikser du lett på 10 uker ved fokus på kosthold og trening.

Selv trener jeg på Sats, mye sykling og alt for lite styrke, så jeg kunne også trengt litt pushings akkurat der. Nå har jeg bestilt meg PT i høst for å få litt fortgang i sakene.

Sykling ute er også morsomt, mange fine ritt.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 10 sep. 2012 14:50 Privat melding

Jeg sykler litt terreng i follo / østmarka / nordmarka / tønsberg / nøtterøy / tjøme. Og ski i de samme områdene hvis snøen samarbeider. Du kan jo henge deg på om geografien passer med dine preferanser.
(Evt bli med å flytte serverrom, så har du gått ned 2-3kg på en natt.)

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 10 sep. 2012 15:04

Bra du har bestemt deg for å ta grep, men ta det fra en som har gått ned over tyve kilo de siste årene: det handler bare om å bestemme seg for så å gjøre det. Det må du finne ut av alene. Hvis du trenger en treningspartner for å motivere deg risikerer du bare at du forfaller igjen etter at denne partneren forsvinner igjen. Det viktigste er at du har full styring på din egen trening.

Men klart, ingenting er bedre enn å trene sammen med noen man trives sammen med.

Skjult ID med pseudonym ? ma. 10 sep. 2012 15:16

@. Slemtiger
Hvordan var ditt regime for å gå ned alle kg? Jeg vil ha bort fire, de sitter...

(kvinne 30 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 15:33 Privat melding

Jeg vil ha treningspartner (På Elixia) :)

Skjult ID med pseudonym kraftplugg ma. 10 sep. 2012 15:37

Hei og hopp!

Jeg har byttet ut brød med rugsprø spiser 1 knekkebrød med ost/skinke hver 2 time (3 - 4 ganger på dagtid)
Så spiser jeg en litt mindre middag en hva jeg pleide å gjøre. Ikke noen _stor_ posjon. Men jeg spiser det jeg har lyst på. Bare ikke overspiser. Byttet ut den daglige brusen med vann! (bare her er mye gjort) Har også pga dette fjernet en stor utgift på "ferdigmat" til lunch som koster en hel formue nå til dags.

Jeg trenger ikke trene så mye, men jeg trener litt av og til. 2-5 ganger på 14 dager. ca! det varierer veldig
Det er først da kg detter av, men for å beholde den smale vekta må man være innstilt på å legge om gamle usunne vaner til en mer sunn stil. Ikke forspise seg, og ikke spise godis etter middagen, eller kjøpe sjokolade, og sånt...

Det er viktig å gå sakte ned. Går du fort ned (aka. sulte-streiker en hel dag) så går du like for opp igjen når du først spiser noe.)

Jeg er ikke "nazi" og hender jeg slår ut håret i helgene med bestillingspizza, pottis og brus. Men jeg har hvertfall begrenset det til typ "av og til" og ikke annen hver dag slik som det var før. Hadde selv aldri klart å legge om kosthold og livsstil på dagen, så jeg tar dette gradvis. I tillegg er jeg ingen trengingsfreak.

Har klart å gå ned fra 102.4 til 94.7 nå. (på 3 mnder) ;)

(mann 46 år fra Vestfold) ma. 10 sep. 2012 15:51 Privat melding

Dette fikser du LETT..
Bare snakk om innstilling
Jeg bestemte meg i Påsken i år for å at nå er det nok stillesitting og sturing... og det er det på tide å ta grep..
Gått ned 18 kg siden da! Har 6 kg igjen for å få BMI til å bikke til normalvektig.. Men den tar da heller ikke hensyn til mine 189cm høye og tunge beinbygning ;)

Et par triks som funket for meg.
1. Start pent (ikke gå ALT for hardt ut... da blir det bare bråstopp)..
2. heller hyppig.. Jeg trente 5-6 og noen ganger 7 dager i uka...
3. MAT !. Kutt snop og brus !! (KUN fredag!) - Salat og fisk kan du aldri få nokk av ;) Finn sunn mat du liker !
4. Ikke spis FOR lite.. Jeg kuttet for mye i maten.. Gikk raskt ned 3-4kg i uka på det meste.. Men du mister da raskt energi... Spis hyppige måltider (max 4 timer i mellom).. Der har jeg fremdeles et godt forbedringspotensiale ;) Glemmer å spise når det er travelt ;)

og sist men ikke minst.. Del din treningsglede.. bruk Endomondo og track og del med venner.. Positiv feedback gir dobbelt effekt (Via godt humør) og er så sykt deilig ;)

PS.. Jeg må si jeg selv har blitt overrasket hvor raskt jeg selv har kommet i form og gått ned... Trodde ikke det var mulig og digger det ;D - så stå på !

PS2.. Problemet du får er at alle bilder er fra FØR du tok av ;) - hehehe :)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 15:53 Privat melding

@?

Long story, men for min del handlet det om å endre livsstil. Eliminere de gamle uvanene og innføre nye sunne vaner. Forsøke å spise ofte og lite. Begynne å trene. Dette har i grunn fungert greit. Det vanskeligfste for meg var å innse at helgen i beste fall er fredag-lørdag, og at hverdagen er søndag-torsdag. Virker som veldig mange har helg fra torsdag-søndag og hverdag mandag-onsdag. Da er faktisk helgen større enn uken forøvrig.

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 10 sep. 2012 15:54

Og så må du skifte garderobe. Det er i grunnen ganske inspirerende.

Skjult ID med pseudonym dvask31M ma. 10 sep. 2012 16:25

Oj, takk for engasjementet her.. :)

(Jeg ser hovedsaklig etter en kvinnelig treningspartner da :)

Bruker appen Endomondo til tracking. Det er motiverende det. I tillegg har jeg skaffet meg digital badevekt som kan twitre vekta for sikkerhetsskyld ;) Så da er det liksom ingen bønn om å få høre at "nå er det på tide å roe ned på godisen"...

Har vært støttemedlem på tidligere "Jimu" ved Kjellandsplass. (Som nå har byttet navn til noe sånn ca som "Fittnes24/7" eller noe? . Tvers over ved Sats. Men jeg har ikke vært der siden det endret navn)...

Vil på en måte være ute fremfor å være på et studio...
Vi bor i verdens beste land med fineste naturen som finnes. Å sitte å trykke på et treningssenter blir litt tragisk da synes jeg. Frisk luft er ganske mye diggere enn innestengt svettelukt. (og så er det gratis!)

;)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 10 sep. 2012 16:29

Jeg kjenner ei på Kielland som kanskjevil ha en sparrepartner der også :) planer i helgen? Så kan dere treffes og se om det kan bli kult.

Skjult ID med pseudonym dvask31M ma. 10 sep. 2012 16:32

Da må jeg som idiotisk treningsmann spørre hva en "sparre-partner er" ? Er det noe sado greier? I såfall er det langt utenfor min komfortsone ! ;)

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 10 sep. 2012 16:37

Siden jeg begynte å trene har jeg for det meste vært ute i friluft eller hjemme. Har heldigvis kort vei til både skauen og fjellet, det anbefales på det sterkeste for de som har muligheten!

(mann 36 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 16:38 Privat melding

@dvask31M

Nå forveksler du nok med begrepet "spanking-partner" :)

Skjult ID med pseudonym dvask31M ma. 10 sep. 2012 16:46

Hehe... Hensikten var å trene... Ikke ha sex. Måtte google "sparrepartner". Skjønner greia nå ;)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 17:15 Privat melding

Syns egentlig det er dig å trene alene. Litt tid for meg selv og med god musikk på øret.
Har egentlig Sats dag i dag men er litt forkjøla og uggen. Vurderer det likevel. Er så god følelse å trene!

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 18:24 Privat melding

Ikke vanskelig å gå ned 10 kg hvis du virkelig går inn for det, samtidig som at det kan være like vanskelig som å komme deg til toppen av Mt. Everest!! Du kan gå ned ved å spise mindre, trene mer, eller det enkleste, begge delene! :D

Men det som er vanskelig å holde motivasjonen oppe, for uansett så kommer det til å ta TID. Gikk selv ned fra 95 til 58 så vet det godt :P Så finn det som motiverer deg og bruk det for alt det er verdt.

Nå er jeg "desverre" av feil kjønn når det gjelder treningspartner som du ser etter, men har du mulighet til å trene på Actic så kan jeg gi deg et tips eller to på både trening og ernæring! :)

Lykke til!

(mann 44 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 20:23 Privat melding

Fikk meg en god latter av denne, ts:

"Har nettopp kommet ut av et lengre forhold, og ser av den grunn ikke ut"

Jeg kunne nesten se det for meg.. med pulesveis - akkurat som når du snubler ut av senga og sjanger til toilettet - en altfor tidlig søndag morgen..

Så det er slik man blir av å være i et forhold for lenge haha

(kvinne 49 år fra Buskerud) ma. 10 sep. 2012 20:35 Privat melding

You and me both, Danty! Var omtrent det samme som dukket opp på netthinna mi også ;D Herlig! Skulle gjerne hatt en treningspartner selv. Gjør treningen både mer gøy, og ikke minst mer effektiv. Så stå på, ts :)

Skjult ID med pseudonym Jeno ma. 10 sep. 2012 20:56

Jeg har fått meg PT og skal ned i vekt. Første delmål er 10 kg, men skal si de kiloene sitter hardt. De vil ikke vekk enda jeg følger mat og treningsopplegget som min PT har satt opp. Dere mannfolk er heldigere mht at dere går fortere ned i vekt enn oss damer. Misunner dere, skikkelig urettferdig altså ;P

Skjult ID med pseudonym amorøsa ma. 10 sep. 2012 20:58

Ikke fokuser på vekta. Se heller på centimetrene. Muskler veier mer enn fett vettu :)

Skjult ID med pseudonym Jeno ma. 10 sep. 2012 21:24

Måler også jeg, men dårlig resultat der også. - 1cm rundt lårene på 5 uker.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 10 sep. 2012 21:29

"kommet ut av et forhold" - er det en typisk mannlig ting å si, forresten? :)

Når jeg tenker på det, har jeg aldri hørt en kvinne formulere seg slik....

Skjult ID med pseudonym Vianaldo ma. 10 sep. 2012 23:01

Nyfikendam, det er et uttrykk som blir brukt i alle fall. :) Godt brukt, eller typisk veit jeg ikke.

10 kilo er mye, men det kan gjøres ganske fort. Du må som andre sier over her, kutte ut en del og trene mer. Men det høres ut som du er motivert for det i alle fall.

Selv har jeg begynt å trene en del, kan anbefale å gå fjellturer også, da dette er en av de bedre måter å forbrenne fett på. Løpe/gå i motbakke er viktig. Styrke er ikke det viktigste om du skal ned i vekt, men kombiner litt. To-tre økter i uken med styrke, en løpetur/sykkeltur eller to så er mye gjort.

Lykke til. :)

Skjult ID med pseudonym dvask31M ma. 10 sep. 2012 23:26

@ -Bene- : Fortell hvem dette er da ;)

@ Fuzick: Enig at det kan være digg å trene litt alene med go-musikken på øra også. Koble litt av og få ut litt frustrasjon. Tømme hue litt liksom. Men trenger en "sparrepartner" som det så fint heter for å motivere litt ekstra.

@ nyfikendam : Jeg kunne sikkert ha formulert meg annerledes... Enig at det kan høres litt teit ut, men jeg har mine grunner.
Når hun klarer å ødelegge 10 års langt forhold ved å innlede et parallelt forhold til en x og i tillegg har klart å holde dette gående i et helt år bak min rygg - da er det kroken på døra fra min side! Har bedre ting å gjøre enn å være "second best". Jeg fortjener bedre kvinnfolk en sånne f-kjerringer som driver med sånt tull.

Ang trening/vekt….:

Håper jeg uansett kommer meg ned i en vekt jeg føler meg "bra" i. Selv om jeg fra før av har en kraftig beinbyggning så er jeg super-happy om jeg lander på 85 kg. Har faktisk vært opp i 100 kg men ligger å ruger rundt 95 kg nå. Det går sykt tregt men jeg jobber med saken:) bare det å bikke under 90 kg vil gjøre at jeg kanskje får opp selvtillitten igjen til å tørre å møte nye damer.

Det aller aller aller aller største "problemet" er pondusen som har bygget seg opp gjennom tiden. -Hva er best trening for å kvitte seg med den?? Tror det er der mesteparten av de 10 kg ligger for å si det sånn.

-Hjelper å høre at det nytter hvis man går inn for det! Det ultimate målet må vel være å tørre å gå i bar overs på stranda til neste sommer. Så dere damer får en digg kropp å se på - forhåpentligvis uten pondus ;)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 23:27 Privat melding

@Jeno, gå til legen din og skjekk om du kanskje har noe som gjør det ekstra vanskelig å gå ned i vekt, ellers så hadde jeg revidert ernærings- og treningsplan, for de fungerer tydeligvis ikke! :P

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 11 sep. 2012 02:06 Privat melding

Jeg tenker å sykle en tur i nordmarka i morgen (i dag, tirsdag). Regner med å starte fra tryvann ca kl 17 og ende opp enten ved maridalsvannet eller i sørkedalen, eller i det minste på en grusvei som fører ut av skogen en eller annen gang før det blir bekkmørkt. Det blir en tur med må-få-navigasjon (forgjengeren til gps), i relativt lett terreng (siden det er planlagt regn og sleipe røtter tidligere på dagen).

Gi en lyd om noen skulle føle for å bli med.
(Profilen er for anledningen åpnet for de med match under 70)

(kvinne 38 år fra Østfold) fr. 14 sep. 2012 00:41 Privat melding

Hahaha! Genialt!
Føler virkelig med deg TS og håper du finner en hyggelig treningspartner :-)

Skjult ID med pseudonym dvask31M fr. 14 sep. 2012 01:09

@ Marihøna33 : Takk det håper jeg og! ;)

(mann 37 år fra Oslo) lø. 15 sep. 2012 22:31 Privat melding

Jeg sykler denne ruten i morgen. ( http://www.skiforeningen.no/marka/showtour.cgi?id=224 )

-Bare å henge seg på!! :)