Alle innlegg Sukkerforum

Åpen for menn med asiatisk utseende?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 13:58

Jeg er en kjekk mann i min beste alder med øst-asiatisk utseende, og opplever at det er særdeles vanskelig å få kontakt med jenter her inne. Mitt spørsmål er: Hvor åpen er jenter/kvinner til asiater? Er det en nono uansett, eller vurderes de på linje med andre? Dette er selvsagt også et spørsmål om smak. Og folk med fordommer: kom gjerne med dem. Vi gjerne lodde den generelle oppfatningen blant jenter her..

Skjult ID med pseudonym anejulie ti. 10 juni 2008 14:09

Jeg er åpen.

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 14:10

I virkeligheten får jeg relativt enkelt kontakt med jenter, da jeg tydeligvis har en sjarm og utstråling som gir meg en fordel gjennom samtaler og kroppsspråk. Jeg begynte med nettdating fordi jeg er ganske kresen, og ville utvide mitt nedslagsfelt.

Nettdating er veldig bilde-fokusert. Profilbildet initierer den første kontakten. Dersom det viser seg at min rase gjør det vanskeligere for meg å få kontakt med folk her, vil jeg avskrive nettdating og søke andre arenaer.

Skjult ID med pseudonym huff ti. 10 juni 2008 14:39

zzzzzzzzz!

Skjult ID ti. 10 juni 2008 14:44

Alle menn har store problemer med å få kontakt med jenter på internett. Det har ingenting med hudfarge eller opprinnelsesland å gjøre. Om det har en effekt, så er det litt positivt, du skiller deg litt ut fra de andre. På den annen side, mange jenter er ute etter høye menn, så hvis du er lav er du kanskje automatisk utelukket på grunn av det.

Hvis du er kresen, tror jeg nok ikke at internett er stedet.
Hvis du har konkrete krav på profilen din blir du avskrevet med en gang, selv om jenta oppfyller kravene.
1. Hun har venninner som ikke oppfyller dem og føler empati, og ser deg som en drittsekk.
2. Dersom hun har et ønske om å fire på sin egen innsats senere i et forhold må hun ikke få det på bordet med en gang at guttens innstilling i starten av forholdet er at han ikke liker det. Man må jo ikke være ærlig med at man binder seg til selvoppofrelse.

Du må belage deg å å sende ut hundrevis av mails for hver gang du skal få et kort svar tilbake, tåle å aldri få noen hint om at det er noen som liker profilen din, og gå på date etter date bare for å finne ut at jenta har løyet om alle personaliaene sine.

Min personlige gevinst av datingsider er et par gode venninner. Samtlige kjærester har jeg funnet på privatfest eller tilfeldigvis truffet på butikken. Datingsider kunne hatt et slags potensiale, men har sine åpenbare problemer. Jentene kommer hit for å bygge selvtillit, mens guttene kommer hit i et forsøk på noe mer, men ender som regel opp med å miste selvtilliten sin.

Så om jeg var deg, løp så fort du kan! Og gå til en arena hvor du får glede av sjarmen og utstrålingen din. Med mindre du er en grenseløs machocist

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 15:20

Oi, en bitter mann... Mener du alt du sier helt seriøst?

Du mener at jeg har en liten fordel, takk for det, selv om jeg ikke tror det er tilfelle. Men du vil ha meg bort herfra... frykter du konkurranse? ;)

Ja, noen jenter er her for å få oppmerksomhet. Men veldig mange er vel også her med håp om noe mer?

Ja, jeg er kresen. Men er ikke alle det her? Hadde jeg ikke vært kresen hadde jeg neppe vært singel. Mine krav/ønsker går på egenskaper, og ikke "innsats" som du sier. Jeg er ikke opptatt av hva jentene gjør, men hvordan de _er_. Det er ikke noe som kan bli borte hvis jenta "har et ønsket om å fire på sin egen innsats senere".

Og, jeg er høy (1.80 m)

Jeg vet at svarprosenten er lav for alle menn her. Men vil gjerne fortsatt vite om rase har noe å si... (I disse FrP-i-vinden-tider kan man jo aldri vite)

Skjult ID ti. 10 juni 2008 15:26

Dessveree er jeg objektiv, og det er virkeligheten som er bitter i dette tilfellet.

Ingen ulempe med nasjonalitet. Men stor ulempe å være mann på datingsider.

Om jeg greier å skremme deg vekk herfra så har jeg 57.999999999998 menn å kjempe med for hver dame istedenfor 58 så det er ganske ignorerbart. Så bare bli her for min del. Men belag deg på å bli behandlet som en mann på datingside.

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 15:31

Så du mener kjønnsfordelingen er 58 menn for hver dame? På sukker eller nettdating generelt? Hvor har du det tallet fra? Jeg kan vanskelig tenke meg at det er såpass skjevt. Derimot er det nok flere mannlige superbrukere enn kvinnelige, så sånn sett er vi mer ivrige enn damene.

Skjult ID med pseudonym bortreist ti. 10 juni 2008 15:47

Jeg må nesten si meg enig med (skjult ID).. og spesiellt hans første innlegg. Har samme erfaring som han, men er ikke bitter av den grunn. Bare realist til nettdating... Hvis du ikke skulle få svar fordi du var asiat.. hva er grunnen for at vi andre ikke får svar da ? Joda, IRL oppfattes jeg også som kjekk, etc.... Nei, send ut 100 mail, og få en veninne... og det er ikke noe dårlig belønning det... hun kan ha en veninne selv som passer deg. :-)

Skjult ID ti. 10 juni 2008 15:49

Her snakker vi om et godt eksempel på at 80% av all statistikk er oppfunnet på stedet.

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 15:55

Jeg tar deres syn til etterretning. Men mitt innledende innlegg var vel primært et spørsmål stilt til damene... Kunne damene her falt for en øst-asiat?

Skjult ID med pseudonym bortreist ti. 10 juni 2008 16:02

Jeg skal starte opp en tråd etterpå om damer kan falle for en vestlending... he he.. Neida.. men det er ikke så mange asiatiske damer her heller... tydeligvis så klarer de å skaffe seg "drømmemannen" IRL..

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 16:10

Hehe, mulig det her er en litt snever tråd, da Norge fortsatt er tilnærmet blendahvitt sammenlignet med mange andre land. Ta et eksempel: På internasjonale datingsider er spørsmål om rase like selvfølgelig som alder og kjønn. Men ikke på sukker.

Asiatiske damer og afrikanske menn har vel vært populære siden tidenes morgen...

(mann 39 år fra Oslo) ti. 10 juni 2008 16:24 Privat melding

@(skjult ID) :
Generelt enig, men det virker som du trenger å ta deg en smoothie og kaffe og en tur på stranda, høres ut som at du har hatt uflaks. Tror det er veldig få jenter som lyver på profilene sine. Men jeg har egentlig ikke truffet så mange som du høres ut som. Egentlig syns jeg ikke du har noe å klage på hvis du har vært på såpass mange dates.

@asiat:
Jeg tror ikke asiatisk opprinnelse har noe å si. Du skriver norsk helt feilfritt og som en nordmann ville gjort det. Går ut ifra at du er født og oppvokst i norge. Tror trikset på internasjonale steder er å finne ut om det er en som bare vil ha oppholdstillatelse eller om det er noen som har et ekstremistisk menneskesyn eller noe. Og det har du vel usannsynliggjort.

Og til alle sammen: Ikke la dere knekke, ikke noe å tape på å kaste ut en line her på nettet også og håpe på at noen svarer :)

Skjult ID med pseudonym Felix ti. 10 juni 2008 16:25

@ Asiat.

Stigmatiserer du alle Frp velgere uten å kjenne dem?????

Skremmende holdning du har til enkelte grupper av mennesker..

Skjult ID med pseudonym sunway77 ti. 10 juni 2008 16:29

aj aj aj....mye bittre menn her ja,,,, er det rart de ikke finner noen,det må da lyse lang vei...

Skjult ID med pseudonym Felix ti. 10 juni 2008 16:31

Er overhodet ikke bitter Sunway :o)

Er åpen for alle.

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 16:34

@Felix

Har jeg stigmatisert FrP-velgerne? Det eneste jeg mener er at flere og flere er tilhengere av FrP-politikk. Hvordan FrP forholder seg til folk med utenlandsk opprinnelse trenger vi vel ikke å diskutere her...

Skjult ID med pseudonym Felix ti. 10 juni 2008 16:37

For meg er alle like Asiat.

Uansett hva jeg måtte stemme.

Du blander litt kortene her nå, men tråden din var "tøftf" skrevet.

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 16:41

For meg er alle ULIKE, Felix.

Noen liker jeg, noen liker jeg ikke. Men rase er ingen kriterium. Poenget med tråden er å se om jentene generelt skyr unna menn med annen rase, og særlig menn med asiatisk opprinnelse.

Skjult ID med pseudonym realisten ti. 10 juni 2008 16:52

For meg vil det ikke ha noe å si om du er asiat, men du vil selvfølgelig bli vurdert på linje med andre. Nå er jeg kanskje litt atypisk ved at jeg ikke er opptatt av om menn har profilbilde eller ei, eller album for den del. Jeg har nok av andre krav - utseende er ikke av de viktige! Mitt høydekrav klarer du med et nødrop ;-)) Hvordan det at du er asiat vil slå ut på andre krav er ikke godt å si- det er vel stor forskjell på asiater også.

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 16:57

@realisten

Takk for første konstruktive innspill fra en jente :) Hvordan jeg passer med andre krav er vel i utgangspunktet ikke rase-avhengig..

Skjult ID med pseudonym Marathon ti. 10 juni 2008 17:13

Det er her som ellers i livet. Det gjelder å holde ut. Stå hardt på. Til slutt er man i boks og da kan man si seg førnøyd.

Skjult ID med pseudonym gutt35 ti. 10 juni 2008 17:18

Tror nok det med rase ikke betyr så mye. Hadde nok klina til med ei asiatisk berte hvis hun hadde matcha. Men tror nok at hun må ha vært oppvokst i Norge med "norske" verdier, (u) kultur og (u)moral.

Det kan være utfordrende nok at to av ulikt kjønn skal bo sammen, enn at en skal legge til utfordringer som kulturforskjeller o. l.

Når det gjelder det å få svar hos damene så har jeg også slitt ræva av meg, enda jeg er pen, norsk, høy osv...;))
Drit i dem som ikke svarer, det er deres tap!

Stå på, plutselig så har du fått tak i drømmedama. .. Det har nemmelig jeg fått!!! ;)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 17:24

For meg er du et oppegående menneske på lik linje som alle andre oppegående mennesker.
Men det faktum at du ser annerledes ut vil nok bidra at du automatisk vil bli bedømt litt annerledes, bevisst eller ubevisst.
Så kan jeg like det eller ikke uansett hvor politisk korrekt eller mangel på sådan det måtte være.

Men akkurat hvordan dette vil slå ut i en romantisk setting vet jeg faktisk ikke, fordi jeg har ikke vært i en sånn situasjon. Jeg antar at de religiøse og historiske aspektene sammen med personlig bakgrunn noe raskere ville blitt et "tema" oppe i hodet mitt enn ved en blond nordmann, muligens?

Men en nordmann er da virkelig ikke en nordmann, og en asiat ikke en asiat. Så om jeg faller, så handler det vel om kjemi hånd i hånd med kjærlighet uansett? Hmm.....dette må jeg tenke mer på!

Hvorfor lurer du egentlig på dette? Er det fordi du opplever skitt fiske på sukker, eller er det andre grunner? :-)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 10 juni 2008 17:29

Jeg kunne godt falle for en med asiatisk utseende. Men jeg ønsker helst å forholde meg til en med samme kulturbakgrunn. Jeg har hatt kontakt med f.eks. også en etnisk somalier her inne, og jeg merket at for meg var det ikke interessant å taste om kulturforskjeller og å forholde meg til en annerledes kultr.Jeg vil nok helst ha en som føler seg norsk, eller europeisk.
:-)

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 17:36

@Zitelle

Jeg lurer på dette selvsagt for å vurdere om sukker er noe for meg. Min hypotese er at jeg stiller svakere pga mitt opprinnelsessted, noe som med en gang kommer fram gjennom bildet. Dette handler ikke om politisk korrekthet (noe som er irrelevant i et forhold). Som du og andre påpeker, er kulturelle forskjeller en ekstra utfordring som gjør at folk som søker trygghet automatisk skyr unna. Men IRL vil min personlighet tre fram tydeligere og raskere, og forhåpentligvis overskygge min medfødte "risikofaktor".

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 17:39

Takker for "stå på"-støtten fra mange. Det skal jeg selvsagt fortsette med, men det er ikke det det handler om her...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 17:51

asiat

Jeg tror ikke jeg har sagt at kulturelle forskjeller er en ekstra utfordring som gjør at folk som søker trygghet automatisk skygger unna, har jeg det? :-)

Det jeg kan si er:
Ja, jeg tror det kan være en ekstra utfordring med to mennesker fra ulike kulturer. Men det trenger slettes ikke å være det! Alle forhold har ulike utfordringer, og han som giftet seg med nabojente fra Lofoten kan slite like mye som en fra Lom og en fra Kina.
Om man har sin egen trygge base og sterke identitet kan blandingsekteskap være fantastisk, fargerikt og skape et spennende liv.

Men jeg tror du har rett når du nevner utfordring i sammenheng med trygghet. Om noen trenger trygghet søker man gjerne det som umiddelbart virker tryggest. Men er det et godt utgangspunkt for et godt og balansert liv sammen?

En av mine beste venninner giftet seg med en fra Iran; Det værst tenkelige: IRAN OG MUSLIM! Skrekk og gru og fare fare for mange. Jeg har sjelden sett noen som har hatt det så godt i så lang tid. De ble sammen da hun var 20.....Jeg vil kalle de lykkelige.

SÅ! For å oppsummere: Om du er et trygt og oppegående menneske, så er det vel også et sånt menneske du søker. Da ser jeg ikke helt forskjellen på deg og meg, og at dine vanskeligheter med å finne kjæreste skal handle om hudfarge.

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 17:58

Det du sa var at ""religiøse og historiske aspektene sammen med personlig bakgrunn noe raskere ville blitt et "tema" oppe i hodet mitt". Det jeg mener er at dette kan være nok til at du nøler og avviser en henvendelse fra f.eks. meg.

Jeg mener at sjansene for å finne kjæreste ikke er vanskeligere for meg enn for deg, men sjansene for å finne kjæreste _på nettet_ blir vanskeligere for meg. Min lille ekstra utfordring vises først, og lenge før mine eventuelle kvaliteter.

Interkulturelle forhold kan være veldig givende, men uansett er det en utfordring. Men det er for så vidt ikke helt tema her..

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 18:09

Ja. Jeg sa at religiøse og historiske aspekter sammen med personlig bakgrunn noe raskere ville blitt et tema oppe i hodet mitt.
Jeg sa derimot ingenting om at dette var negativt. Det mener jeg heller ikke. Jeg mener det er annerledes bare. Om du menerat dette ville være nok til at jeg nøler og avviser en henvendelse fra f.eks deg......vel, så kjenner du meg bedre enn jeg kjenner meg :-)

Og igjen; Om du mener at du har mindre sjanse for å finne deg kjæreste her inne enn meg, så er vel også det sant? For deg?
Du har bilde, Jeg har ikke bilde. Du lurer på om du har sjans her inne. Jeg tviler ikke på at han kan være også her på sukker!
Hvordan preger tankene oss, mon tro?

Og til slutt: Det at et interkulturelt forhold kan være givende er for meg i aller høyste grad en del av temaet her, fordi det er med på å sette mitt utvelgelsesfokus bort fra hudfarge og rase til mine behov for kvaliteter hos et menneske.*Ang. nick.....hmmm*

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 18:14

Vel, jeg får satse på min annerledeshet (les eksotiskhet :)) og gi dette et forsøk til. Takk for alle innspill!

Og ja *kremt*, litt vel rask på senderknappen i sted...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 18:16

My lips are sealed ;-)

Men VIL du være annerledes? Ønsker du å selge deg selv som annerledes? Som eksotisk? Som unorsk? Som asiat?

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 18:17

Gudskjelov, hehe.. :)

Jeg selger den jeg er, har vel like få muligheter til å variere vareutvalget som alle andre her...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 18:20

Vel.
Jeg spurte en gang en person i Oslo med veldig utenlandsk opprinnelse: Hvor kommer du fra?
Han svarte uten å blunke: Nordstrand.


Man har alltid et valg :-)

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 18:23

Hehe, har også vært borti den der. Svarer litt etter forholdene. Hva man sier i en situasjon vil jo ikke endre hva man kan tilby en partner? Det er det jeg mener.

Og løsningen til Jacko inspirerer jo ikke til etterfølgelse akkurat...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 18:26

Klart det endrer hva man kan tilby en partner! Det sier noe om mange ting spør du meg :-)

Hilsen hun som definitivt selger seg selv både som annerldedes fordi hun er det og helt normal som alle andre fordi hun er det!

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 18:30

Ja, nettopp, du selger den du er, med alle fasetter og dimensjoner som det innebærer.

Så til ditt spørsmål om jeg VIL være selge meg annerledes: Ja, og nei. Jeg er annerledes, og jeg er normal, jeg også.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 18:33

Jammen da kan du vel bare være den du er på godt og vondt uten å vektlegge hudfarge så fryktelig tungt?
Så lenge du vet at du er et kupp for den rette, så kan du vel også stole på at den rette ser deg som et verdenskupp en vakker dag?

:-)

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 18:44

Den rette er nok der ute et sted, men det var dette med arena og trygghetssøkende jenter da... Min rette kan godt være trygghetssøkende, for jeg tilbyr masse trygghet. Men bildet kan ødelegge for meg...

Men som sagt, jeg skal gi sukker-jentene en sjanse til ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 10 juni 2008 18:46

Hva med å tenke at du er hot, at du er et kupp, at noen synes du er helt PERFEKT! Tankens kraft osv......

Hun som er perfekt for deg finnes jo der ute! Og vet du? Det går jo begge veier. Uansett hudfarge eller nasjonalitet :-)

Skjult ID med pseudonym asiat ti. 10 juni 2008 18:49

Believe me, jeg tenker faktisk ikke så sjeldent slik :-) Og har fått høre det en del ganger også, men fra folk som jeg ikke ville ha...

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 11 juni 2008 16:02

asiat:

Jeg har ikke vært aktiv her så mange dagene, men jeg har blitt kontaktet av en jente, og kontaktet en annen selv. Hittil har det resultert i én ganske ok date uten at jeg aner hvorfor jeg skulle være mer eller mindre heldig enn andre. Jeg liker å tro jeg fremstår som høflig, ikke veldig pågående eller direkte, men ærlig. Hvis jeg liker en profil så skriver jeg det, hvis jeg biter meg merke i teksten så skriver jeg kanskje litt om hvorfor, og hvis det bare er et attraktivt bilde så er det også en ærlig sak. Hvis det kan hjelpe andre her til å få en bedre opplevelse så var det verdt de to-tre minuttene det tok meg å poste dette :-)

Jeg mener de som påstår man må sende 100 brev for å få ett svar gjør noe galt...

Skjult ID med pseudonym Lemen on. 11 juni 2008 16:40

Nå er jeg Blendahvit selv, men det er nok av ting ved meg, både fysisk og i forhold til interesser, som nok gjør at noen ikke svarer. Da bare tenker jeg: "Too bad, det er deres tap."

Ellers er det også et poeng som flere skriver, at det nok er vanskeligere å få svar her enn på mange andre datingsider.

Skjult ID med pseudonym Lemuslemus on. 11 juni 2008 17:41

Det kan nok hende at Hr Asiat har fler fordommer å jobbe mot enn hva Ola nordmann liker å innrømme. For Ola og Kari er oppdratt til ikke å være åpenlyst rasistiske dersom de ikke kommer fra et FrP hjem, og da er man jo stemplet likvell, bare på en annen måte. Det sitter fler utlendinger i fengsel enn det sitter nordmenn, om man tar en prosentvis sammenligning, men kanskje dette skyldes politiets stereotype oppfattninger? Leter man etter kriminelle i et spesiellt miljø finner man helt sikkert noen. Alt dette kan ikke Asiat hamle opp med. Men han kan, som de aller fleste asiater, fortsette å ikke være kriminell, vise vanlig høflighet mm. På sikt vil det nok gå opp for både Ola og Kari at de aller fleste er helt vanlig, hardtarbeidende, norske statsborgere.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 11 juni 2008 17:43

Lemusiemus
Mulig du kan snakke for mange av oss, men du kan ikke snakke for meg. Jeg vet selv hva jeg mener og har gitt uttrykk for det :-)

Skjult ID med pseudonym Lemuslemus on. 11 juni 2008 17:45

Sliter Zitelle med å forstå ironi?

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 11 juni 2008 17:54

Noen ganger så sliter Zitelle med å forstå mangt og mye.

Men om dette var skrevet ironisk fra din hånd, så vil nok Zitelle si at mange, mange mennesker mener akkurat dette.
Og siden jeg ikke kjenner deg, har nok Zitelle i dette tilfellet absolutt problemer med å forstå irnonien ja :-)

Skjult ID med pseudonym asiat to. 12 juni 2008 13:01

Helt greit om man finner ut at de aller fleste er helt vanlig, hardtarbeidende, norske statsborgere. Jeg er selv hardtarbeidende norsk statsborger. Om jeg er helt vanlig vet jeg derimot ikke. Hva mener du med helt vanlig?

Uansett, et helt annet spørsmål er om man vil gå på date med en slik person, som ser annerledes ut. Min hypotese er som sagt at jeg møter en aldri så liten ekstra terskel, som forsterkes her på nettet sammenlignet med å bli kjent med noen IRL.

Skjult ID med pseudonym kit001 to. 12 juni 2008 13:22

Hos noen møter du nok en høyere terskel, mens hos andre har en lavere terskel fordi du er eksotisk

Skjult ID med pseudonym asiat to. 12 juni 2008 13:28

kanskje det, kit.. :)

Skjult ID med pseudonym FantaFree to. 12 juni 2008 13:28

Hvilken farge på kroppen har ingen ting og si. Du sier du er kjekk, men det er så relativt og smak og behag vet du. Ellers føler jeg med som den stygge andungen eller noe her inne. Ikke mange som gidder å ta kontakt for å bli kjent.

Skjult ID med pseudonym asiat to. 12 juni 2008 13:30

Hvis jeg husker historien riktig, er det nettopp den stygge andungen som vokser til å bli en svane ;-D

Skjult ID med pseudonym FantaFree to. 12 juni 2008 13:33

Jeg er selvsagt en svane, men det er visst ingen som ser det. Hehe!

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 12 juni 2008 13:53

Alle har sine preferanser og ønsker ved valg av partner. Men jeg tror at dersom man er litt "åpen" for det man ikke normalt har sett etter tidligere...kan man kanskje skyte full blink. Stort sett er vi vel single her inne? Og har tidligere valgt partner ut fra gitte kriterier eller lignende? :-)
Jeg personlig har aldri tenkt særlig over opprinnelseland, hudfarge eller rase generelt...hverken for eller imot når det gjelder valg av partner. At jeg har vært sammen med "urnorske" blonde gutter er kanskje litt tilfeldig, når jeg tenker meg om.

For min egen del må jeg innrømme jeg ser på utseende først, (som de fleste av oss, selv om vi nekter å innrømme det...;-))
Og jeg har min greie på hva jeg synes er vakkert og ikke...tiltrekkende og ikke...osv. Og jeg kan finne skjønnhet i alle, det gjelder bare å ta seg tid til å se...og se etter mer enn det som møter øyet ved første blikk.

(Blir forresten litt forundret over de som avfeier en potensiell etter èn date, dersom kontakt i utgangspunktet har vært bra...og kjemi er god. Det er faktisk vanskelig å innfri på første date for mange, har jeg forstått - og da vil man nok vise seg fra en "bedre" side ved en ny sjanse. Slappe litt mer av. *s* Bare sånn apropos...)

Skjult ID on. 27 juli 2011 09:06

Hei asiat,

følger du fortsatt med på tråden`din?

Skjult ID med pseudonym Everett on. 27 juli 2011 09:09

En tråd fra 2008...

Skjult ID med pseudonym 177 on. 27 juli 2011 11:25

Noen hevdet oppi her at hans problemer med å få respons kanskje ikke skyldes hans etnisitet, men hans høyde - siden asiater ofte ikke er så veldig høye. Like etterpå repliserte asiat at han er høy - 180, så det kunne iallefall ikke være problemet.

Men jeg vet ikke helt jeg. Svært mange menn som oppgir 180 er egentlig i området 172-178. Dette ifølge internasjonal forskning, og det kan se ut til å stemme også her inne. Høydefokuserte damer legger etterhvert merke til dette, og vil kanskje legge lista enda høyere.

Selv har jeg eksperimentert med å oppgi 192. Og jeg har vært på andre nettsteder her høyden ikke var et påkrevd parameter, skrev bare at jeg var "stor". Det er rart med det, men datene formelig rant inn ;-)

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 27 juli 2011 14:11

var ikke dette et tema i programmet til Lyngbø og Herland for et par uker siden?

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/759889/ -> (spol til 36:45)

Skjult ID med pseudonym frøkemilla on. 27 juli 2011 16:21

Slettest ikke noe bakdel å være asiatisk nødvedigvis... Har du sett Tadd fra årets sesong "so you think you can dance"??? Holy smokes! :)

Skjult ID med pseudonym werter1 on. 27 juli 2011 16:37

@(Skjult ID ) - tir 10 jun 15:26
58 menn per dame her på sukker ? Vær så snill å si at det ikke er sannt. Tror det er like godt at jeg gir opp her først som sist...

Skjult ID med pseudonym sans on. 27 juli 2011 16:51

Wiiiih! Min første kjæreste var av asiatisk opprinnelse. Knakandes kjekk kar, og temmelig hot. ;)
Aaah, puppy love! :D hihi! *ler og mimrer*

Altså: ittno problem med asiatisk utseende, TS.
(ingen andre etnisiteter, heller, for den saks skyld :) )