Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig respons

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pft ma. 10 sep. 2012 21:37

Jeg har skrevet en del hyggelige kommentarer til jenter her på sukker, men svarene lar pent vente på seg. Hvorfor er det sånn? Koster det egentlig så mye å gi et høflig svar tilbake?

Fullstendig klar over at jeg ikke er Brad Pitt eller lignende, men er jenter her inne virkelig så overfladiske?

Skjult ID med pseudonym mann ma. 10 sep. 2012 21:41

Neida, de er ikke overfladiske, de er bare Guds gave til mannen og forventer det samme tilbake ;)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 10 sep. 2012 21:45

Det er vel ingen som skriver til noen her uten at de liker bildet til vedkommende? Så du er vel like overfladisk....

Når du ikke får svar, kan det tyde på at du har lagt lista litt for høyt, altså skrevet til jenter som kan velge blandt menn som er fysisk mer attraktive enn deg.

Men husk at de også bare baserer seg på bildene av DEG. Du kan forsøke å forandre profilbilde og se om du får bedre respons. Funker ikke det, må du rett og slett senke kravene til jentenes utseende. Sånn er livet. Vær også nøye med at du faktisk passer inn i de "kravene" jentene har satt, om alder og geografi og sånn. Selv gidder jeg ikke alltid å svare dersom jeg får melding fra noen som ligger totalt utenfor mine "krav". Jeg føler ikke at jeg skylder noen det. Det står på profilen min hva jeg ser etter, og det forventer jeg at folk respekterer.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym zzz ma. 10 sep. 2012 21:47

Med mindre du er veldig attraktiv så kommer du ikke til å få så mye respons her inne dessverre. Det er bare sånn det fungerer her.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk ma. 10 sep. 2012 21:47

Jeg er Brad Pitt og får heller ikke respons...
Du er nok ikke alene. Merkelig nok er det de meldingene jeg av og til har sendt med veldig fleipete eller tåpelig spørsmål (mest for moro), til damer langt vekk og som er uaktuelle geografisk, som har fått kjappest respons. De meldingene hadde jeg aldri turt å sende til ei jeg likte veldig godt her inne. Absolutt et tema for en psykologistudent å skive oppgave om :)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 10 sep. 2012 21:52

Eplekjekk: det blir en fryktelig kort oppgave, da! Man kan jo bare si det slik: når du ikke har noe å tape, tør du å satse :)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 10 sep. 2012 21:53

mann: kan du med hånden på hjertet si at du aldri har avvist ei jente pga utseende?

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 10 sep. 2012 21:54

Avstand er både romantisk og trygt. Romantisk fordi det er sjarmerende at du tar kontakt til tross for at du er langt vekk, og trygt fordi det sikker ikke kommer til å bli noen sjans for at dere treffes.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk ma. 10 sep. 2012 21:56

@nyfikendam
Jeg føler at jeg enten kan fortsette med en noenlunde trygg anonym tilværelse her inne eller stå frem og bli beryktet her på forumet.

Av hensyn til egen sikkerhet så planlegger jeg å ta en sånn tradisjonell "snakke med fysisk levende person av motsatt kjønn ute på byen opplevelse" ved en passende anledning. Veldig skummelt, men kanskje nødvendig :)

Skjult ID med pseudonym Pompadour ma. 10 sep. 2012 22:00

Jeg ser heller ikke ut som Brad Pitt eller noen annen smukkas, men får da innimellom svar på meldingene jeg sender. Kanskje blir det en date av det, har også blitt et forhold ut av det.

Selvsagt får jeg ikke alltid svar, svarer ikke alltid selv, men har grei svarprosent. Nå sender jeg veldig få meldinger da, kun til dem jeg synes det virker jeg har mye felles med, kan ha noe med det å gjøre.

Men at det kan være litt frustrerende og at man kan få en knekk i selvtilliten av manglende svar, er det liten tvil om.

Prøv videre :-)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 10 sep. 2012 22:01

Eplekjekk: do it :) skummelt, men etterpå vil du sikkert være litt fornøyd med deg selv. Uansett hvordan daten går, så har du fått sosial trening!

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 10 sep. 2012 22:03

Med mindre du har ett fantastisk bra profilbilde vil du nok sannsynligvis bli værende her inne ganske lenge uten å finne noen..

Det finnes selvsagt unntak, men jeg har vært her inne i 2 år og ser veldig mange av de samme ansikten nå som jeg gjorde for 2 år siden.

Derfor gjør jeg det eneste smarte.. Jeg avslutter abonnementet mitt som går ut i dag eller i morgen.. Betaler bare 50 kroner, men det er ikke verdt pengene...

Nei, jeg er ikke bitter. Bare veldig veldig skuffet. Satser på at ting blir bedre i "virkeligheten". Her inne er det i allefall håpløst vanskelig å komme i kontakt med folk.

Lykke til.. Du trenger det.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 22:04 Privat melding

Er nok ikke lett å få kontakt her inne om man bare belager seg på kontakt gjennom meldinger, vi er så mange og det er vanskelig å gjøre seg opp en mening om man liker noen bare ved å se bilder og lese profil, og det er heller ikke alle det faller naturlig for å skulle møte en fremmed person, det er faktisk ikke alle som er drevne i datingspillet :-)

Vil anbefale at dere blir med på de formelle sukkerfestene og gjerne selv tar initiativ til sosiale sammenkomster, noen av oss har gjort det før og ned stor suksess. I vinter var der noen som arrangerte aketurer og andre kallet sammen folk til fredagspils, her er det bare fantasien som setter grenser. De som har lyst og anledning stiller opp, og vi har erfart at det blir en orntlig hyggelig gjeng og ikke sjelden blir der gjerne et par eller flere av slike sosiale sammenkomster :-)

Jeg har selv fått gode venner, både jenter og gutter, gjennom disse sammenkomstene, og det er gjerne en mer naturlig setting enn å gå på date med en person om gangen :-))

Sååå, istedenfor å gi opp, tenk heller over hva du vil finne på for neste sosiale sammenkomst, og det behøver ikke være i Oslo, sukkerfolket har vi Norge rundt ;-)))

Hæv fønn folkens, kjærleik er bra og peace and love og alt sånt :-)))

Skjult ID med pseudonym mann ma. 10 sep. 2012 22:04

@nyfikendam

Nei, selvfølgelig har det skjedd at jeg har avvist ei jente fordi jeg ikke fant henne attraktiv. Men nå er det sjelden jeg må avvise noen i det hele tatt, ettersom selv ekstremt uaktraktive kvinner sjeldent tør å ta initativ.

Faktisk skjønner jeg godt at kvinner har høye krav. Når man er vant til å bli sjekka opp på byen av gutter i alle "klasser" som ikke er så nøye med hvordan hun ser ut så lenge hun er villig, så er det forståelig at det er vanskelig å senke kravene på et senere tidspunkt - da fortsetter man sikkert å bli med disse "supergutta" hjem i håp om at en av dem til slutt er seriøs. Hadde sikkert gjort det samme jeg hvis jeg var dame. Men det gjør det ikke akkurat mindre frusterende :-/

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 10 sep. 2012 22:06

Doooon't worry @Eplekjekk, jeg skal holde deg i handa, da går det bra serru :-)))

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 10 sep. 2012 22:08

mann: vi kvinner blir også ignorert og avvist her inne....

Det er nok bare unntakene som har masse meldinger og action her.

Skjult ID med pseudonym KONGEN ma. 10 sep. 2012 22:16

Hva er en "en del meldinger"?

Du bør være obs på at mange menn opplever ensifret svarprosent. Så hvis du da skal ha noe hell, må du sende meldinger. Mange meldinger. Ta deg flid med å skrive virkelig gode meldinger og helst med et godt språk. Sender du "hei" eller "hatt en god helg" eller enda værre "deilig rumpe/puppet/fitte" osv så skiller du deg ikke ut. Hvis du da heller ikke har et profilbilde som skiller seg ut, så ligger du dårlig ann. Det er ikke noe galt med dette eller damene her inne, det er slik nettdating er!

Så tips til deg: Gå til fotograf og få tatt noen skikkelige bilder av deg. Det trenger ikke være i studio, gjerne utendørs. Så skriver du GODE meldinger. Vær morsom og vis humoren din(hvis du har noe slikt) i meldingene. Unngå plumpe ting. Prøv litt forskjellige ting og skriv til mange jenter.

Sikt høyt og stå på.. Gjør du dette vil du garantert kunne date flere ganger ukentlig om det er det du ønsker.

Skjult ID med pseudonym mann ma. 10 sep. 2012 22:20

@nyfikendam

Det går nok begge veier ja. Uansett vet jeg at det hjelper fint lite å klage på det her :)
Aqueena har nok det beste tipset, jeg skal prøve å henge med på de tingene som arrangeres av diverse her inne når jeg har anledning. Det vil uansett kunne være hyggelig å bli med på :)

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 10 sep. 2012 22:22

Kjære vene da folkens, om man ikke får napp her inne er ikke ensbetydende med at menn eller kvinner har så skyhøye krav! Dette er IKKE en kjærestebutikk, det er et møtested hvor man kan oppnå kontakt, en mulighet i tillegg til den virkelige verden der ute, det er ikke bare å trykke klikk klikk katsjunk så får du fiks ferdig dame/ mann levert hjem på døra... Og med bytterett om størrelsen var feil!

Her finner dere et snitt av samfunnet, folk fra alle stadier og faser i livet, noen rare, noen skumle, noen søte, noen greie, osv... Her har du alt, vi er mange tusen og vi ser heller ikke alle, vil tro nettet hadde brutt helt sammen om vi skulle kunne se alle samtidig :-)

Take it easy, bli med på fester som sukker og andre forummedlemmer arrangerer, og bli med på sosiale tilstelninger på privaten, og ikke bare hos venner, søk deg ut og finn flere venner og flere miljøer. Jo flere steder du eksponerer deg, jo større sjans for å møte på nye mennesker og kanskje det spesielle mennesket som hjertet banker ekstra fort for...

Ikke sutre over at sukker ikke er verdt pengene osv... Sukker gjør en glimrende jobb med å legge til rette for at vi kan møtes, hva som skjer videre da er jo opp til oss :-)

... Og folkens, sutring er IKKE tiltrekkende, men det er derimot utadvendthet, positivisme og glede, sender du gode signaler har du større sjans for å tiltrekke deg noen enn om du starter profilteksten med noe a la ... Jaja... Får prøve litt til da...! Sukk!

Og ikke minst, når flørta du sist? I det virkelige liv? På bussen, ved grønnsaksdisken? Flørting er undervurdert!!! Sett deg et mål at du skal flørte minst en gang/ gi minst en kompliment om dagen... Åpne døren for damene...bare det vil gjøre underverker...ikke minst gjøre deg glad ;-)))

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 10 sep. 2012 22:25

@Aqueena

AMEN!:-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 22:25 Privat melding

Herlig @Mann:-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 22:25 Privat melding

Det at de ikke svarer, kan vel være like greit. Du kan trygt tolke det som at de ikke er interessert, og du trenger vel strengt tatt ikke å vite hvorfor.

Noen ganger blir et høflig svar med en helt grei avvisning dårlig mottatt, så det kan hende at det er derfor enkelte ikke svarer.

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 10 sep. 2012 22:32

Er helt enig med deg i at sutring ikke er noe særlig tiltrekkende Aqueena, men det er tydeligvis en utfordring å faktisk komme i kontakt med folk her inne. Jeg har f.eks. fått over 1000 besøkende over perioden jeg har vært her inne. Jada, det er mange som har hatt mye flere innom profilen sin, men det gjør jo ikke saken mer positiv. Har også sendt flere hundre meldinger, og svarprosenten er ganske lav. Kanskje 10% som svarer, og 90% av dem svarer på første melding at de ikke er interessert. Eller bare enkeltord som NEI. JA. HÆ?

Mitt inntrykk er at det er mange som er her inne for å få selvbekreftelse uten å være på utkikk etter en kjæreste.

Flørting i det virkelige liv er definitivt undervurdert. Men det er mest effektivt når man IKKE er på byen og drikker.. Ta det i andre anledninger.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 10 sep. 2012 22:44 Privat melding

Nja... Vet ikke helt @Boble, det er vel også en uskreven regel at hvis man ikke får svar betyr at de ikke er interessert, noen får kanskje mange meldinger andre inne, noen er kanskje ikke inne på sukker så ofte, og vi er alle forskjellige, det er ikke godt å si...

Skjønner du har sendt mange meldinger, men skriver du da personlige meldinger som viser at du har lest profilen ordentlig?

Kvinner er som menn, de ønsker å bli sett og "hørt"... Lykkes du i å forstå litt hvem de er, så er det ikke så umulig å få innpass serru, men det krever litt ekstra arbeid fra deg :-)) ... Men selv det er ikke bankers, man vet stort sett hva man finner tiltrekkende og det er heller ikke alltid at det klaffer. Kunsten er å ikke ta slikt personlig, du blir inne mindre pen eller mindre lekker om ikke akkurat den eller den personen fant deg tiltrekkende, for ham eller henne, der finnes andre som vil falle pladask for deg... Og jeg gjentar meg selv; gå ut og vær sosial, da skjer magic ;-)))

Jeg kan kun snakke for meg selv og har absolutt hverken behov for noen bekreftelse eller selvhevdelse, vet godt hvem jeg er og hva jeg har å fare med... Likefult husker jeg ikke sist jeg skrev en førstemelding til en kar! Er mer avventende og ser om en herremann fanger oppmerksomheten min og får det til å krible ... Er bare ikke modus for å jakte :-) Men jeg har god tid og i mellomtiden kan jeg jo være her og passe litt på dere; at alle oppfører seg pent og slikt ;-)))

Goklem mor Aqueena

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 10 sep. 2012 22:50

Du får ha lykke til du da Aqueena. Jeg orker ikke mer. Man kan si at man ikke tar avslagene personlig, men etter 3-400 avslag blir man påvirket. Jeg har langt bedre suksess i virkeligheten, så jeg tror jeg går tilbake der:)

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 10 sep. 2012 22:57

Helt iorden det @Boble, du gjør det som er rett for deg :-)

Men før du stikker fra sukkerverden, har du tenkt å bli med på sukkerfesten da? Den kommer opp ganske så snart, det kunne være verdt en sjanse?
;-)))

...og et lite hint, jeg tiltrekkes mer av menn som ser etter løsninger enn alle mulige grunner til at ting ikke går... Om du har sendt så mange meldinger, så har det kanskje blitt litt for mange og det har tappet deg for energi... Og energi kan faktisk leses mellom linjene ;-)) ... Du kan jo teste ut meldingene dine på ei venninne og se om der er ting du kanskje kan skrive annerledes... Bare som et lite tips ;-))

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 10 sep. 2012 23:00

Det har vel ikke noe å si hvor mange avslag man får, alt man trenger in the end er vel at ei ikke gjør det?

Skjult ID med pseudonym Lies ma. 10 sep. 2012 23:04

Hvis Brad Pitt hadde skrevet en melding med "hei, har du hatt en fin helg", hadde jeg nok ikke svart ham heller.

Jeg er en av synderne som ikke svarer på alle meldinger. Men ærlig talt, en kort intetsigende melding står i helt ekstrem kontrast til det jeg skriver i profilteksten min om hvem jeg er og hva jeg søker. Hvis det ikke er ett eneste ord i meldingen som tyder på at avsender overhodet har lest profilteksten min, orker jeg bare ikke svare. Kunne sikkert sagt "Nei takk", men syns virkelig manglende svar sier sitt. Og "Nei takk" lyder så krasst syns jeg...

Syns virkelig folk burde slutte å syte over at alt dreier seg om utseende. Det er ansvarsfraskrivelse...

Men jeg vet selvfølgelig ikke om det er så korte meldinger trådstarter her pleier å skrive - det var nå bare enda en klage over de som klager;)

Skjult ID med pseudonym cicero ma. 10 sep. 2012 23:07

@Lies

Det er en hårfin balanse det der. Skriver man for mye igjen blir folk som regel bare skremt. :)

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 10 sep. 2012 23:08

Agueena, kommer nok ikke på denne sukkerfesten. Men jeg skal holde øynene åpen for neste fest.

Jeg har svartmalt situasjonen litt. Har fått noen dater er på sukker, og har til og med fått pels på knaggen ved en anledning, selv om det ikke var det som var det overordnede målet. Så for all del. Sukker funker greit om man gidd å bruke tid og ikke overvurderer seg selv på hvem man har draget på.

Nå går jeg og legger meg, og siden abonnementet mitt går ut ved midnatt så er det vel siste melding fra meg i denne omgang.

Lykke til, hold koken og stå på så lenge dere gidd;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 10 sep. 2012 23:12 Privat melding

Får jeg ikke svar, så har jeg skrevet til feil mann :)
Så da har jeg jo et svar uansett, samt at det jo ikke er disse mennene sin feil at jeg velger å skrive til feil menn :P

Og får jeg avslag, så har jeg jo også skrevet til feil mann :)

Så skal jeg ta noe personlig, så må det jo være at jeg er dårlig til å pille ut de som er riktig for meg å skrive til.
Og ikke at de ikke finner meg attraktiv nok på en eller flere måter, for det er jo ikke noe verken de eller jeg kan noe for :)

Skjult ID med pseudonym Lies ma. 10 sep. 2012 23:24

@cicero - Syns ikke den er sååå hårfin. Et par avsnitt, der i det minste noen av ordene refererer til noe jeg har skrevet, er alt jeg ber om. Men det trenger så klart ikke være en avhandling. Men det hadde ikke skremt meg:) Blir heller ikke så interessert av kommentarer om utseendet mitt. Det må liksom være noe mer...

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 11 sep. 2012 19:58 Privat melding

Hahaha @Poppy, så først kommentaren din nå, hehehe takk og gooooklem :-)))

Helt enig @Musiclips :-)) Avslag eller manglende svar forteller ingenting om deg, kun at du nok inne var deg vedkommende så etter, og ferdig med det! Der finnes så mange flotte og nydelige mennesker... Og tenk om han/hun hadde svart og dere hadde satt igang et halvhjerta forsøk... Og 3 måneder etter møtte du DET mennesket som skulle hatt den plassen ved din side... er ikke alltid meningen eller at tiden er inne når du har lyst til at den skal være der...

Som jeg leste et sted: Heart; please love when you are ready, not when you are lonely!

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 sep. 2012 20:06 Privat melding

Huff kjøttmarked...hva er det jeg har begitt meg ut på. Dere finner meg ved disken over kvalitetskjøtt i såfall.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 11 sep. 2012 20:13 Privat melding

Profilbildet betyr mye. Jeg får mye bedre respons med det jeg har nå enn de forrige jeg hadde.

Det er mulig det er aldersforskjeller her, men jeg opplever å få svar på de fleste meldingene jeg sender her. I hvert fall godt over halvparten.

Jeg slites mellom å bestemme meg for om jeg skal ta initiativ selv, eller bare følge opp initiativ fra andre. Det siste er jo greiere, for da vet man at responsen kommer tilbake. I det hele tatt er spillet med å flørte og få bekreftelse en deilig rus. Bare så synd jeg misliker å spille på flere hester. :-)

Men herlig å ha et opplegg på gang. Så hvem vet når jeg logger av her. :-)

Skjult ID med pseudonym Minney ti. 11 sep. 2012 21:43

Noen som kan fortelle meg hvor grønnsaksdisken er? :P

Kjøttmarked er ikke helt i min gate B-)

Eller sjokoladehylla, da snakker vi lekkert :D

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 11 sep. 2012 21:47

@Aqueena

No worries:-))

@Stevia

Aha, så bra for deg da!:-) Jeg HÅPER du kan logge av her snart. Du er en flott mann er du!:-)

(mann 57 år fra Oslo) ti. 11 sep. 2012 22:03 Privat melding

@poppy
tusen takk. Unner deg å logge av snart også. Skjønner ikke at du ikke finner riktig mann snart.

@Minney
Ta deg en liten tur fra Grimstad til Arendal og Heimdal sjokoladefabrikk. Der kan du få all slags lekkerier i sjokolade, De kan sikkert lage noe som ser ut som grønnsaker.
Og de har noe "kjøttlignende" med påskrift i passende underbuksehumor. :-)

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 11 sep. 2012 22:06

@Stevia

Takk for det. Ikke sikkert jeg finner han her inne. Jeg har jo mine preferanser vettu...Ikke så lett daaaa!;-))

(mann 57 år fra Oslo) ti. 11 sep. 2012 22:11 Privat melding

@poppy
Ser selvfølgelig den. Men er likevel overrasket over at ikke noen har villet kjenne på sine sider i retning av dine ønsker.

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 11 sep. 2012 22:15

@Stevia

Hehe, joda, men HELT tørt har det jo ikke vært. Jeg har jo møtt en del her inne. Og vært på en del dater. Det har bare ikke klaffet helt fra begge parter:-) Men snart skal du se. Så finner jeg han. Det er så spennende å ikke vite noe enda. Jeg gleder meg såååå mye :D

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 11 sep. 2012 22:30

Det kommer til å bli helt topp, poppy

Skjult ID med pseudonym basf ti. 11 sep. 2012 22:30

samme greien igjen. vell med mindre du er muskelbygger og ikke har ett tryne som passer tv3, så vil ikke dem vanlige damene ha noe med deg å gjøre her.

Møter du dem ute på byen eller hvor det måtte være, kan det bli noe helt annet. Snakker av ærfaring, har selv møtt jente her som ikke svarte men som tydelig ville prate og flørte irl. så ikke ta deg nær av dette, dem evner bare ikke å se utover ett profil bilde og tørr ikke ta sjansen på at du kanskje er totalt anderledes en det profil og bildet viser dem. punktum.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 11 sep. 2012 22:34

Handler bare å sende til den rette, ikke alle de andre :P

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 sep. 2012 23:07 Privat melding

Tror nok det er veldig mange som ikke kommer i kontakt med en eller ei de hadde passa veldig godt sammen med. Hva er det man egentlig tar avgjørelsen på? Et bilde, en tekst på profilen...for å være helt ærlig, så forteller det meg veldig lite om en person passer eller ikke. Det er sånn man finner ut etter å ha snakket sammen litt.

(kvinne 32 år fra Rogaland) on. 12 sep. 2012 21:53 Privat melding

Har fått brev fra kjekke menn her inne,og skrevet en del selv. Profil og bilde er avgjørende for meg. Men nå nettopp ble jeg blokkert av en for første gang og synes det var rart hehe. Tross alt så var det han som skrev først,også blokka han meg bare. Lure på hva som er feil i hans hode? Jeg må nesten ler litt. Ellers da,hvordan har ellers sukker folk her i kveld? :D