Alle innlegg Sukkerforum

datet ei, men ikke interessert

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Østfold) ti. 11 sep. 2012 23:20 Privat melding

Har datet en jente i en liten periode, men har innsett at vi ikke passer sammen. Ulikt syn på ting og lite til felles. Da jeg nevnte for henne at jeg ikke ville treffes mer, var hun helt på gråten og nærmest tryglet om å prøve videre. Hva sier man til en slik jente? Har vært oppriktig med henne, men hun sier vi skal prøve videre. Hun tar ikke nei for et nei. Bør jeg unngå all kontakt, i håp om hun gir seg?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 11 sep. 2012 23:25

Forholdet vil jo ikke bli noe om den ene ikke vil, klart det er veldig vanskelig for den som vil mer, men sånn er det bare. Du må gjøre det om er rett for deg.

Skjult ID med pseudonym UP Yours ti. 11 sep. 2012 23:28

Skal du slå opp med noen må du gjøre et rent og klart brudd.

Ikke vingle frem og tilbake. Ikke "oh, må tenke litt" osv. Ikke hold henne på gress eller i troen om at hun kanskje får deg. Slike ting gjør deg bare til et rævhøl. Hverken mer eller mindre.

Helt ærlig? Tror du den utopiske drømmedamen finnes?

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 11 sep. 2012 23:30

Du må jo bare gå for det som er riktig for deg, er jo ikke vits i å fortsette med en person som du ikke er interresert i. Hvis ikke så går du jo på akkord med deg selv og det er heller ikke rettferdig overfor henne selv om hun tydeligvis ikke ser det akkurat nå.
Ville tatt meg tiden til å forklare det en gang til og sett om hun forstår det bedre denne gangen og evt unngått mer kontakt i ettertid.

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 11 sep. 2012 23:30

Å drive å trygle noen om å være sammen med/date de er jo som å sage av seg begge armene med en smørkniv. Du har (om jeg forstod deg rett) sagt i fra om at dere ikke passer sammen om at du vil avslutte før det blir for seriøst og noen skikkelig såret.
Så lenge du har gitt beskjed på en ren og pen måte, samt tydelig, så kan jeg ikke se at du skal fortsette å måtte ha kontakt med henne dersom hun ikke respekterer ditt valg. Dessuten, det er mye lettere å komme over noen man ikke har kontakt med daglig/ukentlig, noe du kan tipse henne om...
Gudd løkk iallefall!

(mann 36 år fra Østfold) ti. 11 sep. 2012 23:31 Privat melding

Up yours - nei, men andre damer må det vel finnes :-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 11 sep. 2012 23:41 Privat melding

Ulikt syn på ting og lite til felles er jo et dårlig utgangspunkt for å bygge et livslang forhold :)
Og det er bedre at du gjør det helt slutt nå enn å hale det enda mer ut.

Dette med å date, bli forelsket, kanskje få følelser for noen, er jo noe som kan gjøre "vondt" for den ene eller begge parter når det tar slutt. Men det er en del av hele greia, og noe vi alle overlever selv om det kan føles tungt der og da :)

Så følg hva du selv føler, og ikke forsøk å ta mer hensyn enn du må. Har du vært høflig, grei og ikke minst TYDELIG OG KLAR på at du ikke vil mer, så må hun bare godta det :)
Jo mer tydelig du er, og jo klarere grenser du setter slik sett, desto fortere vil hun komme seg videre :)

(kvinne 32 år fra Rogaland) ti. 11 sep. 2012 23:45 Privat melding

Hadde det vært meg,så hadde jeg kuttet ut alt kontakt. Akseptere hun ikke en nei,så kommer dette ikke til å ende godt likevel. Du har jo sagt at det fører ingen vei. Og da synes jeg at for å respektere deg selv (du vil ikke innlede et forhold med henne) og henne (hun muligens betatt av deg) kutte ut alt kontakt. Men dette er jo opp til deg som vet best
Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 sep. 2012 23:55

Psychobitch alert!

Har du vært ærlig med henne og ikke levner noen tvil om at du ikke er interessert og det ikke fungerer, så er eneste alternativ å kutte all kontakt.
Så er det bare å håpe på at hun ikke dukker opp på døren din. :P

(mann 38 år fra Østfold) ti. 11 sep. 2012 23:58 Privat melding

Run Forrest, RUN!

Skjult ID med pseudonym Khione on. 12 sep. 2012 00:03

Om du hører sangen til Klovner i Kamp "kaninkoker 2", i det fjerne, så bør du ta beina fatt ja...