Alle innlegg Sukkerforum

Bruk av hjerter...

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Vestfold) on. 12 sep. 2012 06:10 Privat melding

Er kanskje ikke den mest aktive på annet enn forumet om dagen... Men når jeg nå kikket igjennom litt lister etc er det en tanke som slår meg.

I starten (hvor man kanskje er litt sjenert og usikker på hvordan ting funker her inne) så satte jeg hjerter på jenter jeg synes så interessante ut. Det ga ingen eller svært lite respons. Mulig jeg gjorde det på feil jenter. :) men vet jo at jeg selv har vurdert et hjerte FRA en jente som et hint om at de ikke ville ha noe i mot en melding... Og det gjør det jo litt lettere...

Så får jeg av en eller annen grunn en følelse av (etter å ha vært på forumet her) at en del jenter kanskje ville anse noen GUTTER som kun setter hjerte som alt for passive og "feige". Altså nesten direkte negativt.

Er dette en korrekt antakelse eller ligger det andre tanker og motiver bak en jentes vurdering av mottatte hjerter???
Er det ulik vurdering av gutter og jenter??
Er det melding eller gi F.. som gjelder?

Skjult ID med pseudonym rakel on. 12 sep. 2012 07:03

Hjerter besvares ikke i det hele tatt, ikke sikkert jeg biter meg merke i at jeg har fått det engang.

Skjult ID med pseudonym Frk.Ingus on. 12 sep. 2012 07:34

Jeg har prøvd å snu litt om på akkurat det der. Når folk satt hjerter på meg før, og ikke "gadd" følge det opp med å sende brev, tenkte jeg at da kan det ikke ha vært så viktig. Men nå ser jeg på det litt annerledes, og det er at setter en kar et hjerte på meg uten å sende meg brev, er det ikke for at han ikke gidder kontakte meg, men han setter et hjerte for å vise interessen (eller er nysgjerrig), så får det være opp til meg om jeg vil ta kontakt eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 12 sep. 2012 09:51

Et hjerte er som å bevisst møte blikket på et utested. Man kan følge det opp eller la det være. For min del synes jeg det er naturlig å sjekke profilen til den som sendte hjertet, og eventuelt sende en melding.
Den datingen jeg holder på med nå, startet med et hjerte til meg.

Skjult ID med pseudonym mmmMartin on. 12 sep. 2012 09:59

Hmmm.
Godt sagt Stevia.
Tror du det er kjønnsforskjeller på hvordan det oppfattes og følges opp. ?
Jeg er nemmelig pt helt enig i din tolkning!

Skjult ID on. 12 sep. 2012 10:08

Æ syns det e koselig å få hjerter! Sende gjerne melding tilbake...og så e kontakten igang!

(kvinne 49 år fra Buskerud) on. 12 sep. 2012 11:38 Privat melding

Sannelig om jeg vet! Det jeg synes er merkelig, er når jeg mottar et hjerte, sender en melding tilbake, ogå ikke får svar... DET forstår jeg ngen verdens ting av :/ Men så er det i grunnen rett mange ting jeg ikke helt skjønner meg på her inne når sant skal sies da :D

(mann 46 år fra Vestfold) on. 12 sep. 2012 12:02 Privat melding

Hehehe. Opplevd det samme en gang. Og ble i tillegg blokkert! Ikke aner jeg hva som skjedde ;) løp nok å gjemte seg under senga når hun så at noen faktisk reagerte ;)
Verden her inne er ikke til for å forståes.
Like uforklarlig som kjærligheten i seg selv er det å forstå noens adferd her inne ;) en må bare lære seg å ta det med et smil og tenke. Jaja. Sånn er det med den saken. Eller - Det er som det blir når det ikke gikk som det skulle :-D

Skjult ID med pseudonym nozits on. 12 sep. 2012 12:11

Jeg må innrømme at jeg sjekker profilene til de som sender meg et hjerte, men sender ikke melding tilbake. Men jeg har svart på alle meldinger jeg har fått! Jeg tror kanskje jeg tenker at et hjerte bør følges opp av en melding... Interessant å se de andre reaksjonene her - kanskje jeg skal begynne å tenke litt annerledes, jeg óg :)

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 12 sep. 2012 12:20 Privat melding

Nøyaktig det samme som mmmMartin har jeg også opplevd opptil flere ganger.
Jeg mottar hjerte og deretter så sender jeg melding som ikke responderes.
I tillegg så ser jeg jo at meldingene leses. Av og til følelse det ut som noen sitter å venter på å bli bergtatt eller målbundet :p Så pluss i boken hvis man er av dem som faktisk viser interessen.
Om man ikke er interessert så synes jeg at man kan si fra om det, det er jo ikke sånn at man MÅ ut på date om man tar seg en prat. Så null respons når man har vist litt interesse med hjerte eller at man stopper å svare på meldinger plutselig er en uting.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 sep. 2012 14:41

Hvis folk hadde klart å bruke hjerter rktig så kanskje vi kunne fått redusert klagetrådene om manglende svar på meldinger her inne.

1. En person gir et hjerte til en person de er interessert i å bli bedre kjent med.

2. Hvis du som da får hjerte er åpen for kommunikasjon fra vedkommende, gi et hjerte tilbake.

3. Du som startet med å gi hjerte har nå fått grønt lys til å sende melding og sjansen er relativt stor for å få svar.

Er ikke så jævlig vanskelig egentlig. Men av en eller annen grunn er det nesten ingen som praktiserer disse kjørereglene her inne.

Skjult ID med pseudonym Salomé on. 12 sep. 2012 15:51

M´kay:P

(mann 31 år fra Akershus) on. 12 sep. 2012 17:13 Privat melding

Jeg bruker hjerter som et slags bokmerke.

Jeg studerer for øyeblikket, og noen ganger under en kjedelig forelesning så titter jeg innom sukker. Finner jeg noen som jeg blir interessert i å skrive et brev til så gir jeg dem et gult hjerte for å lettere kunne finne tilbake til dem senere.

Det er ytterst sjeldent noen besvarer et hjerte, og det er brukes på mange forskjellige måter som du sikkert ser ut i fra alle de forskjellige svarene på tråden.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 sep. 2012 17:20

Men nå har de jo kommet med en ny funksjon, så ingen grunn til å bruke hjerter som bokmerke lenger. :P

Skjult ID med pseudonym cicero on. 12 sep. 2012 18:15

Gjør akkurat det samme som @Loras. Setter hjerter for å notere til meg selv noen som virker interessant ved første blikk og som jeg tror er verdt å ta kontakt med når jeg har både tid og hjerneceller til å knote ned en førstemelding.

Skjult ID med pseudonym mann 35 on. 12 sep. 2012 18:24

Har sendt haugevis med hjerter uten å få et svar eller et hjerte tilbake..
Det er flere som for meg er aktuelle kjæreste emne, men jeg orker ikke skrive et helt romantisk personlig brev til hver enkelt..

Som det står over her, de må da f.. meg kunne gi et hjerte tilbake hvis de i utgangspunktet er interessert i deg..

Har vel sende oppunder 200 hjerter uten respons. Kun ved melding og da av ytterst på igjen.. Hmmm!! snakk om tilbakemelding karer!!

Det er jo snart ikke flere interessante jenter med brukbar score igjen på min kant av landet..

Sukkerfesten blir siste sjangse jeg gir dette mediumet her..

Blir det ikke noe conection eller kontakter/betjendtskap/vennskap med andre jenter, så blir ihvertfall min profil ganske så passiv og kommer nok ikke til å sjekke den hver dag lenger.