Alle innlegg Sukkerforum

For kravstor?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hei on. 12 sep. 2012 09:24

Har drevet og vekslet meldinger her med en jente. Praten gikk fint for seg, men da vi kom til det med hva vi jobbet med, sa hun at hun ikke jobbet og har ikke hatt stødig jobb på lenge. Da bestemte jeg meg for rett og slett å avbryte kontakten, i og med at jeg jobber utrolig mye og klarer ikke å bli sammen med ei som ikke jobber. Da svarte jeg henne med at vi nok ikke passer sammen. Til det blir hun kjempesur, og sier jeg er for kravstor. Ja ha, er det for kravstor å kreve at en du går i forhold med har en jobb?

Hva synes dere? :)

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 12 sep. 2012 09:39

Jeg synes det er interessant å vite hva hun da velger å fylle dagen med, og hvordan hun sørger for sin økonomi.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 12 sep. 2012 09:50 Privat melding

Dere høres ikke ut som noen god match, nei.

Selv jobber jeg for å leve og ikke omvendt :) Så for min del ville det ha passet dårlig med en som bare jobber og jobber og jobber og jobber og jobber og syns det er fint å skryte av hvor mye han jobber og jobber og jobber og jobber.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 12 sep. 2012 09:51

Det kan være mange årsaker til at en person ikke er i jobb. Og som Stevia skriver...det kan da være interessant å vite hva personen fyller dagen med. Årsaken kan også være interessant å vite, men jeg vil anta det svært ofte må opprettes et tillitsforhold for å dele dette med en "fremmed"...les: potensiell livspartner.
Det er neppe bærekraft (slik jeg ser det) i et forhold hvor en part jobber utrolig mye, og den andre ikke jobber. Det er flere faktorer som spiller inn, f.eks tid, ambisjoner og fokus ift fag/utvikling...i tillegg til balansen i forholdet.
Som partner vil man også spille en viktig rolle ift tilnærming til en stabil arbeidssituasjon for en person som har vært ute av jobb over lengre tid/ustabile jobbforhold. Og da tviler jeg på at holdningen "Min partner skal ha jobb" er hensiktsmessig for den andre parten. Så i dette tilfellet var det antagelig like greit at du meldte fra om det.
:-)

(mann 52 år fra Vestfold) on. 12 sep. 2012 10:33 Privat melding

Jeg var lønnet av NAV en 3 måneders periode for 7 år siden, i forbindelse med at verkstedet jeg jobbet på ble avviklet, og jeg måtte finne ny jobb, er glad jeg ikke hadde profil her akkurat den perioden, hadde nok fått mange avslag da :)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 12 sep. 2012 10:43 Privat melding

Ca halvparten av de damene jeg har datet her på sukker har vist seg å ikke ha jobbet i opptil flere år.
Det er forsåvidt greit for meg og har ingen problem med det. Det jeg derimot har problem med er at de ikke var åpen om det fra starten av.
Begynne en relasjon på en løgn,da ringer mine varselklokker.

Skjult ID med pseudonym milf on. 12 sep. 2012 10:57

Tja. Jeg er student.

Men altså, jeg hadde også slitt med en mann som ikke jobbet (eller studerte) og som ikke var interessert i gjøre det heller. Men jeg tror ikke jeg hadde droppet kontakten uten å finne ut hvorfor ting var som de var. Kanskje finnes det en veldig god og naturlig forklaring?

(mann 36 år fra Oslo) on. 12 sep. 2012 10:57 Privat melding

Helt ok å være arbeidsledig i en liten periode om det er en grunn til det, men jeg tror de fleste ønsker seg en partner med ambisjoner om noe mer utfordrende og innbringende enn et "arbeidsforhold" hos NAV.

For min del spiller det liten rolle HVA hun gjør, så lenge hun gjør noe, liker det hun gjør og trives med det :)

(mann 52 år fra Vestfold) on. 12 sep. 2012 12:33 Privat melding

>sjermtroll, du skriver "...bør begge bidra til å betale utgifter den dagen man flytter sammen"

Seriøst, har du møtt noen fra Sukker som ønsker å flytte sammen med kjæresten sin ?

Alle jeg har møtt her skal bare ha søndagskjæreste

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 12 sep. 2012 12:39 Privat melding

@PeneLene
Jeg trur de aller fleste jobber for å leve altså...
Men for min egen del betyr det litt hva man jobber med for å få inntekt.
Jeg vil gjerne utvikle meg selv på jobben, føle at jeg utretter noe og gjerne bli utfordret innimellom.
Men når det er sagt så vil man jo ikke jobbe seg i senk. Fritid er meget viktig, og jeg trur for mange så går dette litt opp og ned, hvor mye man invistere i arbeidslivet.

Om en eventuell kjæreste har jobb eller ikke, betyr egentlig ikke så mye for min del.
Spørsmålet er om personen har ambisjoner om å komme seg i jobb en eller annen gang i fremtiden.
Trur de fleste ikke er så kjempeinteressert i å forsørge en eventuell kjæreste på sin lønn. Så det bør jo i alle fall være ambisjoner til en deltidsjobb ;)

Skjult ID med pseudonym Rosalita on. 12 sep. 2012 14:01

Hvis det er sykdom som gjør at man ikke jobber, synes jeg det er veldig sært å avvise. Som flere her sier, det kommer an på hvorfor man ikke jobber og hva man da gjør istedet.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 12 sep. 2012 14:06

Noen lever for jobben, andre jobber for å leve. Sånn er det bare.

Akkurat nå jobber jeg litt mindre enn før, siden jeg har vært fullbooket med diverse engasjement og vikariater de siste årene og flaksen endelig tok slutt. Jeg liker det ikke, men trener mer og har funnet en relevant deltidsjobb i stedet for å gjøre ingenting med dagene. Ser meg om etter 100 %, så regner med at jeg finner noe snart.

Som nyutdannet er det ikke alltid lett å finne en fast stilling, men satser på at jeg er tilbake i fulltid i løpet av høsten og at de jeg møter ikke ser ned på meg før den tid.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk on. 12 sep. 2012 14:19

Det er holdningen som teller, ikke årsaken.

Så lenge dere deler en felles oppfatning om HVORFOR en bør være i jobb og handler deretter (med håp om ønsket resultat) så betyr resten lite.

Akkurat det samme finner du igjen i valg av utdanning m.m. De som er svært målrettede og gjennomfører langvarige studier på normert tid leker SANNSYNLIGVIS bedre sammen gjennom livet enn de som syns folkehøgskole, friår og interrail m.m. er den mest fornuftig livserfaring.

Det er ikke hva en gjør som er poenget men hvilken type person en faktisk er. Dette vises ofte gjennom en persons bevisste veivalg.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 12 sep. 2012 17:58

Jeg har blitt uføretrygdet, jeg. Det er ikke særlig morsomt, og samtidig er det ikke noe jeg føler for å fortelle om i første eller andre melding jeg har med noen her inne, fremmede mennesker har ikke noe krav om å få vite om mine skavanker ;-)

Men jeg er jo klar over at dette er et viktig tema, og sier i fra så fort jeg får interesse for en person.

Og ut i fra hva jeg tidligere tenkte om mennesker som levde livet sitt på uføretrygd, så får jeg jo nå mine egne fordommer midt i fleisen! Antar at jeg fortjener den :-D

Jeg synes det er helt ok å avskrive noen som går på trygd, og jeg synes det er direkte fjompete å reagere surt dersom man blir avvist fordi man går på en eller annen trygd.

Skjult ID med pseudonym UP Yours on. 12 sep. 2012 18:12

IKKE kravstort!!

Dater ikke sosialklienter.

Skjult ID med pseudonym Janne on. 12 sep. 2012 18:21

Jeg kutter kontakten med alle som har feil hårfarge, feil brillestyrke, feil høyde, feil vekt, feil klesfarge og for all del feil etternavn. Det er en ærlig sak å si man ikke vil involvere seg, men utrolig kipt om man ikke gir personen en sjanse..
Det finnes mange grunner til at folk ikke jobber. Skader som HAR sjedd, sykdommer, og selvfølgelig vilje. Kanskje du går glipp av drømmeparteren. Selv om noen ikke jobber, betyr det ikke at de står opp klokka 11 og ser på tv til 22. Enig med Stevia, hva fyller personen dagen med...?

Skjult ID med pseudonym Prolapsen on. 12 sep. 2012 18:26

Er jeg uaktuell å date, siden jeg går under yrkesrettet attføring via NAV? (YA = OMSKOLERING).

Jeg har hatt et aktivt arbeidsliv i ca 15 år som håndtverker. Drevet eget firma, og jobbet mange flotte steder.
Så en dag var jeg uheldig å ødela ryggen (på jobb) og ble sykmeldt et års tid. Prognosen viste at det ikke ble bedre, så jeg fikk tilbud om YA fra NAV etter en søknadsprosess.

Nå går jeg videreutdannelse som ingeniør. Har gått 1 år, og har 2 år igjen. Nav utbetaler ca 60 % av gammel årsinntekt mens jeg studerer, og jeg er i den forstand en "rik" student. Jeg er en godt voksen student i forhold til de jeg studerer sammen med. Men faenmeg om jeg er mindre "hot" på markedet av den grunn!? Er så lei av at folk tenker negativt med en gang man snakker om NAV. Mange som er "NAV´ere" har faktisk ingen synlig skade, og det blir sett på som snylting av stat og skattepenger. Jeg har tatt tak og gjør noe med min situasjon. Jeg videre utvikler meg og sørger for at jeg kommer tilbake i jobbmarkedet, - og det sterkere tilbake.

Det er STOR forsjell på om man er arbeids-ufør for resten av livet, eller om man er midlertidig ute av stand til å jobbe. Jeg ser kun positivt på livet fremover og jeg gleder meg til å komme ut i jobb. Startlønn på 500.000 gjør meg ikke akkrurat til noen mindre dårlig catch hvis du tenker på det økonomiske heller. Samtidig har jeg ikke studielån resten av livet. Så til dere som drar alle "NAV´ere uder en kam. - > UP YOURS! -I´m still a fcuking catch! :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 sep. 2012 18:28

Ser ikke helt problemet. En bor hver for seg og mine penger er mine penger. Så.. hvor er problemet?

Skjult ID med pseudonym Amarone on. 12 sep. 2012 18:30

Prolapsen.... Flott innlegg...! Mange som burde rødme her nå......

Skjult ID med pseudonym UP Yours on. 12 sep. 2012 18:32

Janne: hvis det er viljen som gjør at vedkommende ikke jobber, så er hun garantert ingen drømmepartner.

Skjult ID med pseudonym UP Yours on. 12 sep. 2012 18:33

Powergutt, parasitter...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 sep. 2012 18:34

@UP Yours

Hæh? Hvordan kan de være parsitter om jeg ikke gir dem noe? :P

Skjult ID med pseudonym Janne on. 12 sep. 2012 18:35

UP Yours.. tenke seg- det har jeg skjønt.. ( jesp..)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) on. 12 sep. 2012 18:39 Privat melding

Her sitter jeg...med kjæreste som er uføretrygdet. Når jeg kommer sliten hjem fra jobb, er huset mitt vasket. Klærne er brettet...Kan ikke si jeg sliter med at han ikke har en betalt jobb, for meg er han gull verd på alle måter. De som ikke vil vurdere noen som er uføretrygdede må selvfølgelig gjerne la være, men for meg er det innertier :)

Skjult ID med pseudonym wilma on. 12 sep. 2012 18:44

@prolapsen
Å få hjelp fra NAV er ganske enkelt ikke sexy for en mann ;-)
Å få en trygd fra NAV er kjempe-kjempe-usexy for en kvinne.

Men det går an å blåse en lang mars (marsj) i det ;-)

Vi mennesker liker ganske enkelt fine A4-mennesker, selv om vi iherdig prøver å på påstå at vi ønsker å treffe alt annet en A4-mennesker.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 12 sep. 2012 19:14

@Tj
Nå er du sikkert litt sinna, og litt indignert fordi du føler deg angrepet selv om det var en kvinne TS hadde som tema.

Hvilken kvinne er du på leit etter selv? Driter du i funksjonsdyktigheten hennes? Du blåser i om hun takler en jobb eller ei? du blåser i om hun er en fighter eller om hun er ei som legger seg seg flat og ikke orker mer?

Så fullstendig patetisk av deg å gi TS en hint om at han helst ikke bør havne i en bilulykke, eller få en eller annen kronisk, smertrfull sykdom!

Skjult ID med pseudonym xxxx on. 12 sep. 2012 19:24

Tommel opp for @Prolapsen.

Skjult ID med pseudonym UP Yours on. 12 sep. 2012 19:24

Heia wilma!!! :)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) on. 12 sep. 2012 19:37 Privat melding

Wilma...han er min...! <3

Skjult ID med pseudonym xxxx on. 12 sep. 2012 19:41

@Chessy

Du har forstått det ser jeg :)

Ikke alle som er uføre sitter på ræva hele dagen som mange tydeligvis tror at de gjør. Mange uføre har en sykdom som ikke vises utenpå kroppen og blir dømt nedenom og hjem av andre fordi man var så uheldig å bli uføretrygdet...fy søren sier jeg bare for en tankegang mange av dere har...tenker fela har fått en annen låt om dere friske har fått prøvd å være ufør selv en hel uke.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) on. 12 sep. 2012 19:45 Privat melding

xxxx... er kjempefornøyd med min ;) Grunner for uføretrygd skal jeg ikke si noe om, men det kan lønne seg og ikke forhåndsdømme noen før man blir kjent!

Skjult ID med pseudonym wilma on. 12 sep. 2012 19:53

Chessy
Han er absolutt din :-D

Skjult ID med pseudonym xxxx on. 12 sep. 2012 19:55

Enig med deg i det ja :)
Skulle bare ønsket flere ikke forhåndsdømte personer de ikke kjenner ja, men vet dessverre det er langt imellom de personene, men godt å vite at ikke alle er sånn.
Lykke til med kjæresten din :)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) on. 12 sep. 2012 20:08 Privat melding

takker ;)

Skjult ID med pseudonym Prolapsen to. 13 sep. 2012 00:39

@ Amarone: Takk;)

@ xxxx: Takk;)

@ wilma: Det er lov å se forskjellig på ting. Jeg har kun fått positive tilbakemeldinger på min livssituasjon ;)

@TS: Sitter hun bare hjemme å røyker rullings, å venter på at trygden skal komme så hun kan dra på bingo´n å spille bort halvparten og drikke opp resten, så burde du kanskje ta et hint og holde deg langt unna :p

- Men vær klar over at selv om man er innom NAV en periode betyr ikke det at en er frivillig "sofasliter". Alle har vært innom NAV i livet. Enten man vil eller ikke. Det er i mine øyne ikke noe "usexy" med det. Det er en del av livets gang.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 13 sep. 2012 08:27

Prolapsen: Hvis du legger godviljen til så forstår du sikkert at trådstarter snakker om folk som bare rett og slett ikke jobber og som ikke gjør noe for å skaffe seg jobb heller - altså late og tiltaksløse folk.

Skjult ID to. 13 sep. 2012 08:58

Mtp at jeg er sosionom og etterhvert sikkert kommer til å jobbe på NAV, så sier det seg vel i grunn selv at jeg ikke syns noe om at min partner mottar trygd. Hadde ikke syntes det var kult om han skulle komme inn å heve trygda si hos kollegaene mine.

Dessuten, jeg forventer at partneren min har et sunt forhold til, og liker å jobbe med det han har utdannet seg til. Jeg har absolutt _ingen_ planer om å gi han lommepenger hver uke og betale alt av faste utgifter +++

Så, nei, jeg syns ikke du overreagerer! Like barn leker best!

Skjult ID med pseudonym søta to. 13 sep. 2012 08:59

Ikke kravstor i heletatt! Jeg tenker helt likt...
Unntaket er jo ved sykdom, reell sykdom (!) hvor personen er ufør eller i en mellomfase.. Uansett må jeg si at ordet ufør ikke er spesielt sexy og at jeg nok hadde styrt unna...

Skjult ID med pseudonym tro to. 13 sep. 2012 09:07

Syns det er helt greit det du gjorde. Helt enig med siste taler. Har også med at det må være balanse i tilgjengelig tid i et forhold. Er ikke greit der den ene har jobb +++ og derav lite tilgjengelig tid, mens den andre har et hav av tid. Har prøvd det og det var ikke ok.

Skjult ID med pseudonym wilma to. 13 sep. 2012 13:10

@Tj
Unnskyld at jeg kom med en såpass krass melding til deg i går kl 19.15, jeg overreagerte!
Det er visst noe med denne formuleringen: _bare vent til du selv havner i uføret så skal du se hvor morsomt det er_ som trigger meg og provoserer meg veldig, jeg vet ikke helt hvorfor.

Det koster mye å klare å holde på en god og funksjonell selvtillitt og selvfølelse, når man motvillig må trekke seg fra det betalte arbeidslivet, det er min erfaring så langt i hvertfall.

Selv mener jeg at jeg får tåle at noen menn, eller mange menn, avskriver meg fordi jeg er trygdet. Jeg ville aldri tenkt at de mennene er for kravstore.
Og jeg får tåle at enkelte også vil vite hva jeg egentlig bruker tiden min til, siden jeg lever på andres skattebidrag lissom ;-)

Å være langtidsarbeidsledig, langtidssykmeldt, være knyttet til et NAV-opplegg eller være trygdet, er ikke attraktivt, sånn er det jo? Eller skal vi late som noe annet?

Skjult ID med pseudonym *o* to. 13 sep. 2012 14:52

Vet ikke hvordan hadde jeg reagert hvis han hadde vært "NAV-ansatt" jeg. Men jeg tror, jeg hadde mistet interessen ganske fort.

Skjult ID med pseudonym wilma to. 13 sep. 2012 15:17

Gjerne venner igjen @Tj :-)

Skjult ID med pseudonym KK to. 13 sep. 2012 15:20

Jeg må si at før jeg selv havnet i en situasjon der jeg ikke lengre kunne jobbe og måtte si opp jobben som jeg hadde hatt i 14 år, var veldig skremmende. Men når jeg fikk oppleve muligheten med å faktisk få en ny sjans til utdannelse/praksisplass synes jeg at jeg er heldigere enn mange.
Jeg greier meg helt ok på inntekten jeg har på omskolering. Eier leilighet og bil. Jeg sitter ikke hjemme hele dagen og synes det er greit å kunne få planlegge en del prosjekter jeg ellers ikke ville fått tid til/ eller hadde hatt energi til å gjennomføre i en fulltidsjobb.
Jeg har alltid stått på fra jeg var liten med barnepass, handling for eldre og diverse for å tjene mine egen penger til å kjøpe det jeg ønsket. Jeg har hatt flere ekstra jobber utenom 100% stilling fordi jeg ville kjøpe meg leilighet. Jeg kommer fra en arbeiderklasse familie og har ikke fått noe gratis. Denne oppdragelsen gjør nok at viljestyrken og arbeidsmoralen blir ganske bra tenker jeg :-)
Mye kommer nok an på personen som havner i denne situasjonen og hvis noen vil velge fra seg et menneske som må motta penger fra nav i en periode er jo i mine øyne ganske dømmende og snerversynt.. Alle er ikke like og det er dumt at man skal bli satt i bås fordi noen utnytter seg av systemet. Folk burde sette seg inn i alt som har med dette å gjøre før de gjorde seg opp en mening om det!!

Skjult ID med pseudonym O_o to. 13 sep. 2012 17:39

" i og med at jeg jobber utrolig mye og klarer ikke å bli sammen med ei som ikke jobber. "

TS: det er jo litt rart å avbryte kontakten bare for noe sånt flisespikkeri.. det er nå min mening. det høres ut mer som at det er jobben(e) som er problemet, enn at det er rom for å bli bedre kjent med personen evnt.

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 13 sep. 2012 17:45

Det motsatte tilfellet kan også være problematisk, hvis den andre er omtrent gift med jobben.
Det er ei legedame jeg var i kontakt med i perioder ifjor, kontakten døde ut, jeg gjenopptok kontakten rett før sommeren og skulle date henne rett før hun dro på ferie, det ble det ikke tid til, og kontakten er nå igjen død.
Får prøve igjen til neste år :)

Skjult ID med pseudonym Hei to. 13 sep. 2012 20:50

Mange fine svar her. Mange tenker som meg, altså at jeg gjorde det riktige. Men til dere som tror jeg er fordomsfull. På hvilket grunnlag kan dere si det? Jeg vil skape noe med en jente med orden i økonomi, slik at vi kan ha et godt fundament når vi blant annet skal på turer osv :-)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 13 sep. 2012 20:58

Er vel sånn at de fleste jenter ser vel og etter noen med en god/stabil økonomi, er jo like viktig for begge parter dette. Men jeg hadde ikke avbrutt kontakten bare pga hun ikke hadde jobb, er alltids en grunn til det.
Men det er jo opp til hver enkelt :)

(kvinne 58 år fra Akershus) to. 13 sep. 2012 21:38 Privat melding

Skjønenr godt at du blir skeptisk om vedkommende ikke jobber..Om jeg skulle date noen, så hadde jeg nok stått over om jeg hadde fått greie på at vedkommende ikke jobber..Bodd sammen med en som ikke jobbet og det var nok en stor del av grunnen til at det gikk skeis... Han satt oppe om kvelden når jeg la meg g lå og sov når jeg dro på jobb...
Jeg mistet etterhvert respekten for han blandt annet pga dette..
Men når det er sagt, så kan det være mange grunner for å ikke jobbe, så man bør vel ikke ta alle over en kam...Men i utgangspuktet er det ikke akkurat ett trekkplaster at man ikke jobber

(mann 36 år fra Akershus) to. 13 sep. 2012 21:42 Privat melding

Tja, jeg tenker som så at det kan bli et problem hvis den ene er arbeidsledig mens den andre jobber mye, men ikke nødvendigvis.
Eksen min var uføretrygdet (og hadde jobbet som nakenmodell i mange år :) ), mens jeg er partner i et advokatfirma. I utgangspunktet var dette kanskje en underlig miks, men jeg valgte allikevel å gi forholdet en sjanse ettersom kjemien var der (og jenta var lynende intelligent). Nå slo jeg riktignok opp, men av helt andre årsaker.

Men jeg tror nok jeg også ville fått problemer med å date noen som var arbeidsledig dersom det skyldtes at vedkommende rett og slett ikke gadd å jobbe. Det er jo veldig provoserende, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym mann to. 13 sep. 2012 21:42

syntes du er litt for kravstor ja..

Skjult ID med pseudonym basf to. 13 sep. 2012 22:00

Det forskjell på å vil bli værende nav klient og være i nav grunnet problemer med å få seg jobb. Jeg bor på ett sted der det er ekstremt vanskelig å få en fast stilling og hvor det knives til de grader selv på de minste stillingene. men det betyr ikke at jeg skal gå arbeidsledig i all evighet.

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 13 sep. 2012 22:03

Hah..ville først dumpa en som frivillig jobba i NAV enn en som ser seg nødt til å bruke NAV i en periode. Driiitfolk.

Skjult ID med pseudonym Amplitude to. 13 sep. 2012 22:09

-Bene-) fantastisk svar og stiller meg glatt ved siden av deg på den ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 13 sep. 2012 22:32

Pussig utvikling på denne tråden. Gjenspeiler vel egentlig "samfunnets" mange fordommer, stupide generaliseringer og statusvrengebilder. Så nå dreier debatten seg om de som jobber på Nav og de som Nav`er? ;-)
*Jøjemeg...og huttemegtu!*

Skjult ID med pseudonym KK fr. 14 sep. 2012 00:01

Fordomsfull er du fordi du ikke vet hvordan det fungerer å være innunder nav tydeligvis og fordi du går ut i fra at de som mottar lønn fra nav ikke har verken god eller stabil inntekt?? Mange har en veldig god inntekt faktisk. De regner jo ut en prosent fra din tidligere inntekt de 3 siste årene... Sett deg inn i systemet før du uttaler deg om dette.

JA DU ER FOR KRAVSTOR!

Skjult ID med pseudonym oo fr. 14 sep. 2012 00:11

gidder jo ikke å lese hele denne tråden. TS sier at dette kvinnemenneske selv sier at hun ikke jobber eller har hatt en stødig jobb på lenge.

Hvis dette er korrekt gjengitt vil jeg med mine fordomsfulle tanker tenkt at her har vi en som ikke tar ansvar for sitt eget liv og synes det er greit å snylte på samfunnet og gjerne på en mann hun nå søker her.
Hvis hun var et arbeidsjern av en kvinne som av en eller annen grunn ikke hadde jobb ville hun vel ha uttrykt situasjonen anderledes - forklart mer?

På den annen side kanskje hun ikke er så interessert i TS at hun sleiver litt og ser hva hun klarer å provosere fram, kanskje tester grenser, eventuelt at hun ikke er interessert og lar han trekke seg unna?

Skjult ID med pseudonym årstall fr. 14 sep. 2012 20:10

blir så skuffet over disse holdningene til de som er arbeidssøkende.
Jeg er 100 prosent sikker på at det ikke betyr noe om du har jobb eller ikke. Det viktigste er hvordan du er og om du er villig til å gjøre noe med din situasjon, her inne betyr utseende mest, ingen vil være sammen med noen man
ikke finner attraktiv samme hvor god jobb han/hun har. Skjerp dere med holdningen deres..

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 14 sep. 2012 20:26 Privat melding

Jeg jobber ikke.
Dessverre, for jeg savner å jobbe.
Men livet blir ikke alltid som planlagt, og sykdom jeg ikke får gjort så mye med har satt en stopper for arbeidslivet, hvertfall inntil videre.

Om en fyr ikke ønsker å date meg fordi jeg ikke jobber og/eller er syk, så har jeg ingen problemer med det :)
Det er en ærlig sak hva man tiltrekkes av og ikke. Og mange ganger så er det jo gjerne ikke bare den ene tingen som velter lasset i forhold til at man ikke ønsker å date noe mer. Det bunner gjerne i en totalvurdering hvor flere ting vil spille inn. Ofte også ting man egentlig ikke helt kan sette fingeren på, men at "totalsummen" blir nok til at man ikke føler for å treffe vedkommende igjen med tanke på noe seriøst.

Og selv om jeg ikke jobber og er syk, så kan jeg like gjerne treffe en fyr som jeg kommer til å avvise fordi han ikke selv jobber. Innstilling, måten man tenker på, hvordan man takler hverdagen uten arbeid, osv, har utrolig mye å si mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Overlegen fr. 14 sep. 2012 20:26

BENE !!! (to. 13 sep. 22:03)
Dårlige erfaringer kler deg ikke..du skal da ikke lide i utide...
Har man "Rød linje" inn til statsministerns kontor, løser man slikt "dette løser seg vet du"

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 15 sep. 2012 01:58 Privat melding

Er det ingen som tenker at hun kanskje ikke jobber og heller ikke har hatt en jobb på en stund fordi hun ikke trenger det? Det kan jo hende hun sitter på en kjempeformue... og DET ville jeg iallfall ikke kommunisert til en villt fremmed sånn med en gang... haha.

Lønnet ansettelse er ikke den eneste kilden til økonomi...

Skjult ID med pseudonym UP Yours lø. 15 sep. 2012 02:03

De fleste folk med mye penger som ikke bare har arvet og drifter rundt som en lakei (ikke veldig tiltrekkende) jobber på en eller annen måte. Kanskje ikke sånn folk flest tenker, men de driver som regel med noe de definerer som sitt arbeid.

Skjult ID med pseudonym Tiqui lø. 15 sep. 2012 09:40

Det har du jo rett i, UP Yours, men det kan tenkes at dette ikke er et innhold hun har lyst å fortelle om sånn helt med det samme til vilt fremmede. Hvis jeg var TS, ville jeg i det minste spurt litt for å høre hvordan dette henger sammen, i stedet for å anta at hun er en slabbedask. Hvis det viser seg at hun er en latsabb, så har han iallfall god begrunnelse for sin avvisning, uten at det bare er basert på hans egen fordom..

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 15 sep. 2012 16:06

Kan blogging virkelig regnes som en jobb? Tåpeligste...

Skjult ID med pseudonym nyfikendam lø. 15 sep. 2012 16:11

Trådstarter: jeg kunne ikke ha blitt sammen med en som jobber utrolig mye, slik som deg. Vil ha en som faktisk har tid til meg og som jobber normal arbeidstid.

Skjult ID med pseudonym Hei sø. 16 sep. 2012 09:02

Nå avsporer du litt. Tråden handler ikke om hvorvidt man jobber moderat eller for mye, men ikke i det hele tatt. Hva du tenker om å date en som jobber mye, gir jeg egentlig blaffen i :-)

Skjult ID sø. 16 sep. 2012 09:50

Ville heller ikke datet ei jente som ikke jobbet/gikk på skole.

sier litt om holdninngen til livet.

er hun syk så er det jo en helt annen sak.

Skjult ID med pseudonym hf sø. 16 sep. 2012 10:05

Synes vel ingen skal pese TS med at dette er dårlig holdninger. Mange av dere som kommenterer her har jeg sett kommentere i andre tråder at man greit kan avslå folk som ikke er høye nok eller ikke er handy nok eller annet flisespikkere, da dette ikke er "kjemisk" riktig. Er enig i at man ikke skal skyte ført og spørre etter på, at det er mange ulike årsaker til arbeidsledighet. Men i utgangspunktet er det å være arbeidsledig ikke et sjekktriks i et land hvor det å få jobb er rimelig enkelt. Jeg driter i om ei dame er 172,5 eller 178,2, men det å være uten arbeid når man er frisk er ikke spesielt tiltalende.

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 16 sep. 2012 15:33 Privat melding

Må ærlig innrømme at ja, jeg syntes ts er kravstor.
Men det er veldig tilsynelatende mening, da et mangler endel utdypning.
Syntes mange er kravstore jeg. Både i henhold til utseende og jobbkrav/utdannings krav.
Pr i dag jobber jeg selv i 100% stilling.
Jeg har aldri vært uføretrygdet (men hatt kjærester som har vært det,så ser ikke prob).
Jeg har aldri vært sykemeldt i lengre periode.
Eneste gangen jeg var frivillig hjemme over lenger periode, var da jeg fikk barn.
Men jeg kan ikke skryte på meg å ha hatt fast jobb over lenger periode ever.
hvorfor?
Uflaks, rett og slett.
Enten har det ikke vært ledige jobber jeg er kvalifisert til i området mitt, eller kun engasjement, tilkallingsvikar eller små deltids ansettelser.
To ganger har jeg opplevd å få fast ansettelse, for så året etter at firmaet går dunken.
Så, ja, jeg har vært nav klient.
MANGE ganger.

Tror ikke det er "nav klientene" det er noe galt med, men selve nav i seg selv. At disse menneskene, som kan være uheldige på mange vis, både ansettelses vi og sykdoms/ulykkes vis skal sees ned på, bli sett på som mindreverdige og ikke kjæreste materiell, er for meg helt uforståelig.
For meg tok det 4 år med strøjobber og tilkallings jobber før jeg endelig kunne få en fast lønning.
Nav fikk stadig papirer som viste mine forsøk på å bli fast ansatt, likevel presterte de å kalle meg lat.
Fordi mennesker som aldri har hatt problemer emd jobb av noe slag, de VET ikke hva de snakker om.

Det er mange krav man kan stille til kjærester, men ønskelige krav og absolutte krav, bør man være forsiktige med.
Livet er det som skjer mens du planlegger. Både mennesker du møter og hendelser.
Nekter man å se det man har fremfor seg, vil man komme til å klage lenge på ensomheten i singellivet....

Skjult ID med pseudonym oo sø. 16 sep. 2012 15:49

Hvis en ikke har jobb fordi en er syk, har vært uheldig og mistet jobben, er mellom 2 jobber, har blitt permittert, er så stinn av gryn at en ikke trenger å jobbe -

vil en da fremlegge det slik at "jeg jobber ikke og har ikke hatt stødig jobb på lenge"
Jeg tror en da ville formidlet arbeidsløsheten på en mer forklarende måte?? Ingen som er enige her?

Tror det hele trekker ned til - på hvilken måte hun sa det og hva som er grunnlaget for at hun ikke jobber. Hvis TS ikke var interessert i å gå mer i dybden på dette før han avsluttet, er det muligens dråpen av inntrykk som veltet interessen videre? Eller så han bare helhetsbildet at hun ikke var driftig nok til å matche hans liv? Eller tar TS muligens forhastede avgjørelser?

Skjult ID med pseudonym nyfikendam sø. 16 sep. 2012 15:59

oo: helt enig. det er opplagt at han møtte en person som bare ikke gadd å jobbe.

Dermed kan alle som føler seg truffet fordi de var på nav en gang, slutte å forsvare seg :)

jeg syns ikke det var forhastet, snarere virker det fornuftig å ikke dra det noe lengre.

Skjult ID med pseudonym oo sø. 16 sep. 2012 16:05

takk nyfikendam

Det er så lett å tre rett inn i forsvarsmekaniskmen.... Særlig hvis en er litt sårbar på forum-nevnte område. Vi må lese andres meninger og tenke at alt gjelder ikke meg men om noen andre. Og gi råd fra litt høyere perspektiv.

Altså - ta ikke alt personlig!

På den annen side er det mye lettere å råde andre enn seg selv. Så når en råder andre kan en se om en selv trenger samme råd :)