Alle innlegg Sukkerforum

bilderegler.

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Hordaland) on. 12 sep. 2012 11:32 Privat melding

Er det noen andre som synes sukker drar det litt langt når det gjelder hva som er tillatt og ikke på bilder?

Fikk nettopp refusert fordi hodfet hadde "feil orientering".

Jeg betaler for denne tjenesten, så hvorfor skal ikke jeg da få lov å legge ut et bilde som jeg mener viser meg fra en grei side.

"Mange forsøker å tippe på hodet eller ta bilde fra siden for å få mer oppmerksomhet eller gjøre seg ugjenkjennelig. Dette tillater vi dessverre ikke da det er vanskelig for betrakteren å se personen."

Stod det i mailen jeg fikk, men er det ikke litt mer mitt problem, om folk synes jeg er vanskelig å "se".
Den første linjen gir jo ingne mening.. "for å få mer oppmerksomhet" Trodde da det var derfor mesteparten av oss var her.

Jeg blir bare litt oppgitt, men så liker jeg ikke overformynderi, og å bli fortalt hva jeg skal og ikke skal gjøre :P

Skjult ID med pseudonym lurer on. 12 sep. 2012 18:57

Det har jo nesten blitt umulig å framheve seg selv med profilbilder, alle forsøk blir forkastet.
Det resulterer i kliss like passfotolignende bilder av alle brukere.... Blir i overkant detaljorientert og flisespikkeri!

Skjult ID med pseudonym fnattihatt on. 12 sep. 2012 19:00

Jepp, de reglene er temmelig håpløse. Jeg har fått forkastet bilder med årsak som for lite lys blant annet, selv om jeg synes bildet var helt ok. På pur f... fant jeg et fint bilde av Borat og lastet det opp, og det var helt ok.. Så det er tydeligvis greit å ha fake bilde, så lenge det er nok lys og riktig vinkel..

Skjult ID med pseudonym lurer on. 12 sep. 2012 19:36

Og noen har ti år gamle bilder som profilbilder...

(mann 43 år fra Oslo) on. 12 sep. 2012 19:38 Privat melding

Jeg fikk utrolig nok mitt bilde godkjent :)

Skjult ID med pseudonym bildetull on. 12 sep. 2012 19:43

Tror disse reglene medfører flere profilbildeløse profiler!

(mann 53 år fra Vestfold) on. 12 sep. 2012 20:29 Privat melding

ja, jeg ga opp å ha profilbilde etter ørten forsøk, og vet om flere som har det sånn

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 sep. 2012 20:31 Privat melding

Tror jeg med... gitt helt opp nå. Irriterende å få i retur pga "feil" orientering eller for mørkt når bildene har vært greie. Greit å ta bilde ovenfra og ned??? Synes de er litt vel firkanta....

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 12 sep. 2012 22:51 Privat melding

Feil lys, dårlig med piksler, ser ikke i kamera. Har fått dem alle. Det verste er at Iphone bildene har så lav oppløsning at bildene blir kornete.

Skjult ID med pseudonym Fuz on. 12 sep. 2012 22:53

Hahaha! Dødsbra profilbilde tstb. Skulle funnet på noe sånt selv.

(mann 37 år fra Oslo) to. 13 sep. 2012 01:19 Privat melding

Jeg synes det er veldig provoserende at jentene har friere tøyler på profilbildet enn oss gutta!
(det virker ihverfall slik for meg etter uendelige mange opplastings forsøk.)

Tilslutt ble jeg så forbanna at jeg ser drit-sur ut på bildet jeg endte opp med. Gidder ikke da å prøve 10 ganger til for å risikere å ikke få det neste profilbildet godkjent!

-Bare ta en titt på damebildene og sammenlign med hva du selv ikke fikk godkjent... ? Det er sykt mange profilbilder av damene som ikke er innenfor hva som kreves! - Am I right, or what??!

Så enig med TS!

(mann 39 år fra Hordaland) to. 13 sep. 2012 01:52 Privat melding

Har gitt opp hele profilbildet...

(mann 33 år fra Rogaland) to. 13 sep. 2012 13:34 Privat melding

Jeg er helt enig med de andre her. Jeg brukte samme bilde i over et år fordi det var et blinkskudd hvor jeg tilfeldigvis så noenlunde OK ut., men etter formatendringene ble det ikke godkjent lenger. Nå må jeg bruke et bilde jeg ikke er noe fornøyd med pga. de superstrenge reglene.

Jeg kan ikke fatte og begripe at det skal være nødvendig å sensurere så strengt. Profilbildene skal gjenspeile personligheten til folk, det skal ikke måtte se ut som ansattkatalogen til en bedrift.

Skjult ID med pseudonym rigid to. 13 sep. 2012 13:41

Er også enig med mine medsammensvorne sukkerbrukere! Syns ikke det var noen åpenbar logikk i den begrunnelsen fra sukkers side. Kan ikke skjønne at det skal være nødvendig å være så til de grader rigid ift profilbildene. Det fører til antagelig bare til som tidligere nevnt her at flere velger å ikke ha profilbilde i det hele tatt!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 13 sep. 2012 14:20 Privat melding

Har aldri hatt noen problemer med de bildene jeg har hatt her :)
Men det burde jo heller ikke være noe problem med den teknologien de fleste har i dag (de fleste har tilgang på et greit kamera eller en mobil med godt kamera) å hoste opp et bilde som tilfredsstiller kravene :)

Men ser jo at noen her inne har bilder som veldig tydelig bryter med reglene, og det gjelder både menn og kvinner. Ikke at jeg bryr meg, for jeg har ikke noe behov for å kjøre på med bilder som ikke er innenfor det som blir godkjent :)
Men jeg skjønner jo også at Sukker ikke kan sjekke alle og enhver hele tiden, og at det derfor er noen som ramler igjennom. Og at kanskje enkelte blir gretne for at noen "slipper unna", mens de selv ikke gjør det.
Eller....at folk blir gretne for akkurat det, skjønner jeg egentlig ikke da men....
Det viktigste er jo tross alt å ha fokus på egen profil ;)

Og så kan man jo heller avvise dem som evt kontakter en som ikke har bilde, eller som ikke har bilde som er tydelig nok, osv.

Skjult ID med pseudonym mann 35 to. 13 sep. 2012 14:37

Bilder som ble godkjent før blir ikke lenger det, fordi du nå også skal kunne bruke mobilen til å surfe på Sukker og alt der jo blir mye mindre og mer utydelig enn på en PC. Vanskeligere er det egentlig ikke. I tillegg har de innført noen (enig, litt firkantete) regler om vinkel bilde tas fra, lys, hvor mye av bildet ansiktet skal fylle, etc. Akkurat at de reglene skal være fullt så strenge som de nå er ser jeg ikke helt poenget med jeg heller, siden det tross alt går an å legge flere bilder i albumet, men på den annen side ser jeg at det trengs noen regler her - om kanskje ikke fullt så firkantete som de er nå. Og selvsagt er det litt irriterende at gamle favorittbilder som en gang pleide å gi mange besøkende ikke lenger kan brukes, men på den annen side er det jo tross alt Sukkers fulle rett til å bestemme reglene for hva som er akseptabelt på deres egen nettjeneste, så får vi kundene bare velge om vi vil legge ut et "passfoto", droppe bilde helt, eller kanskje droppe hele Sukker hvis vi ikke liker produktet slik det har blitt. Jeg har nå bestemt meg for å bli, selv om jeg nylig tok en pause på noen måneder, for alt i alt tror jeg det fortsatt er et bra produkt.

Skjult ID med pseudonym Mia to. 13 sep. 2012 15:44

@ iKommode1: Dagens profilbilde :-D....

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 13 sep. 2012 16:06

Syntes det er moro at mitt fortsatt er her, la det ut for moro :)

Skjult ID med pseudonym sirene to. 13 sep. 2012 16:12

Fin kommode(1);D

Skjult ID med pseudonym Mia to. 13 sep. 2012 16:17

@ kommode: jada er musestille.... "ler stille inni meg...." ;-)

Skjult ID med pseudonym O_o to. 13 sep. 2012 16:29

"For en stund siden ble det foretatt endringer av det formatet vi bruker i forbindelse med bildene på Sukker.no, det er derfor noen også opplever at tidligere godkjente bilder ikke lenger godkjennes."

Gjorde dere dette pga fake profiler, eller for mange profilbilder?
Spørsmålet mitt er, betaler fake profiler for tjenesten eller ikke? (Man skulle tro at de ikke gjorde det fordi de er fake).
Hvis fake profiler ødelegger for alle andre, hvorfor ikke endre systemet?
Vet ikke om sukker har erfaring med det?
Betaler man ikke, kan man ikke sende og motta (eller bare motta) meldinger.

Skjult ID med pseudonym sirene to. 13 sep. 2012 16:32

@kommode1

JAAAA- det er det! Bare 37 dager, gleder meg noe så innmari- det blir så bra:-))

Skjult ID med pseudonym sirene to. 13 sep. 2012 17:06

Hahaha, det kan jeg da, du ;-)

(mann 35 år fra Hordaland) to. 13 sep. 2012 21:02 Privat melding

@iKommode1

Faen jeg flirte godt der ;)

@Inger

Jeg har ingen problemer med å forstå begrunnelsen som ble brukt til å refusere bildet mitt. Mitt problem er med retningslinjene og rammene for betalende brukere på denne siden. Vi burde få lov å legge oss ut fra vår beste side, om så skal være, selvfølgelig med moderasjon. Men slik det er nå blir det i strengeste laget for meg.

Jeg har selv vært bildemoderator på en stor side, så jeg vet det er utrolig mye arbeid som blir lagt i det, men få i det minste inn ett system som gjør at det forrige bildet blir byttet ut mot det bildet som ikke ble godtkjent i det minste, om man hadde ett godkjent bilde før det nye ble lagt ut. Slik det gikk nå var at jeg ikke visste at bildet mitt hadde blitt nektet, før jeg leste mailen en dag eller to etterpå.