Alle innlegg Sukkerforum

hjerter, meldinger og fortolkning.

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Hordaland) fr. 6 juli 2007 23:44 Privat melding

Hvis jeg skriver positiv kontaksøkende melding til noen jeg ikke har gitt hjerte, betyr det at jeg ikke er spesielt interessert i vedkommende? Eventuelt, betyr det at jeg er mindre interessert enn om jeg hadde gitt hjerte også, eller har detingenting å si?

Hvordan fortolker du dette her?


*gjør meg klar til hjertebombing*

Skjult ID med pseudonym snyteskaft lø. 7 juli 2007 11:28

Har oppdaget at svært mange jenter ikke vil ha kontakt, ikke med hvem-som-helst iallefall, Oslo-jenter svarer vanligvis ikke mail eller chat fra noen utenbys. Men har du et bra utseende (foto) og bor i Oslo, da hagler hjertene over deg, for så å vente på at de skal bli kontaktet, de gjør det sjelden.
Hjerter er godt ment som symbol (hint), men det burde i tillegg vært en avhukning for dem som bare er ute etter en-natts-eventyr.
Det du nevner her er vanskelig å tolke, ser ut til at de fleste forventer at den andre skal ta kontakt, dette er bare et spill . . .

(mann 42 år fra Telemark) lø. 7 juli 2007 15:23 Privat melding

Jeg har skrevet klart i profilen min at 'drømmedama' spør framfor å overtoke alt mulig, og justert profilen for å slippe å teste tålmodigheten på å prøve å forstå jenter som har for mye såkalt 'sosial intelligens' til å selv prøve å gjøre seg forstått...

Vel, jeg og mine kamerater har erfart at lange og velformulerte meldinger til norske jenter egentlig er bortkastet tid, spesielt hvis de bor i vår hovedstad (som er på størrelse med en bydel i London) og ikke bor lenger unna meg enn mange reiser til jobben. Derimot, litt innsats i meldingen gir mye bedre uttelling for å få kontakt med jenter som bor en kort flytur fra Torp. Hjemme 'her på berget' er det like greit å bare skrive en kort hilsen og markere et hjerte, for å få hennes oppmerksomhet, som settes til blokkering etter noen dager dersom meldingen er lest uten å ha fått svar - dette er visstnok god (norsk) høflighet, ifølge svar fra jentene i utallige tråder i forumet om det å svare på meldinger...

Kanskje sukker.no skulle innføre en funksjon i utregningen av matchtallet for å angi hvor sensitiv en er på reise-avstand, fra 'ikke viktig' til 'absolutt krav'...? Da kan de gutta som er villige til å reise Jorda rundt for latin-amerikanske damer slippe å bli matchet med noen som knapt kan leve uten å ha ei seng i krypeavstand fra Karl Johan...

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 7 juli 2007 15:48 Privat melding

hehe:-) jeg synes det var en god idé jeg... ang reise avstand :-) Er ikke det at jeg er i direkte krype avstand til karl johan,( selv om jeg ikke bor så veldig langt unna byen) men har man barn er man som regel ganske så bofast og lite flyttbar, og er man da ute etter ett seriøst forhold, som skal vare litt er det jo greit om den andre bor i næreheten...i allefall i en radius innenfor 10 mil. må også si at jeg personlig synes det er koselig å få lange velformulerte mld :-) sjansen for å få svar er mye større da.. mld som " du er fin/vakker/søt, og deg vil jeg harve over" blir derimot aldri svart på :-D

(kvinne 62 år fra Akershus) lø. 7 juli 2007 20:32 Privat melding

Hvis du skriver ett hyggelig brev til ett menneske så bør jo det være det viktigste. Tror vel det kunne vært like greit om sukker fjernet hele hjertesysremet. Jeg er merket av med hjert av en del på matchinglista, men det er tyst som i graven stort sett. Har og prøvd å sende brev til en del av disse. Ikke svar å få. Jeg bruker nå heretter profilen og deler ikke ut hjerter til noen. Det er til syvende og sist profilen som teller for meg da den sier litt om personen.

(mann 43 år fra Hordaland) lø. 7 juli 2007 21:42 Privat melding

Hei synes du har noen gode poeng Leonis. Jeg har óg begynt å korte ned på forste melding(med mindre profilen er virkelig virkelig interessant). Bortkasta å sitte en halvtime å skrive når sjansen for respons er 10%.

Avstandsmessig er kravet mitt sykkelavstand :o men det kan være ok å veksle litt meldinger med folk uansett.

(mann 43 år fra Hordaland) lø. 7 juli 2007 21:42 Privat melding

Hei synes du har noen gode poeng Leonis. Jeg har óg begynt å korte ned på forste melding(med mindre profilen er virkelig virkelig interessant). Bortkasta å sitte en halvtime å skrive når sjansen for respons er 10%.

Avstandsmessig er kravet mitt sykkelavstand :o men det kan være ok å veksle litt meldinger med folk uansett.

(mann 42 år fra Telemark) sø. 8 juli 2007 13:36 Privat melding

Ble litt utblåsning av oppdemmet frustrasjon, men kjenner meg godt igjen i tenkofant sin frustrasjon over å skrive en stil og så erfare at de færreste tar seg brydderiet med en liten hilsen tilbake, samt oppleve at kulturen er litt annerledes andre steder - gang på gang på gang, og når mange her inne opplever det så blir meldingene etter hvert deretter...

Jeg har (naturlig nok) ingen personlig erfaring med hvilke meldinger jentene får, men når jeg sender korte meldinger så stiller jeg et par spørsmål til profilteksten evt problemområdene, for så å la fotoalbumet gjøre resten av jobben. Har derimot ALDRI sendt en melding som "du er fin/vakker/søt, og deg vil jeg harve over" som ayelin 75 har fått, selv i de tilfellene hvor det har vært veldig fristende å servere dama en oppfordring om å tenke igjennom hva slags oppmerksomhet hun ønsker å tiltrekke seg, når jeg regner med at andre klarer den oppgaven mye bedre enn jeg - forstår godt at mange jenter ignorerer akkurat de meldingene, spesiet fra anonyme profiler, men at en reflektert fyr som tenkofant opplever det samme blir bare trist.

Skjult ID med pseudonym ny_og_fan ma. 9 juli 2007 01:11

Det som jeg synes er mest rart er at av de jeg har merket av med hjerter, så er det ingen som har merket tilbake.
Nå har jeg tilgode å bli merket av med ett hjerte fra noen, men om jeg så at noen ga meg ett ville jo det første jeg gjorde være å se på profilen deres, og gi en kategori tilbake. Om det så ender med en ikke interessert, så får det vel bare være, jeg blir ikke snurt om noen gir meg den kategorien, det er langt bedre å få klar beskjed med en gang. Jeg bare skjønner ikke hvorfor folk bare overser interessen helt.

(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 9 juli 2007 02:38 Privat melding

Må innrømme at jeg synes "ikke intressert" er veldig vanskelig å bruke....men hvis jeg gir beskjed, om at jeg er intressert... og ikke får svar etter en stund, går jeg bare å forandrer d til ikke besvart. Skjønner jo at personen ikke er intressert når man ikke få noe svar tilbake... eller? Skjønner jo at d er greit å få beskjed, hvis noen ikke er intressert, men sånn svart på hvitt føles litt slemt...

Når d gjelder å svare på meldinger...synes jeg d er vanlig folkeskikk å svare, hvis noen skriver noe hyggelig og spør spørsmål. Men da må d være noe hyggelig og ikke noen dårlige fraser, som de *ayelin* nevnte..da svarer ikke jeg heller. Man trenger ikke de største sosiale antennene for å skjønne, hvis noen ikke er intressert. Hvis jeg ikke er intresset svarer jeg kort, men hyggelig og avslutter. Skjønner ikke at folk er nødt til å være uhøflige!!! Skjønner godt at folk her blir frustrerte!!!

Når d gjelder de hjertene...mener jeg at man kan være intressert uten å gi hjerte :) Når man får en kontaktsøkende melding, skjønner man at personen er intressert., enten d er som venn eller potensiell partner. Tar man kontakt som venn, er d jo bare å gjøre d klart fra begynnelsen av, at d er d man er ute etter!!

Er helt ny her inne, så jeg er kansje helt på villspor når d gjelder disse tingene?


(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 9 juli 2007 11:11 Privat melding

Dersom noen merker meg som interessert, tar jeg gjerne en kikk på profilen deres og ut fra den prøver å ta en stilling. Ofte står det ikke nok i profilene til at jeg føler jeg har grunnlag nok til å ta en såppas sterk avgjørelse som "ikke interessert", men at den (profilen, altså) heller ikke tiltrekker nok til at jeg vil kalle meg interessert. Da ender jeg opp med å utsette avgjørelsen... - det kan jo hende at herren er interessant, utover profilen sin?

Svare på meldinger er vanlig høflighet, så lenge meldingene er høflige... Jeg ville også ignorert den typen meldinger ayelin sikter til. Det er også lettere å svare på en melding som stiller noen konkrete spørsmål. :o)

Jeg synes ikke du er på villspor, jeg, sweetB, det virker som du tenker ganske likt meg. (eller så er vi begge på villspor)