Alle innlegg Sukkerforum

Endret matchsystem?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann34 to. 13 sep. 2012 17:28

Jeg har vært borte fra Sukker i underkant av et halvår, men aktiverte nylig profilen min her igjen. Og jeg ser nå at nesten alle mine beste matcher plutselig er kvinner på omtrent min egen alder, og ikke jenter som er 6 - 8 år yngre slik det var før. Uten at jeg har endret min egen profil. Hva har skjedd? Mulig at dette synes mer "rettferdig" for damene her, men jeg er faktisk ikke veldig interessert i jenter som er 34 - 35 -36 år gamle eller eldre og meget mulig i ferd med å oppleve at toget har gått når det gjelder å kunne få barn (sorry jenter, men livet er ikke rettferdig på dette punktet og dere har faktisk en biologisk klokke som når dette punktet lenge før oss menn). Dessuten, hva er galt med konseptet "yngre kvinner - eldre menn"? Jeg har jo vært en av de yngre mennene selv det meste av mitt voksne liv, en av de som ble utkonkurrert av eldre, mer erfarne og mer etablerte karer, så synes faktisk ikke noe særlig om at Sukker nå - når jeg endelig har blitt en av de eldre gutta selv - skal bestemme seg for at matchsystemet deres skal bli politisk korrekt og den gamle klassikeren ung dame/eldre mann er umoderne (ok, har vært der de siste 5-6 årene kanskje, men det er fortsatt bare en tredjedel av mitt liv som seksuell aktiv).

Hallo! Jeg liker faktisk best kvinner som er 6 - 8 år yngre enn meg jeg! Og de pleier da for pokker å like meg også, stort sett.

*surmule*

Skjult ID to. 13 sep. 2012 17:31

@TS, alle dine matcher fra før har giftet seg og bitt borte fra sukker :)))

Skjult ID med pseudonym frosk to. 13 sep. 2012 17:33

Kan det ha noe å gjøre med at du har blitt eldre, mere "moden"? Mulig du mentalt sett er på et annet sted enn disse unge damene du ønsker kontakt med...? Vil jo tro at det slår ut på matchen...men, hva vet vel jeg:)

Skjult ID med pseudonym Amarone to. 13 sep. 2012 18:13

menn på 40 vil ha jenter på 20........
jenter på 20 vil ha gutter på 20....
damer på 40 vil ha menn på 40......
er jo ikke rart det blir krig i verden da...?

Skjult ID med pseudonym mann34 to. 13 sep. 2012 18:49

@ Amarone

Nei, jenter på 20 vil stort sett ha gutter på 24 - 30. Jenter flest (jada, mange unntak) vil helst ha eldre gutter og menn helt til de selv blir 35 - 40 årgamle. Da vil de plutselig ofte heller ha jevngamle menn, eller noen ganger til og med litt yngre. Problemet dems er jo at de jevngamle mennene fortsatt foretrekker damene på 20 (ok, kanskje ikke 20, men i alle fall 28 - 30), og de 28 - 30 år gamle jentene ofte også gjerne foretrekker menn som er noen år eldre enn seg, og da blir det jo fort vanskelig. Kjønnene har både ulik "prime time" og ulike preferanser på hva de ser etter hos en partner.

@ frosk

Jeg har jo bare vært borte i fem måneder, og jeg har ikke endret preferansene mine i relasjonsprofilen. Så jeg tror det heller er matchsystemet som har blitt endret. Mener å huske at Sukker nevnte i en kommentar i fjor vinter en gang at de vurderte å gjøre det, etter mange klager fra damene her om at de ofte kun hadde match med menn som var betydelig eldreenn seg selv og altfor gamle i deres øyne. Damer på 40 vil ha menn på 40, som Amarone skriver, og de hadde de tydeligvis ofte dårlig match med fordi Sukkers system helte mot at mannen skulle være eldre. Men menn på 40 vil jo absolutt ikke alltid ha damer på 40, veldig mange foretreker jo at damene er yngre. Særlig hvis de fortsatt ha et håp om å få (flere?) barn. Jeg antar at et slikt matchsystem derfor ikke kan klare å gjøre begge kjønn fornøyd.

Skjult ID med pseudonym Amarone to. 13 sep. 2012 18:51

Kan ikke se at ditt poeng var så mye annerledes enn mitt-- bortsett fra at jeg brukte runde tall.. men det hjelper deg uansett lite....

Skjult ID med pseudonym Persefone to. 13 sep. 2012 18:58

@ts

Du vet at du har en biologisk klokke du også? Riktig nok kan du i prinsippet produsere barn til du dør, men jo eldre du blir, desto dårligere sædkvalitet får du, og risikoen øker for å få barn med kromosonfeil, misdannelser og adferdsproblemer.

Bare så det er sagt. :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 13 sep. 2012 19:07 Privat melding

Jeg tror nok etter hvert flere og flere menn vil oppdage at "toget har gått" for dem også når det kommer til å få barn. Fordi de biologisk sett kan få barn lenger enn damer, så betyr ikke det at tilgangen på frukbare damer er noen selvfølge av den grunn.

Det at menn gjør det til en "hvilepute" at de kan få barn til de er ganske gamle, kan vise seg for mange å bli en like stor utfordring som for kvinner som venter for lenge med å få barn.
Kvinner velger ikke like "tradisjonelt" lenger, og kan i mange tilfeller ønske seg en mann som er på deres egen alder eller for den saks yngre. Og derfor er det færre kvinner å "velge" blant for menn som begynner å nærme seg eller er over den alderen hvor kvinner ikke lenger kan få, eller vil ha problemer med å få, barn.

Og menn som har blitt over 40-45 år og som har ventet med å få barn fordi de "jo har så god tid", vil fort finne ut at de har hard "konkurranse" blant menn under 40 om de kvinnene som fortsatt er fruktbare og ønsker seg barn.

Så menn bør kanskje begynne å tenke at de ikke kan vente alt for lenge med barn de heller, dersom de virkelig ønsker seg barn. Å gå i den fella og tro at man har bedre tid enn damene, kan fort føre til at man vil slite for å finne seg ei dame i frukbar alder når den tid kommer at man føler at det er på tide.

Joda, det er mange som faktisk finner seg ei yngre dame når man selv har passert damenes frukbare alder. Men ser man på hvor mange som også sliter med å finne seg ei å dele livet med og som man også kan få barn sammen med, så bør man kanskje være litt realistisk og begynne å tenke på slik litt tidligere ;)
På samme måte som kvinner må gjøre. For joda, det er også en del kvinner som klarer å finne seg en mann å få barn med "i siste liten". Men når man ser på hvor mange som venter for lenge, og som ikke finner seg mann tidsnok eller som ikke klarer å bli gravide når de finner seg en mann. Så er det jo noe med å tenke at man faktisk kan være en av dem som blir stående der uten det man egentlig ønsket seg.
Og at det i så fall da er ens egen "planlegging" her i livet som man bør gå etter i sømmene :)

Nå er jo TS ute i god tid, og kan helt sikkert fortsatt finne seg ei dame som er noen år yngre :)
Men at Sukker har blitt mer "rettferdig" ovenfor damene her tror jeg vel ikke ;)
Og skulle det være slik, så bør jo uansett både kvinner og menn likebehandles på et sted som dette. Uten at det betyr at ikke et matchingsystem fint burde kunne ta hensyn til hva den en

Skjult ID med pseudonym Karabel to. 13 sep. 2012 19:12

Er enig med alle her. Dette er nok en trend vi vil se mer av.

- de norske mennene vil ikke ha de jevngamle damene,
- de norske damene vil ikke ha eldre menn

Hjelp ... er vi i ferd med å dø ut?

Nei, vent, Oljen spruter som aldri før i Norge, pengetrykkerbransjen i Nordsjøen gjør at vi kan reise og møte verden, og verdens folk ser at de kan reise til Norge og tjene 10-ganger'n for halve jobben.

Boliger dobles i verdi i løpet av få år som følge av at landet tyter over av oljepenger. Hver huseier er sin egen oljesjeik. Verdens befolkning ønsker å etablere seg i Norge. Å presentere seg som norsk i utlandet innebærer høy status.

Dette medfører en enorm valgfrihet for det norske folk. Vi kan velge på øverste hylle. Og velge oss partner nedover i alder, antall kilo, få oss leknere, vakrere, sprekere partnere. Som mer enn gjerne vil ha oss.

Skjult ID med pseudonym Rosalita to. 13 sep. 2012 19:17

At kvinner og menn kategorisk har ulik prime time er jo bare bollocks. Utrolig mange menn som holder seg ekstremt dårlig (og noen som holder seg godt).

Anyways, er det ikke bare å krysse av for at alder ikke er viktig for deg? Da belemres du riktignok med alle de fæle, gamle heksene, men du får bedre match med de unge piger. Jeg har gjort det, og får godt match med massevis av kjekke karer som ikke bryr seg om at jeg er 35 ;)

Skjult ID med pseudonym Minney to. 13 sep. 2012 19:24

@Karabel

Dersom vi virkelig ønsker å skaffe oss en kjæreste og livsledsager som hovedsakelig ønsker oss pga velstanden i Norge, så er vi jo absolutt på vei til å dø ut ;)
Ekte kjærlighet kan ikke kjøpes for penger ;)
Og uten den dør vi jo innvendig....

Hvem ønsker å leve i et materielt godt forhold, men likevel være forferdelig ensom fordi man jo egentlig ikke elsker hverandre?

Høy status har ingenting med kjærlighet å gjøre. Det som er virkelig rikdom her i verden kan ikke kjøpes for penger :)

Og ønsker vi oss en partner som kanskje egentlig synes vi er gamle, feite, late, griske, osv.....
Vi ønsker oss vel en partner som elsker oss for den vi er, både inni og utenpå? ;)
Og som ikke elsker landet Norge og/eller pengene våre høyest....

Skjult ID med pseudonym Hound Dog to. 13 sep. 2012 19:39

Hvis mennesker dør innvendig a å være i et forhold hvor de i utgangspunktet ikke elsket partneren, eller ble elsket av han/henne, så er det rart menneskeheten har ovelevd så lenge som den har gjort. Med tanke på at arrangerte ekteskap tross alt har vært - og fortsatt er - veldig vanlig i store deler av verden, og vel har vært det mest vanlige i mange samfunn opp igjennom tidene. Du kan fortsatt uvikle følelser for og bli glad i vedkommende etterhvert, og du blir vel like glad i barna dere eventuelt år sammen uansett. Det har til og med vært forsket på dette, og resultatet var at etter noen år var de som giftet seg av kjærlighet og de som giftet seg av andre grunner (arrangert) akkurat like lykkelige. Forskjellen er bare at du mistet de første året eller fem med forelskelse. Uten at arrangerte ekteskap er å anbefale av den grunn selvsagt.

Just saying.

Skjult ID med pseudonym wilma to. 13 sep. 2012 19:40

Skulle jeg liksom _ønske_ meg en mann noen år eldre enn meg? Jeg er ikke på jakt etter en far til fremtidige barn, ikke er jeg på leit etter en mann som kan ta vare på meg økonomisk heller, og ikke er jeg på leit etter en pappa.

Men siden jeg har mulighet til å gi et stikk til menn her som sier at sorry damer, dere er ikke produktive lenger, så gjør jeg det:

Hei alle menn! Spermene deres forandrer seg etterhvert som dere blir eldre, og det å befrukte en kvinne som gammel mann kan være med på å gi barnet genetiske skavanker.

Sædcellene dere menn produserer har nemlig en viss holdbarhetsdato de også. Jo eldre dere er som befruktere, jo mer sannsynlig er det at dere får et barn med spesielle behov.

Skjult ID med pseudonym Mia to. 13 sep. 2012 19:48

Kjipt for barna å få så gamle fedre da....blir hentet i barnehage med spm om det er bestefar som kommer.
"Evig ung og evig pen, trudde du at ungdom var ett evig fenomen........nynner....tralllallla...

Skjult ID med pseudonym Karabel to. 13 sep. 2012 19:53

@Minney

Oljen, pengene og velstanden vi bader oss i er jo hovedgrunnen til at utlendingene vil hit. Men - det gjør også at vi selv kan holde oss sunne og vakre lengre.

Vi kan sove lenge, vi har ren uforurenset natur, vi kan kjøpe inn sykepleiere og leger fra utlandet, vi kan ta oss friår, vi kan NAVe, det å få barn kan være tilnærmet ruin i utlandet, mens i Norge gjør støtteordningene at kvinner nesten kan leve av å produsere barn. Og er det noen kvinner ønsker å gjøre, så er det å sette barn til verden under trygge forhold.

Masse folk vil inn i landet som følge av at vi deler så villig av vår nasjonalarv - som riktignok hovedsaklig tilfaller folk i oljebransjen, men også andre med grei jobb eller bolig.

Kanskje liker noen ikke at partneren syns vi er feit, gammel, lat og grisk som du sier. Men om det er et samvittighetsproblem er det jo bare å ta noen plastiske operasjoner, skaffe seg personlig trener og øse av vår fritid til å trene oss stramme, ta noen aktivitetskurs, reise på safari i Afrika, sette av noen tusen til Redd Barna. Slike ting kan absolutt kjøpes for penger.

Hvorfor skulle man da ikke elske hverandre? Det er nok liten tvil om at penger = status = attraktivitet og muligheter.

Mange har allerede tatt skrittet og funnet seg mer attraktiv utenlandsk partner enn de kunne i Norge. Og for hver norske kvinne som gjør dette vil det være en kvinne færre for norske menn å slå seg sammen med. Det er allerede et stort underskudd av single kvinner i Norge. Og mange vil nok si at det er underskudd av attraktive menn i Norge. Jeg vil nesten dra det så langt som å si at oljepengene våre bortimot tvinger en stor mengde nordmenn å finne seg partner utenlands.

Skjult ID med pseudonym Minney to. 13 sep. 2012 20:07

@Karabel

Jeg tror pendelen vil svinge igjen ;)
Penger, status, materielle goder, det å hele tiden jage etter mer på alle fronter i livet, gjør jo folk bare mer "fattige" på andre områder.
Og jeg tror fler og fler vil våkne opp en dag og innse at dette jaget egentlig bare er et jag etter å tilfredsstille en sjel som egentlig bare blir mer og mer fattig desto mer man jager etter "lykken" på den måten.

Jeg kommer aldri til å bli enig i at lykke kan kjøpes for penger :)

Man kan kanskje ha det litt mer komfortabelt på en del områder i livet. Og man kan føle seg mer vel med seg selv dersom man tar noen operasjoner, slanker seg, gir bort penger til en veldedig organisasjon, osv.
Men det er jo i bunn og grunn bare overfladiske ting.
Og mange går rundt og tror at de ikke blir lykkelige før de har fått seg sin "lekkerbisken" av en kone/mann, før de har operert og slanket seg, før de har gitt penger til de fattige, før de har "alt" i boks. Og dermed blir jaget bare et jag, og ikke en vei med refleksjoner og ro med visshet om at lykken ikke ligger "der fremme" et sted.
For har man ikke lykken her og nå, så får man den heller ikke "bare man får eller bruker nok penger" på det man "må ha" for å bli lykkelig nok.

Skjult ID med pseudonym Hound Dog to. 13 sep. 2012 20:46

@ wilma

Nøkkelordet her er "kan" få barn med spesielle behov. Og det er helt sant at sjansen øker. Gjorde et raskt google søk og lete noen medisinske artikler om dette, fordi jeg liker å sjekke fakta før jeg uttaler meg om slikt, og for eksempel viser forskning at menn over 40 har seks ganger så stor sjanse for å få barn med autisme enn menn under 30. Men når bare 1 av 1000 barn i utgangspunktet utvikler autisme, så betyr det at sjansen for å få et slikt barn selv etter at mannen har fylt 40 trolig ikke er noe særlig mer enn 6 av 1000. Skjønt oddsene kan godt fortsette å øke etterhvert som mannen bli 50, 60, 70 eller enda eldre, uten at forskningsartikkelen gikk videre inn på det. Videre er oddsene for at barnet skal få mentale sykdommer som schizofreni tre ganger så høy hvis faren var 50, som hvis faren var under 25, i følge annen forskning. Men så lenge ikke mer en 1 av 10 000 barn under 12 år utvikler schizofreni, så er fortsatt oddsene bare 3 av 10 000. Ja, mye høyere (tredoblet), men nei, fortsatt ikke høye.

De aller fleste barn som blir født og som har fedre på 40 eller 50 blir fortsatt født helt friske, selv om noe flere av dem enn blant barna med yngre fedre blir født med forskjellige psykiske eller fysiske skavanker eller handikap. Greit å ha litt perspektiv på ting og holde seg til fakta, selv om det sikkert kan føles godt å "slå tilbake" på menn som nevner det grusomt urettferdige faktum at kvinner har en begrenset fruktbarhetsperiode, og menn i utgangspunktet ikke har det selv om kvaliteten på varene absolutt svekkes med tiden.

Så ville nok i utgangspunktet vært mer bekymret for at den eldre mannen ikke skulle leve til barna blir voksne, eller at han skal bli så skrøpelig og gammel at han ikke kan ta seg skikkelig av dem, enn at de skulle bli født med defekter. Selv om sistenevnte selvsagt også kan skje.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 13 sep. 2012 20:46

hey hey minney! :D det er dama si d :)

Skjult ID med pseudonym Minney to. 13 sep. 2012 20:49

Hey hey -m- :D

Og takk, hvem nå du er :)

(mann 51 år fra Oslo) to. 13 sep. 2012 20:59 Privat melding

Penger gjør jo at tilgangen til en adekvate livmor alltid vil være der for en norsk mann, uansett alder...

Problemet, eller for noen fordelen, er at det er noe begrenset innpakning i forhold til en meningsfylt samtale

Skjult ID med pseudonym kit to. 13 sep. 2012 21:04

@TS, hvis du mener matchsystemet til sukker er endret slik at det nå er mer politisk korrekt og ikke lengre avspeiler virkeligheten, kan du jo klage til sukker. Hvis det ikke fører frem, kan du henvende deg til forbrukerrådet og melde sukker for villedende markedsføring. Overstyrers matchsystemet med politisk korrekthet er jo ikke systemet best til å finne partnere som passer sammen.

Skjult ID med pseudonym The One to. 13 sep. 2012 21:39

Hehe digger sånne tråder. Skyttegravene inntas og skarpe skudd lades.....yohuu ;-)))

Skjult ID med pseudonym mann34 to. 13 sep. 2012 22:40

Digger sånne tråder jeg også, det er derfor jeg startet den hehe ;-)

Skjult ID med pseudonym skytter to. 13 sep. 2012 22:46

Jeg undrer meg over alt snakket om alder her. Skulle jo nesten tro at alle jenter på 20-30 er yber attraktive og alle damer over 35 er noen takras. Jeg som trodde det var veldig individuelt. Dumme meg! Nå har til og med damene over 40 begynt å legge seg etter gutter på sin egen alder, eller til og med litt yngre!! Hvordan skal dette gå.
Men ts, du kan vel bare kikke litt lenger ned på lista..

Skjult ID med pseudonym belling to. 13 sep. 2012 22:49

Damene over 40 kan heller finne seg en over 20 år eldre mann de snart kan begynne å stelle.

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 13 sep. 2012 22:52 Privat melding

@belling; Ja det er nok eneste løsningen!

(kvinne 52 år fra Oslo) to. 13 sep. 2012 22:55 Privat melding

Bryr meg fint lite om matchtall. Kjærlighet kommer i alle former og når du minst venter det....det er min erfaring:-)

Skjult ID med pseudonym rakel fr. 14 sep. 2012 18:53

Hm! det er noe nytt i matchingsystemet det er helt sikkert. Hvor ble det av alle de unge vakre? Har krysset av for at alder ikke er viktig. T.o.m på besøkslisten min har disse mennene nå forsvunnet. Ikke bra altså...likte godt å titte på de jeg;))