Alle innlegg Sukkerforum

Nettdating

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 16 sep. 2012 10:53

Kjekt å være klar over;

http://www.bt.no/bergenpuls/bergensbeste/--Nettdating-kan-bli-en-skuffe lse-2765225.html

(mann 52 år fra Vestfold) sø. 16 sep. 2012 11:20 Privat melding

> Psykolog Frode Thuen er skeptisk til nettdating og har et bedre alternativ, nemlig finne en kjæreste på jobben.

Hurra, på jobben min er det nesten bare menn, bortsett fra kontordama som allerede er gift. Så hva gjør jeg nå ? Må jeg virkelig bytte jobb for å finne kjærligheten ?

> Psykolog Frode Thuen advarer mot at menn som virker snille og sympatiske på daten ofte kan være psykopater !

Når en som kaller seg psykolog advarer mot at de fleste menn er psykopater, da detter jeg av lasset, og slutter å ta fyren seriøst.

Skjult ID med pseudonym *o* sø. 16 sep. 2012 11:30

@Desperat, psykologer er også menneser og får vel lov å mene hva de vil. Uansett hva det gjelder , nettdating eller annet...

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 16 sep. 2012 11:36

Så hvordan bør en te seg på date da?
Bare være naturlig, kjøre på som vanlig og la det klart komme frem at hun i seg selv er uinteressant, at hun er bare et byttedyr som skal brukes.
Samt la henne spandere.

Skjult ID med pseudonym Dominans sø. 16 sep. 2012 12:10

Beskriver jentene/dame på sukker veldig bra den artikkelen:

Den enorme tilgangen til potensielle partnere gjør at det blir veldig overfladisk, som om du er på audition. Det foregår hele tiden en vurdering av om du som kandidat er bra nok, og særlig de som er pen og ser bra ut, kan velge og vrake.

(mann 52 år fra Vestfold) sø. 16 sep. 2012 15:21 Privat melding

Jeg merker at jeg er veldig enig med iKommode når han sier at overflod skaper overfladiskhet. Det er for mange profiler å velge mellom, så man gidder ikke ta seg tid til å bli kjent med en person,men går heller videre til neste profil. Gresset er grønnere på den andre siden.

Den lykkeligste tida i livet mitt var når jeg var i Libanon på -80 tallet, vi bodde 8 mann i en liten prefab oppe i fjellene, det fantes ikke privatliv, utedassen stinka og du kunne dusje en gang i uka, vi sov på feltsenger, maten var dårlig og høydepunktet var hvis en kom over franske stridsrasjoner med drops og vaniljestang. Tjenesten var hard med lange utmarsjer, lange vakter, ambushpatruljer hele natta og lønna lav osvosv.

Men når jeg står i kjøpesenteret idag, og ser all overfloden rundt meg, med så masse billig skrap jeg ikke trenger, og folk som stirrer i bakken når de stresser forbi, livredde for øyekontakt med en fremmed, da savner jeg den tida i Libanon så sterkt at det gjør vondt. Å komme sliten inn til landsbyen etter å ha mineklarert veien, og bli møtt av den takknemlighet lokalbefolkningen viste oss fordi vi risikerte livene våre for dem, noe sånt kommer jeg aldri igjen til å oppleve. Og allverdens overflod av duppedingser og luksusartikler vil aldri veie opp for det. Muligens med unntak av Cola, ja jeg er veldig glad i Cola da :)

Så får heller de damene som krever å bli forelska ved første øyekast fortsette til neste profil ?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 15:22

Dette visste vi vel fra før?

(mann 52 år fra Vestfold) sø. 16 sep. 2012 15:27 Privat melding

Ehhh, tror ikke jeg har fortalt om dette før ?