Alle innlegg Sukkerforum

Ikke et syteinnlegg.... (faktisk)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zzz sø. 16 sep. 2012 12:54

Jeg er en mann på 26 år. Jeg er høflig, snill og hyggelig med alle jeg møter og har en god utdannelse og en bra jobb. Jeg er også relativt veltrent og tror jeg er sånn passe kjekk. Aldri hørt noe negativt om utseendet mitt i alle fall. ;) Ellers er jeg ærlig, trofast, ryddig, renslig, smart (har jeg hørt) og humoristisk.

Etter å ha vært her en god stund så virker det ikke som om mine kvaliteter er noe dere sukkerjenter setter pris på. Så hva er det dere egentlig ser etter?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 16 sep. 2012 12:56

Ser etter akkurat det du beskriver deg selv som! Vi lever bare i ulike generasjoner :-)
Men om du får lite svar her, ikke ta det personlig. Det er lett for de fleste av oss å drukne i mengden her inne...

Lykke til uansett - ikke gi opp! :-)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 16 sep. 2012 13:00

Tror det er litt første mann til mølla prinsippet her på sukker. Jeg som sikkert mange andre jenter er fornøyd om vi finner han ene og trenger ikke skrive med flere samtidig. Personlig avviser jeg alle om jeg har dialog med èn her fra før. Så du har nok bare ikke truffet den rette. Kanskje du burde sjekke opp de som har nye profiler her inne. Et tips bare.

Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Hugo sø. 16 sep. 2012 13:02

Vel, spørsmålet er:
Fremkommer det at du er hyggelig, veltrent, kjekk, snill og hyggelig på profilen din? Hvis ja: Hvordan? Skriver du det rett ut selv?

Du sier at du er kjekk og veltrent: Fremkommer det på bildene eller har du bare valgt ut bilder hvor man kan se hodet ditt på lang avstand ved siden av det som er et høyt fjell du besteg for 5 år siden?

Jeg tror jentene ser etter det du sier at du er, spørsmålet er bare om du klarer å markedsføre det. En melding med "Hei x, du virka søt. Jeg er snill, hyggelig, har en god utdannelse og er morsom. Lyst til å møtes?" funker dårlig...

Lag en ordentlig profil + gode bilder, det er ditt eneste salgsverktøy her inne og det som skiller vinnerne fra taperne her inne

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 16 sep. 2012 13:04 Privat melding

Hvis du snur litt på flisa og heller spør deg selv hva du er ute etter? :)

Hva slags sukkerjenter tar du kontakt med?

Det kan jo godt hende at det er mange sukkerjenter som kunne ha tenkt seg en fyr som deg, men at disse jentene ikke lever opp til det du selv søker her inne :)
Enten det er snakk om de indre kvaliteter og/eller den ytre skjønnheten ;)

Jeg hadde mer enn gjerne tatt en fyr med slike kvaliteter du nevner :)
Bortsett fra det med jobb og utdannelse da, det spiller null og niks så lenge fyren liker det han driver med :)
Om han sitter i kassa på Rimi eller er ingeniør spiller ingen rolle. Det som spiller noen rolle er at han gleder seg til å gå på jobb, og ikke klager over ting uten å da gjøre noe med problemene eller bytte jobb.

Og så må han helst være noe eldre enn deg da :P

Skjult ID med pseudonym Z sø. 16 sep. 2012 13:05

Vel....jeg mener at man kan ha både ordentlig profil + gode bilder og likevel ikke evne å få napp her inne.
Det betyr at det trenger på ingen måte å være noe i veien med TS sin profil :-)

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 16 sep. 2012 13:06

Virker som alle her er ryddige, renslige, jobber, reiser, trener og lager mat. Men hva er det som skiller deg ut? Reis flagget med noe som skaper nysgjerrighet!

Skjult ID med pseudonym Dolly sø. 16 sep. 2012 13:11

Jeg er en kvinne på 30 år. Jeg er høflig, snill og hyggelig med alle jeg møter og har en god utdannelse og en bra jobb. Jeg er også relativt veltrent og tror jeg er sånn passe kjekk. Aldri hørt noe negativt om utseendet mitt i alle fall. ;) Ellers er jeg ærlig, trofast, ryddig, renslig, smart (har jeg hørt) og humoristisk.

Etter å ha vært her en god stund så virker det ikke som om mine kvaliteter er noe dere sukkergutter setter pris på. Så hva er det dere egentlig ser etter?

Skjult ID med pseudonym zzz sø. 16 sep. 2012 13:21

@Hugo
Det som ikke kan fremkomme indirekte via bilder eller tekst må jo skrives. Ingen kan jo f.eks se om en person er høflig? Jeg har flere bilder, både av ansikt og hele meg. Om de er gode nok vet jeg ikke. Meldingene jeg skriver avhenger helt av hva jeg finner i profilen hennes.

@Minney
Det er ganske varierende. Noen av tingene jeg ser etter når jeg er inne på en profil er: trening, røyk og religion. Så ei røykende, religiøs jente som hater trening er ikke noe for meg. Ellers så må jeg jo bare like henne, så enkelt og vanskelig er det. :)

@Puslespill
Ja, ingen tørr å skille seg ut. Men jeg ER faktisk veldig opptatt av trening. Føler jeg lurer meg unna hvis jeg trener 3 ganger i uka for å si det sånn. Forsåvidt helt udugelig til å lage mat, men det tror jeg egentlig ikke at jeg burde skrive på profilen min. :P

Skjult ID med pseudonym zzz sø. 16 sep. 2012 13:26

@Z
Er vel egentlig ikke typen som gir opp, men etter 9 mnder her inne uten noen nevneverdige resultater så begynner man jo å miste håpet.

@poppy
Takk for tipset, men det gjør jeg allerede. Forutsatt at jeg synes de er interessante da. ;)

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 16 sep. 2012 13:26

Det er jo ofte så enkelt og vanskelig for alle her inne :)

Og dessverre så er det også ofte slik at mange av dem man tiltrekkes av, ikke tiltrekkes like mye tilbake :)
Og omvendt :P

Så man må jo bare smøre seg med tålmodighet og lete til det klaffer begge veier :)
It takes until :)

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 16 sep. 2012 13:44

@zzz
Jeg har vært her i ca to år nå :) (ni måneder er jo ingenting :P ...og er mange som har vært her mye lenger enn meg også)
Men jeg ser jo ikke noe poeng i å miste håpet :)

Det å finne seg en kjæreste er ikke noe som går ut på dato bare fordi det tar tid :)
Å finne seg en kjæreste er jo tross alt en ting man bør legge god tid og mye omtanke i.
Og et par år er da ingenting tenker jeg :)

Har forøvrig vært på to dater på de to årene, så noe har jeg jo tross alt fått til :)
Take a look at the bright side :)

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 16 sep. 2012 14:23 Privat melding

Hei! Mange logiske svar her og ja man må ha tålmodighet.Hjelper sikkert det ..Men JA det ER ganske stille her Kanskje jeg burde komme meg mer ut ..snart..skal bare.. TS: du høres jo ut som en super kar. Prøv å få profilen din til å reklamere for det- som noen nevner her.

Skjult ID med pseudonym zzz sø. 16 sep. 2012 16:50

@Minney
Jeg synes nå 9 måneder er i overkant lenge, men vi har vel kanskje litt forskjellige tidsbegreper. Føler i alle fall at tiden bare flyr. Med den farta her så er det jo ikke lenge før jeg er gammel og grå. :S

@12love
Jobber med saken, men det er vanskelig synes jeg! Ender bare opp med at det blir maaaaaasse tekst som ingen gidder å lese. ;)

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 16 sep. 2012 17:14

@zzz
Ja, kanskje litt forskjellige tidsbegreper.
Men tiden flyr gjerne fortere når man blir eldre. Og spesielt etter at man har fått barn :P
Så føler også at tiden bare flyr :)
Men kjærlighet har jo ingen alder da :P

Og du er jo fortsatt så ung at du jo egentlig har veldig god tid ;)

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 17:21 Privat melding

Du høres jo ut som en sånn de fleste jenter ser ut TS. I hvertfall hvis er sjarmerende i tillegg.

Skjult ID med pseudonym Karabel sø. 16 sep. 2012 17:38

Hei TS!

@Hugo er inne på noe viktig. Det er ikke det du skriver om deg selv som avgjør, men det du mer eller mindre indirekte skriver om deg selv, som får damene til å "lese mellom linjene". Du må legge inn små nyanser som gjør at de fanger opp positive ting om deg, som du har presenterer uten å virke skrytete. Dette er kjempeviktig! Og spill gjerne litt på sex, men ikke for direkte.

Om du er veltrent som du skriver, legg ut et par sexy bilder av deg selv. Ikke tatt på baderommet, men tatt "tilfeldig" i en setting der du gjør noe aktivt, f.eks. på seilbåtdekk. Og med bildeteksten skriver du noe selvironisk om deg selv som selve poenget med bildet. "Vi hadde glemt å kaste anker før badeturen, fikk det plutselig travelt." Det damene sitter igjen med, etter å følt litt på bildet ditt, er at du er morsom, laidback, uten behov for å skryte av deg selv, har en spennende livsstil de gjerne vil være en del av fordi det gir dem fine opplevelser og utvikler dem. Og at du har en killer body de gjerne kan tenke seg å kose med.

Og i profil og i meldinger er det viktig at de er kresen på damer. Spør etter kvaliteter du gjerne ser de har. Ikke vær redd for rynke litt på nesen om du hører hun røyker f.eks. Damer elsker en utfordring, de vil helst jobbe for å få seg kar. Da føler de at de har sikret seg en kvalitetsvare, fremfor noe de fikk slengt etter seg :)

Skjult ID med pseudonym zzz sø. 16 sep. 2012 19:04

@Karabel
Mange god synspunkter der. :) Egentlig så virker hele opplegget med nettdating altfor komplisert. Krever i alle fall mye arbeid for å komme noen vei!