Alle innlegg Sukkerforum

Betyr det noe hvilke klær han har?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 16 sep. 2012 15:23

Sitter og ser på reprise av "Gøy på landet" på TVN. Har ikke fulgt med på dette før, men legger merke til at han fyren med jåleskjerf har draget på damene. I tillegg til et bra utseende så får jeg inntrykk av at klesstilen hans var noe mange av jentene vektla mye.

Det minner meg også om et par søstre jeg snakket med hvor hun ene sa at klesstilen var noe hun ofte bemerket seg på en fyr, mens den andre mente det ikke hadde så stor betydning.

Betyr det at jeg i min strategi for å legge ut agn bør være svært bevisst en trendy klesstil og satse på å bli et litt mer mr. Glasert eple i stedet for mitt tradisjonelle felleskjøpgrønne epleskall?
*klarer ikke bruke klesplagg som ikke har en nyttefunksjon*

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 15:25

Jeg satt og tenkte på det samme.......

(mann 53 år fra Vestfold) sø. 16 sep. 2012 15:29 Privat melding

Drit i klærna, det er sko som er viktig. Alle damer er sykelig opptatt av sko :)

(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 16 sep. 2012 15:29 Privat melding

Tenker det koker ned til hvilke damer dere vil ha... Vil du har ei som er opptatt av klesstilen din, så kle deg kulere...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 15:33

For meg så virker det nokså generelt at damer tiltrekkes gutter som kler seg....ja hva skal jeg si, jålete.

(mann 53 år fra Vestfold) sø. 16 sep. 2012 15:37 Privat melding

>Grims, det er en klesstil som kalles uni-sex, der begge kjønn bruker samme klær. Jeg tror jeg kan få probemer med å tenne seksuelt på ei dame som går i gutteklær, og jeg vil heller bo alene resten av livet enn å gå i rosa klær.

Skjult ID med pseudonym oo sø. 16 sep. 2012 15:38

Jeg er ikke så opptatt av akkurat kulhet. Tror ikke skjerf i halsen vil avgjøre noe for meg ...

På den annen side er det ikke attraktivt med høyvannsbukser og bukse med høyt liv trukket godt opp. Skorter/gensere som det ser ut er arvet av pappa (eller inspirert av far og bestefar). Eller helt stilløst.

Synes det er sexy med bukser som passer kroppen, får fram en spretten bak (ja nå ser jeg mest etter atletiske trente menn:) Farger som passer sammen.. sort er jo nesten alltid fint..

Og på de datene jeg har vært hvor mannen har tenkt litt på hva han har på seg gir meg mer følelsen at det er "viktigere" å treffe meg. Enn ved de møtene hvor fyren har hatt på seg en slitt genser, fillete joggesko, rett fra jobb, ikke pusset tennene.

Selv stæsjer jeg meg jo litt opp før en date. Ikke overstaset men ihvertfall nystelt..

Hvorfor gjør ikke menn det?

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 16 sep. 2012 16:09

Klær er definitivt veldig viktig. Men det betyr ikke at alle jenter liker menn i trange jeans og med skjerf...De jentene som er med på "gøy på landet" er jo ganske unge. Så kanskje derfor de likte akkurat han. Selv foretrekker jeg en gjennomført stil. Gjerne litt funky og rockete. Ikke sånne typiske "bærums sosser" om en får kalle noen for det. Men pikè-skjorter med en krokodille på er ikke akkurat sexy i mine øyne. Så alt er relativt kjære TS. Men en som er helt ukritisk og på bærtur er heller ikke noe spesielt tiltrekkende....

Skjult ID med pseudonym Z sø. 16 sep. 2012 16:13

Liker jeg mannen, så liker jeg mannen!

(Men jeg tror dette er aldersbestemt til en viss grad)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 16:15

Hahaha Desperat du sier noe.
Jeg vet nettopp i Oslo og så noen plakater der av en modell, som jeg trodde var jente, helt til jeg var 10m unna plakaten og så at det var en gutt.....wtf! Hva f.... er det som skjer med moten nå for tiden.

@oo
De fleste menn kler seg vel litt annerledes når de skal på date? Sånn casual pen eller noe, vet ikke hva det heter. Selv så liker jeg å kle meg litt ok når jeg skal treffe ei jente for første gang.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 16 sep. 2012 16:16

Tror jeg kan dele oppfatningen til Grimstad82 om at en tiltrekker seg mer damer med en litt mer jålete klesstil. Hadde en periode hvor jeg og en kompis kjørte blazerjakke på byen og det hadde faktisk en viss effekt i hvilken type damer en fikk oppmerksomhet fra. Fikk litt inntrykk av at vi også trakk til oss en og annen lykkejegervariant med å kjøre litt pen-i-tøyet klesstil ute på byen.

Hørte også en påstand om at en enkelt kan identifisere nordmenn på en internasjonal flyplass ved å ta en titt på skoene. Stort sett dårlig vedlikeholdt, skitne og slitte... tror nesten det stemmer i mange tilfeller etter at jeg ble oppmerksom på det :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 16:20

@Eplekjekk

Sko er faktisk viktig å ivareta, mine sko er stort sett rene og pusset, fordi de skal tross alt holde vann/snø/skitt vekke fra føttene :) Det at skoene er slitte betyr jo ikke så mye, er jo som bukser det, er da de er best! :)

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 16 sep. 2012 16:25

Jeg vil ha en mann som kler seg for sin egen skyld, ikke for andre sin :)
Enten han nå kler seg på den ene eller andre måten.

Men helt klart at klær har noe å si for hvem man tiltrekkes av.
Spesielt når det kommer til kvinner og menn som er veldig "gjennomførte" i både hår og klær mht å vise hva slags person de er.
Setter man en gother, en skikkelig "hillbilly", en "kontorrotte", en "nerd" og diverse andre "typer" ved siden av hverandre. Og at alle er veldig typiske i både klær, sko, sveis, osv. Samt at alle sammen var "tvillinger" (måtte jo blitt åttlinger eller mer sikkert).
Så ville sannsynligvis ikke en person vært tiltrukket av alle sammen selv om de i utgangspunktet var "like".

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 16 sep. 2012 16:32

@poppy
Når det gjelder f.eks. de som er over snittet musikkinteresse og ofte kler seg i en rocka variant så tror jeg at en spesiell klesstil vil treffe likesinnede. Det var nok dette hun ene jeg snakket med som mente klesstil betydde mye siktet til. Når det gjelder f.eks. den greia med genseren som var knyttet rundt halsen på gutter fra Oslo/Bærum så er det typisk IKKE min stil da jeg ikke finner dette praktisk nyttig.. på samme måte som skjerf :)

Ofte signaliserer en klesstil litt av hva en er opptatt av hjemme, perfeksjonisten, slaraffenliv, status, praktisk, ekshibisjonist, sporty, diva eller grå mus etc.

Nå er jeg nok mer mainstream og klassisk i stilen. Kjøper det jeg vet jeg kommer til å bruke, så om det er dyre merkeklær eller billige klær andre steder er ikke så nøye bare jeg vet det blir brukt :)

Jeg vet for meg selv at jeg heller snur meg etter flotte stilige gjennomført kledde damer fremfor joggebukse og snusboks på brystlomma stilen, men liker helst en avslappet stil fremfor timer foran speilet før en kommer seg ut døra :)

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 16:34 Privat melding

Klart klær betyr noe. Dere vil vel ha en hente som ser vekstelt ut dere også?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 16:38

velstelt og jålete kledd er vel 2 vidt forskjellige ting :)
Nå er jeg vandt med å gå i signalgule klær mtp jobb, så for meg å gå over til en kontor jobb der jeg må kle meg mer "stilfult" var merkelig.

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 18:17 Privat melding

Velstelt og jålete henger da litt sammen. Man ser mye freshere

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 18:17 Privat melding

ut med vekstelt hår, pene klær, nystrøket skjorte og nypussa sko.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 18:18

Jeg mener det er en stor forskjell på jålete klær og gå pent kledd men men øye som ser :)

Skjult ID med pseudonym The One sø. 16 sep. 2012 18:46

Vel, jeg er ikke egentlig så veldig jålete av meg, men når jeg ser folk som går rundt i slaskete treningsbukser osv så får jeg ståpels på ryggen.

Man må ikke bruke hele morsarven med mer på klær, men en viss innsats syns jeg man kan legge i det. Om det blir noe mer enn en første date eller ikke er uten betydning, man kan gjøre seg selv litt attraktiv med å kle seg litt opp.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 18:47

alt til sin tid.

Skjult ID med pseudonym rakel sø. 16 sep. 2012 19:01

Ja takk til velstelte menn, men for all del med måte:) for min del betyr det fine sko, ikke for mye duft, ikke stappe skjorta, t-skjorta i buksa og toppe det med belte. Helst ikke for mye gull og stæsj da...hm ble litt det:) Ja, jeg er vel kravstor da og derfor singel:)

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 16 sep. 2012 19:13

Jeg er sikkert i kategorien som burde tenke mer på klær for å tiltrekke seg jenter, men som noen sier: det ville nok vært feil jenter...

Jeg pusser da alltid tennene og er nydusja med rene klær på en date. Svært ofte kommer jeg rett fra jobb og det er jo greit for da har jeg gjerne en skjorte og hele bukser på. På fritida så orker jeg derimot ikke det, da går jeg helst i en t-skjorte og hullete olabukser. Stor forskjell på hvordan jeg kler meg på jobb og fritid. Men skoa er de samme! Jeg har et par Ecco-sko som funker til alt, men de har dessverre fått hull i sålen slik at når det regner, sludder, snør osv. så blir jeg klissvåt på sokkene. Derfor har jeg blitt nødt til å finne noen gamle joggesko som jeg egentlig aldri har brukt noe særlig og nå bruker jeg dem hver dag. De er tette og greit behagelige. Noen vil vel si at de ikke helt passer til klærne mine, men for meg er sko det minst viktige, de skal jo bare sørge for at du ikke blir våt og skitten på sokkene... Nå kunne jeg godt tenkt meg noen nye Ecco-sko, men har fått den erfaringen nå at de ofte blir ødelagt i sålene lenge før skoa egentlig er slitt. Hva annet som finnes av sko aner jeg ikke så nå bruker jeg bare de gamle. Orker ikke kjøpe nye i ett kjør, de bør jo holde lenger enn 3 år før de er utslitt mener jeg!

Hvis ei jente dømmer meg som en dårlig person for det ovenstående så får det bare være, så overfladiske jenter liker jeg ikke uansett. Og for min del så hadde jeg digga det hvis ei jente dukka opp i joggebukse på en date, da hadde jeg vært imponert :) Det har ingenting å si hva jenta har på seg, klart, noen ting kan jo være pent, men det betyr ingenting for om jeg faktisk liker henne. Har null preferanser på klesstil. Gir ganske f i det og har et klesbudsjett som er ganske lik 0, det er en ting som er helt nederst på prioriteringslista når det gjelder hva man må bruke klær på. Jeg får som regel litt klær til jul og bursdag og det holder stort sett. Må kjøpe ny vinterjakke i år da, den jeg har hatt de siste 12 åra er blitt ødelagt i glidelåsen... Skal prøve å se om noen kan bytte den glidelåsen, men den har kanskje mista litt evne til å holde varmen og har noen små hull så bør vel kjøpe en ny. Blir trist, liker den jakka... :(

Ingen jenter som kunne falt for en fyr som har denne holdningen til klær?

Skjult ID med pseudonym rakel sø. 16 sep. 2012 19:22

Hehe, nei! jeg hadde nok ikke det @Alene. Men respekterer selvfølgelig ditt syn på akkurat dette med klær;)

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 16 sep. 2012 19:27

@Rakel: Og allikevel så aner du ikke om jeg faktisk ser ok kledd ut, haha. Har da tilogmed noen Moods of Norway-skjorter osv. (fått til jul) og på jobb så er jeg vel blant de med penest tøy vil jeg påstå :) Så selv om jeg ikke bryr meg så betyr ikke det at jeg ser ut som en slask til enhver tid. Kler meg til anledningen, men er overhodet ikke jålete og bruker masse pyntenips ved siden av, hehe. Syns det er interessant at klær har noe som helst å si, spennende lesning denne topicen!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 19:31

Er litt overrasket at klær har så mye å si.
Er det ikke viktigere at man møter opp slik man er mest komfortabel med?

Skjult ID med pseudonym Lurer... sø. 16 sep. 2012 19:36

Typisk Bærumsgutter faktisk, unnskyld at jeg ler.... men det er ca 100000 mennesker i Bærum, over en halv million i Oslo, en haug i Trondheim og Bergen, men det er faktisk Bærums-stilen som er usexy, jeg skal ærlig innrømme å si at ja, noen gutter i Bærum går med "pene" klær om jeg kan kalle det det, men mesteparten går da i normale klær, jeg ser ikke noe forskjell i Bærums gutter kontra en fra Oslo, Bergen eller Trondheim, men kanskje gutter fra bygda skiller seg ut litt, men ja... voks opp litt a folkens! Ja det finnes forskjellige klesstiler, men tror ikke det er stedsbestemt på den måten som man leser over.

Skjult ID med pseudonym rakel sø. 16 sep. 2012 19:36

Dyre klær gjør deg ikke automatisk velkledd, menn kan være råfine med klær fra H&M:)

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 16 sep. 2012 19:37

Det enkle er ofte det beste :P
Så tar helst en mann uten klær :D

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 19:41 Privat melding

Alene: Nei, den holdningen til klær hadde jeg ikke orket å leve med tror jeg. Ikke at man må ha nye fine ting hele tiden, men når du sier du hadde blitt imponert over en jente som kom
I joggebukse på date så skjønner jeg at vi to lever på to ulike planeter.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 16 sep. 2012 19:43

@Eplekjekk

Akkurat! Det er det jeg mener. Man har sin egen stil som sier noe om hvem man er og hvordan man er. Det betyr ikke at man trenger å bruke en formue på klær, men man bør bry seg litt om seg selv. Om jeg ser en mann som driter i hva han går med så sier det meg litt om han. Og da snakker vi ikke om at han slenger i joggisen hjemme. Men heller hvordan han velger å fremstille seg selv når han er ute blant folk. Jeg tenker at man bør ikke forandre hvem man er, men forbedre seg og kle seg slik at en får frem de beste kvalitetene sine.

Det som noen ganger er irriterende med enkelte menn er at de krever at dama skal gå sånn og sånn, være stylet på håret, sminket og veltrent og you fucking name it, mens de selv gir faen. Den logikken skjønner jeg rett og slett ikke! Om man krever en viss klesstil hos det motsatte kjønn så må man også gjøre en innsats selv:-))

Skjult ID med pseudonym Tommen sø. 16 sep. 2012 19:47

Poppy, bare for å svare på det siste der, ja det er kanskje noen gutter som krever ditt og datt av dama, men det går gjerne begge veier. Finnes mange jenter der ute som krever gutten skal gå med det og det. Noen damer sier at det og det er usexy osv. Men det finnes mange gutter der ute som har sansen for klær og liker å kle seg bra. Hvis du har problemer med at en gutt krever sånne ting av deg så har du egentlig bare møtt på feil gutter!

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 19:52 Privat melding

Han med skjerfet var forresten veldig kjekk også, så ikke så rart han var populær, men synes ikke stilen hans var ekstremt jålete, egentlig akkurat passe.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 16 sep. 2012 19:55

@Tommen

Jeg sier ikke at alle er sånn, men jeg sier at det finnes noen "hyklere" der ute som ikke ser seg selv i speilet. For min del vil jeg gjerne ha en mann som sier hva han liker at jeg kler meg i. Bare positivt om han engasjerer seg litt, men da får han også høre litt på meg og da. Jeg er fullstendig klar over at det er jenter som også er slik....Det er det ingen tvil om!

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 16 sep. 2012 19:57

@Mintgrønn
Men det skjerfet der ser jeg på som like praktisk som et slips, eller det å henge en genser over skuldrene og knyte den foran... akkurat sånn "kakedekor" og "Jan-Thomas fakter" klarer ikke jeg å gå med (slips til skjorte/dress m.m. er derimot ikke noe problem). Har dette mye å si for helhetsinntrykket?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 20:03

Genser over skuldrene og knyttet foran er så bærums soss.
Skjerf fordi det er kaldt er greit, lue fordi det er kaldt er også greit, til annet forbruk enn det så er det jålete

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 20:04 Privat melding

Det med det skjerf er ikke viktig, men det å ha en pen, skjorte som er nystrøket og sitter bra på trekker veldig opp. Samme med bukse enten det er olabukse eller en litt penere bukse. Sko er kjempeviktig, og joggesko er greie fritidssko, men synes man kan ta på noe litt finere på spesielle anledninger som date osv. Uansett hva slags sko du har, trekker det ned inntrykket om de er slitte. Man trenger som sagt ikke være tipp topp hele tiden, men på en date vil man jo helst vise seg fra sin beste side, derfor blir jeg svært skeptisk til gutter som ikke en gang klarer å ta seg sammen da.

Skjult ID med pseudonym Lurer... sø. 16 sep. 2012 20:07

@Poppy
Du har jo en superduper kul og sexy klesstil da ;)

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 16 sep. 2012 20:09

@poppy
Jeg setter stor pris på om dama engasjerer seg i min klesstil og utfordrer meg litt. Vet at jeg lett kan bli litt klassisk og ikke tørre prøve noe nytt hvis jeg styrer dette selv. Har kun hatt positive erfaringer når jeg har vært å handlet klær sammen med eksdamer :)

(mann 32 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 20:11 Privat melding

Klær er morro :D Om jeg er en typisk Bærums-soss, det tviler jeg på!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 20:11

Er vel ingen her som ikke er enige at man kan kle seg litt til en date?
Men det er ingen tvil om at klær spiller en alt for stor rolle mtp hvordan folk oppfatter hverandre.

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 16 sep. 2012 20:12

Kan jeg spørre Mintgrønn hvorfor sko er så viktig? De sitter jo liksom der nederst på beinet og tråkker rundt i all slags terreng. Og sko blir jo slitt når man bruker dem litt da :) Er ett par sko for lite, er det det du sier? Jeg har jo pensko som jeg bruker når jeg har på dress da, pluss innejoggesko og fotballsko, men om jeg skal på jobb, kino, byen, butikken eller date så har jeg kun ett par sko og ser ikke helt problemet med dette. Lurer bare på hvorfor sko er en greie?

Skjult ID med pseudonym Kev85 sø. 16 sep. 2012 20:14

Alene
Sko er viktig, ja det er riktig man tråkker i all slags terreng, derfor man har forskjellig sko til sitt bruk ;)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 16 sep. 2012 20:20

@Lurer

Hehe, takk for det du:) Jeg må innrømme at jeg ikke helt vet hvem du er da...:-/

@Kev85

Haha, har bare møtt deg en gang og da så du nå bra ut. Så skal ikke skjære alle under en kam her. Men enkelte fra Bærum, frogner og majorstuen kan være litt snobbete i klesstilen. Greit nok det, men ikke alltids det dyreste er det fineste. Og langt fra alle som kan kle seg selv om de bruker tusenvis av kroner på klær. Jeg tror mange er av den oppfatningen at om de ikke er så flinke på å finne klær som passer kroppen sin så kjøper de heller noe dyrt og antar at de av den grunn ser trendy ut......DET kan fort bli veldig feil!;-)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 16 sep. 2012 20:20

@Eplekjekk

Det er bra;-)

Skjult ID med pseudonym Kev85 sø. 16 sep. 2012 20:22

Hehe tusen takk Poppy, du ser nå alltid bra ut du også.... men du? Vi har møtt hverandre to ganger ;);)

Skjult ID med pseudonym nozits sø. 16 sep. 2012 20:22

Dette var bra lesing!
Jeg merker meg menn som kler seg litt opp, men det må være en stil de føler seg hjemme i. Når man skal danne seg et inntrykk av noen er det jo gjerne ikke lang tid å gjøre det på, hvis du fanger oppmerksomheten min med klesstilen din har du bedre tid til å vise at du er en person jeg tror jeg har noe tilfelles med. Jeg ville ikke brukt lang tid på nagler og skinn, eller hullete t-skjorter. Men jeg ville også gitt deg kort tid hvis du var for flashy. Jeg bruker antakelig lenger tid på de som har litt samme stil som meg - samme budsjett og bling.

Men det som teller aller mest, for min del, er holdningen de viser. Hvordan fører de seg? Utrygg og sammensunket eller utadvendte og rake! Hvis du kommer i jobbebukse og hull i t-skjorta men viser et selvsikkert smil er jeg straks litt mer interessert - men jeg synes ofte det henger litt sammen..

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 20:35 Privat melding

Alene: Skoene er noe av det første jeg legger merke til i hvertfall. Selv om man tråkker i all slags terreng, trenger man ikke å bruke de samme skoene hele tiden. Du må ha flere par sko, så kan du brukte kraftige friluftssko når du er ute i skogen og skitner deg til, og f.ek noen litt pene mokkasiner når du er på kafé. Ser ikke helt problemet med å kjøpe flere par sko, de varer jo lenger når man ikke sliter de ut så fort. Dessuten har skoene godt av å lufte litt av og til, tenk på all den fotsvetten som samler seg opp i løpet av dagen. Ecco har mange typer sko, men du prater kanskje den den standard gubbe-skoen?

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 16 sep. 2012 20:38

@Kev85

Nei du har møtt meg to ganger. Jeg har møtt deg bare en gang :P For jeg var jo drita full jo, hahaha! Og hadde litt for høye heler på

Skjult ID med pseudonym Kev85 sø. 16 sep. 2012 20:39

Sant nok Poppy, men var du som sto for pratingen første gangen, var en fin fortelling om skoene dine da ja ;) hehehe

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 16 sep. 2012 20:43

Sikkert den standard gubbeskoen ja, selv om jeg ikke aner hva du mener med det, hehe. Hull i sålen blir det uansett! Har virkelig ikke peiling på klær og er veldig fornøyd med det. Min mening er at hvis en gutt vet hvilken størrelse bukse han skal i en butikk, så er han homo (og jeg kjenner flere homser som ler g spøker med sånt selv så ikke vits i å tro at jeg mener det stygt). Vanlige gutter har ikke peiling og må like forvirra prøve å finne ut av det størrelseshelvetet hver gang og få hjelp av de bak disken, hehe. Og når jeg drar på jobb, så kanskje innom puben på vei hjem, så fotballkamp på stadion og så kanskje butikken og muligens en date midt oppi dette også så gidder jeg da virkelig ikke skifte antrekk eller sko mellom disse tingene :)

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 16 sep. 2012 20:47

Jeg bruker 32/34.
Blir du med på litt gutte-gutt kos hr. Alene?

Seriøst, du (og dine venner) har kanskje godt av å utvide horisonten om du definerer legning ut fra sånne kriterier :)

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 16 sep. 2012 20:53

Eplekjekk: Nei, synes du virkelig jeg høres sånn ut? haha, skjønner du kødda... Og de talla der aner jeg ikke hva står for, da jeg gikk på ungdomsskolen så brukte jeg medium tror jeg...? Og ja, jeg vurderer å dra fram klubba og klubbe meg ei dame :)

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk ma. 17 sep. 2012 16:25

Og for dere som ikke visste svaret... JA det betyr noe hvordan vi kler oss!

Og er du ikke overbevist så sjekk denne fra James Mollison (husk lyd):
http://www.jamesmollison.com/project_disciples.php

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 17 sep. 2012 16:59

Klærne kan jo indikere mye, de. For mange er de en del av et bevisst uttrykk -> identitet. For noen er det kanskje helt tilfeldig? Vi har vel alle våre tolkninger av ulike kleskoder, og for meg blir det en del av "hele pakka".
Så ja...det spiller en rolle. For meg.

Skjult ID med pseudonym . ma. 17 sep. 2012 17:15

Klesstil har enormt mye å si!
Når det er sagt: Det er langtfra nødvendig, eller ideelt, å kle seg som en feminim soss.