Alle innlegg Sukkerforum

Når mørket kommer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Deppa sø. 16 sep. 2012 19:33

Livet er oppskrytt, i alle fall er det slik jeg opplever det...
Det har selvfølgelig ikke gått meg hus forbi, at de aller fleste mener livet er en vidundelig gave. Jeg derimot anser det som en livslang straffekoloni uten mulighet for anke.

Skjult ID med pseudonym *o* sø. 16 sep. 2012 19:35

@Deppa, da... sender deg en klem for kvelden ... ta den imot, du..

Skjult ID med pseudonym rakel sø. 16 sep. 2012 19:44

Livet er er en gave til tider, men det kan også være rimelig slitsomt. Tror det er livet:) Tror ingen er lykkelig til enhver tid, jeg har ihvertfall ikke kjent eller møtt noen som er det. Så opp med hodet Deppa, prøv å snakk med noen og prøv å gjøre livet ditt lysere. Trøsteklem.

Skjult ID med pseudonym så synd sø. 16 sep. 2012 20:06

http://www.doubleyourdating.com/catalog/deepinnergame.html Se dette programmet, så skjønner du hvorfor du er deppa, og hvordan du løser det. (Programmet handler i svært liten grad om å sjekke damer)

Skjult ID med pseudonym Deppa sø. 16 sep. 2012 21:07

@ så synd (litt usikker på om dette var et ironisk nick forøverig)

Selvfølgelig må forandringer komme fra innsiden og selvfølgelig handler dette kun om meg. Om mitt syn på verden er proposjonal med mitt selvbilde, tja, kanskje det er det akuratt nå. Likevel håper jeg på en lysere dag i morgen og med vesentlig mer energi, og jeg klarer ikke helt å se at det har så mye å gjøre med mitt syn på meg selv (men det kan være jeg driver med selvfornektese ( og denne kommentaren er både ironisk og ikke ironisk))

@Svampebob1 (som helt klart må være et ironisk nick)

Ja det er stor sammenheng med mørket og det å se mørkt på det også for min del (og sånn sett, skulle jeg ønske det var persligheten min som var problemet, for da kunne jeg ha rettet det opp en gang for alle)

(mann 34 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 21:27 Privat melding

Livet hadde vært kjedelig uten noen utfordringer. Det kan begrunnes utifra flere undersøkelser som viser at et velferdssamfunn som det i Norge ikke løfter oss til toppen av lykke-statistikken. Vi er et sted midt på treet.

Men som du selv sier så er ditt syn på verden proporsjonal med ditt selvbilde. Så spørsmålet er, hva baserer du ditt selvbilde på? Utseendet? Suksess og selvrealisering, eller mangel på sådan?

Uten å vite noe mer spesifikt så anbefaler jeg deg å gi litt mer faen. Folk flest (mest sannsynlig alle) har nok det å vurdere og dømme akkurat deg temmelig langt ned på prioriteringslisten sin. De gir rett og slett blaffen i deg, stort sett.

Du er den som bryr seg aller mest om livet ditt. Hvis du mener livet ditt er en straffekoloni, så får du rive ned piggtråden, dænge til fangevokterne med rivjernet og rømme landet :-)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 16 sep. 2012 21:29 Privat melding

Livet er en dans på roser, går for det meste fint, men jævlig vondt når man først tråkker på tornene :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 16 sep. 2012 21:30

Ergo: Gå alltid med vernesko!

Skjult ID med pseudonym loff sø. 16 sep. 2012 21:32

Vet du at livet faktisk er prakket på deg?

(mann 53 år fra Vestfold) sø. 16 sep. 2012 21:39 Privat melding

@Deppa, jeg er desperat og det er ikke like lett det heller. Noen dager våkner jeg og har bare veldig lyst til å date noen, hvemsomhelst, men akkurat det er visst den ene tingen man ikke kan når man er desperat. Så livet mitt føles som et stort hinderløp, med masse hindere, og noen dager må jeg jukse. Da bruker jeg spise en 2 liters boks med iskrem. En boks prozac går også bra, men iskrem er best. Iskrem fjerner ikke mørket, men iskremen avviser deg ikke heller, slik mange mennesker sikkert gjør.

Skjult ID med pseudonym Deppa sø. 16 sep. 2012 21:51

@ Desperat... Smilte da jeg leste innlegget ditt, ingen ting er som litt selvironi :)
Utrolig nok er jeg ikke spesielt glad i is, og til tross for mitt tungsinn er det faktisk mange mennesker som bryr seg om meg og er glad i meg for den jeg er (og hører nå jeg ble litt lysere til sinns og håper det ikke er fordi jeg oppdaget at noen faktisk har det verre enn meg (men det kan hende det også, tar den dårlige samvittigheten over det en annen dag)) Sender deg en klem Desperat

(mann 53 år fra Vestfold) sø. 16 sep. 2012 22:10 Privat melding

@Deppa, takk for klemmen (tror jeg, håper ikke du er mann)

Jeg ikte det du sa om at det er alltid noen som har det værre. Og uansett hvor langt ned man faller, og når man tror en har nådd bunnen, ja så kan man alltid falle enda lenger ned. Det er bunnløst.

Klem til deg også

Skjult ID med pseudonym så synd sø. 16 sep. 2012 22:15

depresjon skyldes lav selvtillit, å gjøre ting som krever mot, øker selvtillit. Gjør mot = minkende depresjon.

(mann 38 år fra Telemark) sø. 16 sep. 2012 22:33 Privat melding

Man er sin egen lykkes smed, det kan være forbaska vanskelig til tider, men det er de tingene man må jobbe skikkelig for, som gir den beste avkastningen. Imho

(kvinne 45 år fra Oppland) ma. 17 sep. 2012 21:45 Privat melding

Tusen takk for all støtte, nå har jeg klart å skru på meg hodet og verden ser lysere ut. Derfor har jeg tenkt å slutte meg gjemme meg bak forskjellige pseudonym.
Hilsen Deppa/Amplitude/Kumite.
(dette går enten bra, eller så går det over) :)

Skjult ID med pseudonym Gerimax ma. 17 sep. 2012 21:51

Det ka være noe så enkelt som mangel på vitamin D : vært hos legen i det siste ? , foøvrig så ser du nokså livslysten ut på det bilde :-)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 17 sep. 2012 21:58

stor klem til deg frigg du er ikke alene om å ha det sånn det skal du vite selv har jeg vært alvorlig deprimert til tider men har alltid en grunnleggende tristhet i meg som jeg må kjempe for å overse har hatt det sånn siden jeg var 12 år med noen ekstra grunne daler hvor jeg ikke hadde lyst til å leve mer og noen litt større lyspunkt jeg for min del blir aldri helt kvitt det og ting går veldig opp og ned. Akkurat nå går jeg til psykologspesialist og har fått diagnosen kronisk deprimert ikke akkurat så oppmuntrende i seg selv ;) :P men greit å bli tatt på alvor. Får du for tunge tanker så ikke nøl med å ta kontakt med hjelpeapparatet start med legen din så kan han henvise deg til noen som kansje kan mere innen det du sliter med. Nå aner ikke jeg grunnen til at du har det sånn men det gjør jo du. Selv så vises det kansje ikke så godt på meg for de perifere bekjente at jeg har det sånn men jeg har det vondt vær dag og må kjempe så jeg vil du skal vite at du ikke er aleine om å ha det tungt. stor klem fra en medsøster.

Skjult ID med pseudonym Frigg ma. 17 sep. 2012 22:41

-m- Det synes ikke godt på meg heller for de dagene som er tyngst, da er jeg ikke utenfor døra. For meg er det veldig avhengig av energinivået, som jeg desverre ikke alltid har kontroll over, og for å kunne skru hodet på plass er det jo nettopp energi jeg trenger.
Mulig jeg har vært litt overmodig nå, samtidig tenker jeg at jeg er med det jeg er, selv om jeg på ingen måte tror dette er tidenes sjekketriks.
Jeg sender deg en stor klem -m- og ønsker deg gode dager, mange gode og lyse dager.

Skjult ID med pseudonym Samme her ma. 17 sep. 2012 22:42

Slenger jeg på her. Jeg er også grunnleggende deprimert, og har alltid vært det. Var en usikker unge, men ble nok gradvis verre fra 12 årsalderen for meg også. Dette har vel gjort at jeg har blitt en sånn type jente gutter ikke så lett faller for. Jeg fremstår fort som usikker, jeg er mye lei meg, jeg mislykkes som regel med det jeg prøver på og jeg har vanskelig for å finne glede i aktiviteter over tid. Jeg har vært registrert her i mange år, men blir vel egentlig bare deprimert av det.

Skjult ID med pseudonym jane doe to. 20 sep. 2012 01:17

tbird80: for noe vås, det du jobber ekstra for er bare mer tid av livet brukt på å ikke være fornøyd med bare å leve. du er hva du tenker, og hvis det du jobber hardt med ikke får deg til å være tilfreds er det heller av liten verdi.

Frigg1000: det at du står frem uten pseudonym er et bra tegn!

Skjult ID med pseudonym jane doe to. 20 sep. 2012 01:19

tbird80: for noe vås, det du jobber ekstra for er bare mer tid av livet brukt på å ikke være fornøyd med bare å leve. du er hva du tenker, og hvis det du jobber hardt med ikke får deg til å være tilfreds er det heller av liten verdi.

Frigg1000: det at du står frem uten pseudonym er et bra tegn!

Skjult ID med pseudonym arneand to. 20 sep. 2012 01:47

@ts
Fear Not This Night (ft. Asja)
http://www.youtube.com/watch?v=BVnPiLi8vOo