Alle innlegg Sukkerforum

hvorfor har så mange menn ingen bilder på profilen sin.,

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym femtitre ma. 17 sep. 2012 23:57

teller,halvparten som er på min prifil har ingen bilde av seg selv,og heller ikke nye brukere,hva har menn å skjule med det,er det likt for menn,undrer på hvorfor.og,hvor er respekten for hverandre blitt av,man er jo her for å finne en partner,ikke snakke stygt om hverandre,dette blir jo helt feil,hva med en positiv tråd,og,er menn usikre på inteliggente kvinner som også er pene,man rangerer vel ikke en skala her,og,en ting til,trener alle menn,og er alle ingeniører,,litt frustrert,hva med beina på jorden,,

Skjult ID med pseudonym Minney ti. 18 sep. 2012 00:01

Du får spørre hver enkelte av dem ;)

Så får du sikkert like mange svar som antall menn du spør :)

Liker du ikke bildeløse profiler, så ikke kast bort tid på dem :)
Verre er det ikke :)
Fokuser på dem som har bilde, og kos deg her inne ;)

Skjult ID ti. 18 sep. 2012 00:02

Hohoho.

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 18 sep. 2012 08:06

De som ikke har bilde i profil eller album blir oversett til de selv tar kontakt.

Skjult ID med pseudonym Dizzy ti. 18 sep. 2012 15:57

Får like mange svar på mail om man har bilde eller ikke. Dvs ingen :P

(mann 69 år fra Vest-Agder) ti. 18 sep. 2012 16:37 Privat melding

cannot understand why anyone would have a profile on any dating website without a profile picture. just seems a little pointless when you consider that most dates start of a a result of the visual impact of the person they are dating.

Often as well as not havng a picture the detail and text for the profile is lacking in any detail that would give any clue as to whether it was worth any consideraion at all.

Personally i think a profile picture should be mandatory, i think that way it would remove a great deal of the users who are simply not serious about what they are doing here

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk ti. 18 sep. 2012 16:41

Hva skal du med bilde? Det er jo det indre som teller ;)
*jeg har rømt fra fengselet*

(mann 40 år fra Oslo) ti. 18 sep. 2012 16:47 Privat melding

Her er det mange muligheter, er ikke noe bedre blandt damene, så da kan man bare spekulere :)

Mange muligheter: tør ikke, bilde slettet, vil ikke ( bare snoker ), egen snokeprofil, har en pause, har ikke giddet oppdatere profilen, har dame, har kone og barn, vil kun ha de som fokuserer på det indre?

Har selv møtt ett par uten bilder, og de var søte og flotte jenter, så trenger ikke være negativt, selv om man liker å kun se på ting som negative om det meste ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 18 sep. 2012 18:37 Privat melding

Det kan være så ymse grunner; alt fra menn (eller kvinner) som er gift eller i forhold (de fleste jeg har fått meldinger fra som har vært bildeløse er nettopp slike, men de om det, sier bare takk, men nei takk), til folk som jobber i yrker hvor de ikke bør være synlige i sosiale medier, ja, har også møtt folk med gode grunner til ikke å ha bilder i profil, men de er heller få, til de som må modnes litt ifht å lage en profil på nettet. For noen er kanskje her første gangen de lager en profil for nettdating og det er faktisk ikke alle som er racere på å skrive og kommunisere via sosiale medier, og jeg husker selv da jeg opprettet profil første gang, tok det litt tid før jeg lastet opp bilde, man vil gjerne føle seg litt frem og lære av andre. Så er nok klokt å ikke "jump to conclusions" altfor fort og gå utifra at det er noen useriøse du får melding fra selv om de er bildeløse, etterhvert kan de kanskje legge bilde av seg i albumet om de ikke ønsker å ha bilde i profilen.

Det er lite interessant å skrive med noen man ikke har sett bilde av, lettere å forholde seg til noen man "ser", men iblant kan vi gi litt rom og er det en ålreit fyr (dame for den saks skyld) så kan man jo sende bilder offline :-)

Lykke til uansett ;-)