Alle innlegg Sukkerforum

Må man ha bilde for å bli tatt seriøst??

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 01:49 Privat melding

Folk burde jo respondere selv om man velger å ikke ha bilde!

Skjult ID to. 20 sep. 2012 01:59

Hvorfor det? Tar du kontakt med dem som ikke har bilde?

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 02:02 Privat melding

VI vil bare bli hørt VI også, er det for mye forlangt mister? bildeanonymitet er også en form for trygghet.... "Døm oss for ordene, ikke ansiktene" -Sokrates

Skjult ID med pseudonym arneand to. 20 sep. 2012 02:04

@ts
Hjelper betraktelig med bilde, og ingen *burde* respondere på noe som helst om det ikke vekker interesse.
Om du slenger inn noen kroner til sukker.no kjøper du ikke garanteret tid og personlig oppmerksomhet hos alle brukerne... ;p

mmh, så har jeg da rotet meg tilbake til denne plassen, og alt er ved det gamle seg jeg -.-

Whee, and stuff ((((<.<)

Skjult ID to. 20 sep. 2012 02:07

Når det gjelder diskusjoner på forum, så er det greit Chrissy. Når det gjelder jakten på kjærligheten, så bli du nok også bedømt på ansikt og kropp.

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 02:13 Privat melding

ikke vær så sentimental a hdv, du er jo et kjempebidrag du til dette forumet!! stå på!!

Skjult ID med pseudonym -m- to. 20 sep. 2012 03:05

njet det der profilbilde er jo pokkern umuli å få godkjent om dagen! prøvd meg med en drøss nå grr....så jeg har vært profilbilde løs en stund nå bare bilder i albumet :P

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 sep. 2012 07:30

Man kan bli tatt seriøst både med og uten bilde. Det er ditt valg :-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 20 sep. 2012 08:42 Privat melding

Jeg tenker at jeg vil ha en fyr som ikke "krever" mer av meg enn han kan gi selv.
Dersom han ikke tar kontakt med billedløse profiler, men kun dem med bilde, så sier jo det veldig mye.

Og jeg vil ikke ha bilde på mail eller annen måte "under bordet".
Men det har vel også mye med at jeg må ha en mann som klarer å stå for at han er her, også med bilde. Hvis ikke så tror jeg han vil få problemer med å være sammen med meg og den jeg er.

En ting til som kan være litt kjip er det at dersom man får bilde på mail, og ser at fyren overhodet ikke er aktuell (utseendet har noe å si for oss alle, uavhengig av hvor kravstore vi er på det), så føles det litt kleint når man gir avslag etter å ha sett fyren. Fordi det da kan virke som at alt går på utseendet.
Men dersom en fyr (eller dame) ønsker å gjøre det på den måten, så må de jo også tåle såpass.

(mann 69 år fra Vest-Agder) to. 20 sep. 2012 08:53 Privat melding

Whether you have a profile pic or not is entirely up to each person to decide, it is quite clear that having one will increase your chances of being contacted.

However if you are contacted by a user who does not have a profile picture then i would in the first instance take it seriously and respond, you never know, however i would not get too involved before i requested a picture and it is sad to say that in my experience this request has mostly been met with "total silence" or with "I dont have one at the moment" i mean do me a favour, don't treat people like complete fools.

The picture debate goes on and i read many times of different reasons why people will not post a profile picture, a few of course will be genuine but many i think are not reasons but excuses.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 20 sep. 2012 09:05

Chrissy: nei. folk bør ikke føle noen plikt til å svare de som ikke gidder å ha bilde. folk uten bilde har virkelig ikke skjønt det, de er feige, de ser jo SELV på andres bilder og tar kontakt utifra hva de syns ser bra ut.

Bildeløs profil = fail.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 20 sep. 2012 09:12 Privat melding

Ettersom man har et liv utenom dette, så svarer man vel de man føler at man har lyst til å svare? Bildet er forøvrig ikke det som avgjør om jeg svarer -eller skriver til folk.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 20 sep. 2012 09:13

Er ikke alle som får godkjent pofilbilde så lett, men bilder i album er jo et must.

Skjult ID med pseudonym nozits to. 20 sep. 2012 09:46

Det skulle vært en sånn liker-knapp på kommentarer her..

Jeg blir ofte kontaktet av bildeløse og svarer alltid, men jeg føler meg så på utstilling. Der har noen sett på profilen min, fått et inntrykk av hvem jeg er mens jeg sitter og famler i mørket. Det er ikke så lett å danne seg et inntrykk av noen heller når samtalene starter med 'god kveld, hva gjør du i kveld, da?' og fortsetter i samme duren.

Veldig enig med med flere oppover her - jeg tar ikke kontakt med bildeløse profiler, vet jeg blir bedømt på utseende når jeg oppnår kontakt - selv om det selvfølgelig er flere faktorer tilstede, og det er kjipt å avvise noen når de har sendt et bilde på mail e.l. selv om man da allerede kanskje egentlig har bestemt seg.

Jeg tror dessuten selvtilliten min hadde fått seg en knekk hvis jeg hadde hatt en samtale med noen og så hadde de sett meg og avsluttet.. Nei, legg ut bilde, stå for at du er her inne, ta konsekvensene! Eller slutt å bruk tida mi, jeg er her av en grunn.

Skjult ID med pseudonym Lipstick to. 20 sep. 2012 11:12

Også er det veldig morsomt når man får et gult eller rødt hjerte av noen som hverken har profilbilde eller albumbilder. Sukk....Hvordan respondere på det, er så lei av å be om bilder og høre på unnskyldninger, så nå gidder jeg ikke svare de uten bilde mer....

Skjult ID med pseudonym MrMister to. 20 sep. 2012 12:59

Husker når dating på internett bestod av å finne et nick på IRC og bare prate prate prate, først når man likte personen spurte man om bilde

.....tror ikke man klarer å opparbeide seg et skikkelig inntrykk av en person når man vet hvordan de ser ut på forhånd. Man kan si hva man vil men alle her inne dømmer på en eller annen måte personen utifra hvordan de ser ut på profilbildet.

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 20 sep. 2012 13:00

Uten bilde og tekst tenker jeg at noen enten er veldig uengasjert eller har noeå skjule. Uinteressant.

Skjult ID med pseudonym . to. 20 sep. 2012 13:00

Man må/bør vel ingen verdens ting..

Skjult ID med pseudonym -m- to. 20 sep. 2012 13:28

enig med det der å få bilde på mail..syns det er så kleint jeg for stort sett..min erfaring..er det en grunn til at de ikke har bilde i profilen..som man da får bekreftet når man ser det bilde..nee bedre å ha alt på stell sånn med en gang :)

Skjult ID med pseudonym :)) to. 20 sep. 2012 14:35

Så at bilde kan avgjøre hvem står bak profilen(?) Idiotisk tenkt, spør du meg. Det å ikke ha bilder/tekster betyr så lite. Jeg har skrevet med mange verdifulle mennesker uten bilder og jeg har datet noen av dem.
Foretrekker en ærlig, oppriktig en uten bilde framfor en med 15 år gammelt bilde på alle norges daing-nettsider jeg.
Men for all del, de som setter utseende høyest må ha bilder og det aksepterer jeg.
En slags sorteringskriterier:
-først alle blondiner
-så alle med store pupper
-sminket
-uten barn
-20 år yngre
-bo i Oslo
-treningsnarkomaner
-skriv det som passer
- ................................