Alle innlegg Sukkerforum

Kjære alle venner

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 07:35 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=KCzVt3pd5ggr

One Night. Har sittet og hørt på den igjen og igjen og igjen. Sangen er nydelig. Det er slik som jeg en gang tidligere pratet med HerrFekt om...at hvis man hører på skjønn musikk imens man formulerer seg skriftlig så oppstår det lett pinlige formuleringer. Nesten som at man prøver å spille emosjonelt med bokstavtastene helt spontant som på en keyboard i musikalsk rus. Jeg skriver dette fordi i natt har jeg det så utrolig godt. Og når man har det virkelig godt så ønsker man alle alle rundt seg å ha det godt. Det er det som er ekte lykke. Det går selvfølgelig opp og ned med meg som med alle. Men jeg har så uendelig mye å takke for. Det fosser barnlige tanker ut av meg. Jeg har så lyst til å klemme alle mennesker.
Men jeg vet så godt hvor mye både godt og vondt som skjer i verden, overalt. Også i Norge. Også her på sukker. Og noen har det så vanskelig i livet. Kjære alle venner. Kan jeg få lov til å sende bare noen gode tanker rundt omkring...?
Etter noen timer er alt mere "normal" igjen. Men det føles som en resurs når det pågår. Og det er som om "tilstanden er kapabel" til å nå uenderlig mye lengere enn jeg forstår her og nå. Men snart sier jeg noe fjas igjen. Jeg er bare et begrenset enkeltmenneske. Det er sammen vi kan skape mening.
Ok - stanser her så ikke noen får helt fnatt av mine utblåsninger. Hehe. Ha en fin dag!

Skjult ID med pseudonym Z to. 20 sep. 2012 07:44

Det var fint skrevet, tresnitt - og hyggelig at du deler med oss.

Takk :-)

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 20 sep. 2012 07:53

Takk, snille Z. Jeg har visst sittet oppe i hele natt og jobbet. Nå skal jeg snart legge meg.

Skjult ID med pseudonym Frigg to. 20 sep. 2012 10:26

Det høres ut som du har hatt en fantastisk natt :) og jeg gleder meg med deg.
For meg hører ut som du har vært ute å reist sammen med energiene i universet og den altoppslukende kjærligheten. Skulle gjerne vært med på den reisen, selv finner jeg den ofte bare ørsmå glimt.

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 20 sep. 2012 17:29

@Frigg

Idag er det mere normalt igjen. Fine ord du skriver, og jeg tenker som deg. Det har vært en reise sammen med energiene i universet og den altoppslukende kjærligheten. Men du var også med på den. (Selv om jeg ikke "kjenner" deg). Selv om du ikke pleier å være der så lenge av gangen er du åpen for den virkeligheten og hører helt med i den. Vi vet ikke hvor mye det rommer, og jeg mener vi har det alle i oss, uansett om vi er klar over det eller ikke.

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 17:51 Privat melding

Takk kjære @Tresnitt, du er god du, godt å dele når man har overskudd, for man brister av kjærlighet til alt og alle, deilig følelse det der og hvem vet, kanskje du gav et lite håp til en ensom sjel i natten, eller fler :-)

Ønsker deg alt godt!

Varm hilsen,
Aqueena

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 22 sep. 2012 04:19

Jodda.. går an å få det sånn på sukkerfesten også-- bare å tylle innpå med drinker,, så går alt av seg selv.. som på skinner ... rett opp i himmelske dimensjoner :P

Skjult ID med pseudonym tresnitt on. 26 sep. 2012 00:33

@Frigg

Hei Frigg. Du er selvsagt Frigg_ _ _ _ ! (?) Sorry at jeg er så træg til å huske pseudonymet ditt... Du var litt vekk fra forumet en stund, og jeg har vansker med å huske navn.

Du spurte idag på tråden 'Modig' om hva man har gjort - og hva man ville gjort - hvis man var modig nok. Jeg kan ikke svare rett frem (for jeg vet ikke), men jeg opplevde det som litt modig av meg å skrive denne tråden. Det er tildels fordi jeg 'svevde' at jeg våget det. Men jeg er jo sårbar, og det å skrive så impulsivt rett fra hjertet er ikke noen selvfølge. Det kan lett føre til at man dummer seg ut. Kler seg helt naken.

Men det jeg vil fram til er at hvis jeg var modig nok så ville jeg kanskje gått ennå lengre med det å overvinne sosiale frykten i hverdagslivet. Trur forsåvidt ikke jeg er av de mest sosialt redde, men det ville allikevel vært en utfordring...........i beste hensikt for meg selv og andre.

Skjult ID med pseudonym Frigg on. 26 sep. 2012 10:03

@ tresnitt

Er det ikke rart hvordan vi ofte føler oss så utrolig sårbare ved å vise hvem vi er, som om det vi er aldri kan bli/være godt nok?
Av de mennskene jeg setter høyest i mitt liv, er jo nettopp menneske som vet hvem de er (i stor grad) og som ikke er redde for hvem de er.
Noen ganger tenker jeg at jeg er utrolig feig, fordi jeg ikke tørr leve mitt potensiale. Jeg vet ikke engang hva jeg er mest redd for, om det er for å mislykkes eller om det er for å lykkes.
Jeg kjenner til og med jeg er redd for å vise hvem jeg er her på forumet, fordi jeg tenker det ikke vil kunne finnes en sjel i denne verden som vil kunne falle for meg, om han faktisk ser meg. Samtidig som jeg ikke ønsker meg en kjæreste som ikke ser meg. Det hele er ganske lykke til...

Jo jeg er enig med deg tresnitt, dette er en modig tråd. Du tørr vise noe av alt du er, også til mennesker som er langt utenfor dine erfaringsområder, og jeg tror ikke de har noen som helst ide om hva du snakker om.

I dag skal jeg finne frem motet mitt og jeg skal slutte (i alle fall for noen timer) å være så redd. I dag skal jeg tenke på dette livet som et spill eller en lek om du vil, ikke ta alt så jævla seriøst,kose meg å ha det litt hyggelig :)

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 5 sep. 2013 15:43

Her fant jeg den. Henviser til tråden "Standardmeldinger"

Skjult ID med pseudonym Realista to. 5 sep. 2013 18:55

Kjempefint det du har skrevet @tresnitt:) Og det er så utrolig herlig å lese:) Jeg synes du skal være skikkelig stolt av deg selv. Du er en skikkelig manne mann, spør du meg;) Du tørr å dele følelsene dine med oss andre. Det er veldig modig gjort. Du er "hel ved" slik du fremstår;) Og det er utrolig tiltrekkende;) La det finnes flere av ditt kaliber der ute:).

(mann 47 år fra Oslo) fr. 6 sep. 2013 07:46 Privat melding

:-) Mer ros enn forventet. (Rødme)

Tilbake til menneskelig fellesskap...
Hva er telepati?
Er det flere her som tror på telepati?
Sjelelig tankeoverføring?
Åndelig kraft?
"Skjebnens bestemmelser"?
Henger det sammen med kollektive universet?
Er en gravid kvinne ett eller to mennesker?

Hymn for the children
http://www.youtube.com/watch?v=i6pxh2JzpMM

Skjult ID med pseudonym oo fr. 6 sep. 2013 20:21

Jeg liker deg tresnitt - du er en god sjel - et bevisst menneske - en som sprer lys :o)

Vanligvis vil jeg bare vase og tulle og tøyse her inne fordi jeg er så seriøs på jobben. Det er ikke helt sant for jeg vaser og sier mye rart til vanlig også, menn innenfor grenser jeg ser hva mine kunder kan tåle ..
Og på forum blir ukonvensjonelle meninger halshugd derfor skriver jeg sjeldent slike dype tanker her..

Nå har jeg satt på mitt yndlingsalbum - det som gjør at kroppen smelter og hjertet roer seg og hjernen svever http://www.youtube.com/watch?v=EL1zA2yAstQ

Jeg legger merke til at f.eks. "ekle" tråder er mer pop her på sukker enn dine spørsmål... For min del er dine spørsmål det som viser meg retning i livet - det som gjør livet spennende og verdt å leve. Det er ikke så mange som forstår - men heldigvis tiltrekker jeg meg nå mennesker som lever og tenker slik jeg gjør og jeg føler meg ikke lenger alene - det er sikkert 15 år siden jeg forsto. Og jeg respekter de som ikke forstår det samme ;o)

Over til spørsmål:
Telepati. Siden alt er energi er også telepati bygget på det. Telepati er å oppfatte energien til den andre og forstå signalene. Det er veldig spennende når dette fungerer.
Sjelelig tankeoverføring. Er ikke det det samme som telepati? Eller setter du det i en annen kategori? Jeg kjenner veldig fort når jeg møter en sjel jeg "netter" med. Og hele meg blir løftet opp i glede et lite millisekund, og så er jeg bare glad.
Åndelig kraft. Er ånd og sjel det samme? Jeg ser på livet som: alt er som en stor kropp og vi er alle en bitteliten celle i denne kroppen. Vi samspiller uten å forstå sammenhengen - men for de som klarer å høyne bevisstheten er samspillet tydelig. For andre er det bare separate øyer uten forbindelse. Den åndelige kraften er når cellene samspiller - den omsluttende styrke innenfra utenfra
Skjebnens bestemmelser. Karmaloven? Karmaloven er ikke bare fra tidligere liv - den kan være umiddelbar her og nå - årsak virkning på no time. Eller en lærdom som skal modnes og gjøre klok
Kollektive univers. Ja - som antydet over - ja
En gravid - to mennesker. Ja en gravid er to mennesker; for kvinnen er hun som har en karma med å føde barnet. Barnet har sin egen sjel og sammen skal de modnes og bli klokere mennesker. Vi må alltid huske at vi eier ikke barnet vårt - vi har våre barn for å beskytte de og ikke minst for å få åpnet våre egne hjerter. Og når de er store nok må vi slippe de fri og la de leve og modne sitt eget liv!

fr

Skjult ID med pseudonym oo fr. 6 sep. 2013 20:22

da halshugde sukker innlegget mitt - men se bort fra

fr

:o)

Skjult ID med pseudonym oo fr. 6 sep. 2013 20:29

og nå er jeg jo selvfølgelig nysgjerrig på om hva du tenker Tresnitt - har du annet perspektiv - få høre! Utvid min horisont ;) hehe

Skjult ID med pseudonym tresnitt fr. 6 sep. 2013 20:54

Du skal få høre, oo. Må bare ordne noe først.

@Kiara
;-)

Skjult ID med pseudonym tresnitt fr. 6 sep. 2013 22:24

Et spørsmål på tomannshånd, fr: Det er deg? (Hehe) At jeg ikke har kontaktet deg siden du ga meg e-mailen skyldes ikke et konkludert valg fra min side. Veldig hyggelig å høre fra deg igjen.
- - - - - - -
Hadde neimen ikke ventet et utfyllende "svar" på alle de spørsmålene. Det lager kanskje litt kaos i hodet på noen. (For eksempel mitt.) "Hvor skal jeg begynne?"

Jeg tenker (som du sa) på telepati som det samme som "sjelelig tankeoverføring". Og alt er energi. Men hva er energi? (Fysikere tenker fysikk (og bare akkurat det (som de fleste gjør (idag)))) Men jeg tror at teoretisk oppsplitting av fysikk og psyke er villedende. Ja, det er faktisk ikke bare oppsplitting som foregår i dag, men fornektelse. Hvis man spør mannen på gata "Hva er virkelighet?" så peker han kanskje på en stein eller på sin kropp uten at det faller ham inn at mental bevissthet om objektet er avgjørende for objektets eksistens.

Jeg vet ikke forskjellen på ånd og sjel, men jeg trur absolutt ikke det er det samme. Jeg trur at ånden er det som aldri har begynt og aldri slutter. Det tidløse som mennesker kan i bevissthet streife innom i livet - men som alltid er der enten vi vet det eller ikke. Koppen som du nevner; ånden med alle fysiske/psykiske individuelle cellene.

Jeg tror ikke personlig på "Skjebnens bestemmelser". (Siden jeg mener vi kan velge...) Men det er en relativitet i det. Vi har jo antagelig ikke valgt å bli født.

Med barn i mor tenkte jeg helt fra begynnelsen av... Når blir det et barn? Du sier det er to mennesker. Jo, men når skjer det? Akkurat i det "ikkeeksisterende tidspunkt" som sædcellen kommer i egget? Oppstår da en ny dimensjon? Jeg tror det. (Men greier ikke å få frem her hva jeg mener.)

Hvordan skal jeg klare det når jeg ikke engang skjønner det selv? Dette kan man snakke og snakke om hele livet :-)

He....

Skjult ID med pseudonym oo sø. 8 sep. 2013 00:00

hei igjen tresnitt :o)

om det er MEG? jeg er bare meg men har aldri skrevet fr før og ikke gitt deg mail så da blander du.. men det gjør ikke noe for meg ;)

Begynnelsen er slutten og motsatt - det er bare å begynne så blir det begynnelsen så antar en at det blir orden i kaoset etterhvert. Men jeg tror det er slik at jo mer en forstår jo mer forstår en at en ikke vet. Så da blir det kanskje ikke oversikt uansettt hvordan det er?

Jeg lever ut i fra mine egne rare teorier som har kommet med erfaring, og tror hverken på fysikere eller de som vitenskapelig beviser ting. Vitenskapelige bevis og fysikk viser resultat av hva et menneske kan forstå. Hvis jo mer kompleks forståelsen er jo mer realitet blir beviset. Om forskeren har skylapper på kommer vi ikke videre. Vi stoppes av vår egen uvitenhet. Men det lykkelige er jo at mennesket forstår mer for hver generasjon.

for meg er energi - vibrasjon. At alt består av vibrasjon på ulike frekvenser.

Hva vet vi egentlig om livet/døden? Det blir jo illusjon - akkurat som livet vårt ellers er relativt illusorisk. Jeg tror at vi har valgt å bli født, og at vi har valgt våre karmabånd. Men jeg kan ikke bevise det på noen måte, annet at jeg har opplevd rare ting som for meg bekrefter at jeg har eksistert tidligere; og kjenner igjen mennesker (sjeler). Men nå er ikke jeg helt vanlig heller.

Graviditet og fødsel: jeg klarer ikke forstå hva du mener? På en måte oppstår kanskje en ny dimensjon når det befruktede egget starter delingen? En ny dimensjon menneske bestående av et gen-hav og så kommer sjelen? Isåfall - har den valgt akkurat denne familien/dette livet? Eller kommer det bare helt tilfeldig inn en slags bevissthet?

dette kan jeg prate om i timesvis men jeg tror få henger med - og ender opp med å synes jeg er koko. Mens jeg tenker at de forstår ikke mer.

ENDA godt jeg kan være anonym ;o)

he

Skjult ID med pseudonym tresnitt ma. 9 sep. 2013 00:00

Hei igjen @oo
Misforståelse om hvem du var, men den er grei :-)
Denne helgen var jeg borte og paset på de nydelige nevøene mine. Har akkurat kommet hjem.

Jeg har dårlig språklig hukommelse og husket ikke akkurat hvordan jeg selv hadde formulert meg overfor, og jeg ble litt forvirret av skrivet ditt kl 00:00: Jeg så først at DU hadde skrevet det, men da det var lest ferdig trodde jeg det var min egen tekst. (Ikke fordi du skrev "he" til sutt akkurat som meg.) Det er pga gjenkjennelige erkjennelser som jeg ikke kan huske i dette livet å ha utvekslet med andre. Men bare lest om i mystiske skrifter.

Skjult ID med pseudonym tresnitt ma. 9 sep. 2013 00:31

Feilformulering at jeg aldri har pratet med andre om dette...men knapt her på sukker. (Med en som uttrykker en sånn overbevisning.)
Dette spørsmålet lyder nok latterlig for mange som leser det: Men jeg har ikke navnet ditt, så jeg spør deg som anonym her... Ledende spørsmål: Du har vært utenfor tid og rom?

Skjult ID med pseudonym oo on. 11 sep. 2013 22:49

Tresnitt - "sent" svar for jeg lever litt i RL også, men jeg tror du er en mann som liker det ;o)

Ja jeg har alltid vært utenfor tid og rom. Før kalte jeg det - "å space ut"... Innimellom ble jeg bare borte og hjernen bare fløyt ut og når jeg kom tilbake var jeg ikke sikker på hvor jeg hadde vært eller hva jeg hadde tenkt... bare at det var behagelig

Etter at jeg forandret livet mitt kontrollerer jeg denne utflyvingen og henter inn informasjon. Jeg klarer å være tilstede og samtidig se ting ovenfra. Og jeg bruker det i arbeidet mitt og kaller det nå "å koble meg på"

var det noe slikt du tenkte på?

Da har jeg et spørsmål til deg ;)

Har du opplevd å være et sted med mange mennesker å plutselig føle en tilhørighet og dyp forståelse med alle. Akkurat som du for alltid har kjent de og at du samtidig kjenner et dypt sug av lykke i hjertet?

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 12 sep. 2013 15:15

@oo
Det var trolig noe slikt jeg tenkte på. Hvis vi snakker om det "samme"... Det er fantastisk at du kan kontrollere disse utflyvningene. Det er mange år siden det har hendt meg. Og jeg kunne ikke bevisst sette det i gang når som helst.

Du skrev noen dager siden "ENDA godt jeg kan være anonym" Det er tidsriktig å kun tro på fysikere og vitenskap i Norge (......) Men hvis man har streifet innom "den andre siden" kan man ikke fornekte det! Det gjør heller ikke du, men du er redd andre vil synes du er koko. Hvorfor? Fra mitt ståsted finnes ikke "rene/ekte ateister". Jeg klarer ikke tru det. Eller: Det blir en hypotetisk definisjon på det absurde! Hvis verden var absurd (slik jeg forstår ordet) så er alt i bunn og grunn uten mening. Jeg lever her og nå. For alltid. Fortid og fremtid er illusjoner. Fortid og fremtid er nå. Meningen, Gud, Nirvana - kall det hva man vil - har aldri blitt skapt og vil aldri dø.

Ja, jeg har opplevd å plutselig føle (være) en tilhørighet og dyp forståelse med alt og alle i verden. "Dypt sug av lykke i hjertet." Jeg trur alle mennesker er der - uten at vi er der. Og dem som faktisk er der her og nå......alle som en / en som alle......er de nyskapte barna.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 14 aug. 2015 21:15 Privat melding

Teksten nedenfor la jeg først et sted den tydeligvis ikke hørte til. Det førte til stopp i tråden... Ingen skjønte hva jeg pratet om? Her ligger den på rett sted. Tråden er gammel men like aktuell.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

(Synd jeg ikke vet hvem du er, oo. Du er kanskje ikke her lenger.)

Jeg føler meg som utenforstående blant gjengs verdier og behov når det gjelder temaer som barn og lykken ved det. Jeg snakker ikke bare om 'sukkerånden' siden det i høy grad også gjelder utenfor.

Sagt med en gang: Hvis ikke barn fantes så døde verden øyeblikkelig. Nå snakker jeg ikke om at det ikke kom nye generasjoner... (Det er en helt annen sak.) ...men all mening med alt ville forsvinne, uavhengig av hvem som var foreldre og ikke foreldre.

Denne meningen er vi avhengige av for å leve, men det betyr ikke å være avhengig av å ha barn selv. (Selv om noen trenger det.) 'Familiær- og vennskapskjærlighet' er et sted vi befinner oss før veien videre... ...men vi skal en gang se den overvirkelige kjærlighet - den kollektive meningen med alt.

(mann 47 år fra Oslo) to. 27 aug. 2015 15:11 Privat melding

Takk for fine meldingene siste uka :-) Dere er få - og ofte anonyme. Kollektiv kjærlighet er jo fremmed for oss (før det inntreffer).

Men jeg har erfart det utendørs, som feks da jeg ble slept etter en buss for et par år siden: Dem som hadde sittet på bussen brydde seg om meg, og de lo for å skjule sine tårer da jeg sa til dem: 'Dere er så snille.'

Normer er normer, laget av blomster eller slam. Uskrevne sosialnormer er trivielle detaljer folk følger for ikke å føle seg uthengt, eller vi kan strekke det til folkelige definisjoner for såkalt frisk eller gal (syk).

Intuisjonen.
Her kan vi kjenne de positive følelsene. Sitat Per Ingvar Haukeland: "Det er også en annen måte å tenke intellekt enn den snevre forståelsen vi har idag og som gjerne knyttes til IQ-tester."
Eller med Blaise Pascals ord: "Hjertet har sin forstand som ikke fornuften forstår."

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
http://www.youtube.com/watch?v=KCzVt3pd5ggr

Jeg tar frem denne igjen. Det er en ting du skal gjøre når du hører. (Jeg vet ikke hvilken musikk som treffer den enkelte, men det er forsøket verd.) Hør hele sangen, og midtveis kommer frem et bilde av noen. (Bandet, men det er egentlig uvesentlig.) Hvis du er glad i livet - hva opplever du når du ser folkene på bildet?
-Deg?
-Meg?
-Dem?
-I kjærligheten opplever vi Oss. I skjønnhet og smerte er vi i hverandre.