Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 12:39

Jeg orker ikke flere skuffelser, og situasjoner hvor man dater litt og begynner å like noen altfor godt og så bare dør det ut... Neste gang jeg møter en mann jeg liker kommer jeg bare til å si: Jeg dater ikke, men du kan godt få være kjæresten min med tre måneders prøvetid.. God idé?

Skjult ID med pseudonym nortibia to. 20 sep. 2012 12:42

hahaha genialt!!

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 20 sep. 2012 12:46 Privat melding

Haha! Jeg avskyr hele datekonseptet, det er bare såå kleint! Skal man sitte der å kunne forklare hva man ønsker seg, hva man ser etter..drømmer om? Nah!!

Jeg stemmer for å begrave dating!

Jeg vil myy heller ha en avslappet kaffekopp, skravle, le og flørte litt. Så tar man det derfra. Når man skaper sånne voldsomme forventninger og han på slutten av daten sier "nå? Hva synes du?" Tja..kan man si noe annet enn at "du er jo hyggelig du" da egentlig? Haff!!

Møtte en kjempehyggelig fyr for kaffe..så møtte han opp med blomster..noe som forsåvidt var hyggelig ment -jeg forstår jo det. Men det var jo bare helt kleint å gå inn på stedet vi skulle på med favnen full av blomster.. Så bestilte han middag til oss istedenfor kaffe..og jeg hadde ikke såå god tid den dagen. Så det endte med at jeg måtte reise rett fra date til jobb..MED blomster!

Jeg kvier meg virkelig for date! Så jeg pleier faktisk å si det "jeg dater ikke", jeg kan ta en kaffekopp.. Prøvetiden tror jeg forøvrig at bør vare pittelitt lenger, samt at man muligens burde innføre angrefrist med returmuligheter på ett par år. :-P

Skjult ID med pseudonym vitanova to. 20 sep. 2012 12:48

Glimrende :)
3 mnd prøvetid med 1 ukes oppsigelse i prøveperioden. Hvem sa at det å finne seg en kjæreste ikke er jobb... ;)

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 12:50

Jepp, jeg går utenfor mønsteret. Spør mine guttevenner om råd, og det har jeg aldri gjort før.. Men enten faller jeg med en gang eller så faller jeg ikke i det hele tatt. Så enkelt og så vanskelig er det. Og jeg prøver å ha is i magen, og jeg tar jo ting som det kommer også, men dere gutter er jammen i meg flinke til å gi oss falske forhåpninger. Skal ikke si at alle er sånn da. Jeg har faktisk ikke lyst på kjæreste en gang for tida, så jeg skjønner ikke at dere må komme og prøve å overbevise meg. Og når dere på en måte har klart det fordi dere er jo innmari sjarmerende, så stikker dere. Jeg klarer meg fint alene, så vik fra meg!! :P (ikke ta dette så altfor seriøst da)

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 12:54

Enig med dere jeg og, det er sånn jeg driver også. Går ut og tar et par øl, og møter ikke folk fra sukker og andre nettdatesider lenger, for det blir for mye press også er det stort sett mye mer uinteressante enn de virker på nettet.. Henger bare på forumet nå jeg, for jeg trenger litt tid for meg selv.

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 13:02 Privat melding

folk har for høye forventinger til nett-dating! hva med å cutte crapen og bare gå for sexen... dette er for mye bullshit

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 13:06

Og det kommer fra deg som ikke tør å legge ut bilde av deg selv en gang, Chrissy89... Jeg trives heldigvis også godt alene, og har altfor mye å drive med for tida, så det går veldig fint :) Livet er best alene egentlig, for da har jeg bare meg selv å tenke på og kan gjøre akkurat det jeg vil når jeg vil :D

Skjult ID med pseudonym MrMister to. 20 sep. 2012 13:06

Hver gang jeg har vært i et forhold så har jeg bare vært lei meg når jeg har møtt noen som jeg tror passet meg bedre men ikke kunne gjøre noe med det, så har vel ikke truffet den rette enda.

Jo fortere jeg liker noen jeg nettopp har møtt så pleier jeg ofte å bli lettere skuffet pga de ikke viser like mye interesse som meg, sikkert fordi jeg tror i mitt hodet er like interessant for dem som de er for meg, som ikke alltid er tilfellet i starten.

Min første kjæreste så var hun forelsket i meg i mange måneder før jeg fikk følelser for henne og det visste hun, men hun ga seg aldri og etterhvert så ble jeg også forelsket, uten å vite hvorfor det skjedde så plutselig.

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 13:10

@mrmister, så hvis man liker noen, så burde man fortsette å sende litt meldinger i ny og ne, bare for å vise at man ikke har glemt dere? Kanskje det skal bli min nye taktikk.. At selv om han skulle si at han ikke er interessert, så skal jeg fortsette å sende litt meldinger innimellom og høre hvordan han har det osv, sånn bare for å holde han litt varm? Er det noen god idé da?

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 13:14 Privat melding

sorry, men det er faktisk ikke helt sunt å legge ut bilder av seg selv på nettet for almenn beskuelse! Ja, kall meg feig og kanskje litt "pervo" som henger på en slik side uten bilde (ble opprettet igår) , men stoltheten og konsekvensanalysen er for høy for min del! Prøvde å søke nettet for litt casual sex, for det er en fantasi, men man skal jobbe hardere her inne, enn på byen....

Skjult ID med pseudonym -m- to. 20 sep. 2012 13:25

njæ dating kommer alltid til å være litt småkleint som dize sier spesielt de gutta som serverer det det spørsmålet: ja syns du jeg var noe for deg da ? etc..enda verre med de som begynner med det der straks du har møtt dem..blir litt for lysende desp etter min smak...så har du de andre som er icecoold til de du blir sjamert av og alt stemmer en stund til fyren blows me away med at han omtrent er klar til å gifte seg av typen: **** (sett inn sted) der kunne jeg tenkt meg å bo kunne du tenkt deg å bo der? eller....ja jeg syns altså at når vi skal flytte sammen så bør vi flytte midt i mellom..osv osv...typ midda med foreldre osv...og jeg som trodde jenter tok det rolig..men veit mange jenter som er sånn og..så tenker jeg at de kansje har møtt jenter som er sånn og går ut i fra at jeg og liker å høre sånt i dont know..men sånt skremmer livskiten ut av meg..når man overhodet ikke engang har blitt sammen enda bare deita en stund :P

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 13:30

Jeg snakker jo ikke om folk jeg har møtt her inne, det har jeg jo sluttet med for lenge siden. Har ikke datet noen fra sukker på over et år.. Jeg snakker om folk jeg har blitt kjent med gjennom felles kjente som først gjerne har tatt kontakt med meg, og så invitert meg ut og så faller jeg pladask og så blir det plutselig ikke noe mer ut av det.

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 20 sep. 2012 13:34

@Chrissy_89, 13:02
God ide.
Men fisker du på forum, gjør du det på egen risiko :)

(mann 39 år fra Hordaland) to. 20 sep. 2012 13:36 Privat melding

Jeg har lyst på date, sånn fin en hvor jeg kan ta på meg blazeren og trimme sjegget og skru på sjarmen, å møte noen for bare en kaffe er fint men ville gjerne hatt en slik date, selv om det er kleint...

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 13:38 Privat melding

haha, nei! det viser seg å være en ganske dårlig ide, får faktisk nada respons! og det er faktisk sjukt ut ifra hvor good looking jeg faktisk er... ikke meningen å rke som en "selvforherligende dust" hehe

Skjult ID med pseudonym Eleni to. 20 sep. 2012 13:40

@Chrissy_89

Har du prøvd å henvende deg til noen uten bilde i profilen?

Kan jo hende du får respons da ;-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 20 sep. 2012 13:45 Privat melding

Slutt å surve nå lillegutt, jeg svarte deg da jeg når du skrev til meg!

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 13:49 Privat melding

kanskje du skal steppe up gamet ditt gamlemor og gi denna unggutten et ordentlig svar, you know what i mean!! =)

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 13:49 Privat melding

hahaha, jeg bare fjaser!

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 20 sep. 2012 13:51 Privat melding

Hahaha!! Skrev du et brev til til meg? Jeg syntes jeg svarte deg ganske fint jeg. ^^

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 13:52

@chrissy89 kan du finne deg pulevenner i en annen tråd eller, denne er for å diskutere det JEG vil :P

(mann 27 år fra Buskerud) to. 20 sep. 2012 13:57 Privat melding

Ja takk, begge deler. Kommer nok ann på personen og settingen. Føler jeg at hun er litt usikker og sjenert så kan kanskje en kaffe sammen være hyggelig. Holder det lett for å unngå at ting blir kleint.

Men som noen sa, det å dresse seg litt opp for noen og legge litt tid og effort inn i det ser jeg bare som positivt. Men kunsten er å ikke gjøre for mye.

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 13:57 Privat melding

bare fortell meg hvor jeg skal lete, eller kanskje du ikke ska være så gnien sjæl og åpne litt på den slusa di?? få litt sitron på krabba, få litt pels på knaggen, få sjøsatt snekka... you catch me, det dutrenger er sexual release frøken=)

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 14:02

Nei takk, sånt funker ikke for meg. Har hatt elskere før, men det ender aldri pent. Det er alltid en som får mer følelser enn den andre. Dessuten er sex best i forhold, særlig i lange forhold. Har dessverre aldri hatt bedre sex enn jeg hadde med han jeg var sammen med i fem år.

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 14:04 Privat melding

i'l be that guy!! send meg en message, så skal jeg fortelle deg hvorfor? "I'm not like any other guy"-platon

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 14:24

Du er ikke gammel nok til å forstå dette chrissy89 ;-) Og jente26 er et helt tilfeldig valgt pseudonym, betyr ikke at jeg er 26 år.. Er enig med Svampebob jeg :)

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 14:28 Privat melding

haha, nå skal du høre her! jeg har gått livets skole og de erfaringene jeg har, gir nok litt større grunnlag for forståelse enn en deppa dame på nettet?? ikke meningen å være harsh, men ikke tro du vet mer enn andre, det er noe livet ihvertfall burde ha lært deg!

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 14:37

haha, svampebob, ikke det nei, men at du også mener at det er best i forhold. Jeg er ikke deppa i det hele tatt jeg, denne tråden var egentlig ment som en morsom en. Og jeg tror ikke jeg vet mer enn andre jeg, men jeg vet hva som funker for meg, og jeg vet hva jeg vil og hva jeg ikke vil. Og som 22-åring, så tror jeg ikke du skal snakke så høyt om livets skole..

Skjult ID med pseudonym Frigg to. 20 sep. 2012 14:40

Ha, ha TS :) jeg har vært inne på den samme tanken. Litt sånn, du liker meg, jeg liker deg, la oss være kjærester noen mnd og se hvordan dette går... vi behøver ikke gifte oss i morgen (snarere tvert i mot)
Si i fra det funker da :)

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 14:57

Hihi, regna med det altså :P

(mann 28 år fra Oslo) to. 20 sep. 2012 15:07 Privat melding

"jente 26", vennligst ta kontakt, det er på tide vi tar en alvorsprat!! haha;)

Skjult ID med pseudonym MrMister to. 20 sep. 2012 15:57

@Jente26
Tror du missforstod. Jeg bare fortalte en historie om hva som kan skje, dikterte ikke hva du skulle eller ikke skulle gjøre. Jeg sa også at jeg kjente meg igjen i det du skrev at jeg blir fort mer interessert i andre mennesker enn de i meg men da må jeg bare prøve å huske hva som skjedde med min første som jeg forøvrig hadde 4 fine år med, så alt kan skje.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 20 sep. 2012 16:15

Ja man bør vell i grunn være litt åpen for at alt skal skje tror det er en bedre holdning enn stresse holdningen som mange har :P

Skjult ID med pseudonym jente26 to. 20 sep. 2012 16:16

Neida, mrmister, tok det ikke så bokstavelig. Men det kan jo være verdt et forsøk hvis man virkelig liker noen da. Og da snakker jeg ikke om nettdating, men de man har møtt og datet litt i virkeligheten og som man ikke helt vil gi slipp på... Kan jo være det funker å sende dem en melding i ny og ne. Vet om et par jeg kunne tenke meg å få melding fra fortsatt i hvert fall ;-) Selv om det var jeg som avviste dem.

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 21 sep. 2012 14:06

Enig med deg @Jente26, denne nettdatingen gjør meg til en annen person enten jeg vil det eller ikke. Kan raskt bli betatt, og blir det som regel fortere enn jentene. Da blir jeg ofte den som blir skuffa når det ikke går veien. Så da begrenser jeg meg mye mer enn jeg vanligvis ville ha gjort for å beskytte meg selv. Det vil jeg jo egentlig ikke.

Men det virker som om alle jentene i 20-årene som jeg viser interesse for vil ha oppmerksomheten, leken, spillet og spenningen mer enn de vil ha meg. Og akkurat det er jeg på mange måter ferdig med etter mange år som singel student. Må jeg som 27-åring forkaste min indre håpløse, ærlige romantiker og bli en kynisk, uforutsigbar møkkamann, eller må jeg begynne å date flere kvinner på 30+?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 21 sep. 2012 18:46

God ide. Kan vi ikke alle begynne å praktisere dette?
Jeg vet jeg ville likt det, liker heller ikke denne stusselig datingfasen. Drikke kaffe/te og spise boller, spise middag, gå på kino, osv. er jo alle aktiviteter en like gjerne kan gjøre mens en er sammen. :P