Alle innlegg Sukkerforum

Det å snakke med kun en eller fler..igjen

Vis siste innlegg
(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 20 sep. 2012 12:51 Privat melding

Diskusjonen har vært oppe flere ganger og tema er også blitt nevnt i et par tråder de siste dagene. Jeg forstår det slik at mange her foretrekker å skrive med en av gangen. Mine spørsmål er som følger:

Velger de av dere som foretrekker en av gangen å skrive kun med denne med en gang?
Hva skal til for at denne ene blir valgt?
Hvilken retning bør samtalen ta eller bevege seg inn i for at dere kutter andre henvendelser?
Gjør dere dette tilogmed før møte?

Jeg er nysgjerrig for etter å ha snakket her frem og tilbake med maaange har jeg til gode å ha en samtale hvor jeg engang vurderer å kutte konrakt med de andre jeg skriver med. Det er kun i ett tklfelle jeg brukte så mye tid på en perspn her at jeg våknet for at denne kanskje kunne være noe. Jeg kan forstå at man etter et treff kan velge å droppe andre/nye henvendelser hvis det går i retning flere treff med en og atkommunikasjonen tyder på noe konkret, men før? Nei...det vil vel være å utelukke andre bekjentskaper før man engang er begynt.

Vil gjerne ha deres synspunkt. Er forøvrig ikke i samtale med noen pdd hvor noe som helst kan utvikle seg.

Beklager typos. Mobil er teit.

(mann 44 år fra Aust-Agder) to. 20 sep. 2012 13:40 Privat melding

For min del så handler det litt om fokus. Hvis man deler opp oppmerksomheten på antall mennesker man ev. skriver med, så vil man jo ikke kunne gi 100% til alle. Kanskje ikke alle fortjener 100%, men fokusen man gir et menneske vil jo nødvendighvis ta fokusen bort fra et annet.

Hvis det blir litt halvhjertet med alle man skriver med, så vil vel det skinne litt igjennom. Og så ender man med ingenting.

Jeg tenker ihvertfall at det er riktigst (for meg) å konstentrere seg om et menneske om gangen.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 20 sep. 2012 13:48 Privat melding

Skriver stor sett med alle som skriver noe gøy jeg.

Skjult ID med pseudonym Kaffelars to. 20 sep. 2012 13:55

Jeg skriver med flere, med mål om å treffes så fort som mulig hvis jenta virker ok. En times kaffedate forteller så veldig mye mer enn epost noengang kan gjøre. Går det bra fokuserer jeg på en date av gangen, noe annet blir for mye styr. Å bare skrive med en av gangen blir for mye investering i en person jeg ikke har møtt.

(mann 44 år fra Aust-Agder) to. 20 sep. 2012 13:59 Privat melding

For å presisere litt, så mener jeg jo skriving, mer enn noen meldinger frem og tilbake. Mer når man faktisk synes en person er verdt å bruke tid på.
Muligens er denne problemstillingen også annerledes mellom kjønnene.

(mann 28 år fra Buskerud) to. 20 sep. 2012 14:02 Privat melding

Skriver bare med en om gangen. Tar meg tid til å bli bedre kjent med personen. :) Liker ikke å ta ting for kjapt heller.

Skjult ID med pseudonym . to. 20 sep. 2012 14:05

Ser ikke poenget med å skrive. Prøver heller å treffes så fort som mulig :)

Skjult ID med pseudonym Eleni to. 20 sep. 2012 14:10

Jeg synes det er best hvis en kan møtes ganske raskt. Har opplevd å skrive leenge med noen, og føle god kjemi der, for så å møtes, og så blir det bare helt feil. Hvis man får til å møtes etter ikke altfor lang tid, så rydder man jo automatisk plass til eventuelle nye bekjentskaper hvis det ikke klaffer på daten. Jeg synes det er vanskelig å ha kontakt med flere på en gang.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 20 sep. 2012 16:26

Ser ikke den hvordan noen bare kan skrive med en svarer på de meldingene som popper opp i innboksen min jeg :) blir litt for seriøst på en rar måte for meg da å liksom forplikte seg til noen man bare har skravla med på nettet..men det er nå meg..samme som at du skravler jo med en drøss på face, meldinger osv sånn er det nå bare sosialt menneske er man jo :) ingen er verken mer kandidat til det ene eller andre enn noen samme gjelder dating verden til man har sagt man er seriøse med hverandre syns nå jeg og dit skal det nå tross alt litt til for at man kommer :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 20 sep. 2012 23:30

Vanskelig å si. Ser ikke for meg å få mer enn 1 henvendelse om gangen uansett. :P
Men jeg vil foretrekke å skrive med ei om gangen. Orker ikke å sjonglere mellom flere.

Har ei jente faktisk tatt seg tiden til å kontakte meg, så fortjener hun min fulle oppmerksomhet.
Jeg ønsker også å tro at det å fokusere på ei jente om gangen vil øke sjansen min for suksess.

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 20 sep. 2012 23:34

Kan godt skrive med ti stykker av gangen og jeg vet at damene gjør det samme. Har spurt mange av de jeg har datet rett ut om det. :)

Skjult ID med pseudonym 303 to. 20 sep. 2012 23:59

Vanskelig å svare på, siden jeg har til overs å stå ovenfor situasjonen.

Jeg får begynne å sende copypaste-brev til alle jeg ser, og hvis det, mot alle odds, fungerer, skal jeg komme tilbake med mine erfaringer.

(mann 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 21 sep. 2012 00:12 Privat melding

Det beste er vel å finne ut av en person om gangen, ellers kan det vel fort bli mye rot.

Som noen andre nevnte, så er det og kansje bra og ikke skrive for lenge frem og tilbake, men eller treffes å snakke sammen. Greitt å ha litt å fortelle person til person også.

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 21 sep. 2012 00:15

Jeg har brent meg flere ganger på å skrive med bare en om gangen, for det blir etterhvert tydelig at disse jentene ikke bare skriver med meg. Hvorfor skal jeg risikere å bli den som blir silt ut uten å sitte igjen med noe?

Da skriver jeg heller med noen flere jeg også, så blir skuffelsen mindre hvis noen finner ut at jeg ikke er noe for henne.

Men kommer vi så langt at det blir flere dates blir saken en annen.

Skjult ID med pseudonym LS fr. 21 sep. 2012 00:16

Skriver med flere for å få til et møte face 2 face så fort som mulig. Hvis hun har potensiale for å være Kvinnen så legger jeg andre kontakter på is og fokuserer kun på henne. Og det beste er at dette har skjedd nå :)

Skjult ID med pseudonym O_o fr. 21 sep. 2012 01:04

Jeg beklager til de damene, hvis de hadde forhåpninger med å treffe meg, hvis jeg skreiv med/til de, jeg har ikke forutsetninger for å forstå om de vil treffe meg eller ikke, derfor velger jeg å ikke ta initiativ, selv om jeg var/er åpen for å bli bedre kjent.