Alle innlegg Sukkerforum

Svargaranti vil bli forsøkt innført!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 12 juni 2008 00:37

For å gjøre noe med det evindelige problemet med at svar uteblir, så skal vi gjøre et eksperiment. Det er planlagt lenge, men først om litt er det klar til å testes.
Det er en svargarantiliste. Siden vi vet at brukerne våre deler seg i to m.h.p. hvorvidt de svarer på alle meldinger eller ikke så vil vi ha en egen liste for dem som alltid svarer. Hvis man ikke svarer innen en uke så mister man tilgang til listen for en periode.

Så gjenstår det å se om det kun blir noen få overbelastede kvinner med høy moral og god oppdragelse som forsøker å holde seg på listen eller om det faktisk kan fungere.
Dette er et såkalt ustabilt system som krever at mennene ikke praktisk talt "bomber" damene bort fra listene. Hvis det krasjer så må vi innføre begrensning på hvor mange meldinger som kan sendes fra hver mann.
Kun de som er på listen (ved aktivt å krysse seg på) vil kunne få tilgang til listen. Man må trolig også være superbruker for å få glede av denne nye funksjonen. Det vil snart bli avgjort, og det er ikke så lenge til jomfruturen :)

Skjult ID med pseudonym aaaboy to. 12 juni 2008 09:08

Dette høres i mine ører ut som en god ide ivertfal..Så kan en kansje få litt bedre svar respons på sendte mail... Bra sukker.

Skjult ID med pseudonym juni to. 12 juni 2008 12:26

synes det virker som et litt vågalt prosjekt... særlig dersom noen ikke helt kjenner sin egen begrensning ;-) Jeg har etterhvert begynt å svare alle, siden jeg ser det er mange som helst vil ha svar, selv om det kommer som et avslag. Men å sette meg på en slik liste synes jeg virker litt skummelt? jeg vil egentlig ikke være negativ, men tror kvinnene som setter seg opp på en slik liste kanskje får litt for mye å styre med... det er nemlig godt å få litt oppmerksomhet uansett om man er eller ikke er på jakt etter akkurat den ene kvinneprofilen :-)
Skal bli spennende å se hvordan det funker etterhvert :-)

(mann 35 år fra Vestfold) to. 12 juni 2008 12:34 Privat melding

Synes det høres ut som en god ide, ja.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 12 juni 2008 12:57

Joda, en god idè dette...og det vil sikkert bøtte seg til med mailer i innboksen til enkelte. Hehe...

Det jeg ser som ei utfordring i dette med å svare, er når det kommer "vage" hilsener...fra noen som har utrolig lite profiltekst, og som oftest ikke bilde. Man prøver å danne seg et bilde av om man vil svare nøytralt, med avslag...eller bare hyggelig si Hei. Man får jo ingen hint om hva denne personen egentlig vil, eller tar kontakt for. Jeg tror kanskje at terskelen for å sende ferdigskrevne avslag blir lavere, dersom man står på ei "garantert svar"-liste, jeg. Dersom man ikke rekker over alle (for de som har den nevnte,FULLE innboksen) blir det litt eliminasjonsmetoden?

For det jeg skulle frem til var at jeg tror endel vil sende mailer i hytt og dynevær dersom man stiller seg på ei slik liste. Og da blir det proppfullt i innboks, og mange som får avslag? :-))
Blir spennende å se, da...*ler* Jeg vet ikke om jeg skal stille meg på liste, men det sier jo seg selv hvor jeg havner om jeg ikke svarer innen ei uke til alle. ;-)

(kvinne 40 år fra Sør-Trøndelag) to. 12 juni 2008 13:42 Privat melding

Hvis man motttar noe som er bare ufint, creepy, osv, og derfor ikke vil svare. Hva gjør man da? Setter han som uinteressent? Vil man da fremdeles være inne på denne listen?

Og gjelder dette kun første melding? Eller all samtale man fører? Da blir det jo ikke mange mennesker igjen på denne listen tror jeg...

Skjult ID med pseudonym mali to. 12 juni 2008 13:43

Ikke sikker på om dette er en god ide, selv om det i utgangspunktet virker tiltrekkende på gutta. Man skaper et skille mellom de "hyggelige" og de "mutte", med det resultat at alle søker mot de hyggelige og det blir vanskeligere og vanskeligere å være hyggelig...

Skjult ID med pseudonym Libido to. 12 juni 2008 13:47

Hva med å prøve med en "omvendt uke" eller to iblant, hvor menn ikke får sende meldinger uten at kvinnene har sendt til dem først. Det vil da oppfordre kvinnene til å bli mer aktive med å ta initiativ til kontakt. Når menn i denne uken får et brev, så kan man anta at det er mer "ekte" henvendelse enn når menn sitter og spammer alle innboksene for å få 1-2 svar, og samtidig ødelegger for andre som har mannet seg skikkelig opp for å sende en hilsen. :) (Med mindre kvinnene begynner å spamme også :P)

(kvinne 41 år fra Troms) to. 12 juni 2008 15:43 Privat melding

hihi,dette kan bli morsomt....
selv foretrekker jeg en taus tilbakemld(som man glemmer at man har sendt til) fremfor."nei takk,du er ikke min type dame"
men om man svarer på en mld,selv om du ikke er intr i mer,så må vel den andre parten og sende svar på den mld igjen..... he he evig rundans med tusenvis av kjedelige mld:-) eller er det bare jentene som må svare?

Skjult ID med pseudonym mali to. 12 juni 2008 15:45

@ sunway

Er vel ment som at man må svare på en førstegangshenvendelse...

(mann 37 år fra Aust-Agder) to. 12 juni 2008 15:47 Privat melding

Synes ideen til Libido kan tas til etterretning!
Også ligger det noe i babybird4u sin undring! Tror denne funksjonen kan få mange rare utfall.
Men for all del, så er det ikke verre enn at man kan teste det og se hva som skjer!

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 12 juni 2008 15:49

Enig med deg, sunway77

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 12 juni 2008 15:50

@ sunway77
My point exactly...når meldinger går frem og tilbake uten mål og mening. Gjerne i enstavelsesord, uten hverken spørsmål eller annet matnyttig. Å skrive et høflig svar, kun for å ha svart...oppfattes dette da som at man er interessert, forresten? Noen tar jo "fullstendig av" bare om man svarer kort og greit "Hei" tilbake på et "Hei".
*djesezz*

(mann 41 år fra Hordaland) to. 12 juni 2008 15:53 Privat melding

Med fare for å ta fullstendig feil mener jeg at dette ikke nødvendig vis er noen god idé. Om denne garantien skulle ende opp med å fungere vil vel resultatet bli at de som før satt og var missfonøyd med hundrevis av ubesvarte meldinger, etterhvert er enda mer missfornøyd fordi de sitter med hundrevis av avslag istedenfor?

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 12 juni 2008 15:57

@daytona det er nok mye mulig he he

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 12 juni 2008 16:02

Godt poeng, Daytona.

Jeg er også klar over at det er mange som ønsker å få en avvisning fremfor taushet og tom mailboks, men jeg er spent på å se hvor lykkelige de egentlig føler seg når mailboksen renner over av avslag i stedet for - det skal jo administreres også. ;-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 12 juni 2008 16:06

Hei igjen.
Det er kun første melding, altså den som kommer når man klikker seg inn og finner en på svargarantilisten som gjelder. Hvis man svarer så trenger altså ikke førstesender å svare deg igjen..

Når det kommer til å sette noen som uinteressant så vil dette fungere som før: Vedkommede forsvinner fra listen, men det må altså sendes et svar på første melding først. Man har jo automatisk svar også så det skal ikke være allverdens å svare.

Hvis man ikke rekker å svare fordi man er på ferie så vil man forsvinne fra listen, men man har mulighet til å komme tilbake på listen en uke senere. Meldingene som man fikk mens man var på listen vil likevel ligge i innboksen slik at man kan se hva som er mottatt.

Det gjenstår å se hva som skjer. Det kan gå rett på trynet, men det kan også gå bra hvis folk besinner seg og sender til en om gangen. Hvis det blir for mye å svare på så må vi begrense det på en eller annen måte slik at man kan sende til dem som er mer mottakelige. Time will show :)

Skjult ID med pseudonym Daytona to. 12 juni 2008 16:07

Det hevdes jo at: "For den som er virkelig ensom er et slag i ansiktet en stor fremgang", vet ikke om dette stemmer akkurat men hvis scenarioet jeg skiserer ovenfor blir en realitet virker det litt brutalt.

Skjult ID med pseudonym mrhk to. 12 juni 2008 16:13

Da kan dere kanskje begrense antall nye man kan ta kontakt med på denne listen. Sannsynligvis ville seriøsiteten øke. Selv tror jeg ikke jeg kunne klart å pratet med mer enn 2-3, men velger å holde meg til en av gangen for øyeblikket.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 12 juni 2008 16:18

Som sagt så er dette er eksperiment. Hvis det viser seg at realitetsorienteringen på hva man egentlig kan få blir for kraftig kost så melder man seg av listen. Det er likevel mange nye brukere som har gitt uttrykk for at de heller ønsker å vite fremfor å gå i dagesvis i håp og villrede. Svargarantilisten kan derfor bli løsning for de målrettede og realistiske som forstår at hvis man lurer seg selv så fører det lite godt med seg i lengden. Omtrent som å ikke gå til tannlegen..
Svargarantilisten vil nok være for dem med god moral, tid og psyke :)

Skjult ID med pseudonym mali to. 12 juni 2008 16:21

Jeg tror det fremdeles er litt forvirring rundt selve reglene for listen, og det beste ville vært å få innført den så fort som mulig. Jeg er iallfall nysgjerrig på utformingen og konsekvensene av et slikt system.

Forøvrig fint at sukker eksperiementerer med nye løsninger for å gjøre nettdatingen letter for oss :)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 12 juni 2008 16:23

For min egen del tror jeg ikke jeg kommer til å "spamme" gutta med standardmeldinger i min desperasjon...hehe. Men jeg skal nok alltids ha ryggrad og vett nok til å takle avslag som blir sendt meg i retur. :-)
(og takler jeg det ikke, får jeg gå ut og kjøpe meg trøsteiskrem...)

Det burde høre med til eksperimentet, da - at de som sender melding til noen som står på denne lista, også må regne med/takle evt avslag på løpende bånd. *s*
Altså - tåler du ikke et NEI, kan du heller droppe å sende meldinger?
:-)

Skjult ID med pseudonym kit001 to. 12 juni 2008 16:25

tåler en ikke ett nei, er vel ikke nettdating tingen :-)

Skjult ID med pseudonym mali to. 12 juni 2008 16:29

tåler enn ikke ett nei, er vel ikke dating tingen i det hele tatt!! :))

Skjult ID med pseudonym Fiona to. 12 juni 2008 16:29

Hva er best. 50 nei eller 200 nei og en ja?

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 12 juni 2008 16:32

200 ubesvarte og en ja ;-)

Skjult ID med pseudonym mali to. 12 juni 2008 16:33

kommer vel helt an på hvem "ja"-et er fra? :-)

Skjult ID med pseudonym hansomspør to. 12 juni 2008 17:33

Tanken er god, men må innrømme at jeg er rimelig sikker på at dette kommer til å få en haug med utilsiktede bivirkninger som blir en pest og plage for dem som setter seg på en slik liste.

Blir spennende å se hva som skjer.

Skjult ID med pseudonym Leonis to. 12 juni 2008 20:02

Kreativ ide fra sukker :-)

Det fine med lista er at den KAN fungere som en indikator på hvem som gjør seg fortjent til bryet med å skrive en personlig & seriøs hilsen til, med noen ord som viser at profilen deres er lest osv osv... Nå er jeg nyskjerrig...

Det er tross alt frivillig om en vil ta seg bryderiet med å ha dette svargaranti-ikonet (eller hva det nå blir) i profilen, så selv om forslaget blir en fiasko så viser det at sukker tar utfordringen seriøst. I begynnelsen lurte jeg på om det var noe teknisk galt, eller om sukker ville ta seg betalt for tjenesten med å lese/svare på mail, slik som enkelte andre tjenester (jeg har fått napp på), inntil jeg leste svarene på oppgitte og irriterte innlegg i forumet...

Men hva om sukker.no kombinerer denne svarlista med å utvide lim-inn-autosvar funksjonen med å innføre et-to felt under 'Min profil' hvor en kan skrive inn sin egen standard tekst, som da kommer opp når en trykker på knappen? Knappene ble jo tidligere innført i innboksen for å bøte på samme problemet, men dette ble visst fortsatt altfor slitsomt for enkelte...
De som er plaget med mange ufine og creepy mail (som f.eks babybird4u - da synes jeg at du bør returnere 3 punktum, sette 'ikke interessert' og evt melde værstingene til sukker) og/eller føler seg spammet med cut'n'paste, kan da kjappt sende sitt eget standardsvar tilbake etter filosofien om at 'du får svar som du spør'. Da vil det ta selv den travleste isdronning bare 2-3 sekunder ekstra pr mail å gjøre seg fortjent til plassen på jeg-svarer-lista, og de som ikke engang gidder dette får minimalt med sympati fra meg av å plages med masseproduserte cut'n'paste, som blir resultatet når mange gutter går lei av å gjøre seg flid med meldingene de sender og det danner fort en ond sirkel om ikke tendensen brytes...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 12 juni 2008 20:37

Interessant forslag fra sukker...:-)

Det er riktig at brukerne deler seg i to når det gjelder hvem som svarer og ikke. Men man må huske at brukerne deler seg også i to når det gis uttrykk for hva slags tilbakemeldinger man selv ønsker... Og dette henger vel sammen? Det er kanskje ikke så rart at de som selv foretrekker taushet framfor svar (spesielt standard-svar) heller ikke svarer selv bestandig? Det er vel en slags : Vær mot andre som du skal vil andre skal være mot deg - filosofi ute og går her, i alle fall for en del... Synes derfor det er litt rart at det blir slått fast fra Sukker hva som er høy moral og god oppdragelse... (selv svarer jeg 90%, så jeg tar det ikke personlig :-)

Synes uansett det er et interessant eksperiment... Det er jo fint hvis de som irriterer seg over manglende svar lettere kan unngå det, og hvis det fungerer etter hensikten...Likte forresten godt ideen til Leonis om mulighet for å lage sitt eget standard-svar... (uavhengig av om man står på en liste eller ikke).

Skal bli morsomt å se hvordan det virker i praksis...

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 12 juni 2008 20:49 Privat melding

Hmmmm... Kan sukker.no lage en ny funksjon a la "profilen din vises ikke til de med match under 70" i forhold til "profilen din vises ikke til de uten bilder" og/eller "profilen din vises ikke til de uten profiltekst"? Kanskje det blir bedre plass i innboksene rundt omkring? Og dermed enklere å svare på de mailen man får?

Og i worst case "profilen din vises ikke til scumbags som står på verstinglista!!!" (Den siste er bare tull altså:)

Skjult ID med pseudonym <3 to. 12 juni 2008 20:57

Den siste finnes :P

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 12 juni 2008 21:15

Mitt ønske:
Vær snill å ikke endre sukker for mye! Blir det for mange valg for å ekskludere profiler mister man så lett interessen......
Den første tiden her inne hadde jeg også profil et annet sted. På sukker hadde jeg ca 1200 besøkende mot 123 på det andre stedet.
Det er så mye mer motiverende å se at det finnes mennesker her og at det er aktivitet på sukker! :-)


Dessuten er det en elendig forretningsidè å endre noe som fungerer bra! Det enkle er ofte det beste!

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 12 juni 2008 21:17

Enig med Zitelle

Det som virkelig hadde vært interessant å se, var resultatet av en spørreundersøkelse som stilte følgende spørsmål:

"Foretrekker du avvisning i form av respons eller taushet?"

Skjult ID med pseudonym solo to. 12 juni 2008 22:58

Helt klart at dette kan slå litt begge veier, men ser også det "fine" med den lista.
Er i alle fall glad for de positive responsene fra damene tross skepsis.

Det som er synd er at de som ikke gidder å svare ikke er her på diskusjonsforumet heller (tror jeg.)
Håper eksprimentet blir vellykket og takk til sukker som tør å prøve når de har sett så mange som har uttalt seg om manglende svar.

En liten kommentar til Zitelle: Greit nok å ikke forandre noe som fungerer men sukker prøver jo å bedre forholdene etter brukerenes ønsker og ideer. Det synes i alle fall jeg er flott, da kan vi påvirke brukermulighetet for oss.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 12 juni 2008 23:01

solo:

Jeg er her, og det hender at jeg ikke gidder å svare.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 12 juni 2008 23:10

solo.
Jeg er helt enig med deg, og synes det er flott at sukker.no ønsker å utvikle seg til å bli stadig bedre.......

Skjult ID med pseudonym s to. 12 juni 2008 23:13

Nå som forsøket alt er lansert, er det vel ikke så mye vits å komme med innvendinger vil jeg tro. Men henger meg på Zitelle. Når det først eksisterer et meldingssystem er det opp til enhver å svare eller ei - ikke noe man skal styres / tvinges til (ufrillig eller frivillig tvang).

Jeg savner mye heller utvidet søkemulighet (f.eks. mer eksakt høyde), og muligheten for å sortere litt i matchlisten uten å evt. måtte fortelle den jeg sorterer opp eller ned (dvs. gule/røde/sorte hjerter).

Og ikke minst fjerne statusen på melding lest eller ikke lest.

@solo

De prøver å forbedre etter NOENS ønsker, og nevner selv at meningene om dette er delte. Derfor er det også fint om denne funksjonen ikke er noe som påtvinges folk, og at de som ikke vil være en del av dette kan fortsette som før :)

Skjult ID med pseudonym solo to. 12 juni 2008 23:17

Vel, Dingo, da er det noen her men hva med flertallet?

Egentlig er vel dette på kanten, men skal ta et lite eks.
Sender en mail, høflig og uttdypende, med noen spørsmål. Ser at vedkommende er innom profilen min, venter drøye 2 uker og ser at vedkommende ved flere anledninger er innom.
Sender en ny (høflig) mail og nevner at jeg har sett at vedkommende har vært innom flere ganger. Spør pent om det kan tolkes som en interesse eller om vedkommende ikke er interresert så hadde det vært hyggelig å få beskjed om det. Vedkommende går da inn på profilen min og setter svart hjerte. Tolker jo det som et klart svar,men kunne jo likegodt ha sendt noen ord for hun brukte jo mye tid likevel!!

Hvordan tolker man den da? Synes det er rart når noen bruker så mye tid og likevel ikke gidder å sende noen ord, i alle fall et standarsvar?

Skjult ID med pseudonym s to. 12 juni 2008 23:22

@solo

Jeg blander meg litt inn.

Hvorfor skal noen bestemme hvordan dette skal foregå? Du synes at vedkommende skulle sendt noen ord, vedkommende som gjorde det ville ikke. Skal det da være en storebror som passer på at ting foregår på den og den måten?

I tillegg til det jeg skrev tidligere, er også den "Sist besøkende" litt lite passende av og til (ref. ditt tilfelle). Jeg kunne tenkt meg å velge om den jeg besøker skal se at jeg har vært der eller ikke. Sikkert noen som har mange innvendinger mot det også, men det er mange flotte profiler jeg liker å se på og lese, men som jeg ikke nødvendigvis kunne tenkt meg å sende melding til. Dette vil da muligens se litt rart ut for den som ser at jeg til stadighet er innom.

Så lenge ingen dør, blir skadet eller tar annen fysisk skade av det, mener jeg i alle fall at det bør være opp til hver enkelt hvordan de viser interesse og foretar avslag, ikke at dette skal styres ovenfra.

(mann 46 år fra Buskerud) to. 12 juni 2008 23:26 Privat melding

Ikke så nøye med svargaranti.., men det hadde vært kjekt med "mailgaranti"! ;-) hehe

Skjult ID med pseudonym solo to. 12 juni 2008 23:42

I utgangspunktet er jeg enig med deg, men jeg ser på det egentlig som alminnelig høflighet å svare, negativt, positivt eller tilbakeholden.

Er litt "synd" når man viser oppriktig interesse i en høflig tone, ikke får noen som helst tilbakemelding. Når da det i tillegg viser seg at vedkommende har brukt tid som kunne vært brukt til et lite svar så tar jeg det som min rett å bedømme vedkommende som uhøflig. Er det galt av meg?

Med tanke på "siste besøkende" kan jeg være enig med deg men følger man litt med der så ser man jo plasseringen forandrer seg i forhold til andre besøkende.

Skjult ID med pseudonym s to. 12 juni 2008 23:52

@solo

Det skal veldig mye til før jeg synes noe er galt, du skal få selvfølgelig mene det du vil - det skulle bare mangle. Hadde vi ikke vært uenige, hadde ikke dette vært noen diskusjon overhodet.

Du har et godt poeng, og jeg skjønnes at det kan føles litt rart.

Men igjen, å lage et system som tilfredsstiller alt og alle er ikke lett. Jeg kan sikkert sette opp hundre slike scenarioer, hvor det av og til passer seg å sende en melding, andre ganger å gi avslag, andre ganger hvor det ikke er så lurt at ene får vite om andres besøk på profil osv. osv.

Nei, takke meg slik det er i dag :)

Skjult ID med pseudonym Dingo fr. 13 juni 2008 00:07

solo:

Jeg skjønner ikke hvorfor du skal behøve å tolke noe som helst. Når du har sendt fra deg mailen, har du gjort ditt. Da er det opptil mottaker å enten gjøre noe med den, eller la være. Det spiller ingen verdens rolle hva du tenker, grubler eller mener om det.

Hvis man får store sjelekvaler bare fordi man har sendt en mail til noen som åpenbart har et ambivalent forhold til ens profil, og ikke gidder å svare - ja, da er det kanskje ikke den helt store løsningen å bruke en datingportal i utgangspunktet.

Jeg er nesten 100 % overbevist om at de fleste som lengter etter å få en avvisning i form av respons, kommer til å bli nokså skuffet over hvordan dette vil føles i praksis.

Men det skal bli spennende å se. Jeg synes uansett det er veldig bra at Sukker.no tar tak i ting generelt, og ønsker å tilrettelegge løsningen.

Skjult ID med pseudonym solo fr. 13 juni 2008 00:08

Nei, det må nok uenighet til for å få en konstruktiv diskusjon. Og takk for at jeg får lov til å mene hva jeg vil!! *ler*

Er helt klart vanskelig å tilfrdstille alle, ja. Det som er trist er jo at om alle hadde "oppført" seg og også brukt vanlighøflig vennlighet så er det utrolig mye man ikke hadde trengt av reningslinjer og styringer.

Vel, nå tar jeg kvelden så ha en god natt alle som leser dette.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 13 juni 2008 00:21

En ting kan være litt skummelt med en "forpliktet til å svare-ordning".
Det kan være flere sender et mini -avvisning og deretter skynder seg å sette sort hjerte..

Jeg vil mye heller ikke få svar en å oppleve en dør i fleisen for deretter å høre nøkkelen bli vridd om. Helt alvorlig, jeg tenker ikke om folk at de mangler folkeskikk fordi om jeg ikke får svar. Jeg synes LYST bør være et grunnprinsipp... Å ikke få svar på en uke når meldingen er lest, ER et svar. Men ikke mer bastant enn at man kan ta kontakt igjen, f.eks. på en fest.

Om den første meldingen f.eks. er humoristisk, og mottakeren ikke forstår det, har man jo en ny sjanse om man ikke får svar. Det har man ikke ved negativt svar på samme måte. (Umulig ved sort hjerte). De få jeg ikke svarer er veldig ofte de jeg kke vet helt hva jeg tenker om... . Eller de som bare sier "hei.." De kunne kanskje (jeg sier KANSKJE) vunnet fram ved å sende en ny bra melding.

Skjult ID med pseudonym s fr. 13 juni 2008 00:34

@Dingo, @Lilleulv

Mycket gode poeng!

@Dingo

Ang. utvikling - det skulle jo egentlig bare mangle at de viser vilje til å forbedre tjenesten sin. Men det betyr ikke at vi trenger å være enige i alt de foretar seg, og spesielt ikke når de prøver å overtale / tvinge oss til å gjøre det ene eller det andre, og stikk i strid med hva en er vant til andre steder (får jeg pes for å nevne konkurrerende virksomhet generelt nå?).Skjult ID med pseudonym Empatisk fr. 13 juni 2008 00:48

Kunne man ikke også innføre en liste for de som i tillegg til å garantere svar også garanterer å gi sex?

På den måten så blir det mye lettere å identiisere nordlendingene (som bor sørpå) her inne!

Har du for øvrig hørt om søringen som tok mot til seg og spurte den ukjente nordlandsdama som han så på gata: "Skal vi pule?" Hvoretter hun sier: "Njaa, jeg hadde ikke tenkt meg det, men nå som du har overtalt meg så ja takk!" ;-)

(mann 37 år fra Aust-Agder) fr. 13 juni 2008 01:43 Privat melding

@s
Hvorfor skal man fjerne muligheten til å se om folk har lest meldingene? Dette er en funksjon som er veldig grei. Det er jo for å se om personen har mottatt meldingen!


Også lurer jeg på hvorfor noen skal ha interesse av å se på profiler om og om igjen hvis de ikke er interessert i kontakt med personen...?

Skjult ID med pseudonym jente 28år fr. 13 juni 2008 06:35

Hallo!!! Ta en hint da!!!!! Våkn opp..............Viss du ikke får svar...så er det fordi den andre ikke er interessert i det hele tatt!!

Er det så ille da??? Jeg regner med at det er snakk om første mld... Hallo!!! du kjenner ikke personen fra før.....dette har ikke noe med oppdragelse eller respekt å gjøre i det hele tatt. Drit i det......
Om personen har lest din mld. betyr det ikke at en må svare...en svarer viss en er interessert basta....heller det en å sende ut falske vibber til folk!!!!
Den som er med på leken må tåle steken...er et ordtak som er vel brukt!!
sånn...ble bare så lei av å høre om folk som syter så jæv....for at de ikke får svar...TA ET HINT DA VEL!!

Skjult ID med pseudonym mali fr. 13 juni 2008 09:15

Jente 28 år

Dersom man gjør seg flid med å skrive en lang og inngående åpningsmelding uten å få svar, blir lysten mindre til å gjøre seg like mye flid neste gang. Dermed får man en ond sirkel med desillusjonerte menn og kvinner som ikke gidder å svare på kjappe og lite innholdsrike meldinger. Alle taper på det.

Skjult ID med pseudonym gutt28 fr. 13 juni 2008 09:28

Lag det slik at man har en "nei takk" melding og en blokkeringsknapp. Slik at når man får melding fra noen man ikke er interessert i så trykker man bare på "nei takk" meldingen som er ferdig utfylt og en blokker knapp slik at man ikke mottar noe flere melding fra denne brukeren. Enkel og greit.. :)

Da slipper man problemet med meldinger som går fram og tilbake..

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 13 juni 2008 09:46

Jeg drukner ikke i mail, og jeg er her primært fordi jeg ikke vil leve alene resten av livet mitt.

Likevel koster det meg så lite å være hyggelig mot mennesker jeg ikke har tenkt å leve med. Ett minutt av mitt liv kan jeg lett ofre.
Jeg gifter meg ikke med fyren i naboleiligheten, men jeg trenger heller ikke å blokkere ham ut av livet ved å totaltigonorere ham?
Hva er galt med å være litt menneskelig mot ikkepotensielle i et avslag - også på en datingside?

Noen ganger undrer det meg hvorfor vi er så opptatte av enkle måter å velge bort. Er pågangen virkelig så stor at det er belastende?

Skjult ID med pseudonym gutt28 fr. 13 juni 2008 10:10

Jeg syns det er utrolig frustrerende når man ikke får noe som helst svar tilbake, man ser at meldingen er blitt lest og man skjønner egentlig at personen ikke vil bli kjent med deg, men man får liksom ikke lyst til å prøve igjen hvis man aldri får noe svar tilbake. Hvis man sender ut f.eks. 10 meldinger til dem man liker best og man får ingen svar tilbake, ikke engang ei lita melding der det står "du er ikke min type/dame", da mister man mye av lysten og gleden med å prøve å ta kontakt med flere. Selv om man blir lei seg av å få avslag fra noen man likte utfra profilen.

Det er også de som avventer med å svare for å ikke virke desperate, og kanskje bruker et par dager før man skriver et svar. Dette er bare tull, å svare med en gang man har lest meldingen er mer positivt enn å avvente. Det er jo en grunn til at man har profil her eller på andre datingsider, man er jo på utkikk etter den rette. For å finne den må man sende meldinger, eller svare ikke bare kikke på profiler.

Skjult ID med pseudonym mali fr. 13 juni 2008 10:29

Dette med svar eller ikke er vel rimelig utdebattert her på forumet nå. Innleggene går fra harme og bitterhet til "hva er problemet?", med alle nyanser mellom ytterpunktene. Både problemet, så vel som hvordan man takler det, synes å være veldig individuelt. Sannheten er vel at ingen kan tvinge noen til noe som helst, selv ikke sukkers nye initiativ er jeg redd ikke vil løse problemet, bare endre dets form. Så la oss forsøke å anerkjenne forskjellene og gå videre.

(Selv om jeg er overbevist om at temaet kommer til å bli holdt varm av nye tråder startet av nye frustrerte sukker-gutter med fulle utbokser og tomme innbokser. Hva om sukker opplyste om problemet når man danner seg profil, slik at man er forberedt?)

Skjult ID med pseudonym Dritpen fr. 13 juni 2008 14:04

Hvis du sender en lang og godt gjennomarbeidet førstemail (som du har brukt mye tid på), for deretter å bli indignert når mottaker ikke svarer, er det ditt problem, og ikke mottakeren. Hvorfor skal et avslag pakkes inn i bomull før det avleveres. Det beste avslaget jeg får fra en dame, er kort og greit ikke noe svar. Da vet jeg jo hvor landet ligger. Har venninner som svarer høflig nei, og det bare fører til flere meldinger og det blir bare ubehagelig.

(mann 52 år fra Østfold) fr. 13 juni 2008 14:04 Privat melding

gutt28 10:10-13/6
> Det er også de som avventer med å svare for å ikke virke desperate, og kanskje bruker
> et par dager før man skriver et svar.
Dette er bare en antakelse fra din side, eller kan du underbygge denne setningen med fakta?

> Dette er bare tull, å svare med en gang man har lest meldingen er mer positivt enn å avvente.
Jeg har andre ting å gjøre og tenke på enn sukker. I tillegg så trenger ihvertfall jeg enkelte ganger lengre tid for å prøve å finne ett bra svar tilbake. Hvis personen ikke er helt etter mitt ønske så kan jeg jo selvsagt sende avslag med en gang, men jeg ønsker heller å bruke litt tid til å tenke meg om og vurdere litt. Hvis jeg i tillegg er opptatt med andre ting så kan det være at noen må vente ett par dager på svar fra meg.

Og jeg tror heller ikke selvtillitten blir bedre om du får "du er ikke min type/dame" som svar hele tiden.

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 13 juni 2008 14:14

Det er nesten så jeg begynner å tro at det er litt for mange sårbare folk her inne som vil ha en rosa verden hvor alle jatter med hverandre for å ikke såre noen.

Hvis en dame har svart høflig og får dritt tilbake av en som ikke kan forstå at han ikke er interessant, så er det bare logisk at denne damen vil slippe bryderiet og risikoen for at det skjer igjen og dermed unnlater å svare på senere meldinger fra uinteressante folk.

Og til Lilleulv som skriver "En ting kan være litt skummelt med en "forpliktet til å svare-ordning".
Det kan være flere sender et mini -avvisning og deretter skynder seg å sette sort hjerte..
Jeg vil mye heller ikke få svar en å oppleve en dør i fleisen for deretter å høre nøkkelen bli vridd om."

Det må jo være det beste at det brukes sorte hjerter og at nøkkelen vris om for godt for dem som ikke er så veldig interessert i deg? Det vil jo gi deg en mye mer relevant sukker-populasjon når mange av dem som ikke finner deg interessant forsvinner ut.

Virker som om mange er redd for å bli rangert her inne.

Skjult ID med pseudonym s fr. 13 juni 2008 14:59

@gutt28

"Jeg syns det er utrolig frustrerende når man ikke får noe som helst svar tilbake, man ser at meldingen er blitt lest og man skjønner egentlig at personen ikke vil bli kjent med deg, men man får liksom ikke lyst til å prøve igjen hvis man aldri får noe svar tilbake."

Hvis det ikke skal mer til for å gi opp enn det (altså at MÅTEN avslaget kommer på, ikke at selve avslaget kommer er det som avgjør), høres det ut som et litt dårlig utgangspunkt for å bruke tjenester som dette overhodet.

Jeg skal ikke bastant påstå hvordan du skal tolke og takle alt som skjer, men et tips, som ytret mange ganger før: Hårsårhet, å ta dette altfor høytidelig før en viss form for kontakt er opprettet (inntil da er dette tross alt vindusshopping, uten noen garanti eller krav til andre om at interessen er gjensidig) og å stille forventninger til hvordan andre skal opptre er en særdeles dårlig innstilling å ha på nettdatesider.

Nei, keep up the good work, og gi ikke opp. Jeg beundrer deg for at du faktisk har fått sendt i vei så mange mailer på kort tid - det er det andre (f.eks. meg) som sliter mer med.

Skjult ID med pseudonym s fr. 13 juni 2008 15:04

@kropro

"Hvorfor skal man fjerne muligheten til å se om folk har lest meldingene? Dette er en funksjon som er veldig grei. Det er jo for å se om personen har mottatt meldingen!"

Ja, klart, om en sitter og ni-venter kan det selvfølgelig ha en funksjon. Men a) en bør nesten forvente at noen en gang leser meldinger som mottas, og b) gjør de ikke det, så gjør de ikke det - og hva kan en da gjøre med det?

Poenget mitt er at dette bør kunne bestemmes selv av den som leser meldingen, evt. i worst case vekk med hele funksjonen (det vet vi alle at ikke skjer, forsåvidt greit nok). De gangene jeg får meldinger, er det sjelden at jeg svarer med en gang. Jeg trenger ofte litt tid, både på å få inntrykk av personen og la hele greia synke ned litt. Samtidig er jeg ikke nødvendigvis online hver dag, og når da noen ser at jeg har lest meldingen, og det tar litt tid før jeg får sendt i vei et svar, kan det oppstå en del misforståelser som i ytterste konsekvens _kan_ ødelegge. Selvfølgelig kan jeg lære meg til å svare med en gang, men det passer meg ikke helt, og derfor hadde det vært fint å kunne _velge_.

"Også lurer jeg på hvorfor noen skal ha interesse av å se på profiler om og om igjen hvis de ikke er interessert i kontakt med personen...?"

Er ikke det opp til enhver å bestemme det? Jeg trenger ikke å forklare eller forsvare hvorfor jeg liker det, men av og til hender det. Både de åpenbart uoppnåelige, de man har hatt, men mistet kontakt med, de man har forsøkt å kontakte eller rett og slett bare noen som skriver godt, ser bra ut, men hvor interessen ikke er tilstede på begge sider samtidig (og det kan like gjerne være meg).

You see?

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 13 juni 2008 15:07

@ s
Du skriver mye lurt, gitt. ;-)
Well said.

Skjult ID med pseudonym s fr. 13 juni 2008 15:16

@Amourine

:)

Det skal sant sies at ikke alt er like lettvindt i praksis, jeg synes jo også at avslag enkelte ganger er surt - det skulle bare mangle. Men for MEG har det absolutt ingenting med om jeg får det i form av en (u)høflig avvisning, eller ikke noe svar.

Et lite tillegg til svarstatusen på meldingene: Har selvfølgelig ingen intensjoner om å aldri la avsender vite at jeg har lest den, men det hadde vært fint å kunne bestemme litt mer selv NÅR dette vises til den som sendte.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 13 juni 2008 15:50

En mann setter sort hjerte på meg før han aner noe om meg, annet enn at jeg ikke har bilde i profilen.
Etterhvert ser han at jeg skriver på forumet, og liker det jeg skriver.
Han prøver å gjenopprette kontakt.
Jeg lukker døra konsekvent for forhåndsdømmende mennesker.
Han tenker: Synd.
Jeg tenker: Tabbe for deg, men jeg vil ha noen med et åpnere sinn.

Noen som har opplevd det samme? "Not for me-knappen" kan også brukes for kjapt til tider :-)

Skjult ID med pseudonym s fr. 13 juni 2008 15:54

Har ikke opplevd det selv, så vet ikke helt og holdent hvordan jeg ville reagert. Vil derfor ikke være for bastant.

Men hvis personen var interessant, hadde det sannsynligvis (merk: sannsynligvis, siden jeg ikke vet) ikke hatt noe som helst å si hva personen hadde gjort før hva hjerter angår. Begrunnelsen er den at jeg ikke helt ser hvorfor det skulle ødelagt noe. Sorte hjerter er en fin sorteringsmulighet - selv om jeg fortsatt mener det er litt dumt at personen som får sort hjerte får vite om det.

At noen endrer meninger underveis, kan en da ikke laste de for. Selv om det kanskje kan tyde på at de har prøvd 100 før deg, og at det bare er deg igjen :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 13 juni 2008 15:56

s
Dette har ikke med såret stolthet å gjøre. Men jeg liker bare ikke mennesker som dømmer andre mennesker uten grunnlag.
Det er min grunn til at jeg ikke gidder å bruke tid på slike "kjappiser" :-)

Skjult ID med pseudonym mali fr. 13 juni 2008 16:21

Zitelle - hvordan kunne han vite hvem du var? Du er jo anonym her inne...

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 13 juni 2008 16:22

mail.
Jeg er ikke alltid anonym. Det finnes innlegg der jeg har signert med Zitelle under mitt egentlige nick. Men ikke i tide og utide :-)

Skjult ID med pseudonym mali fr. 13 juni 2008 16:24

Ah.. så for å spare meg for å pløye gjennom arkivet, hva er ditt egentlige nick? ;)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 13 juni 2008 16:26

mail
Hadde jeg ikke vært altfor gammel for deg, hadde jeg gitt meg tilkjenne for lenge siden! ;-)

Skjult ID med pseudonym mali fr. 13 juni 2008 17:14

Jeg tenner på voksne damer ;) Du vet hvem jeg er??

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 13 juni 2008 17:21

Selvsagt maii. Jeg er da våken i timen! :-)

Skjult ID med pseudonym mali fr. 13 juni 2008 17:23

Det var da som... Hm.. vil gjerne beholde anonymiteten.. Vel, dette var det siste innlegget fra mali :) Over and out

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 13 juni 2008 17:25

mali
Husker du at jeg en dag skrev "My lips are sealed"? Det vil de uansett fremdeles være :-)

Skjult ID med pseudonym Våken fr. 13 juni 2008 17:58

Det finnes flere ;-)

Skjult ID med pseudonym mali fr. 13 juni 2008 21:21

Hehe, syntes det har vært en del overraskende besøk hos profilen min den siste tiden....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 13 juni 2008 21:49

Det er vel ingen god ide å se om fjerne funksjonen med å kunne se om meldingen er lest? Det er jo det som gjør det mulig å leve med å ikke få svar. Om jeg skal tvile på om meldingen er lest, blir det umulig å vite hvor lenge man skal vente...

Jeg synes det er minimum å få vite at budskapet er mottatt. Når jeg vet det, trenger jeg egentlig ikke vite noe mer. Da får responsen bli det som vedkommende har lyst til å gi. Om det er ingenting, so be it. (Men selvfølgelig synes jeg det er hyggeligst med et hyggelig svar...) I blant ser jeg at det er kommet meldinger, men jeg venter med å åpne den/dem hvis jeg vet at det er lenge til jeg har tid til å svare. Det er jo ikke så ofte, men det hender.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo fr. 13 juni 2008 22:28

*lilleulv har som vanlig stjålet hjernen min*

Skjult ID med pseudonym mann29 fr. 13 juni 2008 22:40

Sukkers intensjoner bak 'svargarantien' er sikkert gode, men etter min mening lite gjennomtenkt.

Alle mennesker svarer hvis de har LYST eller anledning til å svare. Dette er helt naturlig oppførsel.

Hva skjer hvis man forsøker å endre på dette ved å innføre regler? Dvs., hva skjer hvis man blir tvunget til å svare for å holde seg inne i lista som et 'gullmedlem'? Enten så bryr man seg om dette og sender tilbake uengasjerte eller om nødvendig klart avvisende (og ikke nødvendigvis hyggelige) svar tilbake, eller, man bryr seg lite om hele lista for sin egen del og havner utenfor lista.

Min mening (siden sukker legger dette ut på forumet antar jeg altså at temaet er åpent for diskusjon :-) ) er at det å innføre en slik funksjonalitet på toppen av de øvrige for det første vil virke forvirrende ('er jeg egentlig med på alle lister og synlig for alle nå'?) samt at det ikke vil øke antall lykkelige møter (for er ikke det hvor hovedfokuset burde ligge, de lykkelige møtene?!)

Jeg for min del setter heller pris på friheten og mangfoldet der alle kan gjøre slik de vil. Får man ikke svar etter 1 melding trenger man ikke å lure. Man trenger faktisk ikke bruke noe mer energi på det i det hele tatt, gitt at det finnes et hav av andre muligheter.

(kvinne 66 år fra Telemark) lø. 14 juni 2008 00:43 Privat melding

Dette er ingen lur ide.
Resultatet kan bli at det er mange som går ut av sukker. Blir dette gjennomført, blir friheten her inne borte.
Enig i det mann29 skriver.

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 14 juni 2008 01:08

Jeg har ikke besøkt profilen din, mali. Jeg vet bare det du selv har "fortalt meg" - og du kan altså slappe helt av! :-)

Skjult ID med pseudonym hoy lø. 14 juni 2008 01:19

Er også enig med det mann29 skriver. Får man ikke svar, er det andre fisk i sjøen:))

Skjult ID med pseudonym mali lø. 14 juni 2008 08:48

Jo, det fikk jeg da med meg. Men jeg skrev vel ingenting om min alder? Eller lyste det så til de grader gjennom hvor barnslig jeg er? :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no lø. 14 juni 2008 11:30

Litt vanskelig å forstå poengene mann29 og Rusketassa. Det skrives at man setter pris på friheten og derfor ikke liker dette med svargaranti.Denne listen er helt frivillig å ligge på og benytte. Den er opp og går for øyeblikket og vi vil få tilbakemeldiger om det ikke fungerer. Man har frihet til å velge å ikke se listen og være på den så den burde ikke representere noe problem for dem som ikke vil benytte den. Likevel gir det et tilbud til dem som ønsker denne formen for kommunikasjon :)

Skjult ID med pseudonym s lø. 14 juni 2008 12:15

Et problem er at listen kan føre til en segmentering av brukerne som en ikke hadde før.

Med det mener jeg at de som er på listen, kanskje oppdager eller tenker at de ikke vil kontakte de som ikke er på listen, noe de ikke visste eller brydde seg om før.

Dette er sikkert bare et worst case-scenario, og lite å gjøre med,, men det kan skje. Samtidig er det deres eget tap for de som evt. foretar denne segmenteringen.

Skjult ID med pseudonym juni lø. 14 juni 2008 12:37

har satt meg opp på lista... tror ikke det blir et kjempeproblem for meg siden jeg for tiden er uten bilder :-) Om noen tenker at de kun vil kontakte de som er på lista så har de uansett feil fokus og da kan de jo bare fortsette med sin feilfokusering og samtidig ikke komme noen vei. Det er kun et tilbud, bruk det eller la vær...

Skjult ID med pseudonym mann29 lø. 14 juni 2008 12:50

@ Sukker

Igjen, jeg mener at deres intensjoner med dette er gode. Jeg synes også det er positivt at dere lager en prøveløsning, for ingenting er jo en bedre indikator enn hvordan det faktisk virker i praksis. I tillegg er det positivt at dere diskuerer dette åpent med brukere av stedet.

For å utdype litt hva jeg mente ang. begrensning: selv om muligheten til å være med på lista eller ikke ligger der, vil funksjonaliteten i seg selv føre retningslinjer for 'skikk og bruk' for brukernes adferd (kontroll). Joda, man kan forsåvidt velge om man ønsker å bli kontrollert eller ikke, og om dette fungerer som en fullgod løsning i paralell er jo ingenting bedre, men hvordan noe er tiltenkt og hvordan noe virker i praksis er ofte 2 forskjellige ting. Dermed kom jeg vel nettopp frem til at en prøveløsning vil være bra! :-)

@ juni,
Det å diskutere et tema er for meg ikke synonymt med å kalle det et problem eller å være vanskelig. En diskusjon er en diskusjon :-)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 14 juni 2008 13:11

mann29: jepp, en diskusjon er en diskusjon og jeg er med i diskusjonen med mine synspunkter :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 14 juni 2008 13:52

Vet ikke om segmentering blir et problem.. Personlig ville jeg ikke brydd meg om personen jeg ville sende noe til står på en slik liste eller ikke. Men de som er mest irritert over manglende svar, har jo en mulighet til lettere å unngå det. (Om de blir gladere av avslag på avslag, gjenstår å se:-).

Jeg går ut fra at dette er å betrakte som et eksperiment. Dersom det blir flere fornøyde brukere er det fint, men dersom det skaper mer trøbbel og mer frustrasjon, er det vel bare å fjerne listen igjen....?

Skjult ID med pseudonym alexi lø. 14 juni 2008 14:06

Et konkret spm til sukker ang. funksjonaliteten:

Man må svare den første mld innen en uke. Men dersom man får "ikke interessert" tilbake, må man da også svare på DENNE meldingen innen en uke? I så fall må man jo være med på et utall meningsløse runddans for å holde seg på listen? Hvis svargarantien kun gjelder første svar, bør dette komme tydeligere frem på siden.

Skjult ID med pseudonym v.s.o.p. lø. 14 juni 2008 15:42

Når jeg nå kikker innom listen med gutter som har bekreftet sin "svargaranti", nikker jeg anerkjennende og tenker; "...Jepp, kjekke, høflige karer med vett mellom ørene!"
Spørsmålet er om disse guttene er mer interessante for meg enn de som ikke står på listen?... Nope.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no lø. 14 juni 2008 16:57

Det er selvfølgelig kun første melding som må besvares. Vi tenker jo litt lengre enn å sende dem inn i en evig runddans :)
Vi skal titte over tekstene og se om vi kan gjøre det tydeligere.Takk for innspillet.

Skjult ID med pseudonym ripset lø. 14 juni 2008 19:56

DÅRLIG IDE. Jeg tror Sukker må innse at noen alltid vil være misfornøyde med noe. For ofte får jeg inntrykk av at Sukker gjerne vil at vi alle skal være fornøyde med alt hele tiden. Det er et vanskelig, slitsomt og i verste fall farlig mål. Det ligger i kjærlighetstørste men single mennneskers vesen, at de (vi) ikke er helt fornøyde. Vi har jo ikke det vi ønsker oss, og det er fristende å finne grunner til dette utenfor oss selv. Og det er selvsagt fristende for oss å skylde på sukker, eller på at folk mangler folkeskikk. Men misnøyen skyldes nok at vi ønsker oss noe vi ikke har.

Jeg synes Sukker skal være SVÆRT FORSIKTIG med å regulere kontakten mellom folk her inne. Jeg tror ikke at flere regler tar bort grunnen til folks frustrasjon.

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 15 juni 2008 00:57

Nå har jeg fått en hel side med jenter som garanterer svar. Noen som har flere?

Skjult ID med pseudonym FMJ sø. 15 juni 2008 04:50

Etterlengtet. Få det opp å gå så snart som mulig.
Jenter/damer skjerp dere med responsen.

Skjult ID med pseudonym Moderne K. sø. 15 juni 2008 13:04

Kjenner jeg er nødt til å melde meg av den lista snart.. Har aldri fått så mye mail som nå!!! Hjelpes!

Skjult ID med pseudonym hansomspør sø. 15 juni 2008 13:50

Hehe. Skal bli spennende å se hvor mange som ikke aksepterer et "nei takk, ikke interessert" og fyrer avgårde furtne mailer som svar på avslagene.

For tror man virkelig at dem som blir sure når de ikke får svar blir noe mindre sure når de får 16 negative svar på de 16 første mailene de sender?

Dette blir interessant.

Skjult ID med pseudonym jente 28år sø. 15 juni 2008 20:11

Du kan svare ikke interessert inne på profilen til den som du evt. ikke like...er det så vanskelig da???????

Sukker...det er det teiteste dere har kommet opp med.........er enig med den over her...kan bli morro så se.....når noen ikke tåler å ikke få svar ...for å så få negative svar tilbake!!! Til alle dere der ute som savner svar........Er det ikke bedre å ikke få svar da..enn å få negative svar....tror ikke lysten eller selvfølelsen til folk vil bli bedre etter dette................​

Og til du lenger oppe...en hilser på naboen sin...han har du møtt personlig i trappa eller noe...du kan ikke sammenligne dette konseptet med det....jeg er her for å se om kanskje det rett dukker opp...men har ikke tid til å sitte å svare alle.......har bedre ting å gjøre....jeg trykker IKKE interessert inne på profilen,og så enkelt er det!!!
Blir bare så utrolig provosert............​.​.​.​

Skjult ID med pseudonym Akk ja sø. 15 juni 2008 20:15

Hvis dette gjør deg "utrolig provosert" så synes jeg egentlig litt synd på deg. Det finnes viktigere ting å bli provosert av...

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 15 juni 2008 20:16

jente 28.. det er jo helt frivillig å stå på den lista da!

Skjult ID med pseudonym jente 28år sø. 15 juni 2008 20:28

hmmmmmmm...siden du skriver tilbake så ble jo du provosert selv....så da synes du kanskje synd på deg selv å da???

Skjult ID med pseudonym Akk ja sø. 15 juni 2008 20:30

Hehe...hvis jeg skulle ha blitt provosert hver gang jeg skrev noe her inne så ville jeg vært helt utprovosert. Husk nå at det var du som skrev at du ble provosert da...ikke jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym Morse38 sø. 15 juni 2008 20:31

Er enig med jente 28år. Det spiller ingen rolle om jeg ikke får svar, viss vedkommende ikke er interessert. Har likevel satt meg opp på lista. Siden jeg aldri får mail, koster det jo ingenting å stå der.

Tipper flertallet av de som står på lista, er blant de som får lite eller ingen mail.

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 15 juni 2008 20:32

@ Morse.

Prat for deg selv, det er ikke derfor jeg står på listen.

Skjult ID med pseudonym Morse38 sø. 15 juni 2008 20:36

Gjelder ikke alle selvsagt. Men de som får 30-40 meldinger hver dag står vel neppe på den lista.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 15 juni 2008 20:38

er vel ikke akkurat i flertall de vil jeg tro...

Skjult ID med pseudonym jente 28år sø. 15 juni 2008 20:38

jepp....... det var jeg som skrev at jeg ble provosert......det er lov det! så du sitter bare å synes synd på folk som kan blir provosert en gang i blandt du da....slik du slipper å bli utprovosert eller???

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 19 juni 2008 11:43

Hadde vært artig med litt tilbakemeldinger fra de som står på listen - fungerer det som forventet?

Skjult ID med pseudonym unormal to. 19 juni 2008 13:28

Hva i all verden har skjedd her ?

Skjult ID med pseudonym alex to. 19 juni 2008 13:40

Dingo: Hva var forventet?

Menn forventer vel å få svar, og det vil jeg jo tro fungerer. Hva forventer kvinner som står på lista? Å lokke til seg flere interesserte?

Skjult ID med pseudonym shyguy27år sø. 22 juni 2008 06:09

svargaranti kan ikke gis, folk tjener til livets opphold og har et liv utenom her, man kan heller lage et slags system som informerer om sannsynlighet for svar men som man allikevel kan kommentere i profilen. Et system som stempler upassende melding senderes profil med et grise ansikt kan kanskje være en advarsel for begge parter "ÆSJ" og "Jeg lover å ikke gjøre det igjen"

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 27 juni 2008 18:50

Og dytter opp denne til vedkommende som spør :-)

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 27 juni 2008 19:29

Jaså....

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 27 juni 2008 19:29

Ler.....ehh....

*gulp*